Hic giydirmedim nasil kullanisli oluyir mu beli acikta kaliyor muBen atlet kilot giydiriyorum 1 yaşından beri tabi bunda en çok bezin sızdırması etkeni de var, öyle de böyle de sızdırıyor orası ayrı
Yok kalmıyor, atleti kilotun içine koyuyorumHic giydirmedim nasil kullanisli oluyir mu beli acikta kaliyor mu
ben citcitli giydiriyorum hala. Daha rahat beli acilmaz gibi geliyo. Gerci normal kilot atlet hic denemedim. Bizim zibinlar daha bizi 1 sene idare eder gibi buyuk geliyo zaten. ama 2 yas sonrasi icin zibin gormedim hic. Mecbur atlet kilot alcaz gibiKizlar okuyamadim disardayim acil bisey sorcam. Bebekle4inize cit citli bady mi giydiriyorsunuz ic camasir olarak yazlık n3 almaliyim
Canim biraz uzun alirsan kilotun icine sokarsin acilmazHic giydirmedim nasil kullanisli oluyir mu beli acikta kaliyor mu
tamam yahu ben onun kurbanı değilim ki zanlısıyımKız açık açık dedi yafayika biz çıktık ona
ben çıtçıtlı giydiriyorum tuvalet alışkanlığı kazanana kdr öyle giydirmeye devam etmeyi planlıyorumKizlar okuyamadim disardayim acil bisey sorcam. Bebekle4inize cit citli bady mi giydiriyorsunuz ic camasir olarak yazlık n3 almaliyim
Yok kalmıyor, atleti kilotun içine koyuyorum
Ben rahat ettim de seni bilmemsenin kız
ben citcitli giydiriyorum hala. Daha rahat beli acilmaz gibi geliyo. Gerci normal kilot atlet hic denemedim. Bizim zibinlar daha bizi 1 sene idare eder gibi buyuk geliyo zaten. ama 2 yas sonrasi icin zibin gormedim hic. Mecbur atlet kilot alcaz gibi
Canim biraz uzun alirsan kilotun icine sokarsin acilmaz
Bi kac yere baktim 4 yaşına kadar citcitli daha rahat olur dedi satıcı. Bende biraz büyük alayim dedim seneye de giysin diye malum hemen eskimiyo. 3 yas sonrasi satilmiyormus. Bende 1 tane cit citli kısa kollu aldim 3 yaşından sonra atlet kilot alcam mecburentamam yahu ben onun kurbanı değilim ki zanlısıyım
ben çıtçıtlı giydiriyorum tuvalet alışkanlığı kazanana kdr öyle giydirmeye devam etmeyi planlıyorum
Mirayla elif adayı kesin buluşturmak lazım canım. Bence çok iyi anlaşırlar nekadar çok şeyleri benziyor.diyosun
canım mira da aynı ya valla benim hoşuma gidiyo ilerde tüm işleri ona yıkıcamiş yaparken söylenmesi de başka tatlı kesin annemden öğreniyo
Yani burdan ilerde pasaklı ve dağınık olacağınıGecici bir durumdur canim benim buyuk oglum oyleydi terligini kapida cikariyordu durup bakiyordu tekrar tekrar duzeltiyordu simdi tam tersi ama kucuk oglum fazla titiz hersey duzgun olacak temiz kokacak pis bir koku alsin ece altina yapsin hemen ortami terk ediyor ikide bir ben titiz bir insanim der:)) ama oglumda kalici gorunuyor bende insallah evlenecgi kizda temiz olur diye dua ediyorum yoksa zor olur Elif Ada nin gecici olabilir olmasa bile uzulme duzenli tertipli olmasi iyidir takinti haline gelmez bence
Ben alez kullanmiyorum canim yatagim eskidi zaten yeni yatak alcaz biz o zaman almayi dusunuyorum ben lastikli carsaf uzerine normal carsaf seriyorumKizlar bisey sormak istiyorum. Yataga once lastik carsaf sonra nevresim takimimi seriyorsunuz. Ben lastikli carsaf kullanmasam olmuyo kayiyo. Bi de alez kullanıyor musunuz?
Alez ustune lastikli carsaf ustune de normal carsaf mi serilmeli. Siz nasil yapiyorsunuz
Belli olmaz canim belki duzenli temiz olur insallah oyle olur ama bizim ece kesin pasakli olur muz soyup yere atiyor kabuklari zeytin yiyiyor cekirdeklerini yere atiyor neyseki buradan bir damat bulduk yoksa kesin evde kalirdi:))Yani burdan ilerde pasaklı ve dağınık olacağını
Benim aldigim alezde kaydiriyo mecburen onun uzerine de lastikli carsaf geciriyorum canim. Kaydirmayani vardir belkiKizlar bisey sormak istiyorum. Yataga once lastik carsaf sonra nevresim takimimi seriyorsunuz. Ben lastikli carsaf kullanmasam olmuyo kayiyo. Bi de alez kullanıyor musunuz?
Alez ustune lastikli carsaf ustune de normal carsaf mi serilmeli. Siz nasil yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?