2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
biz daha tokaya yeni alıştık künye falan hiç istemiyo küpeyi de çekiştirir daha büyümesi lazım

Ben kızımı 2 yaşında olmadan deldirmiştim.çok hoşlanıyodu takılardan.küçücük top küpe taktık uzun süre çok sevimliydi
Kızlar bişey sorcam. Azad'a somon yaptım yemedi. Ben de azıcık tarhana ekleyip çorbaya çevirdim. Bi kase ancak yer, kalanını saklasam yarına yenir mi? Bozulur mu?
benim de yaptığım balık çorbalarım kesin kalır ertesi güne öğleyin yediririm.dolapta bişi olmaz pişmiş sonuçta

Bu gecede uyudu saçsız bikere gitti eli sonra biraz kendininkini tuttu uyudu kaldı :)
benim oğlumda saçsız uyumaz.tebrik ederim canım.bizimki ağzında meme elinde saçlarım..keyif yapar

@AreN5 teşekkür ederim canım.biz daha iyiyiz ama akif ateşlendi.gece acillik olmayız inş

Eki Görüntüle 1807670
Ya markasını tam hatırlamıyorum yrn bakarım. Ama şöyle resimdekinden. Daha önceki 4 köşeli lastikliydi sürekli kayıyordu.
bu iyiymis cidden. Benim ki 4 kose lastikli. Siki tutuyo alez oynamiyo hic yerinden. Ama ust kismi yataklarin ustu gibi kayiyo ustunden carsaf. Birde ustune tekrar lastikli takmak zorunda kaliyorum.

@AreN5 ustune carsaf gecirince carsafi kaydirmiyo demi yengemin ki boyle carsafi kaydiriyo demisti benim alezde boyle gecirmeli ama toplaniyo sabah duzelt aksam bi yatmada ertesi gun bi daha duzelt komple

@AreN5 teşekkür ederim canım.biz daha iyiyiz ama akif ateşlendi.gece acillik olmayız inş
Ay inş. olmazsınız ya. Düşer ateşi inş.
bu iyiymis cidden. Benim ki 4 kose lastikli. Siki tutuyo alez oynamiyo hic yerinden. Ama ust kismi yataklarin ustu gibi kayiyo ustunden carsaf. Birde ustune tekrar lastikli takmak zorunda kaliyorum.
Benim eski seninkindendi sürekli alez kayardı. Sinir oluyordum.
@AreN5 ustune carsaf gecirince carsafi kaydirmiyo demi yengemin ki boyle carsafi kaydiriyo demisti benim alezde boyle gecirmeli ama toplaniyo sabah duzelt aksam bi yatmada ertesi gun bi daha duzelt komple
Ben bunun üstüne direk çarşaf seriyorum. Alez hiç kaymıyor çarşaf da uyurken sağa sola döndügümüz için ister istemez bozuluyor. Ama dedigim gibi alez hiç kaymadı benimkinde.

@AreN5 ateş düştü şimdilik ilaç verdim.kesin çıkar öksürüyo.yarın doktora artık.çok tıkandı off.

benim oğlumda saçsız uyumaz.tebrik ederim canım.bizimki ağzında meme elinde saçlarım..keyif yapar
bizde aynıydık gündüz oturduğu yerde ble tutmak istiyodu bi de çekiyo falan üstüne yatıyo saç diplrrim acıyo artık hiç aklımda yoktu bi anda kararvverdim bugün iyiydik öğlen dışardaydık bi ağladı önce kucağıma gelmek istedi sonra oyaladım biraz uyudu kaldı akşamda kucağımda uyudu yine oturduğu yerde inş böyle devam eder yaza yatakta alıcam daha rahat sabaha kadar uyur belki o zaman tamamen kurtuluruz şimdi önüne geçmessem ilerde daha fena olcak
Görümcemin oğlu 9 yaşında hala oynar annesinin saçıyla

Saat 3 oldu ve ben hâlâ yatamadım..
Yarın işyerinden arkadaşlarla aylık buluşmamız var.. Hazırlık hep bir gece önceden böyle uzun sürüyor benim.. Saç yap,oje sür,Efe'nin çanta,kendi ihtiyaçlarım derken puuuuf..

Sağol canım. Zeytinyağı da denicem bugün.

Bu gecede uyudu saçsız bikere gitti eli sonra biraz kendininkini tuttu uyudu kaldı :)
Dün yolda giderken gökçeyi kucağıma aldım oda saçımla oynamaya başladı. Aklıma hemen öykü geldi :) inşallah alışır. Ama benim çok hoşuma gitti saçımla oynaması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…