O zaman ig da cok fotograf paylasmayan bir arkadas olabilirmi@ayferzey olaydı o kesindi zaten
Benim alışverişim pek farklı olmayacak aslında kurbanım yine çok minnoş ama bu kez annenin zevklerini kestiremiyorum aslında tanıdığımı düşünüyorum kendilerini ama nası desem hem çok sıcak hem mesafeli hem ciddi hem komik
yaaa bana @kmltm mı alacakYok sen degilsin bu kez @hiraysen en son aldi diye puff bu sefer istanbul içine yazmis onu @minnakkartal i da tee mardine
Bildinİste o benimmm
niyeki :)))
nerden biliyosunnnnnYok sen degilsin bu kez @hiraysen en son aldi diye puff bu sefer istanbul içine yazmis onu @minnakkartal i da tee mardine
Ben soyle yap tamammi diyorum fazla kullaniyorum ama ece tamam demiyor kafasini salliyorTamam daha etkili tavsiye ederim
bana cok umit verdn bu aksam cok umitlendm ben yaa senden bak
Icime doğuyor birde seni değişmişnerden biliyosunnnnn
Harbi cok fenasin he neleri dusunuyonIcime doğuyor birde seni değişmiştekrar isimdeyime ciktin diye
kurbanın istanbuldaysa bana da uğra olur muBen bu kez kurbanımin hediyesini elden vercem ama haftasonu olabilir ucakla otobusle demiycem atlayip gitcem insallah
kendimle kıyaslarsam az ama sizle kıyaslarsam normalO zaman ig da cok fotograf paylasmayan bir arkadas olabilirmi
Belki de direk sana ugrucam niye kendini 2. Plana atiyorsunkurbanın istanbuldaysa bana da uğra olur mu
kendimle kıyaslarsam az ama sizle kıyaslarsam normal
SenceBelki de direk sana ugrucam niye kendini 2. Plana atiyorsun
Sasirt beni
Bensem soyle canim hic sorunn degil yaniAy valla bn dayanamam hazirana kdr tee 2 ay var yahu
Nede olsa ben cekiliste yokumya Hediye konusunda kararsiz kalaninizda olursa bana ozelden yazsin fikir alisverisi yapalim hem benimde merakim gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?