2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar lazimliga eceyi oturttum birkac kez aciyo deyip kalkiyor bez baglamadim ve iki defa altina kacirdi cok ustelemek istemiyorum bir sure erteleyip tekrar deneyecegim artik

Kizlar lazimliga eceyi oturttum birkac kez aciyo deyip kalkiyor bez baglamadim ve iki defa altina kacirdi cok ustelemek istemiyorum bir sure erteleyip tekrar deneyecegim artik
Akifte istekliydi bi kaç ay önce.şimdi arada deniyim diye bezini çıkarıyorum.kokdu(korktu) diyo.bende biraz ara verdim.ama çişi geldimi tiss diyo olduğu yere işiyodu

Akifte istekliydi bi kaç ay önce.şimdi arada deniyim diye bezini çıkarıyorum.kokdu(korktu) diyo.bende biraz ara verdim.ama çişi geldimi tiss diyo olduğu yere işiyodu
Bende ustelemek istemiyorum onda bu durum fobi olsun istemiyorum bekleyelim biraz sonra yine deneriz bir ay bile fark ediyor cocuklarda

Amaan amaan sanki kizimi uyutmayayim diye herkes anlasmis bugun ust kattan bir yerden matkap sesi bam gum cakma sesi ayni anda asagidaki kadinin nuh gununden kalma cok sesli elektrik supurgesi yarim saat memeyi birakmadi emdi uyudu yatirdim agladi zor sakinlesti ayagima koydum salladim tam uyudu derken zil caldi yavasca biraktim kosa kosa kapiyi actim bir tane adam usta galiba kusura bakma apla yanlislikla bastim demezmi neyseki uyanmadi ece disaridan gelen insaat sesini hic soylemeyeyim hergun var zaten

Benm dibimde insaat var

Eklentiler

• 1459605000206.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 46
Kiz anneleri sorum size :)
Kulagni deldiren varmi kizinin. Yada deldircek olan. Ben deldirmeyi dusunuyorm artk. Hira nin boynunda kehribar kolyesi var aylardir hc rahatsz olmuyo. Kolunda kunye ve arada diger koluna bilezik takiyorm hc rahatsz olup cekistrmiyo. Kulagnda kupedende rahatsz olmaz diye dusunuyorm. Annemde smdi iyilesmesi cabuk oluyo dedi kuck oldgu icn uc gun bile surmezmis alisrmis. Sizler ne dusunuyosunz

Benm evimin iki taafnda byle insaat var. Suan kafam sisti mesela dan dun seslerden. Ust katta oturuyorm gunduz hemde onlar altta kaliyo gorunmuyo insaatcilar

Ben takamiyorum eceye kunyesini takiyorum cekiyor bilezigi var bari onu takayim diyorum cikartana kadar ugrasiyor o yuzden kulagini da deldirmeyi dusunmuyorum simdi biraz daha buyumesini bekleyecegim
Benm evimin iki taafnda byle insaat var. Suan kafam sisti mesela dan dun seslerden. Ust katta oturuyorm gunduz hemde onlar altta kaliyo gorunmuyo insaatcilar
iskence gibi canim bitene kadar rahat yok maalesef

Ahahahahhh bide sabah 8 de soyluyodu uzun ince bi yoldayimmmm :)))
Hah ha ha buradakiler de oyle yanik yanik soyluyorlarki birde bu tarafa dogru bir odaya masa falan koymuslar yemek yiyiyorlar cay iciyorlar gecen gun bir tanesi karisini cekistiriyordu kizmis bayagi kadina:)) bazen siyaset konusuyorlar:)))bagira bagira

Bende deldirmek istiyorum ama esim istemiyor.

gokcede kunyesine falan dokunmuyo ama kulak onun gibi olmaz sanki acisi oluyo cunku az da olsa. Kulagimda 6 delik var deldirdigim tarafa yatarsam gece cok agriyodu ertesi gun. Cocukta da bunu kontrol etmek zor. Herkes ayni olmaz gerci kimiside hic hissetmiyo aci falan. Yinede bu sene dusunmuyorum. Seneye akli daha iyi erer o zaman yapcam insallah

Gökçe perşembe günü uykusunda kaka yapmış genelde yapmaz. Bakıcımızda geç fark etmiş. Yani gökçe uyanınca fark etmiş ama fark ettiğinde çok kızarmış poposu. Perşembeden beri travazol sürüyorum sabah akşam aralarda da bepantol ekstra koruma sürüyorum. Biraz hafiflemişti ama şimdi gene uykusunda kaka yapmış. Bir saat uyumuştu. Çok ağladı. Bezini açıyorum ağlıyo yıkıyorum ağlıyo krem sürüyorum ağlıyor. Kıpkırmızı olmuş poposu. Bez bağlamadım. Canım çok sıkıldı. Uykusunda çok nadir kaka yapan çocuk nedense uykusunda kaka yapmaya başladı ve cok sık kaka yapıyor.

Kızlar bişey sorcam. Azad'a somon yaptım yemedi. Ben de azıcık tarhana ekleyip çorbaya çevirdim. Bi kase ancak yer, kalanını saklasam yarına yenir mi? Bozulur mu?

Ben takamiyorum eceye kunyesini takiyorum cekiyor bilezigi var bari onu takayim diyorum cikartana kadar ugrasiyor o yuzden kulagini da deldirmeyi dusunmuyorum simdi biraz daha buyumesini bekleyecegim
iskence gibi canim bitene kadar rahat yok maalesef
Bu sabah bilezignide taktm hala kolunda ilk taktgmda herkese gosterdi baak bilezik diye. Suan sanki farkinda degil gbi bilezigin cok seviyo takiyi oyle komikki suan bi kolunda kunye bi kolunda bilezik boynunda kolye kafasinda tac kokos gbi azck kizimdan ornek almam lazim :))
Bende deldirmek istiyorum ama esim istemiyor.
Bende cok kararsizm
benm sonrdan deldirdgm hala agriyo
Ama annemin bir yasmdayken deldirdikleri hc acimiyo. 6 aylik deldiren var ama ben acisindan korkuyorm aslinda cok istiyorm ama korkuyorm vazgeciyorm cani acycak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…