Daha iyi canim keyfi iyi en azindan. Ateste hala hafiften var tetikte bekliyorum cikarsa direk mudahale edeyim diye.Şimdi nasıl oldu Gökçe?
inşallah çıkmaz canım.. sende Gökçe yi geç olmadan göz doktoruna götür canım en azından şimdiden önlemini almış olursunuz. Şişli de bir yerde çocuk göz dr varmış kardeşim fiyatını filan öğrenecek..Daha iyi canim keyfi iyi en azindan. Ateste hala hafiften var tetikte bekliyorum cikarsa direk mudahale edeyim diye.
İlkokulda oluyo bide bu tarz seyler insallah anlatr bze cocklarmz dha dgrusu insallah yasamazlar hic byle syler@yaz yagmuru sen öyle anlatınca aklıma geldi.diyarbakırda babam görv yaparken askeri lojmanlarda oturuyoduk.nöbet tutan asker bizi çağırıyodu yanına abuk sabuk muhabbet ediyodu.hatta cinsel organına elliyodu.bizde kaçıyoduk uzaltan öpücük yolluyodu.en fazla 12 yaşındayızdır.bide liseye giderken aynanın konserinden dönüşte arkama dokunmuşlardı.bunlar kötü anılar.bikaç bişe daha var ama artık hatırlamak istemiyorum.popoya elleyip kaçma gibi.tabi kesinlikle ailemle paylaşmamıştım.şimdi kızım bana herşeyi anlatsın istiyorum.
Evet fazla kaşındım galiba, özür dilerimHasta cocugum var benim ne vicdansizsinayrica sen kasiniyosun bence
işyerimizde hem teklisi hem de çiftlisi mevcut..Arceligin kahve makinesini kullanan varmi???
Ters bisey mi soyledim kiEvet fazla kaşındım galiba, özür dilerim
İnsallah goturcem canim. Konyada da vardir umarim oyle bi yer bi arastirayiminşallah çıkmaz canım.. sende Gökçe yi geç olmadan göz doktoruna götür canım en azından şimdiden önlemini almış olursunuz. Şişli de bir yerde çocuk göz dr varmış kardeşim fiyatını filan öğrenecek..
Memnunmusunz. Bende fakirin vardi ama eskidi esm alcam dedi ne aldrcagmi bilmiyormişyerimizde hem teklisi hem de çiftlisi mevcut..
ben bir yasina grdgnde goturdum canm benm gozumde astitmat var aynisi hiradada varms iki yasnda bidha goturcm.bişi soracağım ufaklığı göz doktoruna götürene oldu mu? Elif Hira bu aralar gözlerini acayip kaşıyor. Çocuk için göz dr var mı?
memnunuz ama bazı püf noktaları var mesela kahveyı koyduktan sonra ıcıne cok az su koyuyorsun kı fıncanı tam doldursun ılk baslarda daha az yapıyor sonra sonra duzene gırıyor kopugu fılan yerınde guzel gunde 2 kez kahve içiyoruz durmadan çalışıyor valla.. ama ıkılı mı teklı mı dersen herkes ıkılıden memnun alacaksan onu al derım. bırde anneler gununde al fıyatlar o zaman daha uygun oluyor...Memnunmusunz. Bende fakirin vardi ama eskidi esm alcam dedi ne aldrcagmi bilmiyorm
nasıl muayene etti anladı merak ettim.ben bir yasina grdgnde goturdum canm benm gozumde astitmat var aynisi hiradada varms iki yasnda bidha goturcm.
İnşallah hiç yaşamazlar da.kızımla iyi bi dostluk ve anne kız ilişkim var.4e gidiyo sınıflarında olan bitende haberim oluyo çünkü sürekli okuldayım.öğretmenle irtibattayım.hatta bugün sınıflarından muhammed diye bi çocuk beni seviyomuş herkez öyle demiş.bide mektup falan koymuşlar ayşemin çantasına.bana amlattı.bende öğretmeni aradım hemen.öğretmen artık büyolar dedi.ben bilmiyodum sanki büyüdüklerini.İlkokulda oluyo bide bu tarz seyler insallah anlatr bze cocklarmz dha dgrusu insallah yasamazlar hic byle syler
sen eşine anlat sonuçta yeğeni.eşin uyarsın onu madem.düzgün oynasınlar çocuklar ya.nasıl bi zamana geldik bizEltimin iki oğlu var büyük 5.sınıfta ama acayip rahatsız oluyorum ben ikisindende. Acayip bi oyun tarzları var alt alta üst üste elleri birbirlerinin dokunulmayacak her yerinde geziyo oynarken. Bana niye eltinle hiç bi araya gelmiyosunuz çok yakın evleriniz falan diye soran oluyo. O kadar rahatsız edici tavırlar varki bi araya gelmeyi sevmiyorum. Çocukları kaç kez pantolonu nu indirmiş yakalamış ama hâlâ evde yalnız bırakıp çıkıyo. Onlar öyle oyun oynarken geniş geniş bakiyo.gorumcem e kahvaltıya gittik o gün diğer odaya geçtim yigiti emziriyim diye pat diye girdi odaya yan tarafa doğru dönmüştum bende egilmis rahatsız edici bi şekilde bakmaya çalışıyo ve bunu bi çok kez yaptı ne zaman emzirdigimi anlasa çocuk oyunu bırakıp dibimde bitiyo o gün çok kızdım artık kovdum odadan. Annesi herseyin farkında ama o kadar rahatki umrunda değil. Bide çocukları evde yalnız bırakması durumları böyleyken çok büyük sorunlara sebep olur ilerde. Gorumcem uyariyo ama bilmiyorum hiç anlamiyo benim salak eltim sanırım uyarıda falan.
Ahahah yerm ya tipe.bak
çok yakışmış maşallah...
Masallah ya cok tatli Akifcik
aynen ya simdi de hep soyler ben kokan insanlari hic sevmem der yasli birisiyle yan yana gelsin karsindakinden en ufak bir koku alsin soylenir durur 72 yasinda ama deodoranti cantasindadir hep:))
ay ayni annem yakaynar suyla yikardi bizide. Kipkirmizi cikardik. Hala banyodan ciktigimda gorurse iyice keselendin mi diye sorar
ay cok yakismis ya
teşekkür ederizdirektörüm bir toplantı için dışarı çıkmıştı programınıda iki saat fln kaptmış bende o esneklikle starbucksa gittim içeceğimi aldım son derece cool bir halle ofise doğru geri dönüyordum ki o da ne birisi ofisinden bana gülümsüyor bildiğiniz fena yakalandım :)
bizim iş yerinde arçelik kullanıyoruz ikilisinden var güzel yanı suyu tek tek kahve yaparken koymamak makinenin içine en baştan koyuyosunArceligin kahve makinesini kullanan varmi???
ya gerçekten salak ya da tehlikenin farkında değil en ciddi sorun o yaşlarda erkeklerde başlıyo bırak herhangi birine bi kıza bişi yapmayı ki zaten bu yeterince ve en önemli sorun ama kendi aralarında bişi yapmayı da deneyebilirlerEltimin iki oğlu var büyük 5.sınıfta ama acayip rahatsız oluyorum ben ikisindende. Acayip bi oyun tarzları var alt alta üst üste elleri birbirlerinin dokunulmayacak her yerinde geziyo oynarken. Bana niye eltinle hiç bi araya gelmiyosunuz çok yakın evleriniz falan diye soran oluyo. O kadar rahatsız edici tavırlar varki bi araya gelmeyi sevmiyorum. Çocukları kaç kez pantolonu nu indirmiş yakalamış ama hâlâ evde yalnız bırakıp çıkıyo. Onlar öyle oyun oynarken geniş geniş bakiyo.gorumcem e kahvaltıya gittik o gün diğer odaya geçtim yigiti emziriyim diye pat diye girdi odaya yan tarafa doğru dönmüştum bende egilmis rahatsız edici bi şekilde bakmaya çalışıyo ve bunu bi çok kez yaptı ne zaman emzirdigimi anlasa çocuk oyunu bırakıp dibimde bitiyo o gün çok kızdım artık kovdum odadan. Annesi herseyin farkında ama o kadar rahatki umrunda değil. Bide çocukları evde yalnız bırakması durumları böyleyken çok büyük sorunlara sebep olur ilerde. Gorumcem uyariyo ama bilmiyorum hiç anlamiyo benim salak eltim sanırım uyarıda falan.
Bende cocuklara herseyi sorarim ve her zaman bana herseyi anlatin derim ben kucukken komsumuzun oglu vardi yani ben 7-8 yaslarinda falandim sanirim bizim evimizin cok buyuk bahcesi vardi birde komurluk vardi o oglan ergenlik yasindaydi komurlukte oturuyordu beni cagirdi kapi acikti beni kucagina aldi o sirada babaannem oradan geciyordu gordu kaslarini catti cabuk buraya gel ne yapiyorsun orada dedi hemen ciktim oradan sonra annem babaannem beni tembihledi sakin bir daha gitme birisi cagirinca sana zarar verebilir dediler cok korktmustum bir daha da hep erkeklerden uzak durdum@yaz yagmuru sen öyle anlatınca aklıma geldi.diyarbakırda babam görv yaparken askeri lojmanlarda oturuyoduk.nöbet tutan asker bizi çağırıyodu yanına abuk sabuk muhabbet ediyodu.hatta cinsel organına elliyodu.bizde kaçıyoduk uzaltan öpücük yolluyodu.en fazla 12 yaşındayızdır.bide liseye giderken aynanın konserinden dönüşte arkama dokunmuşlardı.bunlar kötü anılar.bikaç bişe daha var ama artık hatırlamak istemiyorum.popoya elleyip kaçma gibi.tabi kesinlikle ailemle paylaşmamıştım.şimdi kızım bana herşeyi anlatsın istiyorum.
Canim ben de bekonun kini kullaniyorum memnunum ama benim tekli ve 3 kisilik oluyor misafir geldiginde olmuyor keske ben ciftlisini alsaymisim alirsan ikili almani tavsiye ederim bu arada benim de herseyim beko esimin esnaf komsusu esim onun islerini yapiyor diye bizden ondan alisveris yapiyoruz:))Arceligin kahve makinesini kullanan varmi???
bence durum vahim eltinin cocuklarini bir pedagoga goturmesi lazim bazen insanlar boyle seylere cinsel kimligi olusuyor vs diyor ama ben bu bahane diye dusunuyorum bizlerin de cinsel kimligi olustu boylemi yaptik onlem alinmasi lazimEltimin iki oğlu var büyük 5.sınıfta ama acayip rahatsız oluyorum ben ikisindende. Acayip bi oyun tarzları var alt alta üst üste elleri birbirlerinin dokunulmayacak her yerinde geziyo oynarken. Bana niye eltinle hiç bi araya gelmiyosunuz çok yakın evleriniz falan diye soran oluyo. O kadar rahatsız edici tavırlar varki bi araya gelmeyi sevmiyorum. Çocukları kaç kez pantolonu nu indirmiş yakalamış ama hâlâ evde yalnız bırakıp çıkıyo. Onlar öyle oyun oynarken geniş geniş bakiyo.gorumcem e kahvaltıya gittik o gün diğer odaya geçtim yigiti emziriyim diye pat diye girdi odaya yan tarafa doğru dönmüştum bende egilmis rahatsız edici bi şekilde bakmaya çalışıyo ve bunu bi çok kez yaptı ne zaman emzirdigimi anlasa çocuk oyunu bırakıp dibimde bitiyo o gün çok kızdım artık kovdum odadan. Annesi herseyin farkında ama o kadar rahatki umrunda değil. Bide çocukları evde yalnız bırakması durumları böyleyken çok büyük sorunlara sebep olur ilerde. Gorumcem uyariyo ama bilmiyorum hiç anlamiyo benim salak eltim sanırım uyarıda falan.
tamam cnm sabirsiz kocama syliym bakiym buaksm alip gelmezse iyidir:)memnunuz ama bazı püf noktaları var mesela kahveyı koyduktan sonra ıcıne cok az su koyuyorsun kı fıncanı tam doldursun ılk baslarda daha az yapıyor sonra sonra duzene gırıyor kopugu fılan yerınde guzel gunde 2 kez kahve içiyoruz durmadan çalışıyor valla.. ama ıkılı mı teklı mı dersen herkes ıkılıden memnun alacaksan onu al derım. bırde anneler gununde al fıyatlar o zaman daha uygun oluyor...
İsikli bi aleti gozune tuttu halka isik. Gozunu kirpti hep hatta hira isiktan ama muayene yapiliyo yani. Ben normal goz doktoruna gotrdumnasıl muayene etti anladı merak ettim.
bnde teklisini aliym dedm yer tutmasn tezgahta diye ama ona bakiym en iyisi cnm bizm isyerndede ciftlisi vardibizim iş yerinde arçelik kullanıyoruz ikilisinden var güzel yanı suyu tek tek kahve yaparken koymamak makinenin içine en baştan koyuyosun
ya gerçekten salak ya da tehlikenin farkında değil en ciddi sorun o yaşlarda erkeklerde başlıyo bırak herhangi birine bi kıza bişi yapmayı ki zaten bu yeterince ve en önemli sorun ama kendi aralarında bişi yapmayı da deneyebilirler
ciftlide 2+2 yani 4 fincan yapiyomus cnm yani bir fincan fazla sadece. Bnde buyzden tekli yeni cikan beyaz renkli olani aliym dedm hatta ama ciftli alicam sanirmBende cocuklara herseyi sorarim ve her zaman bana herseyi anlatin derim ben kucukken komsumuzun oglu vardi yani ben 7-8 yaslarinda falandim sanirim bizim evimizin cok buyuk bahcesi vardi birde komurluk vardi o oglan ergenlik yasindaydi komurlukte oturuyordu beni cagirdi kapi acikti beni kucagina aldi o sirada babaannem oradan geciyordu gordu kaslarini catti cabuk buraya gel ne yapiyorsun orada dedi hemen ciktim oradan sonra annem babaannem beni tembihledi sakin bir daha gitme birisi cagirinca sana zarar verebilir dediler cok korktmustum bir daha da hep erkeklerden uzak durdum
Canim ben de bekonun kini kullaniyorum memnunum ama benim tekli ve 3 kisilik oluyor misafir geldiginde olmuyor keske ben ciftlisini alsaymisim alirsan ikili almani tavsiye ederim bu arada benim de herseyim beko esimin esnaf komsusu esim onun islerini yapiyor diye bizden ondan alisveris yapiyoruz:))
bence durum vahim eltinin cocuklarini bir pedagoga goturmesi lazim bazen insanlar boyle seylere cinsel kimligi olusuyor vs diyor ama ben bu bahane diye dusunuyorum bizlerin de cinsel kimligi olustu boylemi yaptik onlem alinmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?