2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende tarhanayla veriyorm bazen iki gun veriyorm genelde corbalarni
hiranin kaliyo ikinci gune.
Sağol canım. Ya azadın damak zevki bi tuhaf, herşeyi ya tarhanayla ya da yoğurtla terbiyeleyip çorba halinde veriyorum. Hala normal yemek yemiyor

Sağol canım. Ya azadın damak zevki bi tuhaf, herşeyi ya tarhanayla ya da yoğurtla terbiyeleyip çorba halinde veriyorum. Hala normal yemek yemiyor
Ahhh ne tesadufff cok iyi anliyorm hirada cani isterse balik yiyo istemezse bnde corbaya katiyorm
Kiymada ayni sekilde bazen kofte yiyo bazen yemiyo bnde kiymali tarhana falan yapiyorum ona. Bazi yaptklarmin tadina bile bakamam valla o derece :)

Oyy kuzum ya cok aciyodur. Gokcede 1 haftadir ishal gibi. Kokusu da yok soylemiyoda. Surekli kontrol ediyorum ama pisik oldu ister istemez. Sudokrem iyi geliyo bize. Gecer insallah cabucak
Kızlar bişey sorcam. Azad'a somon yaptım yemedi. Ben de azıcık tarhana ekleyip çorbaya çevirdim. Bi kase ancak yer, kalanını saklasam yarına yenir mi? Bozulur mu?
Bende sormustumda cogu kisi veriyomus. Bende veriyorum epeydir bi sikinti olmadi hic. Gokce de yemek konusunda aynen oyle. Zirt pirt tarhana yapmaktan bana gina geldi..
1 bucuk yasindan once sakincalitmis sanirim. Kucuk oldugu icin kulak memesi bir yere denk gelirse soka giriyomus bebek. Hic gormedim gerci oyle olan ama doktor oyle demis kuzenime. Aslinda uyusturucu krem surup yapiyolar sonrada surulebilir belki ama ben cesaret edemiyorum. Esim zaten benden kotu ona kalsa hic deldirmesib cani acir. Simdilik beklicem bakalim.

Gecmis olsun canim pisik kotu oluyor cabuk gecer insallah
hahahay kokosa bak sen ya benimki kokos degil o kadar ama ben gecen gun oje suruyordum kendime geldi tirnagini uzatti surdum ona da esim surme agzina sokar dedi ama surdum sokmadi agzina hic seffaf beyazdi zaten unuttu bile surdugumu

Oyy kuzum ya cok aciyodur. Gokcede 1 haftadir ishal gibi. Kokusu da yok soylemiyoda. Surekli kontrol ediyorum ama pisik oldu ister istemez. Sudokrem iyi geliyo bize. Gecer insallah çabucak .
Sudokrem falan iyi gelmiyo canım. Daha öncede olmuştu böyle. Sadece travazol ve foto krem karışımı iyi gelmişti. Bende gene onları sürüyorum günde iki kez. Aralarda da bepantol ekstra koruma sürüyorum.

Sağol canım

@AreN5 cnm ist a geldim buyaka ya fln yolun duserse haber ver
Ne zamana kadar burdasın peki? Aslında geliyorum ama pazarları eşimle. Hatta yrn palladiuma mı gitsek bu yakaya mı karar veremedik. Şu olaylardan dolayı 1 aydır gitmedik bi yere ama alışveriş de yapmam lazım.

Lucky iron fish diye birsey duydunuz mu? Balik seklinde demir kulcesi ve yemek yaparken 10 dak icine atiliyor. Yada suda kaynatip suyu iciyorsun. Siparis verdim. Kullanan yada duyan bilen var mi acaba?

@yaz yagmuru karsiyakada yuksek vadi evleri var. ailemin evi var orda 3+1 ler 350 bin lira civari ve kus bakisi korfez manzarali. Onlar devamli kalmiyorlar ama site kurallarina tabi oldugundan hic komsu yada ses problemi yok

Kizlar okuyamadim disardayim acil bisey sorcam. Bebekle4inize cit citli bady mi giydiriyorsunuz ic camasir olarak yazlık n3 almaliyim
Ben çıtçıtlı giydiriyorum cnm.
Alezin üstüne sadece çarşaf seriyorum. Alezimde çarşaf gibi çok memnunum.
Üçünüze de çok geçmiş olsun.
Kıyamam ya. Bikaç gün silmeden sadece ılık suyla yıka istersen. Birazda zeytinyağı sürebilirsin.
Kızlar bişey sorcam. Azad'a somon yaptım yemedi. Ben de azıcık tarhana ekleyip çorbaya çevirdim. Bi kase ancak yer, kalanını saklasam yarına yenir mi? Bozulur mu?
Ben her hafta somonu havuçu ve patatesi buharda haşlayıp içine zeytinyağı biraz kekik birazda kimyon koyup biraz da limon sıkıp yediriyorum. 2 kaselik yapıyorum birini de ertesi gün yediriyorum. Şimdiye kadar da bi sorun olmadı çok şükür.

@nisaelifim ben sivi gecirmez gecirmeli alez kullaniyom ustu havlu gibi carsafi kaydirmiyo ama alez ikde bi toplanip duruyo sinir olmaya basladim bende @AreN5 senin alez nasi nerden aldin ben istikbalden almistim

Lucky iron fish diye birsey duydunuz mu? Balik seklinde demir kulcesi ve yemek yaparken 10 dak icine atiliyor. Yada suda kaynatip suyu iciyorsun. Siparis verdim. Kullanan yada duyan bilen var mi acaba?
Ben hiç duymadım. Ne için kullanıcaksın? Demir için mi?
@yaz yagmuru karsiyakada yuksek vadi evleri var. ailemin evi var orda 3+1 ler 350 bin lira civari ve kus bakisi korfez manzarali. Onlar devamli kalmiyorlar ama site kurallarina tabi oldugundan hic komsu yada ses problemi yok
Bende saklıbahçe evleri vardı orda oturuyordum :)

@nisaelifim ben sivi gecirmez gecirmeli alez kullaniyom ustu havlu gibi carsafi kaydirmiyo ama alez ikde bi toplanip duruyo sinir olmaya basladim bende @AreN5 senin alez nasi nerden aldin ben istikbalden almistim
Ya markasını tam hatırlamıyorum yrn bakarım. Ama şöyle resimdekinden. Daha önceki 4 köşeli lastikliydi sürekli kayıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…