2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya kızlar biraz öne ceksek olmazmı gönderi ısını tam Ramazan öncesi doğumgünü yaparsak tmm onun öncesi oluyo mayıs ayında gönderelim 1 Aydan fazla sure oluyo yine haziran çok uzak sdce bir fıkır
Herkes olur derse bence de olur mayısın başı degil de ortasi gibi burdan anons yaptik elden vercez diye

Kizlar kayip olan Beratcan oldurulmus ya nasil uzuldum anlatamam benim kucuk oglumla yasit Allah kahretsin boyle canavarlari ya bir evlat kolay mi buyuyor ailesi perisan olmustur Allahim cok sabir versin yavrularimiz Allaha emanet Allah kotulerden korusun onlari firsat vermesin insallah

Ay evet benimde içim parçalandı.müge anlıda tskip ediyodum.senin oğlan kaçlı

cok uzuldum ya annem anlatip duruyodu her gun. Sabir versin ailesine allah..

Tarihi netlestirmesek. Herkes yapmaya calissa sonra da uyum saglanirsa erkene alsak olur mu? Ben yine kendim biseyler eklemeyi dusunmustum de ona gore hazirlanayim

Benim tercihim haziran 1 ama çoğunluk mayıs derse uyum sağlarım

Tarihi netlestirmesek. Herkes yapmaya calissa sonra da uyum saglanirsa erkene alsak olur mu? Ben yine kendim biseyler eklemeyi dusunmustum de ona gore hazirlanayim

Bence son tarih şudur densin ve herkes bu sürede istediği zaman göndersin.. Özel bişey yaptıracak olanlar,acele edip halleden ve göndermek isteyenler olabilir..

Bence son tarih şudur densin ve herkes bu sürede istediği zaman göndersin.. Özel bişey yaptıracak olanlar,acele edip halleden ve göndermek isteyenler olabilir..
netlestirmesek derken one almayi netlestirmesek demek istedim. 1 hazirab tercihimdir. Cok fazla gezme imkanim olmuyo cunku. ama cogunluk derse erken olsun diye. Yapcak bisey yok uyarim bende

Canim benim annemde kismen seninkine benziyor hep ben alttan alırdım tabi kırılır dim simdi cok gitmiyorum gidince de bi kac saat oturuyorum kalkiyorum boyle olunca tatlı oldu. Sende 1 hafta degilde 3 gun kal mesela...

netlestirmesek derken one almayi netlestirmesek demek istedim. 1 hazirab tercihimdir. Cok fazla gezme imkanim olmuyo cunku. ama cogunluk derse erken olsun diye. Yapcak bisey yok uyarim bende

Tamam işte serbest olsun..
1 haziran son gün densin ama isteyen istediği zaman göndersin (çokta erken olmamak kaydı ile) benim ki sadece bir öneri tabi

Tamam işte serbest olsun..
1 haziran son gün densin ama isteyen istediği zaman göndersin (çokta erken olmamak kaydı ile) benim ki sadece bir öneri tabi
2_3 gunden fazla olursa hediyesi eline ulasanlari kesinlikle kendi adima kiskanir en uzun gecen gunleri yasarim meraktan iki esit parçaya bile bolunebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…