HeKızlar kkdan prima bez yolluyacaklar.bedava sirke baldan tatlısır
muhtemelen yeni doğan gelirHeben de yazmıştım bakalım kaç gelecek
İyi de kaç numara kullandığımızı sormadılar:S 1 numara göndermesinler:S
Olsun napalım doğum yapacak birilerine gönderirizmuhtemelen yeni doğan gelir
zanlın mı kurbanın mı kafam karıştı senin aldığın kurbin olmuyo muyduEşime çekilişten bahsettim, 2 ay dedim ne yaptınız yahu nasıl dayanacaksınız o kadar zaman dedi
Hediyemi elden vermeyi o da kabul etti, yanlız şartı var, sen verirsin çay içersiniz, oturur sohbet edersiniz, ben beklerim sizi dedi ama hafta sonu gidebiliriz dediHafta içi bana o kadar km yaptırma dedi
Yani zanlım kendini ona göre hazırla
Heben de yazmıştım bakalım kaç gelecek
İyi de kaç numara kullandığımızı sormadılar:S 1 numara göndermesinler:S
aradılar tekrar bilgi aldılar.4+kullanıyorum ama 5yollayın dedim.4+ rahat değil artık.muhtemelen yeni doğan gelir
Ay evet kurbanımzanlın mı kurbanın mı kafam karıştı senin aldığın kurbin olmuyo muydu
Beni aramadılar henüzaradılar tekrar bilgi aldılar.4+kullanıyorum ama 5yollayın dedim.4+ rahat değil artık.
eşine bir de bana uğrayacağından da bahsettin değil miEşime çekilişten bahsettim, 2 ay dedim ne yaptınız yahu nasıl dayanacaksınız o kadar zaman dedi
Hediyemi elden vermeyi o da kabul etti, yanlız şartı var, sen verirsin çay içersiniz, oturur sohbet edersiniz, ben beklerim sizi dedi ama hafta sonu gidebiliriz dediHafta içi bana o kadar km yaptırma dedi
Yani kurbanım kendini ona göre hazırla
Teşekkür ederim canımFeyena oğluşun bal bal
Yok yüksek dozdan gitmesin diye fazla yükleme yapmadımeşine bir de bana uğrayacağından da bahsettin değil mi
4gün öncede aradılar açamamıştım.sabah aradılar açtım.50 kişiden birine yolluyoz dedi sanki.bi 50 kişi muhabbeti döndü de uykulu algılayamadımBeni aramadılar henüz
zanlında o bölgedeyse artık aradan çıkarırsın ikisini de :)Ay evet kurbanımsağol canım düzelttim
Her haliyle tatlıdır eminimTeşekkür ederim canımSelfiler pek güzel çıkmıyor Sen bir de yakın halini görsen
Kesin sana çıktım benHer haliyle tatlıdır eminime bide boydan görelim belki birilerine lazım olur
bence de bazı fotoları boydan filan görmek iyi olur belki o ipuçları birilerine de lazım olabilir...Her haliyle tatlıdır eminime bide boydan görelim belki birilerine lazım olur
bence de bazı fotoları boydan filan görmek iyi olur belki o ipuçları birilerine de lazım olabilir...
oo organize çalışmalarHer haliyle tatlıdır eminime bide boydan görelim belki birilerine lazım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?