Aynen anlattığın gibi canım. Lastikli çarşaf üstüne normal çarşaf kullanıyorum. Tuvalet eğitimine geçince gece bağlanmayacağı için lastikli çarşaf üstüne alez değil naylon serip onun üstüne alez ve son olarak normal çarşaf sevmeyi düşünüyorum.Kizlar bisey sormak istiyorum. Yataga once lastik carsaf sonra nevresim takimimi seriyorsunuz. Ben lastikli carsaf kullanmasam olmuyo kayiyo. Bi de alez kullanıyor musunuz?
Alez ustune lastikli carsaf ustune de normal carsaf mi serilmeli. Siz nasil yapiyorsunuz
Sen eceyi bize gönder belki üzüm üzüme baka baka kararır canım. Bi an düşündümde ece dağıtıyor elif ada söylene söylene topluyor bizimki eceyi süpürgeyle kovalar vallaBelli olmaz canim belki duzenli temiz olur insallah oyle olur ama bizim ece kesin pasakli olur muz soyup yere atiyor kabuklari zeytin yiyiyor cekirdeklerini yere atiyor neyseki buradan bir damat bulduk yoksa kesin evde kalirdi:))
Benim teyzemin oglu suan 5. Sinifta. Kucukkende her seyi duzenler koyardi. Supriz yumurtanin icinde cikan oyuncaklar var ya mesela. Onu alir oynar oynar. Sikildigi zamanda bi kutusu var direk oraya koyardi. Koltuga otururken teyzem terliklerini cikarttigiysa koltugun onune. Onu alir yerine gotururdu. Baska odada bardak gorsun direk mutfaga. Suan hala oyle. Teyzem suan sinir oluyo bacak kadar boyuyla anne onun yeri orasi mi diye kiziyo:) ileride esi yandi diyoruz. Belkide boyle devam eder canim. Gerci bu kadarida fazla ama gelip gecici biseydir belkiYani burdan ilerde pasaklı ve dağınık olacağını
Sen eceyi bize gönder belki üzüm üzüme baka baka kararır canım. Bi an düşündümde ece dağıtıyor elif ada söylene söylene topluyor bizimki eceyi süpürgeyle kovalar valla
Ayy ne güzel sahiplenip kıskanıyorlar anneleriniErkek anneleri simdi minnak ogluslariniz biraz buyuyunce giysilerinize karisirsa sasirmayin bugun carsiya gitcem ustumu giyindim buyuk oglan sen neden boyle artist gibi giyiniyorsun carsiya gidiyorsun alti ustu dedi kucukte evet anne sen niye boyle artist gibi giyiniyorsun dedi bende ne giydim yahu bir kot pantolon bir gomlek dedim olsun giyinme oyle dediler ya kocam bu kadar karismiyor bana
Ya evet bir yandan hosuma gitti bir yandan da abim geldi aklima genc kizken kardesimle bana nefes aldirmazdiAyy ne güzel sahiplenip kıskanıyorlar annelerini
Hayırlısı olsun canım napalım titizd pasaklıd olsa zaman gösterecek. Ben çok titiz değilimdir ama acayip düzen hastasıyımdır benim gibi takıntılı olsun istemem açıkçasıBenim teyzemin oglu suan 5. Sinifta. Kucukkende her seyi duzenler koyardi. Supriz yumurtanin icinde cikan oyuncaklar var ya mesela. Onu alir oynar oynar. Sikildigi zamanda bi kutusu var direk oraya koyardi. Koltuga otururken teyzem terliklerini cikarttigiysa koltugun onune. Onu alir yerine gotururdu. Baska odada bardak gorsun direk mutfaga. Suan hala oyle. Teyzem suan sinir oluyo bacak kadar boyuyla anne onun yeri orasi mi diye kiziyo:) ileride esi yandi diyoruz. Belkide boyle devam eder canim. Gerci bu kadarida fazla ama gelip gecici biseydir belki
ben alez kullanıyorum şimdilik bir sorun yönKizlar bisey sormak istiyorum. Yataga once lastik carsaf sonra nevresim takimimi seriyorsunuz. Ben lastikli carsaf kullanmasam olmuyo kayiyo. Bi de alez kullanıyor musunuz?
Alez ustune lastikli carsaf ustune de normal carsaf mi serilmeli. Siz nasil yapiyorsunuz
Kesinlikle ya hatta ben nickini okumadan Elif Ada olduğundan emin oluyorumMirayla elif adayı kesin buluşturmak lazım canım. Bence çok iyi anlaşırlar nekadar çok şeyleri benziyor.
Benim eşimde miraya hadi kızım yeter artık öğren şu işi diyo paramın içine ettin diyo :))Tuvalet egitimine en cok esim sevindi
bende senin tam tersinim. İlle temiz olacak ama duzenli olmayi beceremiyorum bir turlu. İki turlu de kotu ya orta karar olmak lazim.biz bulamamisiz onlar bulurlar belki :)Hayırlısı olsun canım napalım titizd pasaklıd olsa zaman gösterecek. Ben çok titiz değilimdir ama acayip düzen hastasıyımdır benim gibi takıntılı olsun istemem açıkçası
ha ha ha bizimkide oyle diyor:))ben alez kullanıyorum şimdilik bir sorun yön
Kesinlikle ya hatta ben nickini okumadan Elif Ada olduğundan emin oluyorum
Ah keşke gelseler bir araya çok isterim
Benim eşimde miraya hadi kızım yeter artık öğren şu işi diyo paramın içine ettin diyo :))
Digru demis bencedeKizlar az once survivor seyrederken nagihani gorunce ayy dedim kizida kucukmus yazik nasil birakti ben eceyi birakip gitsem ece hayata kuser oglum anne varya sen oraya gidip iki hafta dursan dinlenip gelirsin dedi
Komikler gercekten bende bazen cok guluyorum carsamba gunu pazara gidecektim sizde gelin dedim yorgunuz biz sen git dediler ben de tamam ama kapi calarsa delikten bakin kim diye, acmayin annem yok deyin, hickimseyi eve almayin diye tembihledim kucuk oglum anne annanem gelirse onu da mi almayalim dedi ben hayir canim annaneni alin baska birini almayin dedim sonra pazardan geldim annem aradi pazara gittim dedim o da oglanlari da goturdunmu dedi ben yok onlar gelmek istemedi evdelerdi dedim annem aman kizim tembihleseydin kimseye kapiyi acmasinlar diye dedi anne valla oyle bir tembihledimki annanem gelirse onuda mi iceriye almayalim diye sordular dedim annem gulmekten öldüDigru demis bencedesenin oglanlar cok komik ya
İnsallah unutur canim kararli olarak devam et biraz zor olur ama unuturVeee zafer beniiimmmm
İlk saçsız uykumuzu uyuduk
Kucağomda oturdu biraz video izledi eli her gittiğinde uf oldu çok acıyo dedim zorla daldı 5 dk da uyurdu tutsa ama 1 saati buldu böyle esas gecesi var bu işin bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?