2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben nasılsa iki ay sonra yine taşınacağım için büyük temizlik yapmayacağım. Benimki de iyi iş valla yıllık taşınma temizliği yapıyorum

Bi D ben senelik taşındığım için malum, o kökten temizlik bi sonraki taşınmaya kadar idare ediyor beni ayyy ev değiştirmekten sinirlerim bozuldu geyiğe sarıyorum artık
O kadar rahat anlatiyon ki tasinma olayini bana daralti geldi tasinacagim derken dipnot dusuyum tasinma olayim olmadi gelin geldigim eevde oturuyom 5 bucuk senedir

@minnakkartal vicdanlar taşlaşınca herşey faydasız ne söylesek boş.hala etkisindeyim mideme bulantı tuttu.bahçede beslediğim hayvanları yedirdim onlarla muhabbet ettim.birsürü köpeklerim ve kedilerim var.sokaklarda kemik veriyorum onlara peşime gelip evimi öğrendiler.belediye topladı çoğunu barınağa yerleştirdi.kalanlarıda bakıyorum.çok seviyorum onları.10 yıldır baktığım kedim var bana çok düşkün.
Bu arada akif hala uyuyo.kahvaltısını hazırlıyım bari

Kesinlikle bünye meselesi Canm. Kilolu doğduğu icin millet cok yıyor saniyor dediğin gibi. Bak mesela sabah yarım cay bardağından biraz fazla sut isitiyorum kendi yaptıgım bebe bisküvisi koyuyorum içine 5 6 tane eziyorum bir cay kaşığı da bal koyuyorum bu küçük bir kase çıkıyor onu yıyor zorla o da yarım saatte anca. Saat 3 gibi yarım kase çorbayı zorla içiriyorum bizim yedigimiz yemeklerden veriyorum ağzını kıtliyor açmıyor akşamları da muzlu yogurt yıyor. Yarım armut ya da elma yıyor aralarda da tum gun bunlarla duruyor Nasıl doyuyor anlamıyorum. Makarna seviyor bazen makarna yapıyorum. İnşallah düzelir zamanla

Sorma bizim de oyle arkadaşımın oğlu var simdi 11 aylık yürüyor ay seninki gec yürümüştü dimi diyor sürekli de görüştüğüm arkadaş simdi onun oğlu anne baba abi falan diyor ama evde abisi var 5 yasında onun da büyük etkisi var bence bizimki tek basına. Kıyaslamaya gidiyor çocukları bazen sinir oluyorum..benimki tosun doğmuştu Canm ondan böyle aslında kilolu durmuyor boyu uzun çünkü boyuna gitti kiloları.

Canım bulguru çorbalarına da katabilirsiniz buğday ekmeğine işe yarıyor ama dışarda sayılanlar yüzde yüz tam buğdaydan yapılmıyormmuş öğrendim fırındakiler bile yüzde 30û sadece tam buğday gerisi beyaz uçmuş.

Canım sadece çorba içiyorsa ıspanaktan çorba yapabilirsin ama içine pirinç falan katma ki etkili olsun. Baya çalıştırıyor bağırsakları. Ben Azad'a hep onu uygularım

O kadar rahat anlatiyon ki tasinma olayini bana daralti geldi tasinacagim derken dipnot dusuyum tasinma olayim olmadi gelin geldigim eevde oturuyom 5 bucuk senedir
Benimki taaaa öğrencilikten kalma ya o kontratı yenilemem ben :))) eşim benden önce 5 sene aynı evde oturmuş, benle evlendikten sonra her sene ayrı eve çıkıyoruz :))) bu kez kendi evime gidicem, daha doğrusu Babamların apartmanına taşıncaz, o yüzden bikaç yıl kalırız azad büyüyene kadar, sonra merkezi yerden ev alır çıkarız diye düşünüyoruz tabi belli olmaz

kendim yapamam sanırım biraz araştırayım doğal yapım satan vardır mutlaka

sağol canım onu da bi deneyim sadece ıspanak yer mi bilmiyorum ama biraz daha faazla zorlıcam artık

bize birileri geldiginde genelde borek kokusu aliyorlar kendim aciyorumda bi kokuyu iclerine cekip mis gibi diyorlar hic temizlik gormuyo gozleri :)) ama gelen annemse is degisir caydanlik kireclennis burayi ne zaman sildin falan susmaz ama rahatsiz oldugu herseyide temizler gider ben daginikliga gelemem ama cokta titiz degilimdir ama kirinti varsa orda temizlemeden oturamam

Son düzenleme:
Canim uzucu gercekten bizim atölyenin orada bir tane kopek vardi hep orada dururdu esim ve is yerindekiler karnini doyuruyordu evde kemik olunca esim hep goturup kopege veriyordu cokta seviyorlardi kopegi birgun yine atolyenin onunde uyuyormus esim arabayla geri geri cikarken gormemis carpmis hemen veterinere goturmusler veteriner ameliyat olmasi gerekli yasamasi zayif ihtimal demis ameliyat edildi ama daha sonra öldu esim o kadar kotuyduki gunlerce vicdan azabi duydu kendine gelemedi

kendim yapamam sanırım biraz araştırayım doğal yapım satan vardır mutlaka

sağol canım onu da bi deneyim sadece ıspanak yer mi bilmiyorum ama biraz daha faazla zorlıcam artık
Blenderdan geçirip pürüzsüz yedirmeyi deneyebilirsin. Ben de deterjana katılıyorum, azadın da kronik kabız olduğu Zaman'lar aç gezdiği zamanlardı. Şimdi sadece yediklerine bağlı olarak sıklığı ve kıvamı değişiyor ama kabızlık çekmiyor artık. İnşallah düzelir kuzum da

Çok bariz bişey yoksa anlamam ben heralde ya. ya da denk gelmedim oyle kokan bi yere. Pek ev gezmesi falan yapmadigim icin. Su ictigim bardak konusunda takintiliyimdir sadece. Yoksa gozum gormez biri demese.
Ama evde yere bisey dokulsun aninda supurmem lazim. Kucuk el supurgesi surekli elimin altinda neredeyse.
Annem sasiriyo geldiginde. Bekarken hic umursamazdim cunku.

Ayy resmen agzim sulandi. El acmasi borege bayilirim. Bi de patatesliyse yrmeye kiyilmaz. Elim agir biraz benim o yuzden cesaret edipte yapamiyorum gokce olunca:/

O koku zaten uzun sure temizlenmeyen evlerde oluyor canim ben koku konusunda cok hassasim hemen aliyorum kokuyu haftada bir defa supurup silinse bile ev mis gibi oluyor gunlukte havalandirilir zaten ama bazi insanlar biliyorum evlerinin kokusu apartmana yayiliyor bende cok titiz degilimdir daginiklik her daim olur evimde engel olamiyorum cocuklardan dolayi ama haftada bir dip kose yapiyorum gunluk olarakta dokuleni supuruyorum toz aliyorum lavabo temizligi yapiyorum ayrica kapi acilinca borek kokusu gelen evde hamarat bir kadinin evidir

Aaaay yazık çok tuhaf oldu içim
Öylece bırakmışlar mı bide orda

Belki doyuyodur canım.gerçi anneler bilir çocuklarının doyup doymadığını.inş oğluşunda bütün yemekleri ayırmadan yer.belki inada bindiriyodur bi süre sonra değişir.
Eşin elinden geleni yapmış Allah razı olsunbenim eşimde köpeğe çarpıp kaza yapmıştı biz sevgiliyken kendisi ağır yaralıydı bir sürü kırık vardı vücudunda.hastanede köpeği sormuş.beni aradı köpeği araştır dedi.neyseki köpek hiç yara almamış kaçıp gitmiş.
Aaaay yazık çok tuhaf oldu içim
Öylece bırakmışlar mı bide orda
aynen canımsadece kaldırımın kenarına çekmişler.gelen gide bakıyo ay ayazık diyolar ama kimsede icraat yok.köpeği de tanıyo olmam daha çok üzdü beni

denk gelmemissindir canim aslinda ben koklayim bakayim degilde o koku bazi yerlerde burnuma geliyor mesela bizim alt kattakiler birkac defa gitmistim gercekten evde cok agir bir koku vardi o koku havalandirmadan benim evime bile geliyordu ama pek camasir yikamaz temizlik yapmaz faturalari hep minimum kalabalik olmalrina ragmen ben bir eve gideyim senin gibi bakamam oraya buraya zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…