sana çıkmış olabilemez@minnakkartal Diittttttttr yanlis cevap srn bana cktn naaabeeerrr
Bugün hafifti canımfayika cimm hani bugn yagmurluydu hava nye kekliyonz bizi
sagol canim. Aynen oyle dinlenmeye calisiyorumCok.gecmis olsun canim neyseki antibiyotige gerek kalmamis hemen iyilessin inşallah sende annenlerde olmanin firsatini degerlendir canim onlar gokceyle oynarken sende biraz uyu dinlen yoksa sende yorgunluktan hasta olursun
Çok geçmiş olsun azad da bikaçgündür burnu akıyor dişten dolayı sandık ama sanırım grip başlıyor çinkü babasına da bulaştırdı
Tamam o zaman buluşma yer ve saatini ayarlarız
İşte geldim buradayım :)
Ahahaha mira ve tripleri bi an canlandı da gözümde şapşik :))))?
gecmis olsun kizlar bizde de gecen hafta burun tikanikligi vardi burnunu acarak rahatlattim simdi daha iyiSagolun kizlar. Asm o kadar kalabalik ti ki sira grlenr kadar oldum oldum dirildim. Gokce iki dk susmadi. Surekli agladi agladikca burnu cesme gibi oldu. Ben boyle hastalari gorunce sirami veriyorum. Bi veren olss diye cok dua ettim ama olmadi :)
Gebiz akintisi varmis sadece. Bogazinda cigerlerde bisey yokmus cok sukur. Soguk alginligi ilaciyla atlaticaz insallah.
O kadar aglamnin iyi yani burnunun bosalmasi oldu en azindan. Simdi uyuttum. İnsallah bi kac saat uyur da dinlenir yavrumda.
Sogan kestim koydum yanina eve her giren ayy bu koku ne sabah sabah soganlama mi yaptiniz diyo
Deli gibi acim ve uykusuzum.
tatlim ya nerdende biliyolar ogreniyolar bunlari hayret ediyorum
sana pek bilgi sahibi olmadığın biri çıktı o zamanCekilis havasinada giremedim
Yok ya takip edemiyorum burayi ucurmussunuz resmen. Aklim yavrumda zaten ondan yoksa bu kadar sessiz kalmazdimsana pek bilgi sahibi olmadığın biri çıktı o zamanbilenlerin diller bak hiç susmuyor
Minik kuzun çabuk iyileşsin kayfe içicezYok ya takip edemiyorum burayi ucurmussunuz resmen. Aklim yavrumda zaten ondan yoksa bu kadar sessiz kalmazdim
3 yaşındaki bir çocuk ya düştü diye götürmüşler acile bir de, Allah'ım insanlarda tamam vicdan kalmadı da, ne kaldı çok merak ediyorum.Ya kızlar şu çocuk istismarı haberleri beni yerle bir etti. Çocukları okula da göndermeyelim, kimseyle biraraya getirmeyelim. Ya çok kötüyüm. Eşim dün bikaç psikoloğun vakasını okumuş Adam sabah ezanına kadar uyuyamamışsabah bana hemen mahremiyet eğitimi ile ilgili çalış dedi. Bu memleket beni anne olduğuma olacağıma pişman etti yeminle yahu. Bişey değil ben bu kadar kaygı ve stresle çok yaşamam zaten
Ya ben annelerimizinki gibi koşma düşersin, terliyken su içme hastalanırsın gibi kaygılarım olsun istiyorum bunlar çok dazla çok acı3 yaşındaki bir çocuk ya düştü diye götürmüşler acile bir de, Allah'ım insanlarda tamam vicdan kalmadı da, ne kaldı çok merak ediyorum.
Oğlum var ama yine de çok korkuyorum, iç çamaşırı kuralını ben de öğretmeye çalışıyorum, onu şu an ben bile izinsiz yüzünden dahi öpmüyorum, ki ben anneyim, yavrum hayır diyorsa saygı duyuyorum...
bu konular beni de çok rahatsız ediyor hemde çokYa kızlar şu çocuk istismarı haberleri beni yerle bir etti. Çocukları okula da göndermeyelim, kimseyle biraraya getirmeyelim. Ya çok kötüyüm. Eşim dün bikaç psikoloğun vakasını okumuş Adam sabah ezanına kadar uyuyamamışsabah bana hemen mahremiyet eğitimi ile ilgili çalış dedi. Bu memleket beni anne olduğuma olacağıma pişman etti yeminle yahu. Bişey değil ben bu kadar kaygı ve stresle çok yaşamam zaten
Aynen canim dun kucuk oglumu bakkala gonderdim makarna almasi icin eve geldi boyle agladi aglayacak ne oldu dedim hemen aklima bu tur seyler geliyor bosver dedi korktum birisi sıkıstirdi falan sandim sira abimdeydi beni gonderdin dunde ekmegi ben aldim dedi oh dedim rahatladim butun sorun bu olsun diye gercekten diken ustunde yasiyoruzYa kızlar şu çocuk istismarı haberleri beni yerle bir etti. Çocukları okula da göndermeyelim, kimseyle biraraya getirmeyelim. Ya çok kötüyüm. Eşim dün bikaç psikoloğun vakasını okumuş Adam sabah ezanına kadar uyuyamamışsabah bana hemen mahremiyet eğitimi ile ilgili çalış dedi. Bu memleket beni anne olduğuma olacağıma pişman etti yeminle yahu. Bişey değil ben bu kadar kaygı ve stresle çok yaşamam zaten
@Apriori123 geçmiş olsun canım
@minnakkartal Çarşamba Perşembe rüzgar çok etkili uçma sakın kızbize lazımsın sen
acaba@minnakkartal Diittttttttr yanlis cevap srn bana cktn naaabeeerrr
sen şimdi kuzucuğunla meşgulsün iki güne dedektif kesilirsinCekilis havasinada giremedim
bende sürekli pedagogların yazılarını okuyorum en iyi en doğru şekilde ürkütmeden eğitmek istiyorum mesela ilk kuku kelimesini çıkardık bilinçsiz bir kullanımmış benim ki kesinlikle cinsel organ isimlerini yumuşatmayın diyorYa kızlar şu çocuk istismarı haberleri beni yerle bir etti. Çocukları okula da göndermeyelim, kimseyle biraraya getirmeyelim. Ya çok kötüyüm. Eşim dün bikaç psikoloğun vakasını okumuş Adam sabah ezanına kadar uyuyamamışsabah bana hemen mahremiyet eğitimi ile ilgili çalış dedi. Bu memleket beni anne olduğuma olacağıma pişman etti yeminle yahu. Bişey değil ben bu kadar kaygı ve stresle çok yaşamam zaten
resmen paranoyak hale geliyoruz.Ya kızlar şu çocuk istismarı haberleri beni yerle bir etti. Çocukları okula da göndermeyelim, kimseyle biraraya getirmeyelim. Ya çok kötüyüm. Eşim dün bikaç psikoloğun vakasını okumuş Adam sabah ezanına kadar uyuyamamışsabah bana hemen mahremiyet eğitimi ile ilgili çalış dedi. Bu memleket beni anne olduğuma olacağıma pişman etti yeminle yahu. Bişey değil ben bu kadar kaygı ve stresle çok yaşamam zaten
Bendr hep cocuklara sen bir bireysin senin yanagin senin vucudun sen istemeden kimse sana dokunamaz her kim olirsa olsun istemediginde hayir diyeceksin diye ogrettim3 yaşındaki bir çocuk ya düştü diye götürmüşler acile bir de, Allah'ım insanlarda tamam vicdan kalmadı da, ne kaldı çok merak ediyorum.
Oğlum var ama yine de çok korkuyorum, iç çamaşırı kuralını ben de öğretmeye çalışıyorum, onu şu an ben bile izinsiz yüzünden dahi öpmüyorum, ki ben anneyim, yavrum hayır diyorsa saygı duyuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?