biz daha tokaya yeni alıştık künye falan hiç istemiyo küpeyi de çekiştirir daha büyümesi lazımKiz anneleri sorum size :)
Kulagni deldiren varmi kizinin. Yada deldircek olan. Ben deldirmeyi dusunuyorm artk. Hira nin boynunda kehribar kolyesi var aylardir hc rahatsz olmuyo. Kolunda kunye ve arada diger koluna bilezik takiyorm hc rahatsz olup cekistrmiyo. Kulagnda kupedende rahatsz olmaz diye dusunuyorm. Annemde smdi iyilesmesi cabuk oluyo dedi kuck oldgu icn uc gun bile surmezmis alisrmis. Sizler ne dusunuyosunz
Ben kızımı 2 yaşında olmadan deldirmiştim.çok hoşlanıyodu takılardan.küçücük top küpe taktık uzun süre çok sevimliydiKiz anneleri sorum size :)
Kulagni deldiren varmi kizinin. Yada deldircek olan. Ben deldirmeyi dusunuyorm artk. Hira nin boynunda kehribar kolyesi var aylardir hc rahatsz olmuyo. Kolunda kunye ve arada diger koluna bilezik takiyorm hc rahatsz olup cekistrmiyo. Kulagnda kupedende rahatsz olmaz diye dusunuyorm. Annemde smdi iyilesmesi cabuk oluyo dedi kuck oldgu icn uc gun bile surmezmis alisrmis. Sizler ne dusunuyosunz
benim de yaptığım balık çorbalarım kesin kalır ertesi güne öğleyin yediririm.dolapta bişi olmaz pişmiş sonuçtaKızlar bişey sorcam. Azad'a somon yaptım yemedi. Ben de azıcık tarhana ekleyip çorbaya çevirdim. Bi kase ancak yer, kalanını saklasam yarına yenir mi? Bozulur mu?
benim oğlumda saçsız uyumaz.tebrik ederim canım.bizimki ağzında meme elinde saçlarım..keyif yaparBu gecede uyudu saçsız bikere gitti eli sonra biraz kendininkini tuttu uyudu kaldı :)
bu iyiymis cidden. Benim ki 4 kose lastikli. Siki tutuyo alez oynamiyo hic yerinden. Ama ust kismi yataklarin ustu gibi kayiyo ustunden carsaf. Birde ustune tekrar lastikli takmak zorunda kaliyorum.Eki Görüntüle 1807670
Ya markasını tam hatırlamıyorum yrn bakarım. Ama şöyle resimdekinden. Daha önceki 4 köşeli lastikliydi sürekli kayıyordu.
Ben hiç duymadım. Ne için kullanıcaksın? Demir için mi?
Bende saklıbahçe evleri vardı orda oturuyordum :)
Ay inş. olmazsınız ya. Düşer ateşi inş.@AreN5 teşekkür ederim canım.biz daha iyiyiz ama akif ateşlendi.gece acillik olmayız inş
Benim eski seninkindendi sürekli alez kayardı. Sinir oluyordum.bu iyiymis cidden. Benim ki 4 kose lastikli. Siki tutuyo alez oynamiyo hic yerinden. Ama ust kismi yataklarin ustu gibi kayiyo ustunden carsaf. Birde ustune tekrar lastikli takmak zorunda kaliyorum.
Ben bunun üstüne direk çarşaf seriyorum. Alez hiç kaymıyor çarşaf da uyurken sağa sola döndügümüz için ister istemez bozuluyor. Ama dedigim gibi alez hiç kaymadı benimkinde.@AreN5 ustune carsaf gecirince carsafi kaydirmiyo demi yengemin ki boyle carsafi kaydiriyo demisti benim alezde boyle gecirmeli ama toplaniyo sabah duzelt aksam bi yatmada ertesi gun bi daha duzelt komple
Gecmis olsun@AreN5 ateş düştü şimdilik ilaç verdim.kesin çıkar öksürüyo.yarın doktora artık.çok tıkandı off.
bizde aynıydık gündüz oturduğu yerde ble tutmak istiyodu bi de çekiyo falan üstüne yatıyo saç diplrrim acıyo artık hiç aklımda yoktu bi anda kararvverdim bugün iyiydik öğlen dışardaydık bi ağladı önce kucağıma gelmek istedi sonra oyaladım biraz uyudu kaldı akşamda kucağımda uyudu yine oturduğu yerde inş böyle devam eder yaza yatakta alıcam daha rahat sabaha kadar uyur belki o zaman tamamen kurtuluruz şimdi önüne geçmessem ilerde daha fena olcakbenim oğlumda saçsız uyumaz.tebrik ederim canım.bizimki ağzında meme elinde saçlarım..keyif yapar
Sağol canım. Zeytinyağı da denicem bugün.Ben çıtçıtlı giydiriyorum cnm.
Alezin üstüne sadece çarşaf seriyorum. Alezimde çarşaf gibi çok memnunum.
Üçünüze de çok geçmiş olsun.
Kıyamam ya. Bikaç gün silmeden sadece ılık suyla yıka istersen. Birazda zeytinyağı sürebilirsin.
Ben her hafta somonu havuçu ve patatesi buharda haşlayıp içine zeytinyağı biraz kekik birazda kimyon koyup biraz da limon sıkıp yediriyorum. 2 kaselik yapıyorum birini de ertesi gün yediriyorum. Şimdiye kadar da bi sorun olmadı çok şükür.
Dün yolda giderken gökçeyi kucağıma aldım oda saçımla oynamaya başladı. Aklıma hemen öykü geldi :) inşallah alışır. Ama benim çok hoşuma gitti saçımla oynaması :)Bu gecede uyudu saçsız bikere gitti eli sonra biraz kendininkini tuttu uyudu kaldı :)
Geçmiş olsun canım.@AreN5 teşekkür ederim canım.biz daha iyiyiz ama akif ateşlendi.gece acillik olmayız inş
ciddimsn:)) ben mahdodm hep sacmda eliDün yolda giderken gökçeyi kucağıma aldım oda saçımla oynamaya başladı. Aklıma hemen öykü geldi :) inşallah alışır. Ama benim çok hoşuma gitti saçımla oynaması :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?