2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım maşallah bebeğine.doğduğundan beri topluydu bebeğin yanılmıyosam.benim kızımda bebekken hiç bişe yemezdi ama çok tombikti.çok ilginç maşallah oğlumda yemek diye beni yer ama 1 yaşından beri 12 kilo:)bebekte olsalar bi bünyeleri var demek ki...bende aylarca giremedim buraya eşime ve çocuklarıma yetemediğim için.ama aklımdan çıkmadı hiç uzaktan takip ettim.sende arada katıl bi selam çak

eşimle atıştık biraz. en son stresten ölcem bu gidişle dedi.sanki ben zevk alıyorum bu durumdan. neyse sen ne stresi çekiyosun ki şimdi git yat sabaha kadar deliksiz uyursun dedim. sen öyle san falan dedi gitti. 10 dk sonra bi bahaneyle odaya gideyim dedim baktım uyumuş sabaha kadar fosur fosur uyuyan o, sinirden uyumayan ben. ama o ölecekmiş stresten

Maşallah Biz daha 12 yi göremedik. bi ara benden çok yiyodu yinede ayda 100 gr alıyodu. şimdi pek bişey yemiyo yumurtayı bi tek menemende severek yiyo tiksinecek korkumdan onuda sık sık yapamıyorum. yemek sorunu herkesde var sanırım.
yürümesi benim kızımında 16 aylıktı sanırım unuttum şimdi daha geç bile olabilir. oysaki bi ara ne çok takmıştım. bizde genetik bir durumda yoktu sığınabileceğimiz korkmuştum baya. hala soran oluyo geç yürümüştü demi diye. evet ama sonuçta seninki de benimki de yürüyo biri amuda kalkma aşamasına geçmiş değil diyorum ama içimden

hala gökçeye mi stres yapıyo.nasıl oldu yavrucuk.gerçekten eşler bazen çocuklaşıyolar

Kızlar eşimin arkadaşı ve eşi geldi bu akşam ev olduğu gibiydi bana göre kirliydi yani ben işte laf yapıyorum ay tüm evi kaldıracamda temizlik yapcamda filan aaa evin tertemiz gerek yok dedi temizliğe ama cidden kirli yani millet mi çok rahat nedir bana şimdiden sıkıntı geliyo temizliğe başlıcam diye yarın başlıyorum yani inşallah

Kolay gelir inşallah:)iş olsun diye demiştir belki arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…