2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim Zeynepde sizinkilerde buyukmus. 2005 aralık 14 doğumlu. Ama zeynep de dörde gidiyo biz aralık doğumlu olduğu için 2006 yazdırdık kimliğe.
İyi yapmissiniz canim dogum raporuna gore nufus ciktigi icin degisiklik yapmiyorlar ama iyi ki siz yaptirabilmissiniz bende aralik dogumluyum erken gonderdiler okula cok zorlanmistim benimde buyuk oglum ekim dogumlu bizde bir sene gec gonderdik ki hic pisman degilim
@yaz yagmuru esim normalde sabhlari eve kahvalti yapmya bile gelmezken bugn isi birakip kahve icmye gelmis

Sabah 10da gittim a101 e bez kalmamis sadece 4 numara kalmis yetisemedim
Benimde esim gitmis kalmamis hatta soylenmis orada calisanlara cunku biz a101 e ne zaman gitsek bez bulunmuyor
Doktorum gorememişmis cinsiyeti ayrintilida 6 hafta sonra bakacakmiş bla bla bla ben de başka bi doktordan aldım ogleden sonra gidecegim bakalim
iyi yapmissin canim insallah gorur bu dr benim dr um ecede 12 haftalikken kesin degil ama kiz gibi demisti 16. Haftada kesin kiz demisti hadi bakalim hayirlisi olsun insallah

Hicbisyi yoktu evden cikarken hiranin. Arabaya bindik yolda kustu ustmz basimz araba heryer kusmuk oldu. Benmde burnm tikandi salgn var galiba. Hira da korktu zor sakinlestrdim ilk defa kusunca cok korktu
geçmiş olsun canım umarım mühim bişi değildir
@hiraysen cnm geçmiş olsun.niye kustu ki Hiracık.
Akifciğimin saçlarını kestirdik yine.doğduğundan beri 7. Kez.ayşenaz saymış.çok çabuk uzuyo ve gürleşti kestirdikçede
maşallah akifçiğe bizim saçlar da uzasa artık fena olmaz

Anladim canim tabi zor olur ama Mira yatarken sende yatarsin dinlenirsin insallah cabuk atlatirsin

Eceninde bigun burnu akmaya basladi kizlar gecen haftada tikanmisti bir iki gundur birsey yoktu sanirim dis donemi diye daha cabuk kapiyorlar bagisikliklari zayifliyor zaten salginda var

geçmiş olsun eceyede topikçe döküldük resmen
geçmiş olsun canım evde dinlebilirsin umarım. Bizde geçen hafta nezle olduk elif ada dan bana geçti ben üç günde atlattım ama onun zor geçti bir haftada ki hala hafif kuru öksürüğü var aradan

topiğe geçmiş olsun tek tek alıntı yapamadım.. geçen eşim benimle aşağıdaki yazıyı paylaşmıştı bende sizinle paylaşmak istedim. umarım doğrudur ben yapmamıştım ama denemek isteyen olursa diye paylaşıyorum

Ayak Üstlerinizi Ve Topuklarınızı Limonla Ovarak

Ayak üstlerininizi ve ayak topuklarınızı limon ile on dakika masaj yaparcasına ovuşturursanız çok büyük tesir göreceksiniz.Bunun nedeni ise limonun ayak üstlerinden ve topuklardan emiliminin daha hızlı olmasıdır.Ayak ve topuklar emilimin en hızlı olduğu yerlerdendir.Bu şekilde uyguladığınız limon masajı sebebiyle grip vucudunuzu hemen terk etmeye başlayacaktır.

Kızlar kimse ipucu vermiyor nolcak böyle. İpucu verenlerde yalancı çobana döndü. Bizim zanlı kimse söylesin yada iyi bir ipucu versin. Ben değil elif ada çok merak ediyor teyzeleri.

geçmiş olsun canım evde dinlebilirsin umarım. Bizde geçen hafta nezle olduk elif ada dan bana geçti ben üç günde atlattım ama onun zor geçti bir haftada ki hala hafif kuru öksürüğü var aradan
teşekkürler canım sizede geçmiş olsun bende sanki biraz sürünücem gibi hissediyorum ama bakalım

ay bu çok denenesi ama eşimin yapması lazım ona bile halim yok

Kızlar kimse ipucu vermiyor nolcak böyle. İpucu verenlerde yalancı çobana döndü. Bizim zanlı kimse söylesin yada iyi bir ipucu versin. Ben değil elif ada çok merak ediyor teyzeleri.
benim canım

teşekkürler canım sizede geçmiş olsun bende sanki biraz sürünücem gibi hissediyorum ama bakalım

ay bu çok denenesi ama eşimin yapması lazım ona bile halim yok

benim canım
o zaman gelsin ayak masajı... ben 3 hafta çektim dinlenemeyince daha da zor oluyor.. hem ev hem iş gece mesaisi maalesef iyileşince gönderdi eşim.. inşallah sen dinlenirsin de çarçabuk geçer..

D deterjan bu aralar topik yıkılıyor hasta bebişler ve anneleri iyileşsin topik canlanır diye düşünüyorum.

sanki önceki çekilişte de böyle hastalıklar olmuştu diye hatırladım bir an...

@mutube kalabada da kalmamis 5 yeni bitmis @Akaibu sansin olabilir
Hic gozum kesmedi yokus inip cikmayi. Duz olsaydi belki denerdim sansimi ama cok dik.
Hicbisyi yoktu evden cikarken hiranin. Arabaya bindik yolda kustu ustmz basimz araba heryer kusmuk oldu. Benmde burnm tikandi salgn var galiba. Hira da korktu zor sakinlestrdim ilk defa kusunca cok korktu

Eceninde bigun burnu akmaya basladi kizlar gecen haftada tikanmisti bir iki gundur birsey yoktu sanirim dis donemi diye daha cabuk kapiyorlar bagisikliklari zayifliyor zaten salginda var
sizlerede gecmis olsun canim. Anali bebeli dokuluyoruz hep birlikte. Kuzenimi aradim onunda bebegi hasta olmus atesler icinde yatiyomus kuzu.
Kime sorsam hasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…