2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizim kayınvalideler tıpatıp aynen bir kalıp beyaz sabunu(hacışakir)bitirir neredeyse.ev buharlaşır adeta hamam misali.çok titizdir aşırı.sarışın bide kızarır aynen....eşim diyoki biz küçükken koltukta oturmazdık.minderleri bozulacak örtüsü kayacak diye yerde yada sandalyede otururmuşlar

Kizlar birkac sene once ben bir olaya sahit oldum cok etkilendim bizim mahallde downlu bir cocuk var simdi 17 yasinda sokakta oynayan bir cocuk annesini tanimiyorum neyse ben birgun yatak odamin camini actim bakiniyorum benim yatak odasi da arka tarafa dusuyor orada mustakil evler var ama onlarin arka tarafi issiz bir yer agaclar falan var bu downlu cocuk ve yaninda o zaman 5-6 yaslarinda bir tane erkek cocuk downlu cocuk ona birseyler diyor o da hayir diyor derken cok affedersiniz downlu cocuk kendi esofmanini indirip ona cinsel organini gosterdi sonra o cocuga sende ac dedi o da acti sonra kucuk cocugun cinsel organina agziyla yaklasti ki ben bagirdim ne yapiyorsunuz cikin cabuk oradan diye kacti bunlar elim ayagim bosaldi bir anda diger cocigun annesinide tanimiyorum sokaga ciktim sokakta oynayan cocuklara kucuk cocigu gosterip nerede oturdugunu sordum iclerinden biri o cocugun ablasiymis beni annene gotirurmusun dedim goturdu kiz beni kadina o cocukla uygunsuz birseyler yapacagi sirada gordigumu soyledim kadin sasirdi kotu oldu ben sizi uyarmak istedim bu yuzden geldim lutfen cocugunuzu takip edin gozunuzu ayirmayin dedim kadin tesekkur etti bana ama hala unutamiyorum bu olayi

isimdeyimgucumdeyim . Gecmis olsun cekilisten sonra hi sen igde oglumun resmini begenmissin hah yoksaaaaaa
Ay sakın kanma geçen çekilişde de aynısını bana yapmıştı :)
Çok geçmiş olsun cnm.

Bu arada arenin ismide eşimle benim son iki harfimiz.. Anlamıda olunca kulağada hoş gelince koyalım dedik..

Okurken bile şok oldum resmen seni hayal bile edemiyorum. Ne pislik insanlar varya. Sanırım çocuklarımızı hiç özgür yetiştiremeyecegiz..

NeeeeeAllahım ya....iyi yapmışsın göz yummamak gerekirdi

Eki Görüntüle 1800361 Ablasına özenen erkek çocuk halleri
Masallah ya cok tatli Akifcik
aynen ya simdi de hep soyler ben kokan insanlari hic sevmem der yasli birisiyle yan yana gelsin karsindakinden en ufak bir koku alsin soylenir durur 72 yasinda ama deodoranti cantasindadir hep:))

ay ayni annem ya kaynar suyla yikardi bizide. Kipkirmizi cikardik. Hala banyodan ciktigimda gorurse iyice keselendin mi diye sorar

Eki Görüntüle 1800361 Ablasına özenen erkek çocuk halleri
ay cok yakismis ya

Ya kızlar öğle uykusu işleri ne alemde sizde. Arkadaş adam uyumuyor ve akşamı zor ediyoruz evde sap gibi. Uyuyunca bi saat falan o bile bana ywtiyoesu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…