Ama nedenben senden şüphelenmiyorum
zencefil içtim zerdeçalı ilk kez duydum giderken aktara uğrayım olmadı daha kötüleşmek istemiyorumHemen zencefil, zerdeçal iç akşam, hastalanma canım
senceAma neden
1 çay kaşığı kuru tozu at ağzına suyla yut, boğaz ağrısına iyi gelir sabah akşam yap ikisini dezencefil içtim zerdeçalı ilk kez duydum giderken aktara uğrayım olmadı daha kötüleşmek istemiyorum
Taktikçi seni beni elemek için yapıyorsun ama ıhh
bekliyciz göricizTaktikçi seni beni elemek için yapıyorsun ama ıhheleyemezsin
hımm böyle deniyim o zaman sağol canım1 çay kaşığı kuru tozu at ağzına suyla yut, boğaz ağrısına iyi gelir sabah akşam yap ikisini de
Bnce acma cnm sucudan alsnlar suyu. Sulari yok evmi temzliyolar oyle bir iki kovayla temzlikmi olurmus
2 ayda insan kaç kere kaç yerinden çatlar acaba
bence ısrar da etse açma canım ya neler görüp duyuyoruz
sen olamazsın zaten
bence kız annesine
bencede kizlar bir kova suyla temizlenmez mutlaka bir daha gelir diye dusundum ben on yargili degilimdir ama gercekten korktum yani neredeyse evin icine girecekti sonucta ben yabanciyim biraz uzaktan ister insan ben komsularimin ziline basinca bile kapidan uzakta durup bekliyorum birde mahallede cesme var oradan doldursunlar hic aklima gelmedi korkudan soylemek evet hersey oluyor bu dunyada ki kadini hic gozum tutmadi ogluma da kizdim zaten kapiyi hemen acti diye bir daha calarsa acmayayim ben en iyisiCanim kapini acmak zorunda degilsin. Hele birde gozun tutmadiysa acma yani. Birde kapiyi muhakkak kapatmak gerekiyor zaman cok kötü. Yillar once muge anlida bir kadinin alt komsusunun madde bagimlisi kardesi kapiya gelip su istemis kadin getirmeye gittiginde iceri girip cok kotu seyler yapmisti cok etkilenmistim o zamandan beri kapimi acik birakmam. Devamli yemek siparisi verdigim yerler var taniyorum artik elemanları yinede muhakkak kaparim kapimi
Gecmis olsun canim insallah ilerlemeden atlatirsinizboğazım çok kötü yutkunamıyorum hafiften halsizlikte var üzerimde sanırım hasta oluyorum miranın da sabahtan beri burnu akıyomuş kaynağımız eşim bir haftadır burun tıkanıklığı hapşırık bahar alerjisi diye geziniyodu bildiğin hastaymış ve hem bana hem mirakıza satmış hastalığını
Benden de şüphelenlütfennnn
Bizim ciddiyetimiz sıfırın altına indi artık yalancı çobana döndük açık açık yazsak bile kurban isimlerini kimse inanmaz artık :)) geçmiş olsun minnak benim eşim de hasta azad da hasta bi sağlam ben varım evde benim de kafa hasta bu durumdaşüphelen benden
kesinlikle katılıyorumBizim ciddiyetimiz sıfırın altına indi artık yalancı çobana döndük açık açık yazsak bile kurban isimlerini kimse inanmaz artık :)) geçmiş olsun minnak benim eşim de hasta azad da hasta bi sağlam ben varım evde benim de kafa hasta bu durumda
sağol canım inşallahGecmis olsun canim insallah ilerlemeden atlatirsiniz
sağol canım bu durumda ben hem fiziksel hem kafadan kontak haldeyimBizim ciddiyetimiz sıfırın altına indi artık yalancı çobana döndük açık açık yazsak bile kurban isimlerini kimse inanmaz artık :)) geçmiş olsun minnak benim eşim de hasta azad da hasta bi sağlam ben varım evde benim de kafa hasta bu durumda
sen herkese umit veriyosun. Cok aktif olamiyorm burda yaa kaciriyorm muhabbetleriBenden de şüphelenlütfennnn
Herkese değil canım sadece kız annelerinesen herkese umit veriyosun. Cok aktif olamiyorm burda yaa kaciriyorm muhabbetleri
Ama sana bnce erkek bebek cktiHerkese değil canım sadece kız annelerineonlar da sayıca çok ya belki ondandır
Tabi canım paylaşirim insllahNeden surekli birseyler ariyorlar anlamiyorum sacma sapan kuruntular yani ya kadin karsidan karsiya 2 dk da konusmuyormu yok efendim hicmi birsey yemiyor cok zayif dedi sirf negatif enerji veriyor insana dusun yani ama kendimi cok iyi hazirladim bir daha yapacagi yoruma ben kimsenin cocugunu elestirmiyorum eksik aramiyorum o da bana yapmasin bunu ona hissettircem
insallah gonlune gore olur canim ogrenince bize de haber ver merak ediyorum bende
O zaman kesin biz çıktık sanaHerkese değil canım sadece kız annelerineonlar da sayıca çok ya belki ondandır
Bence yanılıyorsunO zaman kesin biz çıktık sana
Tamam ya sana çıktık öyleyse bak kafayı yedirteceksiniz banaBence yanılıyorsun
Sana ben yollayacağım rüşvetini ay pardon hediyeni :)
kiralik asktaki koris gbimi yaptn :))
Merak ediyorumm
Ama senden cok supheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?