2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ellerine ve duygularına sağlık canım çok güzel özetlemişsin.. nice senelere hep beraber...

Merhaba arkadaslar uzun suredir girmiyordum umarim herkes iyidir. Benim sorum olacakti sizlere oglum suan 21 aylik ve suan sadece al ver cok anne baba soyluyor kendince bir seyler konusuyor soyluyor tabi ama biz anlamiyoruz. 15 aylikken yurudu yurumemiz de gec oldu. Ben cok erken yuruyup konusmusum esim 2 yasinda yurumus 2.5 yaslarinda konusmaya baslamis ona mi cekti ki ilk cocuk olunca niye konusmuyor acaba diyr telaslaniyorum ve yemesi de cok sikintili peynir yumurta kesinlikle yemiyor diger seyleri de ac kalmayacak kadar yiyor o kadar uzuluyorum ki ne yapacagimi sasirdim tavsiyelerinizi bekliyorum

tasitlisida vardi birde niloyanin kiyafetleri ayakkabilari olan vardi birde bu meyveli vardi ben meyveli aldim fiyatlarida uygun geldi buranin kardesim almis buradan onun tavsiyesiyle gittim 8 liraydi
Ben 15e aldım kazıklanmışım

Senin elindeki kitapları yaz ortak birşey çıkaralım
elimde suan stephn kingin -bay mersedesi var
Joan didion - mavi geceler
Rj palacio - mucize (bunu cok merak ediyorum)
İskender pala - Efsane
Ted dekker - gelin koleksiyoncusu ve kemik adamin kizlari (nasillar hic bilmiyorum kardesim getirmis)
hayal evi krallari diye bi seri siparis ettim. Daha elime gelmedi gerci. 7 kitap sanirim fiyati cok uygundu yorumlarda guzeldi. Cerez kitap gibi.
Onun disinda bi kac klasik var kapagini acmaya bir turlu sira gelmeyen

hoş geldin cnm.geçenlerde bende seni sormuştum:)her çocuk farklı yaşıyo bu süreçleri.yakındır konuşması cnm merak etme.benim oğlum da pek belirgin bişeler söylemezdi.ama son bi aydır büyük gelişme var.yani belli olmuyo.şuan arkadaşımın oğlu var bende 2013 haziran doğumlu çocuğun konuştuğu hiçbişe anlaşılır deil.sadece anne ve aba diyebiliyo.Allah nezaman müsade ederse ozaman dili döner inşallah.peynir genelde yemiyolar ben muhallebisinde peynir yediriyorum.burdan bi arkadaş kaşarları minik minik kesmiş kürdana takmış tabi çocuğun dikkatini çekiyo.bende denedim ve başardım.yumurtayıda farklı dene yine yemezse çorbalarına çırpıp koyabilirsin.ama merak etme büyüyünce yerler.önemli olan tadını bilsinler

Erkek çocuklar biraz daha geç konuşuyo sanırım burda da çenesi düşüklerin çoğu kız
2 yaşında ikili cümlelere başlanması bekleniyormuş bir kaç ay da çözülür heralde tabi bu ortalama bir sınır biraz geçen biraz erken konuşanda normaldir
Yeme konusuna ben hiç girmiyorum 6 ayından beri fotosentezle yaşayan bir kızım var

Duygulandim yahu

mucizeyi ben de okumadım okumak isteyen olursa bir tarih belirleriz.

Yine kabızlık hat safhada önümüzdeki hafta bir de çocuk cerrahına götüreceğim mirayı olmadı tekrar gastro 6 ayından çekiyo bu derdi kuzum

Cok teşekkür ederim Canm ben sürekli konuşuyorum hep birlikte oynuyoruz disari çıkarıyorum arkadaşlara gidip geliyorum ki iletişimi artsın yoksa aksama kadar evde benle sıkılıyor yavrum vallahi normalde öğretmenim sırf her şeyiyle kendim ilgileneyim diye doğduktan sonra isi gücü de bıraktım ama bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum ama dediğin gibi Rabbim nasip edecek ki konuşacak yumurtayı ben de çorbalarımı terbiyeli yapıyorum hep oyle az da olsa alsın diye kadar peyniri ben de deneyim ınsallah yer. İnstagramdan takip ediyorum sizleri ama buraya girmeyi unutuyorum gelen giden misafirim cok oluyor doktora da diyorum hiçbir şey yemiyor diye doktor bu yemediği hali mi diyor suan 16 kilo 21 aylık ama gerçekten yemiyor cok emiyor aksama kadar Melekler doyuruyor herhalde kuzucugu

Senin de Allah yardımcın olsun Canm yemeyen çocuk gerçekten cok zor. Biraz konuşmaya başlasa o kadar Mutlu olacağım ki ınsallah o günler de yakındır bizim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…