2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ay bende akifi sallıyodum ayakta.çok zor uyudu.akşamüstü 6 gibi uyandı oyüzden geç uyudu.bıdı bıdı çok konuşmuşsunuz.ben ne yapcam benim kurbanla...araştırmalar pek iç açıcı deil
Neyi arastriyosnki cnm taniyamadnmi hala beni:)

Ayy oku oku bitmedi benim kurban on numara çok güzel biri çıktı bana hiiiçç zorlanmıcam :)

Gokce gece cok huysuzdu. Burnu doluydu. Surekli uyandi. Sabaha karsi atesi cikti 38 e kadar. Annemlerde ates dusurucude yok. Allahtan daha fazla cikmadi. Yoksa gece yarisi kuzenin kapisini calacaktim.
Gece 3 ten beri hala atesli.
Asmye gitcem 9 olsun.

geçmiş olsun canım hava değişimi mevsim değişimi fln olabilir gördüğüm tanıdığım hemen herkes de bahar alerjisi belirtileri var inşallah yükselmez ateşi tekrar

geçmiş olsun canım inşallah gelip geçici bir ateşlenmedir.

mirada gece anne anne diye uyandı ağladı muhtemelen kabus gördü kuzum zor sakinleştirdim sonrada iice sokuldu bana kollarımı sıkı sıkı tutup öyle uyudu

mirada gece anne anne diye uyandı ağladı muhtemelen kabus gördü kuzum zor sakinleştirdim sonrada iice sokuldu bana kollarımı sıkı sıkı tutup öyle uyudu
sende sımsıkı sarılsaydın ona yanındayım annecim diye kokusunu içine çekseydin.. sarılıp onu güvende hissettirip mışıl mışıl uyumaya devam etseydiniz (ki öyle de olmuş) gözlerim doldu o an gözlerimin önünden geçti gitti...

gecmis olsn cnm bnde sehir disina gdnce hemen tikanirm insallah onmli bisyi yktr

Igye foto koymami isteyen var miiiii? Malum bizim fotomuzda az :)
ay canımm ne kadar da düşüncelisin alayım tabi

onlar bize biz onlara ilaç

Geçmiş olsun çok.akifcik te sabah öksürdü bikaçkere geçenlerde ilaç vermedim.şimdi de vermicem ama doktoruna şimdiden sıra alayım.düzelirse iptal ederim
canım kıyamam.bu aralar kabuslar görüyolar ve uyanınca da kısa süre hatırlıyolar heralde bize de oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…