Ay çok merak ettim nası oldu ki hadi bak tadınaMinnak kurabiye yaptım canımdaha tadına bakmadım
Canim benim cok teşekkür ederim ama sende cok tatlisinkiSen ne kadar beceriklisin yahu. :)
Yiyorum su an güzel olmus canim kiyir kiyirAy çok merak ettim nası oldu ki hadi bak tadınaacaba bende yarın akşam yapsam mı ki
canım maşallah bebeğine.doğduğundan beri topluydu bebeğin yanılmıyosam.benim kızımda bebekken hiç bişe yemezdi ama çok tombikti.çok ilginç maşallah oğlumda yemek diye beni yer ama 1 yaşından beri 12 kilo:)bebekte olsalar bi bünyeleri var demek ki...bende aylarca giremedim buraya eşime ve çocuklarıma yetemediğim için.ama aklımdan çıkmadı hiç uzaktan takip ettim.sende arada katıl bi selam çakCok teşekkür ederim Canm ben sürekli konuşuyorum hep birlikte oynuyoruz disari çıkarıyorum arkadaşlara gidip geliyorum ki iletişimi artsın yoksa aksama kadar evde benle sıkılıyor yavrum vallahi normalde öğretmenim sırf her şeyiyle kendim ilgileneyim diye doğduktan sonra isi gücü de bıraktım ama bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum ama dediğin gibi Rabbim nasip edecek ki konuşacak yumurtayı ben de çorbalarımı terbiyeli yapıyorum hep oyle az da olsa alsın diye kadar peyniri ben de deneyim ınsallah yer. İnstagramdan takip ediyorum sizleri ama buraya girmeyi unutuyorum gelen giden misafirim cok oluyor doktora da diyorum hiçbir şey yemiyor diye doktor bu yemediği hali mi diyor suan 16 kilo 21 aylık ama gerçekten yemiyor cok emiyor aksama kadar Melekler doyuruyor herhalde kuzucugu
Bende yapıcaktım ama arkadaşımın görümcesi doğuma gitmiş oda 3 çocuğunu bıraktı bana 3-7-11yaşlarında.bide rahatsızım güyaMinnak kurabiye yaptım canımdaha tadına bakmadım
Benim yaptığım tariften mi yaptın canımYiyorum su an güzel olmus canim kiyir kiyir
MaşallahCok teşekkür ederim Canm ben sürekli konuşuyorum hep birlikte oynuyoruz disari çıkarıyorum arkadaşlara gidip geliyorum ki iletişimi artsın yoksa aksama kadar evde benle sıkılıyor yavrum vallahi normalde öğretmenim sırf her şeyiyle kendim ilgileneyim diye doğduktan sonra isi gücü de bıraktım ama bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum ama dediğin gibi Rabbim nasip edecek ki konuşacak yumurtayı ben de çorbalarımı terbiyeli yapıyorum hep oyle az da olsa alsın diye kadar peyniri ben de deneyim ınsallah yer. İnstagramdan takip ediyorum sizleri ama buraya girmeyi unutuyorum gelen giden misafirim cok oluyor doktora da diyorum hiçbir şey yemiyor diye doktor bu yemediği hali mi diyor suan 16 kilo 21 aylık ama gerçekten yemiyor cok emiyor aksama kadar Melekler doyuruyor herhalde kuzucugu
kuzum ya inşallah mirada kurtulur biran önce kabız belasındanYine kabızlık hat safhada önümüzdeki hafta bir de çocuk cerrahına götüreceğim mirayı olmadı tekrar gastro 6 ayından çekiyo bu derdi kuzum
hala gökçeye mi stres yapıyo.nasıl oldu yavrucuk.gerçekten eşler bazen çocuklaşıyolareşimle atıştık biraz. en son stresten ölcem bu gidişle dedi.sanki ben zevk alıyorum bu durumdan. neyse sen ne stresi çekiyosun ki şimdi git yat sabaha kadar deliksiz uyursun dedim. sen öyle san falan dedi gitti. 10 dk sonra bi bahaneyle odaya gideyim dedim baktım uyumuşsabaha kadar fosur fosur uyuyan o, sinirden uyumayan ben. ama o ölecekmiş stresten
Metreyi ne yapcan biraccık merak ettim deSabahtan beri evde metre arıyorum. kesin abuk subuk bi yerden çıkacak
Yok canım o değil mesele. gerçi hala sabah kalkar kalkmaz ateşini ölçüyo gece her kalktığında kontrol ediyohala gökçeye mi stres yapıyo.nasıl oldu yavrucuk.gerçekten eşler bazen çocuklaşıyolar
Kolay gelir inşallah:)iş olsun diye demiştir belki arkadaşKızlar eşimin arkadaşı ve eşi geldi bu akşam ev olduğu gibiydi bana göre kirliydi yani ben işte laf yapıyorum ay tüm evi kaldıracamda temizlik yapcamda filan aaa evin tertemiz gerek yok dedi temizliğeama cidden kirli yani millet mi çok rahat nedir bana şimdiden sıkıntı geliyo temizliğe başlıcam diye yarın başlıyorum yani inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?