Ahahah yerm ya tipe.bakEki Görüntüle 1800361 Ablasına özenen erkek çocuk halleri
Bizim kayınvalideler tıpatıp aynen bir kalıp beyaz sabunu(hacışakir)bitirir neredeyse.ev buharlaşır adeta hamam misali.çok titizdir aşırı.sarışın bide kızarır aynen....eşim diyoki biz küçükken koltukta oturmazdık.minderleri bozulacak örtüsü kayacak diye yerde yada sandalyede otururmuşlarbenim kvde de oyle yikarmis esim banyoda yakiyordu bastira bastira lifliyordu diyor tirnaklarimi keserken makasla kivira kivira kesiyordu cok canim yaniyordu diyor kv normal makasla tirnaklarini keser zaten esim buyudum kurtuldum diyor mesela bize geldiginde de banyoya bir girer en az 40 dk cikmaz kaynar kaynar yikanir sampuan kullanmaz beyaz sabun bir kalip sabun azicik kalir o banyodan ciktiginda ev buram buram beyaz sabun kokar ve kendisi beyaz tenli zaten surati domates gibi kipkirmizi olur ben kvde de gencken cok titizmis simdi yaslandi pek birsey yapmiyor
Ay sakın kanma geçen çekilişde de aynısını bana yapmıştı :)isimdeyimgucumdeyim . Gecmis olsun cekilisten sonra hi sen igde oglumun resmini begenmissin hah yoksaaaaaa
Çok geçmiş olsun cnm.Gokce gece cok huysuzdu. Burnu doluydu. Surekli uyandi. Sabaha karsi atesi cikti 38 e kadar. Annemlerde ates dusurucude yok. Allahtan daha fazla cikmadi. Yoksa gece yarisi kuzenin kapisini calacaktim.
Gece 3 ten beri hala atesli.
Asmye gitcem 9 olsun.
Okurken bile şok oldum resmen seni hayal bile edemiyorum. Ne pislik insanlar varya. Sanırım çocuklarımızı hiç özgür yetiştiremeyecegiz..Kizlar birkac sene once ben bir olaya sahit oldum cok etkilendim bizim mahallde downlu bir cocuk var simdi 17 yasinda sokakta oynayan bir cocuk annesini tanimiyorum neyse ben birgun yatak odamin camini actim bakiniyorum benim yatak odasi da arka tarafa dusuyor orada mustakil evler var ama onlarin arka tarafi issiz bir yer agaclar falan var bu downlu cocuk ve yaninda o zaman 5-6 yaslarinda bir tane erkek cocuk downlu cocuk ona birseyler diyor o da hayir diyor derken cok affedersiniz downlu cocuk kendi esofmanini indirip ona cinsel organini gosterdi sonra o cocuga sende ac dedi o da acti sonra kucuk cocugun cinsel organina agziyla yaklasti ki ben bagirdim ne yapiyorsunuz cikin cabuk oradan diye kacti bunlar elim ayagim bosaldi bir anda diger cocigun annesinide tanimiyorum sokaga ciktim sokakta oynayan cocuklara kucuk cocigu gosterip nerede oturdugunu sordum iclerinden biri o cocugun ablasiymis beni annene gotirurmusun dedim goturdu kiz beni kadina o cocukla uygunsuz birseyler yapacagi sirada gordigumu soyledim kadin sasirdi kotu oldu ben sizi uyarmak istedim bu yuzden geldim lutfen cocugunuzu takip edin gozunuzu ayirmayin dedim kadin tesekkur etti bana ama hala unutamiyorum bu olayi
çok yakışmış maşallah...Eki Görüntüle 1800361 Ablasına özenen erkek çocuk halleri
NeeeeeKizlar birkac sene once ben bir olaya sahit oldum cok etkilendim bizim mahallde downlu bir cocuk var simdi 17 yasinda sokakta oynayan bir cocuk annesini tanimiyorum neyse ben birgun yatak odamin camini actim bakiniyorum benim yatak odasi da arka tarafa dusuyor orada mustakil evler var ama onlarin arka tarafi issiz bir yer agaclar falan var bu downlu cocuk ve yaninda o zaman 5-6 yaslarinda bir tane erkek cocuk downlu cocuk ona birseyler diyor o da hayir diyor derken cok affedersiniz downlu cocuk kendi esofmanini indirip ona cinsel organini gosterdi sonra o cocuga sende ac dedi o da acti sonra kucuk cocugun cinsel organina agziyla yaklasti ki ben bagirdim ne yapiyorsunuz cikin cabuk oradan diye kacti bunlar elim ayagim bosaldi bir anda diger cocigun annesinide tanimiyorum sokaga ciktim sokakta oynayan cocuklara kucuk cocigu gosterip nerede oturdugunu sordum iclerinden biri o cocugun ablasiymis beni annene gotirurmusun dedim goturdu kiz beni kadina o cocukla uygunsuz birseyler yapacagi sirada gordigumu soyledim kadin sasirdi kotu oldu ben sizi uyarmak istedim bu yuzden geldim lutfen cocugunuzu takip edin gozunuzu ayirmayin dedim kadin tesekkur etti bana ama hala unutamiyorum bu olayi
Masallah ya cok tatli AkifcikEki Görüntüle 1800361 Ablasına özenen erkek çocuk halleri
aynen ya simdi de hep soyler ben kokan insanlari hic sevmem der yasli birisiyle yan yana gelsin karsindakinden en ufak bir koku alsin soylenir durur 72 yasinda ama deodoranti cantasindadir hep:))Bizim kayınvalideler tıpatıp aynen bir kalıp beyaz sabunu(hacışakir)bitirir neredeyse.ev buharlaşır adeta hamam misali.çok titizdir aşırı.sarışın bide kızarır aynen....eşim diyoki biz küçükken koltukta oturmazdık.minderleri bozulacak örtüsü kayacak diye yerde yada sandalyede otururmuşlar
Çok sağol canımAy sakın kanma geçen çekilişde de aynısını bana yapmıştı :)
Çok geçmiş olsun cnm.
Bu arada arenin ismide eşimle benim son iki harfimiz.. Anlamıda olunca kulağada hoş gelince koyalım dedik..
Yani canim benim cocugumu birisi gorse bende bilmek isterim ama varya o kadar kotu oldumki tir tir titredimNeeeeeAllahım ya....iyi yapmışsın göz yummamak gerekirdi
Ayyy canım sen ywter ki iste hemen koyuyorum boy boy fotoları :)Benim kurbanım da çoook şeker biri ama ig de hiç resim koymuyor bu yüzden işim çok zor
hah o zaman sana @cann10 çıktıBenim kurbanım da çoook şeker biri ama ig de hiç resim koymuyor bu yüzden işim çok zor
İki tane down sendromlu çocuğu öylece sokağa salan ailelere de bravo yaniYani canim benim cocugumu birisi gorse bende bilmek isterim ama varya o kadar kotu oldumki tir tir titredim
ay ayni annem yabenim kvde de oyle yikarmis esim banyoda yakiyordu bastira bastira lifliyordu diyor tirnaklarimi keserken makasla kivira kivira kesiyordu cok canim yaniyordu diyor kv normal makasla tirnaklarini keser zaten esim buyudum kurtuldum diyor mesela bize geldiginde de banyoya bir girer en az 40 dk cikmaz kaynar kaynar yikanir sampuan kullanmaz beyaz sabun bir kalip sabun azicik kalir o banyodan ciktiginda ev buram buram beyaz sabun kokar ve kendisi beyaz tenli zaten surati domates gibi kipkirmizi olur ben kvde de gencken cok titizmis simdi yaslandi pek birsey yapmiyor
ay cok yakismis yaEki Görüntüle 1800361 Ablasına özenen erkek çocuk halleri
Ah ah benim kurbancığım nerelerde kimbilir igde eski resimler falan yandımBenim kurbanım da çoook şeker biri ama ig de hiç resim koymuyor bu yüzden işim çok zor
Şimdi özensin de sonra özenmesinEki Görüntüle 1800361 Ablasına özenen erkek çocuk halleri
Demekki biz değiliz çizeyim listeden seniAh ah benim kurbancığım nerelerde kimbilir igde eski resimler falan yandım
Sürekli onun tokalarıyla takılarıyla uğraşır.bebeklerini alır emzirir.banada gösterir anne bag meme diyeŞimdi özensin de sonra özenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?