Neyi arastriyosnki cnm taniyamadnmi hala beni:)Ay bende akifi sallıyodum ayakta.çok zor uyudu.akşamüstü 6 gibi uyandı oyüzden geç uyudu.bıdı bıdı çok konuşmuşsunuz.ben ne yapcam benim kurbanla...araştırmalar pek iç açıcı deil
Eneeeee şimdide siz bize iadeyi hediye olmuş buAyy oku oku bitmedi benim kurban on numara çok güzel biri çıktı bana hiiiçç zorlanmıcam :)
Sagol cnm ya cok tesekkurederim o senin guzellign snsin on numara bukdr guzel soze ne gerek vardi :)Ayy oku oku bitmedi benim kurban on numara çok güzel biri çıktı bana hiiiçç zorlanmıcam :)
Hah ilk elenen sen oldun benimle değilsinAyy oku oku bitmedi benim kurban on numara çok güzel biri çıktı bana hiiiçç zorlanmıcam :)
geçmiş olsun canım hava değişimi mevsim değişimi fln olabilir gördüğüm tanıdığım hemen herkes de bahar alerjisi belirtileri var inşallah yükselmez ateşi tekrarGokce gece cok huysuzdu. Burnu doluydu. Surekli uyandi. Sabaha karsi atesi cikti 38 e kadar. Annemlerde ates dusurucude yok. Allahtan daha fazla cikmadi. Yoksa gece yarisi kuzenin kapisini calacaktim.
Gece 3 ten beri hala atesli.
Asmye gitcem 9 olsun.
geçmiş olsun canım inşallah gelip geçici bir ateşlenmedir.Gokce gece cok huysuzdu. Burnu doluydu. Surekli uyandi. Sabaha karsi atesi cikti 38 e kadar. Annemlerde ates dusurucude yok. Allahtan daha fazla cikmadi. Yoksa gece yarisi kuzenin kapisini calacaktim.
Asmye gitcem 9 olsun.
bennnnnnnnnnn..Igye foto koymami isteyen var miiiii? Malum bizim fotomuzda az :)
sende sımsıkı sarılsaydın ona yanındayım annecim diye kokusunu içine çekseydin.. sarılıp onu güvende hissettirip mışıl mışıl uyumaya devam etseydiniz (ki öyle de olmuş) gözlerim doldu o an gözlerimin önünden geçti gitti...mirada gece anne anne diye uyandı ağladı muhtemelen kabus gördü kuzumzor sakinleştirdim sonrada iice sokuldu bana kollarımı sıkı sıkı tutup öyle uyudu
gecmis olsn cnm bnde sehir disina gdnce hemen tikanirm insallah onmli bisyi yktrGokce gece cok huysuzdu. Burnu doluydu. Surekli uyandi. Sabaha karsi atesi cikti 38 e kadar. Annemlerde ates dusurucude yok. Allahtan daha fazla cikmadi. Yoksa gece yarisi kuzenin kapisini calacaktim.
Asmye gitcem 9 olsun.
ay canımm ne kadar da düşüncelisin alayım tabiIgye foto koymami isteyen var miiiii? Malum bizim fotomuzda az :)
onlar bize biz onlara ilaçsende sımsıkı sarılsaydın ona yanındayım annecim diye kokusunu içine çekseydin.. sarılıp onu güvende hissettirip mışıl mışıl uyumaya devam etseydiniz (ki öyle de olmuş) gözlerim doldu o an gözlerimin önünden geçti gitti...
Oğlumun totosuna bir sen bişi dememiştin :) Bugün demişsin :) Zanlın mıyım yoksaIgye foto koymami isteyen var miiiii? Malum bizim fotomuzda az :)
Geçmiş olsun çok.akifcik te sabah öksürdü bikaçkere geçenlerde ilaç vermedim.şimdi de vermicem ama doktoruna şimdiden sıra alayım.düzelirse iptal ederimGokce gece cok huysuzdu. Burnu doluydu. Surekli uyandi. Sabaha karsi atesi cikti 38 e kadar. Annemlerde ates dusurucude yok. Allahtan daha fazla cikmadi. Yoksa gece yarisi kuzenin kapisini calacaktim.
Asmye gitcem 9 olsun.
canım kıyamam.bu aralar kabuslar görüyolar ve uyanınca da kısa süre hatırlıyolar heralde bize de oluyomirada gece anne anne diye uyandı ağladı muhtemelen kabus gördü kuzumzor sakinleştirdim sonrada iice sokuldu bana kollarımı sıkı sıkı tutup öyle uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?