2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben bu kez kim kime çıktı hiç tahmin edemiyorum yaa kimseden doğru dürüst bir ipucu yok

Unutuyosun canım ne yazikki:))) annen olunca:) daha doğrusu unutmuyosunda ozluyosun her ne olursa olsun sevgin bitmiyo anne olunca.benim annemde aynen böyle huylar yapar çok iyidir aslında hiç kiyamaz ama çabuk daraliyo. Özellikle mutfakta bi iş yaparken her şeye karisiyo. O gün plastik legeni masanin üstüne koymusum bi sinirle alıp dolaba fırlattı kafama firlatmaktan beter etti yani.her seferinde gidersemde akşam giderim bi yarım saat oturup çıkarım diyorum ama unutuyorum.yaşlandıkça bu huy dahada fazlalasiyo artık idare edecem yapacak bişey yok diyorum napıyım:)

Kizlar ya az once balkondaydim kapi calmis oglum acmis beni cagirdi kapida bir kadin elinde kova su istedi karsi daireyi temizleyeceklermis ama kadin bir tuhafti banyoya su doldurmaya gittim oglum arkamdan geldi yatak odasina ki kapiya uzak kaliyor ogluma git kapida bekle dedim cok urperdim kadindan sizmi tuttunuz dedim ben eleman dedi turkcesi duzgun degil suriyelilere benziyor bizim tanidik tuttu dedi yuz vermedim onlarin su baglanmamis kapiyi tekrar calarmi acaba ya ne yapsam bilemedim esige o kadar yakindiki kapiyi kapasam yuzune degecek o kadar yani birde daha dun emlakci iki ayri kisi getirdi ev bakmaya ki bu sabah bir baktim hic temizlik yapmadan tasindilar

Ne çektin bu alt komşu , üst komşu, yan komşudan canım sen böyle

@oslew @hiraysen @Apriori123 sizdrn birirnin kurbanıysak fazla kasmayın hediye için bi kilo goji yollayın yeterli
ahahah olur cnm :

Aslında hepinizin kurbanı benim..
Hepiniz bana hediye alacaksınız
kiralik asktaki koris gbimi yaptn :))

Bi de kıyafet almayalım birbirimize malum gün geçtikçe değişiyor bedenlerimiz

Sana ben yollayacağım rüşvetini ay pardon hediyeni :)
bn suan bedenimi bilmiyorm mesela :)

Bnce acma cnm sucudan alsnlar suyu. Sulari yok evmi temzliyolar oyle bir iki kovayla temzlikmi olurmus

2 ay var daha canım ipuçları dönem dönem gelir
2 ayda insan kaç kere kaç yerinden çatlar acaba

bence ısrar da etse açma canım ya neler görüp duyuyoruz

sen olamazsın zaten

Acaba kiz annesnemi cktm erkek annesinemi hadi bi ipucu verin yahu
bence kız annesine

Aynen canim ama cidden cok tedirgin oldum tuhaf bir tip korktum yani esimi aradim o da bir daha kapiyi calarsa bir sure duymazdan gel acma israr ederse ac dedi
Canim kapini acmak zorunda degilsin. Hele birde gozun tutmadiysa acma yani. Birde kapiyi muhakkak kapatmak gerekiyor zaman cok kötü. Yillar once muge anlida bir kadinin alt komsusunun madde bagimlisi kardesi kapiya gelip su istemis kadin getirmeye gittiginde iceri girip cok kotu seyler yapmisti cok etkilenmistim o zamandan beri kapimi acik birakmam. Devamli yemek siparisi verdigim yerler var taniyorum artik elemanları yinede muhakkak kaparim kapimi

boğazım çok kötü yutkunamıyorum hafiften halsizlikte var üzerimde sanırım hasta oluyorum miranın da sabahtan beri burnu akıyomuş kaynağımız eşim bir haftadır burun tıkanıklığı hapşırık bahar alerjisi diye geziniyodu bildiğin hastaymış ve hem bana hem mirakıza satmış hastalığını

Hemen zencefil, zerdeçal iç akşam, hastalanma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…