ellerine ve duygularına sağlık canım çok güzel özetlemişsin.. nice senelere hep beraber...Sevgili onbininci sayfa,
Çok güzel anılar biriktirdik bu topikte, çok güzel dostluklar edindik bu satırlar arasında, bazen yaptığımız komik şeyleri, komik annelik hallerimizi paylaştık, bugün ne giysem dedik, akşama ne pişirsem dedik, eltimizi, görümcemizi anlattık, biraz kayınvalideleri misafir ettik, ama en çok çocuklarımızın gün gün büyümesini paylaştık. Bazen birlikte uykusuz kaldık, bazen birlikte ateşimiz yükseldi, bazen birlikte hasta olduk, bazen birlikte aç kaldık'Anne' dedi soluğu burda aldık
Bazılarımız dünür bile oldu birbiri ile
Kocalarımız burada aradı bizi, Burdan seslendik onlara, bu satırları okuyorsan akşama iki ekmek al dedik
Arkadaşlarımız ne yazıyorsun diye meraklı gözlerle baktılar bilgisayarımıza
Çocuklarımız geçti bazen klavye başına, anlamsız dünyanın en güzel kelimelerini yazdı
Biz büyüdük, onlar da büyüyor...
Kocaman bir aile olduk...
Nice onbininci sayfalara, birlikte
Senin elindeki kitapları yaz ortak birşey çıkaralımBu kitap seysini yapsarsaniz bende katilirim kizlar size. Bu ayki kitap alma kotami doldurdum. Bi daha ki ay katilirim ama size alip
Ben 15e aldım kazıklanmışımtasitlisida vardi birde niloyanin kiyafetleri ayakkabilari olan vardi birde bu meyveli vardi ben meyveli aldim fiyatlarida uygun geldi buranin kardesim almis buradan onun tavsiyesiyle gittim 8 liraydi
elimde suan stephn kingin -bay mersedesi varSenin elindeki kitapları yaz ortak birşey çıkaralım
Şaşırmış gibi bu halin var canim :)kızlar merhaba herkese iyisinizdir umarım kuzularınızla birlikte:) bizim hazira annelerinden ikinci bebeği olan ya da hamile var mı aranızda? ben yeni öğrendim, hamileymişim :)
hoş geldin cnm.geçenlerde bende seni sormuştum:)her çocuk farklı yaşıyo bu süreçleri.yakındır konuşması cnm merak etme.benim oğlum da pek belirgin bişeler söylemezdi.ama son bi aydır büyük gelişme var.yani belli olmuyo.şuan arkadaşımın oğlu var bende 2013 haziran doğumlu çocuğun konuştuğu hiçbişe anlaşılır deil.sadece anne ve aba diyebiliyo.Allah nezaman müsade ederse ozaman dili döner inşallah.peynir genelde yemiyolar ben muhallebisinde peynir yediriyorum.burdan bi arkadaş kaşarları minik minik kesmiş kürdana takmış tabi çocuğun dikkatini çekiyo.bende denedim ve başardım.yumurtayıda farklı dene yine yemezse çorbalarına çırpıp koyabilirsin.ama merak etme büyüyünce yerler.önemli olan tadını bilsinlerMerhaba arkadaslar uzun suredir girmiyordum umarim herkes iyidir. Benim sorum olacakti sizlere oglum suan 21 aylik ve suan sadece al ver cok anne baba soyluyor kendince bir seyler konusuyor soyluyor tabi ama biz anlamiyoruz. 15 aylikken yurudu yurumemiz de gec oldu. Ben cok erken yuruyup konusmusum esim 2 yasinda yurumus 2.5 yaslarinda konusmaya baslamis ona mi cekti ki ilk cocuk olunca niye konusmuyor acaba diyr telaslaniyorumve yemesi de cok sikintili peynir yumurta kesinlikle yemiyor diger seyleri de ac kalmayacak kadar yiyor o kadar uzuluyorum ki ne yapacagimi sasirdim tavsiyelerinizi bekliyorum
Sen ne kadar beceriklisin yahu. :)Kizlar bana kucuk gelen bi tisortum vardi onu kestim bictim diktim kizima elbise yaptim nasıl olmuş Eki Görüntüle 1808425
Erkek çocuklar biraz daha geç konuşuyo sanırım burda da çenesi düşüklerin çoğu kızMerhaba arkadaslar uzun suredir girmiyordum umarim herkes iyidir. Benim sorum olacakti sizlere oglum suan 21 aylik ve suan sadece al ver cok anne baba soyluyor kendince bir seyler konusuyor soyluyor tabi ama biz anlamiyoruz. 15 aylikken yurudu yurumemiz de gec oldu. Ben cok erken yuruyup konusmusum esim 2 yasinda yurumus 2.5 yaslarinda konusmaya baslamis ona mi cekti ki ilk cocuk olunca niye konusmuyor acaba diyr telaslaniyorumve yemesi de cok sikintili peynir yumurta kesinlikle yemiyor diger seyleri de ac kalmayacak kadar yiyor o kadar uzuluyorum ki ne yapacagimi sasirdim tavsiyelerinizi bekliyorum
Duygulandim yahuSevgili onbininci sayfa,
Çok güzel anılar biriktirdik bu topikte, çok güzel dostluklar edindik bu satırlar arasında, bazen yaptığımız komik şeyleri, komik annelik hallerimizi paylaştık, bugün ne giysem dedik, akşama ne pişirsem dedik, eltimizi, görümcemizi anlattık, biraz kayınvalideleri misafir ettik, ama en çok çocuklarımızın gün gün büyümesini paylaştık. Bazen birlikte uykusuz kaldık, bazen birlikte ateşimiz yükseldi, bazen birlikte hasta olduk, bazen birlikte aç kaldık'Anne' dedi soluğu burda aldık
Bazılarımız dünür bile oldu birbiri ile
Kocalarımız burada aradı bizi, Burdan seslendik onlara, bu satırları okuyorsan akşama iki ekmek al dedik
Arkadaşlarımız ne yazıyorsun diye meraklı gözlerle baktılar bilgisayarımıza
Çocuklarımız geçti bazen klavye başına, anlamsız dünyanın en güzel kelimelerini yazdı
Biz büyüdük, onlar da büyüyor...
Kocaman bir aile olduk...
Nice onbininci sayfalara, birlikte
mucizeyi ben de okumadım okumak isteyen olursa bir tarih belirleriz.elimde suan stephn kingin -bay mersedesi var
Joan didion - mavi geceler
Rj palacio - mucize (bunu cok merak ediyorum)
İskender pala - Efsane
Ted dekker - gelin koleksiyoncusu ve kemik adamin kizlari (nasillar hic bilmiyorum kardesim getirmis)
hayal evi krallari diye bi seri siparis ettim. Daha elime gelmedi gerci. 7 kitap sanirim fiyati cok uygundu yorumlarda guzeldi. Cerez kitap gibi.
Onun disinda bi kac klasik var kapagini acmaya bir turlu sira gelmeyen
Sagol canm cok agriyo insallah cok acimaz cektirirkenEniştem de olurdu koca Ada'm ağlardı. Sonra çektirdi bir daha olmadı. Sana da çok geçmiş olsun canım
Normaldir kaçak dövüşüyorsun zira bu aralarTüühhhh kaçırmışım 10bini :)
Cok teşekkür ederim Canm ben sürekli konuşuyorum hep birlikte oynuyoruz disari çıkarıyorum arkadaşlara gidip geliyorum ki iletişimi artsın yoksa aksama kadar evde benle sıkılıyor yavrum vallahi normalde öğretmenim sırf her şeyiyle kendim ilgileneyim diye doğduktan sonra isi gücü de bıraktım ama bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum ama dediğin gibi Rabbim nasip edecek ki konuşacak yumurtayı ben de çorbalarımı terbiyeli yapıyorum hep oyle az da olsa alsın diye kadar peyniri ben de deneyim ınsallah yer. İnstagramdan takip ediyorum sizleri ama buraya girmeyi unutuyorum gelen giden misafirim cok oluyor doktora da diyorum hiçbir şey yemiyor diye doktor bu yemediği hali mi diyor suan 16 kilo 21 aylık ama gerçekten yemiyor cok emiyor aksama kadar Melekler doyuruyor herhalde kuzucuguhoş geldin cnm.geçenlerde bende seni sormuştum:)her çocuk farklı yaşıyo bu süreçleri.yakındır konuşması cnm merak etme.benim oğlum da pek belirgin bişeler söylemezdi.ama son bi aydır büyük gelişme var.yani belli olmuyo.şuan arkadaşımın oğlu var bende 2013 haziran doğumlu çocuğun konuştuğu hiçbişe anlaşılır deil.sadece anne ve aba diyebiliyo.Allah nezaman müsade ederse ozaman dili döner inşallah.peynir genelde yemiyolar ben muhallebisinde peynir yediriyorum.burdan bi arkadaş kaşarları minik minik kesmiş kürdana takmış tabi çocuğun dikkatini çekiyo.bende denedim ve başardım.yumurtayıda farklı dene yine yemezse çorbalarına çırpıp koyabilirsin.ama merak etme büyüyünce yerler.önemli olan tadını bilsinler
Senin de Allah yardımcın olsun Canm yemeyen çocuk gerçekten cok zor. Biraz konuşmaya başlasa o kadar Mutlu olacağım ki ınsallah o günler de yakındır bizim icinErkek çocuklar biraz daha geç konuşuyo sanırım burda da çenesi düşüklerin çoğu kız
2 yaşında ikili cümlelere başlanması bekleniyormuş bir kaç ay da çözülür heralde tabi bu ortalama bir sınır biraz geçen biraz erken konuşanda normaldir
Yeme konusuna ben hiç girmiyorum 6 ayından beri fotosentezle yaşayan bir kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?