2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gökçenin atesini olcuyorum arada cikarsa diyr. Kendime de bi bakayim dedim 38.7 cikti. Hic usume belirtissi falanda yok halbusu

@minnakkartal nasil oldun ki canim sen ?
Canım benim Ateş'imde 38.8 düşürmek için ne yapıyosun ben parol içmeyi düşünüyorum ne yapsam ki

Çok sevindim Can'ım sağlıkla doğsun inşallah

Minnakım parol iç.ben ateşliyken gitmiştim parol yazmıştı doktor

yok canim ya nerde. kopek disleri yuzunden yapamadik cunku hem agri hem ates sabaha kadar emistik. su disler ciksin tekrar deneyecegim. yoksa yaza zorunlu birakma yontemi olacak malesef...
Anladim canim ecede kopek disini patlatti daha yeni ve surekli emmek istiyor oyle boyle degil 5 dk da bir meme krizine giriyor bende biraktirma karari aldim çünkü bu süreç benim için çok yıpratıcı hale geldi yavaş yavaş azaltarak baslayacagim

Gozun aydin canim. İnsallah bi sikinti yoktur saglikla kucagina alirsib
Canım benim Ateş'imde 38.8 düşürmek için ne yapıyosun ben parol içmeyi düşünüyorum ne yapsam ki

aslinda bisey yapmicaktim usume falan hissetmiyorum diye. Uzerimi cikarttirdilar. Yuzumu falan yikadim. iki kasik calpol ictim dustu suan calpolden mi uzerimi cikartmamdan mi bilmiyorum ama dustu canim

İi bari darısı başıma o vakit ben üşüyorum baya parol içtim şimdi bu gece emzirmemeyi düşünüyorum başarırsam

masalah ya kocaman cocuklar oldular
Esime anlattim kizimizin adasi boyle boyle yapmis diye acaip bi tribe girdi buraya geldik geleli tlfndan falan konusturmaya calisiyorum ama hic orali olmuyo cok bozuldu esim. Tavir mi yapiyo acaba bilemedim.

Eki Görüntüle 1802082 fayika teyzesi.al sana akifcik.bu arada bu saçları bugün kestirdik.çok ağladığı için bukdar oldu:)
Maşallah Akifcige

canim elini yüzünü falan yika duş al diycem ama şimdi çok zor gelir sana bana öyle olmuştu bir kere biliyorum ustunu ince giyin duser inşallah

Ayy kızlar tam çıldırıyodum ki eşim geldi akifi elimden aldı.çok bağırdım yavruma zaten.sen git yat dedi.ama sesi geliyo ali baba istiyo youtubedan.eşim söylüyo Alibabanın çiftliği var.....
Bizim evde de herkes uyudu Ece yı uyutmaya calisiyorum direniyor bakalım ne zaman uyuyacak

Ay kızlar ben hiç tahminde bulunamıyorum kime çıktım yalnız instagramimi sormuş ama tabi ekleyende olmadı yeni olarak, demekki bende ekli olmayan biri sanırım beni hc tanımayan biri ;(
Buarada Erva da 3 gündür hastaydı acile gittik atesi düşmedi hiç sırayla bi calpol bi dolven verdi Boğaz kültürü aldı ertesi gun iyileşti şükür smdi brz burun akıntısı başladı , dünden beride eşim hasta 2 gun gtmedi ise Ateş. Öksürük ay sıra bana gelcek diye korkuyrm
Tüm hasta bebis ve annelerine geçmişler ola

Bizim evde de herkes uyudu Ece yı uyutmaya calisiyorum direniyor bakalım ne zaman uyuyacak
Canım eşim geri getirdi akifi şuan ayağımda sallıyorum çok ağladı dayanamadık.dalmak üzere çok şükür
geçmiş olsun sizede.bende zanlımı merak ediyorum.aklımda birileri var ama

Sağlıkla kucağına al ins cnm

Gecmis olsun canım neyki senin ig hesabin

Evet @oslew Bnmde dikkatimi cekti çekilişten önce biara sk takip edemiodum çekilişten beri herdk burda gözüm ama sen hc yazmiosun yokmu İstanbul yolu görünürde gel de yine bi Ümraniye yapalim
@AreN5 senide özledim valla
Birde neden blmyrm taa ezelinden @pilise bana çok yakın geliyodu çok tanışmak isterdim Ankara'ya gdp gelirken bile oralardan geçerken aklımdan geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…