- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Benim Zeynepde sizinkilerde buyukmus. 2005 aralık 14 doğumlu. Ama zeynep de dörde gidiyo biz aralık doğumlu olduğu için 2006 yazdırdık kimliğe.Amin canim
benim oğlum 5 ay buyukmus senin kızdan 4 e gidiyor demi
Semsiye gibi biseymi acaba hava kapali ya direk o geldi aklimaBugun benim oğlanı kv birakana kadar. Terin suyun içinde kaldim şesi deyip durdu. Ne denekse şesi bilmiyorum da sokak ortasında aglayamaya basladi kucagimda goturdum artik
Ihtimal dahilinde şemsiye bizim boruya takiyorum almasi kolay diye onu gormus olabilir de apartmandan ciktiktan sonra onun icin aglamis olabilir mi şüpheliyimSemsiye gibi biseymi acaba hava kapali ya direk o geldi aklima
Tabi uykusuz kaldın senin vücut direncin de düştü, geçmiş olsun zencefil ve zerdeçalı sen de deneGökcenin atesi cikmadi bu gece cok sukur. Ama sanirim hastaligi bana bulastirdi. Cok fenayim bogazim sismis burnum tikali atesim var. Epeydir boyle kotu hissetmemistim kendimi
canım çok geçmiş olsun bende aynıyım ateşim var boğazım ağrıyo yutkunamıyorum o kdr dinlenmeye ihtiyacım var ki mira da gece kötüydü bir de onunla ilgilendim şimdi de iş bir an önce haftasonu olsa diyorum artıkGökcenin atesi cikmadi bu gece cok sukur. Ama sanirim hastaligi bana bulastirdi. Cok fenayim bogazim sismis burnum tikali atesim var. Epeydir boyle kotu hissetmemistim kendimi
sagol canim sanada gecmis olsunGecmis olsn cnm sanirm havalardan birazda bende bikac gundur disardaym bogazm batiyo yutkunamiyorm pastil sayesnde duzeldi biraz @Akaibu
26 yillik hayatimda daha bir bardak ihlamur bile icmisligim yok. Oyle nefret ederim bitki caylarindan. Ama kardesime soyledim gelirkeb getir diye. İlac alamicam mecbur icmem lazim. Kokusu agir bisey degildir insallahTabi uykusuz kaldın senin vücut direncin de düştü, geçmiş olsun zencefil ve zerdeçalı sen de dene
canim senin isin daha zor ikibizede gecmis olsun. Cabuk atlatsak varicanım çok geçmiş olsun bende aynıyım ateşim var boğazım ağrıyo yutkunamıyorum o kdr dinlenmeye ihtiyacım var ki mira da gece kötüydü bir de onunla ilgilendim şimdi de iş bir an önce haftasonu olsa diyorum artık
Tüh yakında başka yok muydu:SSabah 10da gittim a101 e bez kalmamis sadece 4 numara kalmis yetisemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?