yok canim buyuk olan downluydu kucuk degil ama ben downlu cocuktan hep korkuyorum cinsel durtuleri baslamis sokakta indiriyor gelen giden kizlara opucuk atiyor bana bile abla askimsin diyor ben cocuklara tembihliyorum hep dikkat edin diyeİki tane down sendromlu çocuğu öylece sokağa salan ailelere de bravo yani
Çiz çiz canım yoksa süprizi kalmıyacaktıDemekki biz değiliz çizeyim listeden seni
Bi kotu oldum okuyunca. İyi ki gormussunKizlar birkac sene once ben bir olaya sahit oldum cok etkilendim bizim mahallde downlu bir cocuk var simdi 17 yasinda sokakta oynayan bir cocuk annesini tanimiyorum neyse ben birgun yatak odamin camini actim bakiniyorum benim yatak odasi da arka tarafa dusuyor orada mustakil evler var ama onlarin arka tarafi issiz bir yer agaclar falan var bu downlu cocuk ve yaninda o zaman 5-6 yaslarinda bir tane erkek cocuk downlu cocuk ona birseyler diyor o da hayir diyor derken cok affedersiniz downlu cocuk kendi esofmanini indirip ona cinsel organini gosterdi sonra o cocuga sende ac dedi o da acti sonra kucuk cocugun cinsel organina agziyla yaklasti ki ben bagirdim ne yapiyorsunuz cikin cabuk oradan diye kacti bunlar elim ayagim bosaldi bir anda diger cocigun annesinide tanimiyorum sokaga ciktim sokakta oynayan cocuklara kucuk cocigu gosterip nerede oturdugunu sordum iclerinden biri o cocugun ablasiymis beni annene gotirurmusun dedim goturdu kiz beni kadina o cocukla uygunsuz birseyler yapacagi sirada gordigumu soyledim kadin sasirdi kotu oldu ben sizi uyarmak istedim bu yuzden geldim lutfen cocugunuzu takip edin gozunuzu ayirmayin dedim kadin tesekkur etti bana ama hala unutamiyorum bu olayi
sagol canim. Bende isminin aren oldugunu ogreninxe direk anlamina bakmistim ne demek diye. Sizin isimlerle de guzel tesaduf olmus :)Ay sakın kanma geçen çekilişde de aynısını bana yapmıştı :)
Çok geçmiş olsun cnm.
Bu arada arenin ismide eşimle benim son iki harfimiz.. Anlamıda olunca kulağada hoş gelince koyalım dedik..
Uyku mu o da ne kestirme yaparsa ne alaYa kızlar öğle uykusu işleri ne alemde sizde. Arkadaş adam uyumuyor ve akşamı zor ediyoruz evde sap gibi. Uyuyunca bi saat falan o bile bana ywtiyoesu
Canim bize eger biri geldiyse ya da biz bir yere gittiysek imkani yok uyumuyor ama evde normal hayatimizda uyuyor uyumazsa cok zorluyor beniYa kızlar öğle uykusu işleri ne alemde sizde. Arkadaş adam uyumuyor ve akşamı zor ediyoruz evde sap gibi. Uyuyunca bi saat falan o bile bana ywtiyoesu
Aynen canimBi kotu oldum okuyunca. İyi ki gormussun
sagol canim. Bende isminin aren oldugunu ogreninxe direk anlamina bakmistim ne demek diye. Sizin isimlerle de guzel tesaduf olmus :)
Eki Görüntüle 1800361 Ablasına özenen erkek çocuk halleri
Kizlar birkac sene once ben bir olaya sahit oldum cok etkilendim bizim mahallde downlu bir cocuk var simdi 17 yasinda sokakta oynayan bir cocuk annesini tanimiyorum neyse ben birgun yatak odamin camini actim bakiniyorum benim yatak odasi da arka tarafa dusuyor orada mustakil evler var ama onlarin arka tarafi issiz bir yer agaclar falan var bu downlu cocuk ve yaninda o zaman 5-6 yaslarinda bir tane erkek cocuk downlu cocuk ona birseyler diyor o da hayir diyor derken cok affedersiniz downlu cocuk kendi esofmanini indirip ona cinsel organini gosterdi sonra o cocuga sende ac dedi o da acti sonra kucuk cocugun cinsel organina agziyla yaklasti ki ben bagirdim ne yapiyorsunuz cikin cabuk oradan diye kacti bunlar elim ayagim bosaldi bir anda diger cocigun annesinide tanimiyorum sokaga ciktim sokakta oynayan cocuklara kucuk cocigu gosterip nerede oturdugunu sordum iclerinden biri o cocugun ablasiymis beni annene gotirurmusun dedim goturdu kiz beni kadina o cocukla uygunsuz birseyler yapacagi sirada gordigumu soyledim kadin sasirdi kotu oldu ben sizi uyarmak istedim bu yuzden geldim lutfen cocugunuzu takip edin gozunuzu ayirmayin dedim kadin tesekkur etti bana ama hala unutamiyorum bu olayi
Benim kurbanım da çoook şeker biri ama ig de hiç resim koymuyor bu yüzden işim çok zor
Ah ah benim kurbancığım nerelerde kimbilir igde eski resimler falan yandım
Ya kızlar öğle uykusu işleri ne alemde sizde. Arkadaş adam uyumuyor ve akşamı zor ediyoruz evde sap gibi. Uyuyunca bi saat falan o bile bana ywtiyoesu
oynamasınlar senin üzerine
Direktörüne mi yakalandındirektörüm bir toplantı için dışarı çıkmıştı programınıda iki saat fln kaptmış bende o esneklikle starbucksa gittim içeceğimi aldım son derece cool bir halle ofise doğru geri dönüyordum ki o da ne birisi ofisinden bana gülümsüyor bildiğiniz fena yakalandım :)
evet bildiğin fırsatçı oldum ki gerçekten fırsattan istifade gideyim demiştimDirektörüne mi yakalandınDemiştir yokluğumu hemen değerlendirmiş
ya işte en büyük korkum saklaması herşeyi anlatsın iyi kötü bileyim istiyorum tüm çabamda bunun için olacak@yaz yagmuru sen öyle anlatınca aklıma geldi.diyarbakırda babam görv yaparken askeri lojmanlarda oturuyoduk.nöbet tutan asker bizi çağırıyodu yanına abuk sabuk muhabbet ediyodu.hatta cinsel organına elliyodu.bizde kaçıyoduk uzaltan öpücük yolluyodu.en fazla 12 yaşındayızdır.bide liseye giderken aynanın konserinden dönüşte arkama dokunmuşlardı.bunlar kötü anılar.bikaç bişe daha var ama artık hatırlamak istemiyorum.popoya elleyip kaçma gibi.tabi kesinlikle ailemle paylaşmamıştım.şimdi kızım bana herşeyi anlatsın istiyorum.
ben götürmedim aslında bir buçuk yaş kontrolünde düşünüyodum ama bariz bi şikayet olmadığı için gitmedim ihmal etmiş değilimdir inşallah bu yaz 2 yaş aşısıyla birlikte düşünüyorumbişi soracağım ufaklığı göz doktoruna götürene oldu mu? Elif Hira bu aralar gözlerini acayip kaşıyor. Çocuk için göz dr var mı?
teşekkür ederim canım bu aralar götüreceğim araştırma yapayım...ben götürmedim aslında bir buçuk yaş kontrolünde düşünüyodum ama bariz bi şikayet olmadığı için gitmedim ihmal etmiş değilimdir inşallah bu yaz 2 yaş aşısıyla birlikte düşünüyorum
benim götürdüğüm hastanede çocuk için ayrıca bir doktor yok ama özel branşı olan yerler var mıdır bilmiyorum
Hasta cocugum var benim ne vicdansizsin
Şimdi nasıl oldu Gökçe?Hasta cocugum var benim ne vicdansizsinayrica sen kasiniyosun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?