2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ablalarinin odasi yukarda buraya tasininca rahat ders yapsınlar diye onların odalari yukarda olsun istedim. Yigiti benim odanın yaninda boş oda var oraya yatircam.ama aslında iyi fikir. büyük ablası kabul etmez ama küçük ablasının odasını çalışma masası dışında bu boş odayami tasisam yiğitte alisana kadar.yine ders çalışmak için çıkar odasına aksam beraber ayni odada yatarlar.Esimede böyle söylesem kabul eder belki. Bak iyi bi fikir verdin bana.

Bu kadın tatlı dilden anlqmazmis gibi geliyo bana.eşinde konuştuktan sonra yine devam ederse şikayeti Hakediyo.

En ust katta oturuyorm bian sevindm ustmde baska daire yok diye. Dha once arakatta oturuyodm ve balkonum sac doluyodu. Ben sadece arka balkondan yolluklari cirpiyorm oda derin temzlik yaparken gunluk temzlikte supuruyorm sadece.
Evet dünyanın en rahat şeyi sanırım üst kat. Bende ara kattaydım önceden ustumdeki hortumu takip pimapenini yikiyodu benim camlar les oluyodu balkon saç ekmek kırıkları falan olurdu uyarirdim bi on beş gün yapmaz yine başa dönerdi. Altımdaki yukarda camasirim asiliykwn hali cirpardi direk uçuşan toz çamaşırima yapisirdi. Şimdi kayinvaldem oturdu benim çıktığım eve bu sorunları bildiği halde ve cok şikayetçi pişman oldu resmen.

Ay bu insanlar hiç üşenmiyo mu koca halıları kaldırıp bi de çırpcam mümkün değil o kol kuvvet yok bi kere
bende hic anlamiyorum. Bi de bilmem kac bin devirli supurgeler artik tox moz birakmiyo ki neyini cirpiyolar anlamiyorum. Annem arada ters cevirir altlarinida supururdu alttakiler rahatsiz olur diye.

baya iyi fikirmis bu ya benim ust katima tasinanlarda sofra bezi cirpip duruyodu. Soyledim duzgunce ekmek kiriklari hep bizim balkona dokuluyo. Asagi cirpmasaniz yasak zaten dedim. Kusura bakmayin dediler bi daha da gormedim. Neyin inadini yapiyosa bu insanlar. Hele saclarini atanlar ayri bi tiksindirici

Zaten devam ederse sikayet etmeyi dusunuyorum canim ki her hafta yapcam dedi bana
Afiyet olsun annene mi gittin
Aferin annene valla ne guzel soylemis:)
En ust katta oturuyorm bian sevindm ustmde baska daire yok diye. Dha once arakatta oturuyodm ve balkonum sac doluyodu. Ben sadece arka balkondan yolluklari cirpiyorm oda derin temzlik yaparken gunluk temzlikte supuruyorm sadece.
Bende bir dahaki evi ust kattan almak istiyorum insallah bakalim
ben bir sure eceyle kucuk abisini ayni odada yatircam daha sonra ayircam insallah bence de esin kabul eder boyle
Bende laftan anlayacagini sanmiyorum canim ki bugunku hali onu gosteriyordu aksam esim geldi disari cikacaktik esim apartmanin onunde arabada bekliyordu bende inerken apartman kapisinda o kadin ve esiyle karsilastim marketten geliyorlardi ben esine iyi aksamlar dedim suratim asik sekilde kadina baktim siritarak iyi aksamlar dedi bana ona demedim iyi aksamlar diye

Aynen canim supurgem o kadar guzel cekiyorki birde tersten supuruyorum arada hicbirsey kalmiyor ben bu kadina haddini bildircem canim kararliyim o kadar ukalaca geldi ki bugun kendini kurmus resmen benim daha once oturdugum yerde ust komsum sigara külü atiyordu hep ben yikiyordum tekrar tekrar birgun ben balkondayken yine sigara icerken kül atti balkondan Bahadir abi lutfen küllük kullanirmisin küller bizim balkona geliyor surekli dedim adam cok ozur dilerim dedi ve bir daha kül falan atmadi budur yani ne gerek varki inada sadece orada bunu yasadim o kadar

Annem soyledi kizlar annemin bir komsunun akrabasinin ust komsusu carsaf asiyormus surekli uyarmis kadin dinlememis o kadinda sikayet etmis zabitaya zabita hayir kimseyi rahatsiz etmeye hakkiniz yok deyip para cezasi kesmis ya ben carsafa raziyim assinlar su hali cirpma olmasin su doke doke yikama yapilmasin yeter

Kizlar ece bugun cok istahsizdi dislerden herhalde su sizin aldiginiz vitaminlarden bende alayim olamaycak boyle yemek yemeyince memeye yapisiyor iyice ben azaltmaya ugrasiyorum ama olmuyor

Multitabs biz yasina girince biraktik 2 aylıkken baslatmmisti bize dr, efavit aadi balik yaginin canim

Hic bisey anlamadim ben bu tatilden ya. Daha bu gun kendime geldim. Gokce hasta ben hasta gecti hafta. Kuzenim samsundan gelmisti 9 aylik bebegi o da hastalandi kuzenimde hastalandi. Diger kuzrnle goruscejtik onada gelme dedik seninde bebegin hasta olur diye.Geldigimize pisman olduk resmen. Teyzemin torunu da hastalandi. Sulalecek gribiz. Bulastiranda belli epey bi sovduk icten icten. Kendi azicik halsiz biri gorse hasta olcan bize gelme der. Gicik kendi grip grip gezmedigi yer kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…