Beni niye eledin beğğenmiyormısunTamam o zaman kurbisimi eledim oslewi de eledim. Bir kisiyi daha elemistim ama kimdi
1 çay kaşığı zencefil yutarsan koşturursun sonra yakar1 çay kaşığı kuru tozu at ağzına suyla yut, boğaz ağrısına iyi gelir sabah akşam yap ikisini de
Su haznesimi varmış ilk defa duydum öyle makine :) türk kahvesi değilmi kız a aaaKahve makinesnin su haznesni nasil cikarticm kizlar bana bi yardimm
OlabiliiiiirrrrBeni niye eledin beğğenmiyormısun
Yoksaa ben sana mı çıktım
1 çay kaşığı zencefil yutarsan koşturursun sonra yakarballa karıştır hatta bi kabın içine yap bal zencefil sabah evden çıkarken at ağzına bi kaşık bi de gece yatarken üstüne bişey içme bi süre boğaza iyi geliyo
pankek yapiyorum canim ben. Bi arada corbasini yapiyodum ama gokce pek sevmedi. Gurme bebejte var corba.Avakado ile kim tarif biliyo @Akaibu miydi bilen yazsin
cikmiyo galiba canim sorarim yarin sirkettekilere..Kahve makinesnin su haznesni nasil cikarticm kizlar bana bi yardimm
İnsallah allah gonlune gore verir canm. Ben hep kizm olcagni hissetmistm. 12 haftadaa ikili testte ogrenmistk cnsiyetiniTabi canım paylaşirim insllah
muzla avakadoyu ezince guzl oluyo cnm. Bide yogurtla guzelAvakado ile kim tarif biliyo @Akaibu miydi bilen yazsin
Turk kahvesi cnm arcelign ciftlisinin su haznesi varSu haznesimi varmış ilk defa duydum öyle makine :) türk kahvesi değilmi kız a aaa
ckarttm cnm sert cektm. İlk kullanim icn yikamak gerkiyo cnkucikmiyo galiba canim sorarim yarin sirkettekilere..
Benimkinin su haznesi yok canim sadece cezvesi varmuzla avakadoyu ezince guzl oluyo cnm. Bide yogurtla guzel
Turk kahvesi cnm arcelign ciftlisinin su haznesi var
ckarttm cnm sert cektm. İlk kullanim icn yikamak gerkiyo cnku
yeni makinelrde varsa bilmiyorum ama çalıştığım biyerde vardı kahve şeker su koyup takıyoduk cezveyiTurk kahvesi cnm arcelign ciftlisinin su haznesi var
ckarttm cnm sert cektm. İlk kullanim icn yikamak gerkiyo cnku
yeni makinelrde varsa bilmiyorum ama çalıştığım biyerde vardı kahve şeker su koyup takıyoduk cezveyi
İkinizede çok geçmiş olsun canım hatta u üçünüzede geçmiş olsunboğazım çok kötü yutkunamıyorum hafiften halsizlikte var üzerimde sanırım hasta oluyorum miranın da sabahtan beri burnu akıyomuş kaynağımız eşim bir haftadır burun tıkanıklığı hapşırık bahar alerjisi diye geziniyodu bildiğin hastaymış ve hem bana hem mirakıza satmış hastalığını
Bak yaaa bide nispethııımmmm???Acabaaaaaa
Emin misinBen aprioriye ciktim. Acik acik soyledim inanmadi demekle beni kastediyo anladim
Ben yazacaktım ama çıkarabilmişsinKahve makinesnin su haznesni nasil cikarticm kizlar bana bi yardimm
Sana da boncuk dağıtırdım ama imkansızBeni niye eledin beğğenmiyormısun
Yoksaa ben sana mı çıktım
1 çay kaşığı zencefil yutarsan koşturursun sonra yakarballa karıştır hatta bi kabın içine yap bal zencefil sabah evden çıkarken at ağzına bi kaşık bi de gece yatarken üstüne bişey içme bi süre boğaza iyi geliyo
Sağol Can'ımİkinizede çok geçmiş olsun canım hatta u üçünüzede geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?