2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gecici bir durumdur canim benim buyuk oglum oyleydi terligini kapida cikariyordu durup bakiyordu tekrar tekrar duzeltiyordu simdi tam tersi ama kucuk oglum fazla titiz hersey duzgun olacak temiz kokacak pis bir koku alsin ece altina yapsin hemen ortami terk ediyor ikide bir ben titiz bir insanim der:)) ama oglumda kalici gorunuyor bende insallah evlenecgi kizda temiz olur diye dua ediyorum yoksa zor olur Elif Ada nin gecici olabilir olmasa bile uzulme duzenli tertipli olmasi iyidir takinti haline gelmez bence

Benim zanlim bir hafta once biseyler sormus pufpufun msjini acmisim ama okumamisim. Ya da nolmus bilmiyorum ama gormedim o msji bi de diyorum benim zanlidan hic ses yok
Pufun darbesiyle kendime geldim

Benim zanlim bir hafta once biseyler sormus pufpufun msjini acmisim ama okumamisim. Ya da nolmus bilmiyorum ama gormedim o msji bi de diyorum benim zanlidan hic ses yok
Pufun darbesiyle kendime geldim
Gece yarı uyanık görmüşsündür

Kizlar okuyamadim disardayim acil bisey sorcam. Bebekle4inize cit citli bady mi giydiriyorsunuz ic camasir olarak yazlık n3 almaliyim

Kizlar okuyamadim disardayim acil bisey sorcam. Bebekle4inize cit citli bady mi giydiriyorsunuz ic camasir olarak yazlık n3 almaliyim
Ben atlet kilot giydiriyorum 1 yaşından beri tabi bunda en çok bezin sızdırması etkeni de var, öyle de böyle de sızdırıyor orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…