Beni begendiginin farkındayım gözümden kaçmadıİkinizede çok geçmiş olsun canım hatta u üçünüzede geçmiş olsun
Herkes olur derse bence de olurYa kızlar biraz öne ceksek olmazmı gönderi ısını tam Ramazan öncesi doğumgünü yaparsak tmm onun öncesi oluyo mayıs ayında gönderelim 1 Aydan fazla sure oluyo yine haziran çok uzaksdce bir fıkır
Ay evet benimde içim parçalandı.müge anlıda tskip ediyodum.senin oğlan kaçlıKizlar kayip olan Beratcan oldurulmus ya nasil uzuldum anlatamam benim kucuk oglumla yasit Allah kahretsin boyle canavarlari ya bir evlat kolay mi buyuyor ailesi perisan olmustur Allahim cok sabir versin yavrularimiz Allaha emanet Allah kotulerden korusun onlari firsat vermesin insallah
2006 mayis dogumlu benim oglum canim o cocuktan biraz buyuk senin kizin kacliAy evet benimde içim parçalandı.müge anlıda tskip ediyodum.senin oğlan kaçlı
cok uzuldum yaKizlar kayip olan Beratcan oldurulmus ya nasil uzuldum anlatamam benim kucuk oglumla yasit Allah kahretsin boyle canavarlari ya bir evlat kolay mi buyuyor ailesi perisan olmustur Allahim cok sabir versin yavrularimiz Allaha emanet Allah kotulerden korusun onlari firsat vermesin insallah
Benim tercihim haziran 1 ama çoğunluk mayıs derse uyum sağlarım
Tarihi netlestirmesek. Herkes yapmaya calissa sonra da uyum saglanirsa erkene alsak olur mu? Ben yine kendim biseyler eklemeyi dusunmustum de ona gore hazirlanayim
2006 ekim15:))2006 mayis dogumlu benim oglum canim o cocuktan biraz buyuk senin kizin kacli
Amin canimcok uzuldum yaannem anlatip duruyodu her gun. Sabir versin ailesine allah..
benim oğlum 5 ay buyukmus senin kızdan 4 e gidiyor demi2006 ekim15:))
netlestirmesek derken one almayi netlestirmesek demek istedim. 1 hazirab tercihimdir. Cok fazla gezme imkanim olmuyo cunku. ama cogunluk derse erken olsun diye. Yapcak bisey yok uyarim bendeBence son tarih şudur densin ve herkes bu sürede istediği zaman göndersin.. Özel bişey yaptıracak olanlar,acele edip halleden ve göndermek isteyenler olabilir..
Canim benim annemde kismen seninkine benziyor hep ben alttan alırdım tabi kırılır dim simdi cok gitmiyorum gidince de bi kac saat oturuyorum kalkiyorum boyle olunca tatlı oldu. Sende 1 hafta degilde 3 gun kal mesela...Heh dusun artik buraya bile yazmisim. Zaten ben nane koymasina takilmiyorum. Kendim biseyler hazirladim yedikm. Boyle sanki kavga etmis tartismisiz gibi gormezdeb geliyo ona bozuluyorum. Surda geldigim bir hafta her seferinde bi huzursuzluk cikarir. Esimin haberi yok hic paylasmam onla kesinlikle
Ay ne iyi olurdu gokce boyleyken birakip cikamam ki. İs yerinde yakin yalnix bana :)
ay bu konuda o kadar dertliyim ki anlatsam roman olur. Annemin ben kendimi bildim bileli hep derdi var. Duzen temizlik takintisi var. Kadinib 4 cocugu var ama daginikliga alismis degil. Her geldigimde gunde en az 3 ogun her yeri dagitmissinuz yine lafini duyuyorum. Ufacik cocuk napiyim yani elini kolu baglayip oturtayim mi koseye. Dunya yansa umrunda olmaz her yer duzenli temiz olacak. Hi bisey begendiremezsin mutlaka bi kusuru vardir her yaptiginin. Birde annem disarida melek evde diktator kesilen insanlardan. Disarida kimseye sesi cikmaz tum sinirini evdekilerden alir. Annemi taniyan birine anlatsam inanmaz heralde. Her zaman bi derdi vardir yani onun.
Cidden tekken cok umursamiyodum ama cocukla gelince cok zoruma gider oldu. Konyada zaten kimsem yok. iki ayda bir 1 haftaligina geliyorum insan biraz guleryuz istiyo.
Her bayramda geldigimizde bi hafta fazladab kalirdim ramazandan sonra kalmicam bu sefer.
Kardeslerime de yazik soyluyorux boyle yapiyosun diye kabullenmezde asla. Kuser konudmaz hic. Kotu bi insan degil. . Ama iyi bi anne de degil. Mukemmellik beklemiyoruz ama Bix kacincu siradayix onun icin hic bilmiyorum.
Beni 36 sayfa bekliyorduUleeyyynnn bi susun be ne bu 25 sayfa okudum gözüm çıktı kafa çorba aayyhhh fenalık geldi
netlestirmesek derken one almayi netlestirmesek demek istedim. 1 hazirab tercihimdir. Cok fazla gezme imkanim olmuyo cunku. ama cogunluk derse erken olsun diye. Yapcak bisey yok uyarim bende
4e gidiyor canımAmin canim
benim oğlum 5 ay buyukmus senin kızdan 4 e gidiyor demi
2_3 gunden fazla olursa hediyesi eline ulasanlari kesinlikle kendi adima kiskanir en uzun gecen gunleri yasarim meraktan iki esit parçaya bile bolunebilirimTamam işte serbest olsun..
1 haziran son gün densin ama isteyen istediği zaman göndersin (çokta erken olmamak kaydı ile) benim ki sadece bir öneri tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?