- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
Ablalarinin odasi yukarda buraya tasininca rahat ders yapsınlar diye onların odalari yukarda olsun istedim. Yigiti benim odanın yaninda boş oda var oraya yatircam.ama aslında iyi fikir. büyük ablası kabul etmez ama küçük ablasının odasını çalışma masası dışında bu boş odayami tasisam yiğitte alisana kadar.yine ders çalışmak için çıkar odasına aksam beraber ayni odada yatarlar.Esimede böyle söylesem kabul eder belki. Bak iyi bi fikir verdin bana.Ablasiyla ayni odada yatirirsan olur canim ben abisiyle ayni odada yatirmayi dusunuyorum memeyi de birakir o zamana kadar iyi olur kucukken alismalari iyi oluyor aslinda buyuyunce anneden ayrilmak istemiyorlar
zaten canim gecenki soylememi hazmedememis ben onu anladim resmen kotuluk yapmaya calisiyor esim sen uzulme ben konuscam esiyle yok devam ederse sikayet ederiz dedi zaten esim konusamazsa o bana bir hafta icinde tekrar cirpcam diyecek eminim buna bende izin vermeyecegim bugunki gibi yapcam derse tamam madem yap bende asgiya inip goruntunu alip sikayet etcem verirsin 50 lirayi cirparsin halini diycem yeter artik bu eve girdigimden beri bir hafta sonu bile camasirimi rahat kurutamadim ev sahibi yuzunden o gitti buna bastan soyledim buda aynisini yapacak bende yanina birakmayacagim burasi apartman kurallara uymasini ogrenecekler tasinacak olsam bile oyle boyle 3-5 ay gececek dayanamiyorum artik
Evet dünyanın en rahat şeyi sanırım üst kat. Bende ara kattaydım önceden ustumdeki hortumu takip pimapenini yikiyodu benim camlar les oluyodu balkon saç ekmek kırıkları falan olurdu uyarirdim bi on beş gün yapmaz yine başa dönerdi. Altımdaki yukarda camasirim asiliykwn hali cirpardi direk uçuşan toz çamaşırima yapisirdi. Şimdi kayinvaldem oturdu benim çıktığım eve bu sorunları bildiği halde ve cok şikayetçi pişman oldu resmen.En ust katta oturuyorm bian sevindm ustmde baska daire yok diye. Dha once arakatta oturuyodm ve balkonum sac doluyodu. Ben sadece arka balkondan yolluklari cirpiyorm oda derin temzlik yaparken gunluk temzlikte supuruyorm sadece.
bende hic anlamiyorum. Bi de bilmem kac bin devirli supurgeler artik tox moz birakmiyo ki neyini cirpiyolar anlamiyorum. Annem arada ters cevirir altlarinida supururdu alttakiler rahatsiz olur diye.Ay bu insanlar hiç üşenmiyo mu koca halıları kaldırıp bi de çırpcam mümkün değil o kol kuvvet yok bi kere
baya iyi fikirmis bu yaKarnım burnumda hmileyim ha doğurdum ha doğuracam. Evler temizlenmiş annem balkonlari falanda güzelce yıkamış. Pazar günü bizim üst kattaki halı cırpmaya başlamıştı. Annemde kadınla kavga etmişti senin evin temiz olacak diye ben hergün balkon mu yıkayacam bugün pazar dün cirpsaydin diye. Kadın utanmadan yaparım ne var die anneme bağırıyordu annemde sen cırp bi bak bakalim o halıyı tutup aşağı çekmiyor muyum dediydio günden sonra cumartesi bile olsa çocuğu gonderip hali cirpacagini haber verdi.
Zaten devam ederse sikayet etmeyi dusunuyorum canim ki her hafta yapcam dedi banaEn iyisi şikayet etcem de birdaha yaparsa et.yani anlamıyo heralde arkadan çırpsa ne olur sanki.zorla kaşınıyolsr
yoruldum ve donduk canım.ısınmak için eşimin yanına geldim.aklım akifcikte kalkarım şimdi.annemde hamur kabartmış mantı yapmış karnım çok aç.eşim de yemeğe çıkalım dedi.ne yapcaz bakalım.ama annem ağır basıyo.....
Aferin annene valla ne guzel soylemis:)Karnım burnumda hmileyim ha doğurdum ha doğuracam. Evler temizlenmiş annem balkonlari falanda güzelce yıkamış. Pazar günü bizim üst kattaki halı cırpmaya başlamıştı. Annemde kadınla kavga etmişti senin evin temiz olacak diye ben hergün balkon mu yıkayacam bugün pazar dün cirpsaydin diye. Kadın utanmadan yaparım ne var die anneme bağırıyordu annemde sen cırp bi bak bakalim o halıyı tutup aşağı çekmiyor muyum dediydio günden sonra cumartesi bile olsa çocuğu gonderip hali cirpacagini haber verdi.
Bende bir dahaki evi ust kattan almak istiyorum insallah bakalimEn ust katta oturuyorm bian sevindm ustmde baska daire yok diye. Dha once arakatta oturuyodm ve balkonum sac doluyodu. Ben sadece arka balkondan yolluklari cirpiyorm oda derin temzlik yaparken gunluk temzlikte supuruyorm sadece.
ben bir sure eceyle kucuk abisini ayni odada yatircam daha sonra ayircam insallah bence de esin kabul eder boyleAblalarinin odasi yukarda buraya tasininca rahat ders yapsınlar diye onların odalari yukarda olsun istedim. Yigiti benim odanın yaninda boş oda var oraya yatircam.ama aslında iyi fikir. büyük ablası kabul etmez ama küçük ablasının odasını çalışma masası dışında bu boş odayami tasisam yiğitte alisana kadar.yine ders çalışmak için çıkar odasına aksam beraber ayni odada yatarlar.Esimede böyle söylesem kabul eder belki. Bak iyi bi fikir verdin bana.
Bu kadın tatlı dilden anlqmazmis gibi geliyo bana.eşinde konuştuktan sonra yine devam ederse şikayeti Hakediyo.
Aynen canim supurgem o kadar guzel cekiyorki birde tersten supuruyorum arada hicbirsey kalmiyor ben bu kadina haddini bildircem canim kararliyim o kadar ukalaca geldi ki bugun kendini kurmus resmen benim daha once oturdugum yerde ust komsum sigara külü atiyordu hep ben yikiyordum tekrar tekrar birgun ben balkondayken yine sigara icerken kül atti balkondan Bahadir abi lutfen küllük kullanirmisin küller bizim balkona geliyor surekli dedim adam cok ozur dilerim dedi ve bir daha kül falan atmadi budur yani ne gerek varki inada sadece orada bunu yasadim o kadarbende hic anlamiyorum. Bi de bilmem kac bin devirli supurgeler artik tox moz birakmiyo ki neyini cirpiyolar anlamiyorum. Annem arada ters cevirir altlarinida supururdu alttakiler rahatsiz olur diye.
baya iyi fikirmis bu yabenim ust katima tasinanlarda sofra bezi cirpip duruyodu. Soyledim duzgunce ekmek kiriklari hep bizim balkona dokuluyo. Asagi cirpmasaniz yasak zaten dedim. Kusura bakmayin dediler bi daha da gormedim. Neyin inadini yapiyosa bu insanlar. Hele saclarini atanlar ayri bi tiksindirici
Oooo naber cnm ya ozlettn kendni@yaz yagmuru Gel benim alt kata taşın birak hali cirpmayi balkona cikmiyorum dogru dürüst
Ha ha ha olur canim:))@yaz yagmuru Gel benim alt kata taşın birak hali cirpmayi balkona cikmiyorum dogru dürüst
Iyiyim canım dinleniyorum sen nasılsın?Oooo naber cnm ya ozlettn kendni
Istah surubu degilde balık yagi +d vitaminli surup kullaniyoruzKizlar ece bugun cok istahsizdi dislerden herhalde su sizin aldiginiz vitaminlarden bende alayim olamaycak boyle yemek yemeyince memeye yapisiyor iyice ben azaltmaya ugrasiyorum ama olmuyor
Bende balik yagi kullaniyordum multitabs kullaniyordum bitti coktandir almadim sen hangisini kullaniyorsunIstah surubu degilde balık yagi +d vitaminli surup kullaniyoruz
Multitabs damlayi 1 yasina kadar verdi dr ondan sonra balik yagini kullanin dediMultitabs biz yasina girince biraktik 2 aylıkken baslatmmisti bize dr, efavit aadi balik yaginin canim
sen mi girceksin canim sinava. BasarilarYarın YDS var ben kaçayım bitmedi gitti şu sınavlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?