2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İki tane down sendromlu çocuğu öylece sokağa salan ailelere de bravo yani
yok canim buyuk olan downluydu kucuk degil ama ben downlu cocuktan hep korkuyorum cinsel durtuleri baslamis sokakta indiriyor gelen giden kizlara opucuk atiyor bana bile abla askimsin diyor ben cocuklara tembihliyorum hep dikkat edin diye

Bi kotu oldum okuyunca. İyi ki gormussun
Ay sakın kanma geçen çekilişde de aynısını bana yapmıştı :)

Çok geçmiş olsun cnm.

Bu arada arenin ismide eşimle benim son iki harfimiz.. Anlamıda olunca kulağada hoş gelince koyalım dedik..
sagol canim. Bende isminin aren oldugunu ogreninxe direk anlamina bakmistim ne demek diye. Sizin isimlerle de guzel tesaduf olmus :)

Ya kızlar öğle uykusu işleri ne alemde sizde. Arkadaş adam uyumuyor ve akşamı zor ediyoruz evde sap gibi. Uyuyunca bi saat falan o bile bana ywtiyoesu
Canim bize eger biri geldiyse ya da biz bir yere gittiysek imkani yok uyumuyor ama evde normal hayatimizda uyuyor uyumazsa cok zorluyor beni

Eki Görüntüle 1800361 Ablasına özenen erkek çocuk halleri

ya çok tatlı olmuş ama

sen en güzeli yapmışsın peşine düşmeyende vardır en zor zamanları kendilerini bilene kadar gözümüzü ayırmamak gerek

Benim kurbanım da çoook şeker biri ama ig de hiç resim koymuyor bu yüzden işim çok zor

Ah ah benim kurbancığım nerelerde kimbilir igde eski resimler falan yandım

bence siz ikinizde ters köşe yapıyorsunuz

Ya kızlar öğle uykusu işleri ne alemde sizde. Arkadaş adam uyumuyor ve akşamı zor ediyoruz evde sap gibi. Uyuyunca bi saat falan o bile bana ywtiyoesu

mira her gün 45 dk bazen bir saat uyur genelde düzenli uyku saatini geçirirse zor dalıyor onun dışında en sorunsuz dalış uykusu öğle uykusu

Blackkcat yahu ben benim üzerime oynuyorsunuz bak @Akaibu ya oynayın ya

oynamasınlar senin üzerine

direktörüm bir toplantı için dışarı çıkmıştı programınıda iki saat fln kaptmış bende o esneklikle starbucksa gittim içeceğimi aldım son derece cool bir halle ofise doğru geri dönüyordum ki o da ne birisi ofisinden bana gülümsüyor bildiğiniz fena yakalandım :)

Direktörüne mi yakalandınDemiştir yokluğumu hemen değerlendirmiş

@yaz yagmuru sen öyle anlatınca aklıma geldi.diyarbakırda babam görv yaparken askeri lojmanlarda oturuyoduk.nöbet tutan asker bizi çağırıyodu yanına abuk sabuk muhabbet ediyodu.hatta cinsel organına elliyodu.bizde kaçıyoduk uzaltan öpücük yolluyodu.en fazla 12 yaşındayızdır.bide liseye giderken aynanın konserinden dönüşte arkama dokunmuşlardı.bunlar kötü anılar.bikaç bişe daha var ama artık hatırlamak istemiyorum.popoya elleyip kaçma gibi.tabi kesinlikle ailemle paylaşmamıştım.şimdi kızım bana herşeyi anlatsın istiyorum.

Direktörüne mi yakalandınDemiştir yokluğumu hemen değerlendirmiş
evet bildiğin fırsatçı oldum ki gerçekten fırsattan istifade gideyim demiştim

ya işte en büyük korkum saklaması herşeyi anlatsın iyi kötü bileyim istiyorum tüm çabamda bunun için olacak

bişi soracağım ufaklığı göz doktoruna götürene oldu mu? Elif Hira bu aralar gözlerini acayip kaşıyor. Çocuk için göz dr var mı?

bişi soracağım ufaklığı göz doktoruna götürene oldu mu? Elif Hira bu aralar gözlerini acayip kaşıyor. Çocuk için göz dr var mı?
ben götürmedim aslında bir buçuk yaş kontrolünde düşünüyodum ama bariz bi şikayet olmadığı için gitmedim ihmal etmiş değilimdir inşallah bu yaz 2 yaş aşısıyla birlikte düşünüyorum
benim götürdüğüm hastanede çocuk için ayrıca bir doktor yok ama özel branşı olan yerler var mıdır bilmiyorum

teşekkür ederim canım bu aralar götüreceğim araştırma yapayım...

Gokcenin her seyi bana benziyo ama gozumdeki miyobu almis olmasa bari.
Uzaktan bisey gosterdigimde hafif gozlerini kisar gibi yapiyo. Onu da net goremedigi icin refleks olarak yapar insanlar. Umarim ondan degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…