Buraya arada yazan bir arkadasti sanirim bende de ekli ama su anda burada aktif degil fazlaİg da burcu1957 kim kızlar?araştırmalardayım da karıştırdım
canim ya gucume giden ben gidip rica ettim insani sekilde konustum yapma demedim arkadan yap ön taraf benim cok kullandigim taraf dedim bu kadar ofkeyle gelip yaparim yapcam demesi beni sinir etti baska birsey degil yani ben bu sogukta cikip balkonun camlarini sildim panjurlarimi yikadim camasir ascam simdi de birde ev sahibi de cok yapiyordu ben soyledim kac kez tartistik ona ragmen devam etmisti sanirim onunla konustu o da ona cesaret verdi esim konussun bakalim insallah olumlu olur ama inada binerse sikayet etmekte kararliyimÇok öfkeli işler bunlar.umsrım eşi güzelce konuşur komşuyla hallolur.uyma sen.diceğini demişsin.bide şikayet etneyin bence aynı apartmanda.gördükçe huzurun bozulur daha çok laf yapar sana
Oh ne guzel canim ya bende istiyordum bugun cikmak annemle kardesim geldi sonra balkonu falan temizledim derken cikamadim gec oldu artik bende yarin kacarimHaftasonu ya kimseler yok.ahan ds bende gidiyorum gezmelere.akifciği anneme bırakıp çarşıya gidcem.hem yürüyüş olur hemde kurbanıma da bişiler bakimm
Yok park değil şu altı cekmeceli klasik mobilya besiklerden boyu uzun beşiğin ama dar. yiğit kafasını falan vuruyo dönerken baya rahatsız oluyo yani. Bende korumalı baza alip ayiracam sanırım artık. Ama eşim çok küçük daha gece bişey falan olur duymayiz diyo. Halbuki hemen yan odayı yapıcam. Benide korkutuyo.Park yatakmi canim ecenin park yatak dar geliyor bende yaza insallah cocuk odasinda bazaya yatirmayi dusunuyorum @pilise nin aldigi bazanin yanina takilan korumaliktan alip takcam
Sagol canim benim sizlerde oylesiniz
Evet canim yoruluyorum gercekten az kaldi insallah
ecede abilerine ozenip oturuyor sofraya orasi kalabalik olunca heveslenmistir
Yaa bu kadar terbiyesizlik olmaz ama. Arka taraftan niye yapmiyomus hanımefendi zorlandığı bişey vardır işine gelmiyo dur kesin.zabitaya kesinlikle şikayet et canım haketti artıkKizlar sabahtan beri cok kotuyum kardesim geldi ondan sonra kapi caldi ust kattaki benimle kavga etmeye gelmis ben hali cirpcam cirpmadan yapamam haftada bir cirpcam benim usttekilerde habersiz cirpiyor ben birsey demiyorum dedi ama gorseniz ses tonu surati bana birseymi dedin diyor kapiyi kapatirken ama nasil edepsizce tavirli konusmalar ben de arkadan yap dedim ben yapma demedim dedim arkadan yapamiyormus bende olmaz dedim ben yapcam dedi camasir ascam hafta sonu cocuklarin kiyafeti yikaniyor dedim dinlemedi cirpti kardesim ve annem sakinlestirdi beni esime soyledim esim ben esiyle konuscam oyleyse dedi ki esi cok kibar bir adam kimseye rahatsizlik vermek istemeyen biri eger boyle devam ederse ben videoya alip zabitaya sikayet etcem ben camasir asamiyorum birde o gun rica ettim tamam arkadan yaparim dedi ama birisi doldurmus onu belli sabahtan beri o kadar kotuyumki sanki ben suclu o hakli gibi sert sert tavir koyuyor
Aynı benim eşim ne güzel ayırdım gökçenin odasını eşim istemedi daha küçük dedi. İki gün ayrı yattı ilk gün iyiydi ama ikinci gün çok ağladı. Birazda annemde o oda da yatiriyordu gökçe ondan mi huzursuz oldu ne. Çünkü deliksiz uyur gece ama odasını ayırınca gece kalkıp bakıyormus kim var die.yanindaki yatakta annemi görünce ağlıyomuş annem dedi. Tabi ikinci gece okadar içli ağladı ki eşim demeden ben beşiği gene yatak odasına getirdim. Yaza bi daha denicem.Yok park değil şu altı cekmeceli klasik mobilya besiklerden boyu uzun beşiğin ama dar. yiğit kafasını falan vuruyo dönerken baya rahatsız oluyo yani. Bende korumalı baza alip ayiracam sanırım artık. Ama eşim çok küçük daha gece bişey falan olur duymayiz diyo. Halbuki hemen yan odayı yapıcam. Benide korkutuyo.
tesekkurler "can" nazik davetin icin:)
ah evet nerden baksan tutarsizlik benimki.
ankara yetmedi bi de sayfalari msj yapnisim. ooo 9900 sayfa!
waw! dile kolay!:)
masallah..
evet, dusuk ceneye degil tabi:)) kopmadan ilerleyisinize.
google da biseylere bakarken kk' yi gordum.. aa ne zamandir girmiyorum bakiym dedim. son mesajlara gordim ve dikkat cekiciydi sayfa sayisi. aramizda 1 ay olunca gireyim defim.
guncel konu da dis mevzusu galiba.
bizim de ust kopekler haric takim tamam:)
tekrar memnun oldum.
firsat buldukca ve unutmadikca:) girerim ins.
herkese iyi geceler. - uyku vakti-
Kinetikle ay kumu ayni sey mi acaba. Piapolyada bi tane ay kumu tarifi vardi. Onu yaptim ben.oynayip saklama kabina geri doldurup buzdolabina koyuyorum. Hic bisey olmuyo kuma. Nemli kumsal kumu gibi ayni.Kizlwr kinetik kummudur nedir ondan alan varmi kurumayan biseymis ele yapismiyomus. Almak istiyorm hiraya beraber oynamak icn
Canim dusundukce beni afakanlar basiyo nr bicim insanlar bunlar yaKizlar sabahtan beri cok kotuyum kardesim geldi ondan sonra kapi caldi ust kattaki benimle kavga etmeye gelmis ben hali cirpcam cirpmadan yapamam haftada bir cirpcam benim usttekilerde habersiz cirpiyor ben birsey demiyorum dedi ama gorseniz ses tonu surati bana birseymi dedin diyor kapiyi kapatirken ama nasil edepsizce tavirli konusmalar ben de arkadan yap dedim ben yapma demedim dedim arkadan yapamiyormus bende olmaz dedim ben yapcam dedi camasir ascam hafta sonu cocuklarin kiyafeti yikaniyor dedim dinlemedi cirpti kardesim ve annem sakinlestirdi beni esime soyledim esim ben esiyle konuscam oyleyse dedi ki esi cok kibar bir adam kimseye rahatsizlik vermek istemeyen biri eger boyle devam ederse ben videoya alip zabitaya sikayet etcem ben camasir asamiyorum birde o gun rica ettim tamam arkadan yaparim dedi ama birisi doldurmus onu belli sabahtan beri o kadar kotuyumki sanki ben suclu o hakli gibi sert sert tavir koyuyor
Ablasiyla ayni odada yatirirsan olur canim ben abisiyle ayni odada yatirmayi dusunuyorum memeyi de birakir o zamana kadar iyi olur kucukken alismalari iyi oluyor aslinda buyuyunce anneden ayrilmak istemiyorlarYok park değil şu altı cekmeceli klasik mobilya besiklerden boyu uzun beşiğin ama dar. yiğit kafasını falan vuruyo dönerken baya rahatsız oluyo yani. Bende korumalı baza alip ayiracam sanırım artık. Ama eşim çok küçük daha gece bişey falan olur duymayiz diyo. Halbuki hemen yan odayı yapıcam. Benide korkutuyo.
zaten canim gecenki soylememi hazmedememis ben onu anladim resmen kotuluk yapmaya calisiyor esim sen uzulme ben konuscam esiyle yok devam ederse sikayet ederiz dedi zaten esim konusamazsa o bana bir hafta icinde tekrar cirpcam diyecek eminim buna bende izin vermeyecegim bugunki gibi yapcam derse tamam madem yap bende asgiya inip goruntunu alip sikayet etcem verirsin 50 lirayi cirparsin halini diycem yeter artik bu eve girdigimden beri bir hafta sonu bile camasirimi rahat kurutamadim ev sahibi yuzunden o gitti buna bastan soyledim buda aynisini yapacak bende yanina birakmayacagim burasi apartman kurallara uymasini ogrenecekler tasinacak olsam bile oyle boyle 3-5 ay gececek dayanamiyorum artikYaa bu kadar terbiyesizlik olmaz ama. Arka taraftan niye yapmiyomus hanımefendi zorlandığı bişey vardır işine gelmiyo dur kesin.zabitaya kesinlikle şikayet et canım haketti artık
Canim bende oyleyim cok kotu oldum kavgaya gelmis yani dusunebiliyormusun balkonumu dip kose yikadim temiz oldugu halde yikarken ece durmadi ara verdim emzirdim tekrar kaldigim yerden devam ettimCanim dusundukce beni afakanlar basiyo nr bicim insanlar bunlar ya
Nedir canım senin komşulardan çektiğin taşın kurtul şu manyaklardan. Bizm apartmanda kural var sadece Cumartesi günü ve salondaki balkonda çırpılıyor.Ablasiyla ayni odada yatirirsan olur canim ben abisiyle ayni odada yatirmayi dusunuyorum memeyi de birakir o zamana kadar iyi olur kucukken alismalari iyi oluyor aslinda buyuyunce anneden ayrilmak istemiyorlar
zaten canim gecenki soylememi hazmedememis ben onu anladim resmen kotuluk yapmaya calisiyor esim sen uzulme ben konuscam esiyle yok devam ederse sikayet ederiz dedi zaten esim konusamazsa o bana bir hafta icinde tekrar cirpcam diyecek eminim buna bende izin vermeyecegim bugunki gibi yapcam derse tamam madem yap bende asgiya inip goruntunu alip sikayet etcem verirsin 50 lirayi cirparsin halini diycem yeter artik bu eve girdigimden beri bir hafta sonu bile camasirimi rahat kurutamadim ev sahibi yuzunden o gitti buna bastan soyledim buda aynisini yapacak bende yanina birakmayacagim burasi apartman kurallara uymasini ogrenecekler tasinacak olsam bile oyle boyle 3-5 ay gececek dayanamiyorum artik
Aynen canim ben daha once iki defa daha apartmanda oturdum boyle birsey gormedim cok saygisizlar inan su anda basim zonkluyor agridan insanin enerjisini aliyorlar bugun esime dedim eger evi satip yeni ev alamazsak ki kredi borcumuz esnaf odasina iki sene var bitmesine ev ipotekli evi satip krediyi kapatmak gerekiyor elimizde kalan parayla yeni ev alamayabiliriz boyle olunca burayi kiraya verelim duzgun bir muhitten ev tutalim iki üc sene dururuz kredi bitince burayi satip yeni evi rahatlikla aliriz dedim esimde olur dedi okul kapansin hemen ev bakmaya baslayacagimNedir canım senin komşulardan çektiğin taşın kurtul şu manyaklardan. Bizm apartmanda kural var sadece Cumartesi günü ve salondaki balkonda çırpılıyor.
Vallahi bende bunu anlamiyorumAy bu insanlar hiç üşenmiyo mu koca halıları kaldırıp bi de çırpcam mümkün değil o kol kuvvet yok bi kere
En iyisi şikayet etcem de birdaha yaparsa et.yani anlamıyo heralde arkadan çırpsa ne olur sanki.zorla kaşınıyolsrBuraya arada yazan bir arkadasti sanirim bende de ekli ama su anda burada aktif degil fazla
canim ya gucume giden ben gidip rica ettim insani sekilde konustum yapma demedim arkadan yap ön taraf benim cok kullandigim taraf dedim bu kadar ofkeyle gelip yaparim yapcam demesi beni sinir etti baska birsey degil yani ben bu sogukta cikip balkonun camlarini sildim panjurlarimi yikadim camasir ascam simdi de birde ev sahibi de cok yapiyordu ben soyledim kac kez tartistik ona ragmen devam etmisti sanirim onunla konustu o da ona cesaret verdi esim konussun bakalim insallah olumlu olur ama inada binerse sikayet etmekte kararliyim
yoruldum ve donduk canım.ısınmak için eşimin yanına geldim.aklım akifcikte kalkarım şimdi.annemde hamur kabartmış mantı yapmış karnım çok aç.eşim de yemeğe çıkalım dedi.ne yapcaz bakalım.ama annem ağır basıyo.....Oh ne guzel canim ya bende istiyordum bugun cikmak annemle kardesim geldi sonra balkonu falan temizledim derken cikamadim gec oldu artik bende yarin kacarim
Çırpmayı bende çok severim ama 1. Katta oturuyorum.balkonun mermerine çıkıyorum.düşün artık nasıl gücüm varAy bu insanlar hiç üşenmiyo mu koca halıları kaldırıp bi de çırpcam mümkün değil o kol kuvvet yok bi kere
Bende anlamıyorum onu ya. Bizim bakıcıda sürekli çırpar benim üstümde oturanda her hafta cirpardi. Ben cırpmaya kalksam halıyla birlikte aşağı düşerim :)Ay bu insanlar hiç üşenmiyo mu koca halıları kaldırıp bi de çırpcam mümkün değil o kol kuvvet yok bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?