- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Canım benim Ateş'imde 38.8 düşürmek için ne yapıyosun ben parol içmeyi düşünüyorum ne yapsam kiGökçenin atesini olcuyorum arada cikarsa diyr. Kendime de bi bakayim dedim 38.7 cikti. Hic usume belirtissi falanda yok halbusu
@minnakkartal nasil oldun ki canim sen ?
Çok sevindim Can'ım sağlıkla doğsun inşallahKızımız olacakmış kiii yüzde doksan dedi doktor çok mutlu oldum oğlum var deyince doktor da mutlu oldu ama kafasından bi kesit görüntü alamamış o ne demekse biraz tedirgin etti bizi ayrıntılıda birşey olup olmadığı kesin belli olur 20.haftada dedi bakalım artık Allahtan hayırlısı...
Anladim canim ecede kopek disini patlatti daha yeni ve surekli emmek istiyor oyle boyle degil 5 dk da bir meme krizine giriyor bende biraktirma karari aldim çünkü bu süreç benim için çok yıpratıcı hale geldi yavaş yavaş azaltarak baslayacagimyok canim ya nerde. kopek disleri yuzunden yapamadik cunku hem agri hem ates sabaha kadar emistik. su disler ciksin tekrar deneyecegim. yoksa yaza zorunlu birakma yontemi olacak malesef...
Gozun aydin canim. İnsallah bi sikinti yoktur saglikla kucagina alirsibKızımız olacakmış kiii yüzde doksan dedi doktor çok mutlu oldum oğlum var deyince doktor da mutlu oldu ama kafasından bi kesit görüntü alamamış o ne demekse biraz tedirgin etti bizi ayrıntılıda birşey olup olmadığı kesin belli olur 20.haftada dedi bakalım artık Allahtan hayırlısı...
aslinda bisey yapmicaktim usume falan hissetmiyorum diye. Uzerimi cikarttirdilar. Yuzumu falan yikadim. iki kasik calpol ictimCanım benim Ateş'imde 38.8 düşürmek için ne yapıyosun ben parol içmeyi düşünüyorum ne yapsam ki
Çok sevindim Can'ım sağlıkla doğsun inşallah
İi bari darısı başıma o vakit ben üşüyorum baya parol içtim şimdi bu gece emzirmemeyi düşünüyorum başarırsamGozun aydin canim. İnsallah bi sikinti yoktur saglikla kucagina alirsib
aslinda bisey yapmicaktim usume falan hissetmiyorum diye. Uzerimi cikarttirdilar. Yuzumu falan yikadim. iki kasik calpol ictimdustu suan calpolden mi uzerimi cikartmamdan mi bilmiyorum ama dustu canim
masalah ya kocaman cocuklar oldularGökçe babasına yaklaştırmıyor beni.gidip dizine yattım eşimin sonuç sacimi çekti ağladı zırladı beni ordan kaldırdıSONRA Baba mamaaa diye babasının pesinden mutfağa gitti.babasi Mama hazirlamis biberona. Düle düle anne diyip yatağa gitti sıpa. İlk defa biz demeden kendi gitti yatağa. Mamasını içip yatmış
duser insallah canim parolla. Kolay gecer insallah gecenizde.Ben parolun ates dusurucu ozelligi oldugunu bilmiyodumİi bari darısı başıma o vakit ben üşüyorum baya parol içtim şimdi bu gece emzirmemeyi düşünüyorum başarırsam
Maşallah AkifcigeEki Görüntüle 1802082fayika teyzesi.al sana akifcik.bu arada bu saçları bugün kestirdik.çok ağladığı için bukdar oldu:)
canim elini yüzünü falan yika duş al diycem ama şimdi çok zor gelir sana bana öyle olmuştu bir kere biliyorum ustunu ince giyin duser inşallahCanım benim Ateş'imde 38.8 düşürmek için ne yapıyosun ben parol içmeyi düşünüyorum ne yapsam ki
Çok sevindim Can'ım sağlıkla doğsun inşallah
Bizim evde de herkes uyudu Ece yı uyutmaya calisiyorum direniyor bakalım ne zaman uyuyacakAyy kızlar tam çıldırıyodum ki eşim geldi akifi elimden aldı.çok bağırdım yavruma zaten.sen git yat dedi.ama sesi geliyo ali baba istiyo youtubedan.eşim söylüyo Alibabanın çiftliği var.....
Canım eşim geri getirdi akifi şuan ayağımda sallıyorum çok ağladı dayanamadık.dalmak üzere çok şükürBizim evde de herkes uyudu Ece yı uyutmaya calisiyorum direniyor bakalım ne zaman uyuyacak
geçmiş olsun sizede.bende zanlımı merak ediyorum.aklımda birileri var amaAy kızlar ben hiç tahminde bulunamıyorum kime çıktım yalnız instagramimi sormuş ama tabi ekleyende olmadı yeni olarak, demekki bende ekli olmayan biri sanırım beni hc tanımayan biri ;(
Buarada Erva da 3 gündür hastaydı acile gittik atesi düşmedi hiç sırayla bi calpol bi dolven verdi Boğaz kültürü aldı ertesi gun iyileşti şükür smdi brz burun akıntısı başladı , dünden beride eşim hasta 2 gun gtmedi ise Ateş. Öksürük ay sıra bana gelcek diye korkuyrm
Tüm hasta bebis ve annelerine geçmişler ola
Sağlıkla kucağına al ins cnmKızımız olacakmış kiii yüzde doksan dedi doktor çok mutlu oldum oğlum var deyince doktor da mutlu oldu ama kafasından bi kesit görüntü alamamış o ne demekse biraz tedirgin etti bizi ayrıntılıda birşey olup olmadığı kesin belli olur 20.haftada dedi bakalım artık Allahtan hayırlısı...
Gecmis olsun canımAy kızlar ben hiç tahminde bulunamıyorum kime çıktım yalnız instagramimi sormuş ama tabi ekleyende olmadı yeni olarak, demekki bende ekli olmayan biri sanırım beni hc tanımayan biri ;(
Buarada Erva da 3 gündür hastaydı acile gittik atesi düşmedi hiç sırayla bi calpol bi dolven verdi Boğaz kültürü aldı ertesi gun iyileşti şükür smdi brz burun akıntısı başladı , dünden beride eşim hasta 2 gun gtmedi ise Ateş. Öksürük ay sıra bana gelcek diye korkuyrm
Tüm hasta bebis ve annelerine geçmişler ola
Oslew pek sessizsin bu ara bir iki satır yazip kaçıyorsunAyy allah yardımcınız olsun uykusuz bebe zor vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?