2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugun benim oğlanı kv birakana kadar. Terin suyun içinde kaldim şesi deyip durdu. Ne denekse şesi bilmiyorum da sokak ortasında aglayamaya basladi kucagimda goturdum artik

Gökcenin atesi cikmadi bu gece cok sukur. Ama sanirim hastaligi bana bulastirdi. Cok fenayim bogazim sismis burnum tikali atesim var. Epeydir boyle kotu hissetmemistim kendimi

Gecmis olsn cnm sanirm havalardan birazda bende bikac gundur disardaym bogazm batiyo yutkunamiyorm pastil sayesnde duzeldi biraz @Akaibu

Gökcenin atesi cikmadi bu gece cok sukur. Ama sanirim hastaligi bana bulastirdi. Cok fenayim bogazim sismis burnum tikali atesim var. Epeydir boyle kotu hissetmemistim kendimi
Tabi uykusuz kaldın senin vücut direncin de düştü, geçmiş olsun zencefil ve zerdeçalı sen de dene

Pepenin bimden aldigim setinin icinde 2 li yapbozlar vardi. Yaklasik 10 farkli resim var sanirim. Buraya gelirken getirmistim. Kendi yapamaz diye mudahale ediyodum surekli. Simdi sabah kafami kaldiramayinca onune onlari koydum oyalansin diyr. Bi baktim eline bi parca aliyo diger parcalara bakip bakip esini buluyo. İsmini soyluyo anne baj bayrak falan diye.Yaptiklaribi da sag tarafina koyuyo. Boyle boyle hepsini bitirdi. Sok oldum. Yapamaz iye cikarmiyodum bi de.
Evde renk eslemeli yapbozu bi de sayi var 2. Parcada onun kadar nesne var. Onlari da cikartiyim bari

canım çok geçmiş olsun bende aynıyım ateşim var boğazım ağrıyo yutkunamıyorum o kdr dinlenmeye ihtiyacım var ki mira da gece kötüydü bir de onunla ilgilendim şimdi de iş bir an önce haftasonu olsa diyorum artık

Gecmis olsn cnm sanirm havalardan birazda bende bikac gundur disardaym bogazm batiyo yutkunamiyorm pastil sayesnde duzeldi biraz @Akaibu
sagol canim sanada gecmis olsun

Tabi uykusuz kaldın senin vücut direncin de düştü, geçmiş olsun zencefil ve zerdeçalı sen de dene
26 yillik hayatimda daha bir bardak ihlamur bile icmisligim yok. Oyle nefret ederim bitki caylarindan. Ama kardesime soyledim gelirkeb getir diye. İlac alamicam mecbur icmem lazim. Kokusu agir bisey degildir insallah
canim senin isin daha zor ikibizede gecmis olsun. Cabuk atlatsak vari

Herkese eçmiş olsun. Ben de bu sabah boğazımda bi toz yumağıyla uyandım yine, bahar bitmeden faranjitim bi uğramasaydı bana çatlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…