Maalesef canim kapis kapis gitmis intden alcam artıkTüh yakında başka yok muydu:S
geçmiş olsun canımHerkese eçmiş olsun. Ben de bu sabah boğazımda bi toz yumağıyla uyandım yine, bahar bitmeden faranjitim bi uğramasaydı bana çatlardı
bende gokceyi uyutup gitcektim guya. Hic yormasam mi ki kendimi. Her taraf yokus zatenSabah 10da gittim a101 e bez kalmamis sadece 4 numara kalmis yetisemedim
ya bu brnim de favorim.Bizim oğlanın bu aralar favorilerinden biri
o kadar üşüyorum ki kocaman yünlü bi hırka giydim bana mısın demiyo ve başım çatlıyo
Varsa alalım mı burdan sana :Maalesef canim kapis kapis gitmis intden alcam artık
Canim bence hasta hasta hic yorma kendini arada 3 liraya yakin bi fark oluyomus zaten bosverbende gokceyi uyutup gitcektim guya. Hic yormasam mi ki kendimi. Her taraf yokus zaten
ya bu brnim de favorim.
Ben bu kadar keyifli reklam gormedim daha once
Evde arada acar izlerim aklima grlince. Yemek yaparken soylerim
int alayim canim cok sagolVarsa alalım mı burdan sana :
öğle arasından sonra gidicem revire aslında ateşten olduğunu tahmin ediyorum ama o kdr üşüyorum ki ellerim titriyo hırkanın üstüne mont bile giyesim varCanim bi atesine baktir istersen ateste usume yaparki atesinde varsa hemen hirkayi cikarmalisin daha fazla yukselmesin
ben 5. ayda öğrenmiştimDoktorum gorememişmis cinsiyeti ayrintilida 6 hafta sonra bakacakmiş bla bla bla ben de başka bi doktordan aldım ogleden sonra gidecegim bakalim
Merakla bekliyorum canim ama bende 5. Ayda ogrenmistim sanirim 4 aylikken kiz olabilir demisti 5. Ayda netlestirmistiDoktorum gorememişmis cinsiyeti ayrintilida 6 hafta sonra bakacakmiş bla bla bla ben de başka bi doktordan aldım ogleden sonra gidecegim bakalim
öğle arasından sonra gidicem revire aslında ateşten olduğunu tahmin ediyorum ama o kdr üşüyorum ki ellerim titriyo hırkanın üstüne mont bile giyesim var
bende olsam kesin giderdim başka doktora 16. haftayı bile nasıl bekledim bilemiyorumDoktorum gorememişmis cinsiyeti ayrintilida 6 hafta sonra bakacakmiş bla bla bla ben de başka bi doktordan aldım ogleden sonra gidecegim bakalim
Canim parolu alabilirsin galiba hem atesini dusurur hem agrinida azaltir biran once atlatirsin inşallah
ayy aynen öyküde bayılıyo ve açtımı 40 dk var onu açıyo doma doma domates dolaşıyoz evde :)Bizim oğlanın bu aralar favorilerinden biri
Gökcenin atesi cikmadi bu gece cok sukur. Ama sanirim hastaligi bana bulastirdi. Cok fenayim bogazim sismis burnum tikali atesim var. Epeydir boyle kotu hissetmemistim kendimi
Gecmis olsn cnm sanirm havalardan birazda bende bikac gundur disardaym bogazm batiyo yutkunamiyorm pastil sayesnde duzeldi biraz @Akaibu
canım çok geçmiş olsun bende aynıyım ateşim var boğazım ağrıyo yutkunamıyorum o kdr dinlenmeye ihtiyacım var ki mira da gece kötüydü bir de onunla ilgilendim şimdi de iş bir an önce haftasonu olsa diyorum artık
Herkese eçmiş olsun. Ben de bu sabah boğazımda bi toz yumağıyla uyandım yine, bahar bitmeden faranjitim bi uğramasaydı bana çatlardı
hepinize kocaman geçmiş olsun.bende uyandığımdan beri hapşırma krizine girdim.genizlerim kaşınıyo.o kadar üşüyorum ki kocaman yünlü bi hırka giydim bana mısın demiyo ve başım çatlıyo
Akifciğin de pek az fotosu var, ihtiyacı olan olabilir yani@hiraysen cnm geçmiş olsun.niye kustu ki Hiracık.
Akifciğimin saçlarını kestirdik yine.doğduğundan beri 7. Kez.ayşenaz saymış.çok çabuk uzuyo ve gürleşti kestirdikçede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?