2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cok.gecmis olsun canim neyseki antibiyotige gerek kalmamis hemen iyilessin inşallah sende annenlerde olmanin firsatini degerlendir canim onlar gokceyle oynarken sende biraz uyu dinlen yoksa sende yorgunluktan hasta olursun
sagol canim. Aynen oyle dinlenmeye calisiyorum

gecmis olsun kizlar bizde de gecen hafta burun tikanikligi vardi burnunu acarak rahatlattim simdi daha iyi

Ya kızlar şu çocuk istismarı haberleri beni yerle bir etti. Çocukları okula da göndermeyelim, kimseyle biraraya getirmeyelim. Ya çok kötüyüm. Eşim dün bikaç psikoloğun vakasını okumuş Adam sabah ezanına kadar uyuyamamış sabah bana hemen mahremiyet eğitimi ile ilgili çalış dedi. Bu memleket beni anne olduğuma olacağıma pişman etti yeminle yahu. Bişey değil ben bu kadar kaygı ve stresle çok yaşamam zaten

3 yaşındaki bir çocuk ya düştü diye götürmüşler acile bir de, Allah'ım insanlarda tamam vicdan kalmadı da, ne kaldı çok merak ediyorum.
Oğlum var ama yine de çok korkuyorum, iç çamaşırı kuralını ben de öğretmeye çalışıyorum, onu şu an ben bile izinsiz yüzünden dahi öpmüyorum, ki ben anneyim, yavrum hayır diyorsa saygı duyuyorum...

Ya ben annelerimizinki gibi koşma düşersin, terliyken su içme hastalanırsın gibi kaygılarım olsun istiyorum bunlar çok dazla çok acı

bu konular beni de çok rahatsız ediyor hemde çok

Aynen canim dun kucuk oglumu bakkala gonderdim makarna almasi icin eve geldi boyle agladi aglayacak ne oldu dedim hemen aklima bu tur seyler geliyor bosver dedi korktum birisi sıkıstirdi falan sandim sira abimdeydi beni gonderdin dunde ekmegi ben aldim dedi oh dedim rahatladim butun sorun bu olsun diye gercekten diken ustunde yasiyoruz

@Apriori123 geçmiş olsun canım
@minnakkartal Çarşamba Perşembe rüzgar çok etkili uçma sakın kız bize lazımsın sen

sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

@minnakkartal Diittttttttr yanlis cevap srn bana cktn naaabeeerrr
acaba
Cekilis havasinada giremedim
sen şimdi kuzucuğunla meşgulsün iki güne dedektif kesilirsin

bende sürekli pedagogların yazılarını okuyorum en iyi en doğru şekilde ürkütmeden eğitmek istiyorum mesela ilk kuku kelimesini çıkardık bilinçsiz bir kullanımmış benim ki kesinlikle cinsel organ isimlerini yumuşatmayın diyor
olayları okurken içim sıkışıyo yaşayanları düşünemiyorum bile allahım iyilerle karşılaştırsın bizde bu konularda ne duyarsak en iyi nasıl yaklaşırızı bulursak birbirimizle paylaşalım lütfen

resmen paranoyak hale geliyoruz.
Kendime esime surekli diyorum cevrede gordugumuz herkesi amca teyze abi abla diye gostermeyelim cocuga diye. Taniyoruz gibi bi algi olusuyo cunku. E yillarin aliskanligi unutuyoruz bazen biz bile.
Cocugumu her gordugunde memislerinr bakiyim diye acip seven bi babannesi varken mahremiyet egitimini nasil tam anlamiyla vercem onyda bilmiyorum. Dogduguma dogurduguma pisman oluyorum boyle seyleri duydukca

Bendr hep cocuklara sen bir bireysin senin yanagin senin vucudun sen istemeden kimse sana dokunamaz her kim olirsa olsun istemediginde hayir diyeceksin diye ogrettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…