2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
o kadar üşüyorum ki kocaman yünlü bi hırka giydim bana mısın demiyo ve başım çatlıyo

Sabah 10da gittim a101 e bez kalmamis sadece 4 numara kalmis yetisemedim
bende gokceyi uyutup gitcektim guya. Hic yormasam mi ki kendimi. Her taraf yokus zaten

Bizim oğlanın bu aralar favorilerinden biri
ya bu brnim de favorim.
Ben bu kadar keyifli reklam gormedim daha once
Evde arada acar izlerim aklima grlince. Yemek yaparken soylerim

bende gokceyi uyutup gitcektim guya. Hic yormasam mi ki kendimi. Her taraf yokus zaten

ya bu brnim de favorim.
Ben bu kadar keyifli reklam gormedim daha once
Evde arada acar izlerim aklima grlince. Yemek yaparken soylerim
Canim bence hasta hasta hic yorma kendini arada 3 liraya yakin bi fark oluyomus zaten bosver

Varsa alalım mı burdan sana :
int alayim canim cok sagol

Canim bi atesine baktir istersen ateste usume yaparki atesinde varsa hemen hirkayi cikarmalisin daha fazla yukselmesin
öğle arasından sonra gidicem revire aslında ateşten olduğunu tahmin ediyorum ama o kdr üşüyorum ki ellerim titriyo hırkanın üstüne mont bile giyesim var

Doktorum gorememişmis cinsiyeti ayrintilida 6 hafta sonra bakacakmiş bla bla bla ben de başka bi doktordan aldım ogleden sonra gidecegim bakalim
Merakla bekliyorum canim ama bende 5. Ayda ogrenmistim sanirim 4 aylikken kiz olabilir demisti 5. Ayda netlestirmisti

Canim parolu alabilirsin galiba hem atesini dusurur hem agrinida azaltir biran once atlatirsin inşallah
öğle arasından sonra gidicem revire aslında ateşten olduğunu tahmin ediyorum ama o kdr üşüyorum ki ellerim titriyo hırkanın üstüne mont bile giyesim var

Doktorum gorememişmis cinsiyeti ayrintilida 6 hafta sonra bakacakmiş bla bla bla ben de başka bi doktordan aldım ogleden sonra gidecegim bakalim
bende olsam kesin giderdim başka doktora 16. haftayı bile nasıl bekledim bilemiyorum
göstermediğine göre kızdır belki :) habersiz bırakma bizi

Canim parolu alabilirsin galiba hem atesini dusurur hem agrinida azaltir biran once atlatirsin inşallah

sağol canım inşallah

Gökcenin atesi cikmadi bu gece cok sukur. Ama sanirim hastaligi bana bulastirdi. Cok fenayim bogazim sismis burnum tikali atesim var. Epeydir boyle kotu hissetmemistim kendimi

Gecmis olsn cnm sanirm havalardan birazda bende bikac gundur disardaym bogazm batiyo yutkunamiyorm pastil sayesnde duzeldi biraz @Akaibu

Herkese eçmiş olsun. Ben de bu sabah boğazımda bi toz yumağıyla uyandım yine, bahar bitmeden faranjitim bi uğramasaydı bana çatlardı

o kadar üşüyorum ki kocaman yünlü bi hırka giydim bana mısın demiyo ve başım çatlıyo
hepinize kocaman geçmiş olsun.bende uyandığımdan beri hapşırma krizine girdim.genizlerim kaşınıyo.
fayika doma domalara akifte bayılıyo ama 2dk izliyo sıkılıyo.harika ksnatlar seviyo bu ara pepeyede bakmaya başladı

Hicbisyi yoktu evden cikarken hiranin. Arabaya bindik yolda kustu ustmz basimz araba heryer kusmuk oldu. Benmde burnm tikandi salgn var galiba. Hira da korktu zor sakinlestrdim ilk defa kusunca cok korktu

@hiraysen cnm geçmiş olsun.niye kustu ki Hiracık.
Akifciğimin saçlarını kestirdik yine.doğduğundan beri 7. Kez.ayşenaz saymış.çok çabuk uzuyo ve gürleşti kestirdikçede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…