2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar kuzenim geldi ogluma ders verdi mutfakta onlara yiyecek birseyler hazirliyordum ece uyandi fazla uyumadigi icin huysuzluk yapti agladi bayagi benimde isim vardi mutfakta kuzenim abla ben sallayayim ayagimda dedi cocuk oturdu onu salliyor simdi birseyler hazirliyorum bu kiz cok fena yahu:)))

Kizlar okuyamadim disardayim acil bisey sorcam. Bebekle4inize cit citli bady mi giydiriyorsunuz ic camasir olarak yazlık n3 almaliyim
ben citcitli giydiriyorum hala. Daha rahat beli acilmaz gibi geliyo. Gerci normal kilot atlet hic denemedim. Bizim zibinlar daha bizi 1 sene idare eder gibi buyuk geliyo zaten. ama 2 yas sonrasi icin zibin gormedim hic. Mecbur atlet kilot alcaz gibi

Yok kalmıyor, atleti kilotun içine koyuyorum
Ben rahat ettim de seni bilmem senin kız

S Simyada bende body giydiriyorum ama kucuk geliyor yaza atlet kilota gececegim

ben citcitli giydiriyorum hala. Daha rahat beli acilmaz gibi geliyo. Gerci normal kilot atlet hic denemedim. Bizim zibinlar daha bizi 1 sene idare eder gibi buyuk geliyo zaten. ama 2 yas sonrasi icin zibin gormedim hic. Mecbur atlet kilot alcaz gibi

Canim biraz uzun alirsan kilotun icine sokarsin acilmaz

tamam yahu ben onun kurbanı değilim ki zanlısıyım

ben çıtçıtlı giydiriyorum tuvalet alışkanlığı kazanana kdr öyle giydirmeye devam etmeyi planlıyorum
Bi kac yere baktim 4 yaşına kadar citcitli daha rahat olur dedi satıcı. Bende biraz büyük alayim dedim seneye de giysin diye malum hemen eskimiyo. 3 yas sonrasi satilmiyormus. Bende 1 tane cit citli kısa kollu aldim 3 yaşından sonra atlet kilot alcam mecburen

Bu de kizima bornoz aldim 4 yas icin. Baya buyuk geldi ama uzun sure kullansin istedim. Banyo sonrasi bornozu yoktu havlu kullaniyordum. Kizim içinde kayboluyor simdilik. Umarım kullanisli olur

Lazimlik aldim kizlar bebek magazasindan 50 liradan 7.5 liraya kadar vardi bir tane 24 liraya vardi birde benim aldigim 12 lira arasinda kaldim 24 lira olan biraz dar gibi geldi gozume benim aldigim oturak gibi daha oturtmadim eceyi bir yikayim tozludur ondan sonra deneyecegim

Kizlar bisey sormak istiyorum. Yataga once lastik carsaf sonra nevresim takimimi seriyorsunuz. Ben lastikli carsaf kullanmasam olmuyo kayiyo. Bi de alez kullanıyor musunuz?
Alez ustune lastikli carsaf ustune de normal carsaf mi serilmeli. Siz nasil yapiyorsunuz

diyosun

canım mira da aynı ya valla benim hoşuma gidiyo ilerde tüm işleri ona yıkıcam iş yaparken söylenmesi de başka tatlı kesin annemden öğreniyo
Mirayla elif adayı kesin buluşturmak lazım canım. Bence çok iyi anlaşırlar nekadar çok şeyleri benziyor.

Yani burdan ilerde pasaklı ve dağınık olacağını

Ben alez kullanmiyorum canim yatagim eskidi zaten yeni yatak alcaz biz o zaman almayi dusunuyorum ben lastikli carsaf uzerine normal carsaf seriyorum

Yani burdan ilerde pasaklı ve dağınık olacağını
Belli olmaz canim belki duzenli temiz olur insallah oyle olur ama bizim ece kesin pasakli olur muz soyup yere atiyor kabuklari zeytin yiyiyor cekirdeklerini yere atiyor neyseki buradan bir damat bulduk yoksa kesin evde kalirdi:))

Benim aldigim alezde kaydiriyo mecburen onun uzerine de lastikli carsaf geciriyorum canim. Kaydirmayani vardir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…