2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayy çekiliş yazışmalarından fırsat bulup dün yazamadım mira akşam karnımı açmış kardeş bebek diyip öpüp öpüp durdu
neyse sonra bebeğini aldım kucağıma bak kardeş bu dedim öptüm öpmez olaydım bebeği elimden çekti yere attı kaşlar çatıldı kafasını yastığa gömdü allahım bi nazlar bi tripler beni mi test etti küçücük aklıyla bilemedim
aslında evde de öyle kardeş konuşması fln da geçtiği yok kendi kendine gelin güvey oluyo sanırım

Belki ararlar.2 sefer ısrarla aradılar
canım ben derim ki şu kardeş muhabbeti için sakın fazla beklemeyin.tek çocuk istiyosanız o ayrı ama.kardeş aralarında yaş farkı olmazsa daha bi hoş olur.ah ah 7.5 yaş var akifcikle ayşe nazın arasında.

7,5 yaş iyiymiş bizimkiler 15 yaş abla kardeş değil anne kız gibiler haha ama Elif Hira'yı keşke erken doğurup bi tane daha yapma imkanım olsaydı..

Çok geçmiş olsun azad da bikaçgündür burnu akıyor dişten dolayı sandık ama sanırım grip başlıyor çinkü babasına da bulaştırdı
Tamam o zaman buluşma yer ve saatini ayarlarız

Yanlız benim zanlı bu kez resim istemiş, sadece totosunu görüyoruz demiş, isim falan sormamış demek ki biliyorfazla uzağa gitmiş olamaz buralarda bir yerlerde
İşte geldim buradayım :)

Ahahaha mira ve tripleri bi an canlandı da gözümde şapşik :))))?

geçmiş olsun canım hava değişimi mevsim değişimi fln olabilir gördüğüm tanıdığım hemen herkes de bahar alerjisi belirtileri var inşallah yükselmez ateşi tekrar

geçmiş olsun canım inşallah gelip geçici bir ateşlenmedir.

gecmis olsn cnm bnde sehir disina gdnce hemen tikanirm insallah onmli bisyi yktr

@Akaibu geçmiş olsun canım umarım kuzun iyidir gittiniz mi asm'ye
Sagolun kizlar. Asm o kadar kalabalik ti ki sira grlenr kadar oldum oldum dirildim. Gokce iki dk susmadi. Surekli agladi agladikca burnu cesme gibi oldu. Ben boyle hastalari gorunce sirami veriyorum. Bi veren olss diye cok dua ettim ama olmadi :)
Gebiz akintisi varmis sadece. Bogazinda cigerlerde bisey yokmus cok sukur. Soguk alginligi ilaciyla atlaticaz insallah.
O kadar aglamnin iyi yani burnunun bosalmasi oldu en azindan. Simdi uyuttum. İnsallah bi kac saat uyur da dinlenir yavrumda.
Sogan kestim koydum yanina eve her giren ayy bu koku ne sabah sabah soganlama mi yaptiniz diyo
Deli gibi acim ve uykusuzum.
tatlim ya nerdende biliyolar ogreniyolar bunlari hayret ediyorum

Ben çocuk işini zirvede bırakmaktan yanayım Mavi gözlü bir tane doğurdum yeter
Bende bi tane daha dogur diyenlere bundan iyisini doguramam isi zirvede birakmak istiyorum diyorum. Yaslilar kalakaliyolar
sizede cok gecmis olsun cabuk atlatir insallah:/ sana bulasmasa bari bi eve iki hasta yeter

Ben bildim benim zanlı bu kez @hiraysen ya da @Apriori123
bencede onlar

ben bi istiyorum bi istemiyorum korkarım emin olana kadar 10 yaş olacak aralarında

heh tam bi şapşik di ama bizde öyleydik ne yapacağımızı bilemedik :))
bu arada geçmi olsun canım hafif atlatır inşallah

ya bende şaşıyorum muhtemel tv diyorum etrafda hamile de yok ya da annemin parmağı en çok kardeş isteyen o

Cok.gecmis olsun canim neyseki antibiyotige gerek kalmamis hemen iyilessin inşallah sende annenlerde olmanin firsatini degerlendir canim onlar gokceyle oynarken sende biraz uyu dinlen yoksa sende yorgunluktan hasta olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…