Sağol canım. Ya azadın damak zevki bi tuhaf, herşeyi ya tarhanayla ya da yoğurtla terbiyeleyip çorba halinde veriyorum. Hala normal yemek yemiyorBende tarhanayla veriyorm bazen iki gun veriyorm genelde corbalarni
hiranin kaliyo ikinci gune.
Ahhh ne tesadufff cok iyi anliyorm hirada cani isterse balik yiyo istemezse bnde corbaya katiyormSağol canım. Ya azadın damak zevki bi tuhaf, herşeyi ya tarhanayla ya da yoğurtla terbiyeleyip çorba halinde veriyorum. Hala normal yemek yemiyor
Ay ben onu sıcak bi içeceğin dumanı tütüyo olarak görüyodum bu zamana kadar
Oyy kuzum ya cok aciyodur. Gokcede 1 haftadir ishal gibi. Kokusu da yok soylemiyoda. Surekli kontrol ediyorum ama pisik oldu ister istemez. Sudokrem iyi geliyo bize. Gecer insallah cabucakGökçe perşembe günü uykusunda kaka yapmış genelde yapmaz. Bakıcımızda geç fark etmiş. Yani gökçe uyanınca fark etmiş ama fark ettiğinde çok kızarmış poposu. Perşembeden beri travazol sürüyorum sabah akşam aralarda da bepantol ekstra koruma sürüyorum. Biraz hafiflemişti ama şimdi gene uykusunda kaka yapmış. Bir saat uyumuştu. Çok ağladı. Bezini açıyorum ağlıyo yıkıyorum ağlıyo krem sürüyorum ağlıyor. Kıpkırmızı olmuş poposu. Bez bağlamadım. Canım çok sıkıldı. Uykusunda çok nadir kaka yapan çocuk nedense uykusunda kaka yapmaya başladı ve cok sık kaka yapıyor.
Bende sormustumda cogu kisi veriyomus. Bende veriyorum epeydir bi sikinti olmadi hic. Gokce de yemek konusunda aynen oyle. Zirt pirt tarhana yapmaktan bana gina geldi..Kızlar bişey sorcam. Azad'a somon yaptım yemedi. Ben de azıcık tarhana ekleyip çorbaya çevirdim. Bi kase ancak yer, kalanını saklasam yarına yenir mi? Bozulur mu?
1 bucuk yasindan once sakincalitmis sanirim. Kucuk oldugu icin kulak memesi bir yere denk gelirse soka giriyomus bebek. Hic gormedim gerci oyle olan ama doktor oyle demis kuzenime. Aslinda uyusturucu krem surup yapiyolar sonrada surulebilir belki ama ben cesaret edemiyorum. Esim zaten benden kotu ona kalsa hic deldirmesib cani acir. Simdilik beklicem bakalim.Bu sabah bilezignide taktm hala kolunda ilk taktgmda herkese gosterdi baak bilezik diye. Suan sanki farkinda degil gbi bilezigin cok seviyo takiyi oyle komikki suan bi kolunda kunye bi kolunda bilezik boynunda kolye kafasinda tac kokos gbi azck kizimdan ornek almam lazim :))
Bende cok kararsizm
benm sonrdan deldirdgm hala agriyo
Ama annemin bir yasmdayken deldirdikleri hc acimiyo. 6 aylik deldiren var ama ben acisindan korkuyorm aslinda cok istiyorm ama korkuyorm vazgeciyorm cani acycak diye
Bence yedirme canım. Benim midem çok hassas ondan sanırım bazı şeyleri ikinci güne bırakmam dokerim.Kızlar bişey sorcam. Azad'a somon yaptım yemedi. Ben de azıcık tarhana ekleyip çorbaya çevirdim. Bi kase ancak yer, kalanını saklasam yarına yenir mi? Bozulur mu?
Gecmis olsun canim pisik kotu oluyor cabuk gecer insallahGökçe perşembe günü uykusunda kaka yapmış genelde yapmaz. Bakıcımızda geç fark etmiş. Yani gökçe uyanınca fark etmiş ama fark ettiğinde çok kızarmış poposu. Perşembeden beri travazol sürüyorum sabah akşam aralarda da bepantol ekstra koruma sürüyorum. Biraz hafiflemişti ama şimdi gene uykusunda kaka yapmış. Bir saat uyumuştu. Çok ağladı. Bezini açıyorum ağlıyo yıkıyorum ağlıyo krem sürüyorum ağlıyor. Kıpkırmızı olmuş poposu. Bez bağlamadım. Canım çok sıkıldı. Uykusunda çok nadir kaka yapan çocuk nedense uykusunda kaka yapmaya başladı ve cok sık kaka yapıyor.
hahahay kokosa bak sen ya benimki kokos degil o kadar ama ben gecen gun oje suruyordum kendime geldi tirnagini uzatti surdum ona da esim surme agzina sokar dedi ama surdum sokmadi agzina hic seffaf beyazdi zaten unuttu bile surdugumuBu sabah bilezignide taktm hala kolunda ilk taktgmda herkese gosterdi baak bilezik diye. Suan sanki farkinda degil gbi bilezigin cok seviyo takiyi oyle komikki suan bi kolunda kunye bi kolunda bilezik boynunda kolye kafasinda tac kokos gbi azck kizimdan ornek almam lazim :))
Bende cok kararsizm
benm sonrdan deldirdgm hala agriyo
Ama annemin bir yasmdayken deldirdikleri hc acimiyo. 6 aylik deldiren var ama ben acisindan korkuyorm aslinda cok istiyorm ama korkuyorm vazgeciyorm cani acycak diye
Sudokrem falan iyi gelmiyo canım. Daha öncede olmuştu böyle. Sadece travazol ve foto krem karışımı iyi gelmişti. Bende gene onları sürüyorum günde iki kez. Aralarda da bepantol ekstra koruma sürüyorum.Oyy kuzum ya cok aciyodur. Gokcede 1 haftadir ishal gibi. Kokusu da yok soylemiyoda. Surekli kontrol ediyorum ama pisik oldu ister istemez. Sudokrem iyi geliyo bize. Gecer insallah çabucak .
Sağol canımGecmis olsun canim pisik kotu oluyor cabuk gecer insallah
hahahay kokosa bak sen ya benimki kokos degil o kadar ama ben gecen gun oje suruyordum kendime geldi tirnagini uzatti surdum ona da esim surme agzina sokar dedi ama surdum sokmadi agzina hic seffaf beyazdi zaten unuttu bile surdugumu
Nehirin saclari da ayni oluyoEcenin sacini ilk defa arkadan topladim cocuk degisti birden ustler arkaya dahil olmuyor kivircik oldugu icin degisik birsey oldu:))
Ne zamana kadar burdasın peki? Aslında geliyorum ama pazarları eşimle. Hatta yrn palladiuma mı gitsek bu yakaya mı karar veremedik. Şu olaylardan dolayı 1 aydır gitmedik bi yere ama alışveriş de yapmam lazım.@AreN5 cnm ist a geldim buyaka ya fln yolun duserse haber ver
Ben çıtçıtlı giydiriyorum cnm.Kizlar okuyamadim disardayim acil bisey sorcam. Bebekle4inize cit citli bady mi giydiriyorsunuz ic camasir olarak yazlık n3 almaliyim
Alezin üstüne sadece çarşaf seriyorum. Alezimde çarşaf gibi çok memnunum.Kizlar bisey sormak istiyorum. Yataga once lastik carsaf sonra nevresim takimimi seriyorsunuz. Ben lastikli carsaf kullanmasam olmuyo kayiyo. Bi de alez kullanıyor musunuz?
Alez ustune lastikli carsaf ustune de normal carsaf mi serilmeli. Siz nasil yapiyorsunuz
Üçünüze de çok geçmiş olsun.Kızım oğlum ve ben nezle olduk
Akif ara ara öksürüyoda ya artarsa öksürüğü.nedir benim bu öksürükten çektiğim.ayşem de balgam hafif tıkalı.üçümüzde burun akıntılıyız.anne olduğum için ayaktayım bişiler yapıyorum doktora gitmek istemiyorum.ama mecbur kalırsak gideriz
Kıyamam ya. Bikaç gün silmeden sadece ılık suyla yıka istersen. Birazda zeytinyağı sürebilirsin.Gökçe perşembe günü uykusunda kaka yapmış genelde yapmaz. Bakıcımızda geç fark etmiş. Yani gökçe uyanınca fark etmiş ama fark ettiğinde çok kızarmış poposu. Perşembeden beri travazol sürüyorum sabah akşam aralarda da bepantol ekstra koruma sürüyorum. Biraz hafiflemişti ama şimdi gene uykusunda kaka yapmış. Bir saat uyumuştu. Çok ağladı. Bezini açıyorum ağlıyo yıkıyorum ağlıyo krem sürüyorum ağlıyor. Kıpkırmızı olmuş poposu. Bez bağlamadım. Canım çok sıkıldı. Uykusunda çok nadir kaka yapan çocuk nedense uykusunda kaka yapmaya başladı ve cok sık kaka yapıyor.
Ben her hafta somonu havuçu ve patatesi buharda haşlayıp içine zeytinyağı biraz kekik birazda kimyon koyup biraz da limon sıkıp yediriyorum. 2 kaselik yapıyorum birini de ertesi gün yediriyorum. Şimdiye kadar da bi sorun olmadı çok şükür.Kızlar bişey sorcam. Azad'a somon yaptım yemedi. Ben de azıcık tarhana ekleyip çorbaya çevirdim. Bi kase ancak yer, kalanını saklasam yarına yenir mi? Bozulur mu?
Ilk kez duyuyom ne oluyo ne ise yariyo?Lucky iron fish diye birsey duydunuz mu? Balik seklinde demir kulcesi ve yemek yaparken 10 dak icine atiliyor. Yada suda kaynatip suyu iciyorsun. Siparis verdim. Kullanan yada duyan bilen var mi acaba?
Ilk kez duyuyom ne oluyo ne ise yariyo?
Ben hiç duymadım. Ne için kullanıcaksın? Demir için mi?Lucky iron fish diye birsey duydunuz mu? Balik seklinde demir kulcesi ve yemek yaparken 10 dak icine atiliyor. Yada suda kaynatip suyu iciyorsun. Siparis verdim. Kullanan yada duyan bilen var mi acaba?
Bende saklıbahçe evleri vardı orda oturuyordum :)@yaz yagmuru karsiyakada yuksek vadi evleri var. ailemin evi var orda 3+1 ler 350 bin lira civari ve kus bakisi korfez manzarali. Onlar devamli kalmiyorlar ama site kurallarina tabi oldugundan hic komsu yada ses problemi yok
Ya markasını tam hatırlamıyorum yrn bakarım. Ama şöyle resimdekinden. Daha önceki 4 köşeli lastikliydi sürekli kayıyordu.@nisaelifim ben sivi gecirmez gecirmeli alez kullaniyom ustu havlu gibi carsafi kaydirmiyo ama alez ikde bi toplanip duruyo sinir olmaya basladim bende @AreN5 senin alez nasi nerden aldin ben istikbalden almistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?