2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İg da burcu1957 kim kızlar?araştırmalardayım da karıştırdım
Buraya arada yazan bir arkadasti sanirim bende de ekli ama su anda burada aktif degil fazla
Çok öfkeli işler bunlar.umsrım eşi güzelce konuşur komşuyla hallolur.uyma sen.diceğini demişsin.bide şikayet etneyin bence aynı apartmanda.gördükçe huzurun bozulur daha çok laf yapar sana
canim ya gucume giden ben gidip rica ettim insani sekilde konustum yapma demedim arkadan yap ön taraf benim cok kullandigim taraf dedim bu kadar ofkeyle gelip yaparim yapcam demesi beni sinir etti baska birsey degil yani ben bu sogukta cikip balkonun camlarini sildim panjurlarimi yikadim camasir ascam simdi de birde ev sahibi de cok yapiyordu ben soyledim kac kez tartistik ona ragmen devam etmisti sanirim onunla konustu o da ona cesaret verdi esim konussun bakalim insallah olumlu olur ama inada binerse sikayet etmekte kararliyim

Haftasonu ya kimseler yok.ahan ds bende gidiyorum gezmelere.akifciği anneme bırakıp çarşıya gidcem.hem yürüyüş olur hemde kurbanıma da bişiler bakimm
Oh ne guzel canim ya bende istiyordum bugun cikmak annemle kardesim geldi sonra balkonu falan temizledim derken cikamadim gec oldu artik bende yarin kacarim

Yok park değil şu altı cekmeceli klasik mobilya besiklerden boyu uzun beşiğin ama dar. yiğit kafasını falan vuruyo dönerken baya rahatsız oluyo yani. Bende korumalı baza alip ayiracam sanırım artık. Ama eşim çok küçük daha gece bişey falan olur duymayiz diyo. Halbuki hemen yan odayı yapıcam. Benide korkutuyo.

Yaa bu kadar terbiyesizlik olmaz ama. Arka taraftan niye yapmiyomus hanımefendi zorlandığı bişey vardır işine gelmiyo dur kesin.zabitaya kesinlikle şikayet et canım haketti artık

Kizlwr kinetik kummudur nedir ondan alan varmi kurumayan biseymis ele yapismiyomus. Almak istiyorm hiraya beraber oynamak icn

Aynı benim eşim ne güzel ayırdım gökçenin odasını eşim istemedi daha küçük dedi. İki gün ayrı yattı ilk gün iyiydi ama ikinci gün çok ağladı. Birazda annemde o oda da yatiriyordu gökçe ondan mi huzursuz oldu ne. Çünkü deliksiz uyur gece ama odasını ayırınca gece kalkıp bakıyormus kim var die.yanindaki yatakta annemi görünce ağlıyomuş annem dedi. Tabi ikinci gece okadar içli ağladı ki eşim demeden ben beşiği gene yatak odasına getirdim. Yaza bi daha denicem.

tesekkurler "can" nazik davetin icin:)
ah evet nerden baksan tutarsizlik benimki.
ankara yetmedi bi de sayfalari msj yapnisim. ooo 9900 sayfa!
waw! dile kolay!:)
masallah..

tekrar memnun oldum.
firsat buldukca ve unutmadikca:) girerim ins.
herkese iyi geceler. - uyku vakti-

Çok tatlısın yaaa
Yanlışını severiz senin

Reactions: izz
Kizlwr kinetik kummudur nedir ondan alan varmi kurumayan biseymis ele yapismiyomus. Almak istiyorm hiraya beraber oynamak icn
Kinetikle ay kumu ayni sey mi acaba. Piapolyada bi tane ay kumu tarifi vardi. Onu yaptim ben.oynayip saklama kabina geri doldurup buzdolabina koyuyorum. Hic bisey olmuyo kuma. Nemli kumsal kumu gibi ayni.
Kinetik kum 35 lira dediler bi yerde sormustum. Oynamazsa bosuna para vermeyeyim diye once kendim deneyeyim dedim.

Canim dusundukce beni afakanlar basiyo nr bicim insanlar bunlar ya

Ablasiyla ayni odada yatirirsan olur canim ben abisiyle ayni odada yatirmayi dusunuyorum memeyi de birakir o zamana kadar iyi olur kucukken alismalari iyi oluyor aslinda buyuyunce anneden ayrilmak istemiyorlar
Yaa bu kadar terbiyesizlik olmaz ama. Arka taraftan niye yapmiyomus hanımefendi zorlandığı bişey vardır işine gelmiyo dur kesin.zabitaya kesinlikle şikayet et canım haketti artık
zaten canim gecenki soylememi hazmedememis ben onu anladim resmen kotuluk yapmaya calisiyor esim sen uzulme ben konuscam esiyle yok devam ederse sikayet ederiz dedi zaten esim konusamazsa o bana bir hafta icinde tekrar cirpcam diyecek eminim buna bende izin vermeyecegim bugunki gibi yapcam derse tamam madem yap bende asgiya inip goruntunu alip sikayet etcem verirsin 50 lirayi cirparsin halini diycem yeter artik bu eve girdigimden beri bir hafta sonu bile camasirimi rahat kurutamadim ev sahibi yuzunden o gitti buna bastan soyledim buda aynisini yapacak bende yanina birakmayacagim burasi apartman kurallara uymasini ogrenecekler tasinacak olsam bile oyle boyle 3-5 ay gececek dayanamiyorum artik

Canim dusundukce beni afakanlar basiyo nr bicim insanlar bunlar ya
Canim bende oyleyim cok kotu oldum kavgaya gelmis yani dusunebiliyormusun balkonumu dip kose yikadim temiz oldugu halde yikarken ece durmadi ara verdim emzirdim tekrar kaldigim yerden devam ettim

Nedir canım senin komşulardan çektiğin taşın kurtul şu manyaklardan. Bizm apartmanda kural var sadece Cumartesi günü ve salondaki balkonda çırpılıyor.

Nedir canım senin komşulardan çektiğin taşın kurtul şu manyaklardan. Bizm apartmanda kural var sadece Cumartesi günü ve salondaki balkonda çırpılıyor.
Aynen canim ben daha once iki defa daha apartmanda oturdum boyle birsey gormedim cok saygisizlar inan su anda basim zonkluyor agridan insanin enerjisini aliyorlar bugun esime dedim eger evi satip yeni ev alamazsak ki kredi borcumuz esnaf odasina iki sene var bitmesine ev ipotekli evi satip krediyi kapatmak gerekiyor elimizde kalan parayla yeni ev alamayabiliriz boyle olunca burayi kiraya verelim duzgun bir muhitten ev tutalim iki üc sene dururuz kredi bitince burayi satip yeni evi rahatlikla aliriz dedim esimde olur dedi okul kapansin hemen ev bakmaya baslayacagim

Ay bu insanlar hiç üşenmiyo mu koca halıları kaldırıp bi de çırpcam mümkün değil o kol kuvvet yok bi kere
Vallahi bende bunu anlamiyorum bende de yok o kuvvet ne kol var millette hele bundan once oturani bir gorsen erkek gibi kuvvetliydi o hali cirptikca esim bana bu kadin beni bile dover hee diyordu vallahi senin yorumunla keyiflendim simdi

En iyisi şikayet etcem de birdaha yaparsa et.yani anlamıyo heralde arkadan çırpsa ne olur sanki.zorla kaşınıyolsr
Oh ne guzel canim ya bende istiyordum bugun cikmak annemle kardesim geldi sonra balkonu falan temizledim derken cikamadim gec oldu artik bende yarin kacarim
yoruldum ve donduk canım.ısınmak için eşimin yanına geldim.aklım akifcikte kalkarım şimdi.annemde hamur kabartmış mantı yapmış karnım çok aç.eşim de yemeğe çıkalım dedi.ne yapcaz bakalım.ama annem ağır basıyo.....

Ay bu insanlar hiç üşenmiyo mu koca halıları kaldırıp bi de çırpcam mümkün değil o kol kuvvet yok bi kere
Bende anlamıyorum onu ya. Bizim bakıcıda sürekli çırpar benim üstümde oturanda her hafta cirpardi. Ben cırpmaya kalksam halıyla birlikte aşağı düşerim :)

Karnım burnumda hmileyim ha doğurdum ha doğuracam. Evler temizlenmiş annem balkonlari falanda güzelce yıkamış. Pazar günü bizim üst kattaki halı cırpmaya başlamıştı. Annemde kadınla kavga etmişti senin evin temiz olacak diye ben hergün balkon mu yıkayacam bugün pazar dün cirpsaydin diye. Kadın utanmadan yaparım ne var die anneme bağırıyordu annemde sen cırp bi bak bakalim o halıyı tutup aşağı çekmiyor muyum dediydi o günden sonra cumartesi bile olsa çocuğu gonderip hali cirpacagini haber verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…