- 16 Mart 2016
- 244
- 356
- 103
- 35
kızımın arkamdan söylenmesi içlendin sanırımbune ya ne alaka koymusum
Gecici bir durumdur canim benim buyuk oglum oyleydi terligini kapida cikariyordu durup bakiyordu tekrar tekrar duzeltiyordu simdi tam tersi ama kucuk oglum fazla titiz hersey duzgun olacak temiz kokacak pis bir koku alsin ece altina yapsin hemen ortami terk ediyor ikide bir ben titiz bir insanim der:)) ama oglumda kalici gorunuyor bende insallah evlenecgi kizda temiz olur diye dua ediyorum yoksa zor olur Elif Ada nin gecici olabilir olmasa bile uzulme duzenli tertipli olmasi iyidir takinti haline gelmez benceKızlar elif ada da bu aralar temizlik ve düzen takıntısı var akşama kadar üç kere ev süpürür siliyor toz alıyor,oyuncaklarını işi bitince yerlerine koyuyor,düzrlttiğ bişey bozulursa hemen tekrar düzeltiyor. Diyeceksiniz ki allahtan belanı mı istiyo diye ama ne biliyim garip geliyor üstelik bu işleri yaparken çocukça değilde kendini vererek kırk yıllık ev hanımı gibi yapıyor. Üstüne düşmüyorum ama sizce takıntılı mı olur böyle yoksa geçici birşeymidir yada ben birşeyler yapmalısınız bu konuda
ahahah ay o ağlama değilmiş hapşırmaymış ya neyin kafası bu bendekikızımın arkamdan söylenmesi içlendin sanırım
Yazarken hapşuruğunu tuttuysa ondan refleks olarak koymuştur belkiahahah ay o ağlama değilmiş hapşırmaymış ya neyin kafası bu bendeki
geçmiş olsun o zaman
Üstün açık kalmış
vallahi sonunu hatirlamiyorum uyandim o ara totom acikta kaldi galibasonuna koptum
Sende bendensinahahah ay o ağlama değilmiş hapşırmaymış ya neyin kafası bu bendeki
geçmiş olsun o zaman
Bana sormak istemezsen aradapufpuff a sor sonra mesaj yazmıyorsunuz diye üzülüyor, o da sana fikir verebilir
Yine gel canım bekleriz hepahahahah deli..neyse 3-5 hareketlendi,bugünlük yeter
Gece yarı uyanık görmüşsündürBenim zanlim bir hafta once biseyler sormus pufpufun msjini acmisim ama okumamisim. Ya da nolmus bilmiyorum ama gormedim o msjibi de diyorum benim zanlidan hic ses yok
Pufundarbesiyle kendime geldim
Hamile misinKızlar hamileyim
Gece yarı uyanık görmüşsündür
Aynen öyle yapacaktım yazmıştım sonra vazgeçtim akaibunun mesajına cevap vereyim derken üste çıkmış
Bende noluyo dedim bi an
Ben atlet kilot giydiriyorum 1 yaşından beri tabi bunda en çok bezin sızdırması etkeni de var, öyle de böyle de sızdırıyor orası ayrıKizlar okuyamadim disardayim acil bisey sorcam. Bebekle4inize cit citli bady mi giydiriyorsunuz ic camasir olarak yazlık n3 almaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?