2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İnsallah unutur canim kararli olarak devam et biraz zor olur ama unutur
Yaa evet ama siz diyosunuz ya memeyi nasıl bıraktırcaz biz daha kötü olcaz diye kendimi şu an çok kötü hissettim çocuğum eli gitti kaç kere çekti ay ağlıcam ay kafayı yedim :)

Yaa evet ama siz diyosunuz ya memeyi nasıl bıraktırcaz biz daha kötü olcaz diye kendimi şu an çok kötü hissettim çocuğum eli gitti kaç kere çekti ay ağlıcam ay kafayı yedim :)
Evet canim ayni sey ikiside aliskanlik zor gercekten ama insallah unutur bizde memeyi birakinca rahatliycaz

ay canim guldum istemsizce mesele emmek degil demekki. Sevdikleri biseyden mahrum etmek koyuyo anlasilan bize
İyi olmus ama cok zorlanmamista anlasilan. Kolayca atlatirsiniz insallah

Ben alez kullanmiyorum canim yatagim eskidi zaten yeni yatak alcaz biz o zaman almayi dusunuyorum ben lastikli carsaf uzerine normal carsaf seriyorum

Benim aldigim alezde kaydiriyo mecburen onun uzerine de lastikli carsaf geciriyorum canim. Kaydirmayani vardir belki

Cevap icin cok tesekkur ederim ogrenmis oldum.

ay canim guldum istemsizce mesele emmek degil demekki. Sevdikleri biseyden mahrum etmek koyuyo anlasilan bize
İyi olmus ama cok zorlanmamista anlasilan. Kolayca atlatirsiniz insallah
Aman ne ağladım ne ağladım
Ağlayasımda varmış :)
Gece önemli olan süte falan kalktımı yanıma yatıyo o zaman tutuyo yine yatağına yatırmayı denedim ağladı bikaç kere

Aman ne ağladım ne ağladım
Ağlayasımda varmış :)
Gece önemli olan süte falan kalktımı yanıma yatıyo o zaman tutuyo yine yatağına yatırmayı denedim ağladı bikaç kere
ilk iki gun zorluyolar diyolar ya. Sabret bakalim olcak insallah

10 bininci sayfadan bakin bana da yer ayırın darilirim valla
bence sen bize ayir

Ya sen uf oldu deyince bırakmış betülde baş parmağımı tutuyo benim bi kere elim yandı nasıl acıyo illa başparmağımı tutacakmış kıyamet koptu o gece sol elimi de kabul etmiyo sağ elim olacak bağırış çağırış uyumuştu o zaman

Hepsi ayrı bi cins bunların anlamaya başladılar artık söyleneni uf oldu dedim bıraktı koydu kafasını koltuğun koluna öyle uyudu

Benim zanlim bir hafta once biseyler sormus pufpufun msjini acmisim ama okumamisim. Ya da nolmus bilmiyorum ama gormedim o msji bi de diyorum benim zanlidan hic ses yok
Pufun darbesiyle kendime geldim

1-2 kişi daha var.. Onlarada darbemi göstereceğim yakında.. Bakmıyorlar mı okumuyorlar mı gözden mi kaçıyor bilmiyorum ama yazık,zanlıları bekliyor aaaaaa

Kizlar okuyamadim disardayim acil bisey sorcam. Bebekle4inize cit citli bady mi giydiriyorsunuz ic camasir olarak yazlık n3 almaliyim

Bence bebek tekstilinde üretilmiş en hayırlı şey..Ben çeşit çeşit alıyorum,yaz kış çok seviyorum..Özellikle H&M'nin kilere bayılıyorum

Benim zanlım kocam galiba baksana hiçbişey sormuyo herşeyimi biliyor

Kızım oğlum ve ben nezle olduk
Akif ara ara öksürüyoda ya artarsa öksürüğü.nedir benim bu öksürükten çektiğim.ayşem de balgam hafif tıkalı.üçümüzde burun akıntılıyız.anne olduğum için ayaktayım bişiler yapıyorum doktora gitmek istemiyorum.ama mecbur kalırsak gideriz

Betuse bak sen ya:))
Ve gecemiz belli bi saatten sonra bol saçlı geçti 5-6 ya kadar uyuyo yatağında sonrası bizim yatakta :)
Neyse gündüz bıraktırayımda geceye de bi çare buluruz
Canim yavas yavas unutturursun aliskanliklari birakmak zor tabi ece meme aciyomu diyor aciyor diyorum ondan sonra basliyor emmeye:))
Peynir yedirmek icin kirk takla attigim cocuk suan sadece peynir yiyo kahvaltida onun disinda hic bisry yediremiyorum. Bos bos peynir yiyo resmen
Masallah ne guzel ece dr peynir yemiyor keske yese
ucunuze de gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsiniz

Gecmis olsun hepinize. Cabuk atlatirsiniz insallah
bende hayretler icerisindeyim. Arada uzatiyroum yer misin diye. Bi iki haftadir sadece peynir yiyo boyle

Çok geçmiş olsun canım, eve bi girince herkesi dolaşıyor tek tek Çabuk toparlanırsınız inşallah.

Bak bak baaaak bide sigara içen smiley koymuş.. Döverim bak seni

Gecmis olsun hepinize. Cabuk atlatirsiniz insallah
bende hayretler icerisindeyim. Arada uzatiyroum yer misin diye. Bi iki haftadir sadece peynir yiyo boyle

Çok geçmiş olsun canım, eve bi girince herkesi dolaşıyor tek tek Çabuk toparlanırsınız inşallah.
çok teşekkürler kızlar.ayşenaz daha iyi dışarda oyun oynuyo.akif hastanelik gibi gözüküyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…