2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kahve makinesnin su haznesni nasil cikarticm kizlar bana bi yardimm

Tamam o zaman kurbisimi eledim oslewi de eledim. Bir kisiyi daha elemistim ama kimdi
Beni niye eledin beğğenmiyormısun
Yoksaa ben sana mı çıktım
1 çay kaşığı kuru tozu at ağzına suyla yut, boğaz ağrısına iyi gelir sabah akşam yap ikisini de
1 çay kaşığı zencefil yutarsan koşturursun sonra yakar balla karıştır hatta bi kabın içine yap bal zencefil sabah evden çıkarken at ağzına bi kaşık bi de gece yatarken üstüne bişey içme bi süre boğaza iyi geliyo

Valla çok salmayın kendinizi 2 ay var diye daha önce herkes hazır olursa göndeririz beklemeyiz 1 haziranı :)

Olabiliiiiirrrr

Avakado ile kim tarif biliyo @Akaibu miydi bilen yazsin
pankek yapiyorum canim ben. Bi arada corbasini yapiyodum ama gokce pek sevmedi. Gurme bebejte var corba.
Pankeki de uydurmasyon yapiyorum biraz. Olgunlasmis avokadodan bi dilim (ceyregi kadar) eziyorum. Bi tatli kasigi ruseym 1 yumurta 1 yemek kasigi kadar sut-kefir-yogurt dan herhangi biri. Aldigi kadar un. İci yumusacik oluyo. Uzerinde bal olunca itirazsiz yiyo gokce

Ya kızlar biraz öne ceksek olmazmı gönderi ısını tam Ramazan öncesi doğumgünü yaparsak tmm onun öncesi oluyo mayıs ayında gönderelim 1 Aydan fazla sure oluyo yine haziran çok uzak sdce bir fıkır

Turk kahvesi cnm arcelign ciftlisinin su haznesi var
ckarttm cnm sert cektm. İlk kullanim icn yikamak gerkiyo cnku
yeni makinelrde varsa bilmiyorum ama çalıştığım biyerde vardı kahve şeker su koyup takıyoduk cezveyi

İkinizede çok geçmiş olsun canım hatta u üçünüzede geçmiş olsun

hııımmmm??? Acabaaaaaa
Bak yaaa bide nispet

Ben aprioriye ciktim. Acik acik soyledim inanmadi demekle beni kastediyo anladim
Emin misin

Kahve makinesnin su haznesni nasil cikarticm kizlar bana bi yardimm
Ben yazacaktım ama çıkarabilmişsin

Sana da boncuk dağıtırdım ama imkansız

İkinizede çok geçmiş olsun canım hatta u üçünüzede geçmiş olsun
Sağol Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…