2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İste vicdanli olmak baska birsey gecmis olsun esine de Allah yasatmasin bir daha benim esimde cok merhametlidir hatta is yerindeki biri niye bu kadar uzuluyorsun kopek sonucta demis esimde ona kopek ama onunda cani var amma merhametsizsin demis:)

Ben koku konusunda annaneme cekmisim annemde hep der bana annanesi kilikli hemen buluyorsun kokuyu diye:))
Bazi insanlar kokulara daha hassas oluyolar demekki. Ben mesela yumurta nasil kokar bilmem. Burnuma dayayip koklasamda yumurtadan koku almiyorum. Yumurta kokuyo diye yemeyen insanlari anlayamiyorum o yuzden.

Bazi insanlar kokulara daha hassas oluyolar demekki. Ben mesela yumurta nasil kokar bilmem. Burnuma dayayip koklasamda yumurtadan koku almiyorum. Yumurta kokuyo diye yemeyen insanlari anlayamiyorum o yuzden.
Ben yillarca yumurta yemedim kokuyor diye hamileliklerimde mecburen yedim ama karabiberle omlette naneyle kurban bayraminda et kokusundan perisan oluyorum hele ilk ogluma hamileyken kv nin evinde kiraci vardi bahcede kellenin tuylerini yakmis Allahim o ne koku bir donem et yemedim o yuzden

Ayy benimde koku hassasiyetin vardır hemde aşırı derecede. Bazen burnumu kopartıp atasım geliyor iyi kokuyu da kötü kokuyu da alırım. Lisedeyken eve dönerken sokakta annemin yaptığı yemeğin kokusunu alır ne pişirdiğini bilirdim. Hatta sokaktaki yemek kokusunun hangi binadan geldiğini bilirim.ama kötü konularda daha kimsenin burnuna koku gelmeden beni bitirir herkes bana kızar yarım saat sonra kokuyu alırlar ve şaşırırlar. Hatta bir arkadaşım kötü bir espri yapmıştı gel seni av köpeği yapalım diye.

Ayy yine huysuzlugu ustunde bu kizin baby tvde park gordu tutturdu bende kaycam diye uzun sure mizlandi durdu ikide bir meme diye de tutturuyor uyutana kadar rahat yok bana

Kv de rahatsizmis beli agriyormus bacagina vuruyormus esim dra goturecekti 11 e randevu almislar neden agriyor acaba yasli kadin zaten insallah mr falan istemez dr kvde hayatta durmaz disci koltugunda bile durmuyor kbb ye goturdu esim bir kere dr kulagina bakacakmis durmamis dr kizmis en sonunda bakmamis esim cok kizmisti mr da hic durmaz

Günaydın
Blackkcat çok üzüldüm
@minnakkartal bağırsakları apriori de dediği gibi ıspanak güzel çalıştırıyor.

sağolun kızlar bu akşam artık mecbur fitil sonra bir süre bol lifli şeylerle denicem bakalım

geçmiş olsun canım umarım mühim bişi yoktur

Ayy resmen agzim sulandi. El acmasi borege bayilirim. Bi de patatesliyse yrmeye kiyilmaz. Elim agir biraz benim o yuzden cesaret edipte yapamiyorum gokce olunca:/
gel canim ben yapatim her daim patatesli peynirli ispanakli yapmaktan zevk aliyorum

M mutube nasıl yapıyorsun el açması böreği?
Canim mayali hamur hazirliyorum benim tepsim 9 parca aliyor 9 a boluyorum tek tek acip icine yag gezdirip peynir patates ne koycaksam koyup sarip tepsiye diziyorum en son ustune yumurta ve keten tohumu koyuyorum susam ya da corek otuda olur keten tohumu cok yararli diye onu koyuyorum ben
ayy canim cok teşekkür ederim

Ayy yine huysuzlugu ustunde bu kizin baby tvde park gordu tutturdu bende kaycam diye uzun sure mizlandi durdu ikide bir meme diye de tutturuyor uyutana kadar rahat yok bana
Canim evdede sikiliyorlar ya artik oda cikmak istiyordur biz artik hergün 2 saat parkta oynuyoruz yinede eve aglayarak geliyo orda yatcaz yakinda :))

kotuymus kizlar cidden ben hic almam. Hamileykendr pek hassas degildim. Brnimde tahammul edemedigim tek koku nane kokusu. O mentollu sekerler falan mahfediyo beni biri yanimda yerse

gecmis olsun canim. Onemli bisey degildir insallah. Cocuk gibiymis :)

eline saglik canim. Bi gun yapip buzluga atsam iyi olacak aslinda arada cani cekiyo insanin

Canim sabah ac karnina zeytinyagi icirebilirsen oda cok etkili olur
sağol canım ama ne yazık ki bu deneyemediğim bir yöntem kaç kez denediysem aç olduğu halde kusmayı başardı hatta ondan sonra kaşığa ağzını hiç açmıyo tüm çorbalarında bir kaseye bir kaşık zeytinyağı katıyorum ama bizde sorun biraz da acıdığı için psikolojikleşti sanırım

CZV VNÖCCVMHFV
kendim yapamam sanırım biraz araştırayım doğal yapım satan vardır mutlaka

sağol canım onu da bi deneyim sadece ıspanak yer mi bilmiyorum ama biraz daha faazla zorlıcam artık
Canim elma armut puredi de cok iyi geliyor kabizliga Elif ece ne zman zorlansa ben dayiyorum

Ayşenaz 2 yaşındayken tutuyodu yapmak istemiyodu tabi bişe de yemiyodu oyüzdende yapamıyodu.makat çatlğıda vardı.pedegoga yönlendirdi çocuk cerrahı.yemek konusunda ve kaka konusunda bi çok şey anlatmıştı.aklımda kalan zorla yedirilen yemeğin faydası olmaması.yemek yedikten sonra tüm aile bireyleriyle tualetini yapıyo şeklini alıp egzersize çevirin demişti.yani tualetini yapmayı oyuna çevirmiştik.2 yaş sendromu demişti.gerçekten su bile içmek istemiyodu inatlaşıyodu benimle.line verdiğim yiceği yalasa bile seviniyodum ısrarla herşeyi tattırıyodum.önemli olan her yiceğin tadını bilmesiymiş ileride yemesi için.şuanı sorarsan tam sebze hastası ve iştahı çok açık kızım az ye diyorum düşün artık.atlatırsınız zamanla inş

Bende iste oyleyim yemek kokusunu falan hemen alirim esime de soylerim o daha sonra alir kokuyu
sağolun kızlar bu akşam artık mecbur fitil sonra bir süre bol lifli şeylerle denicem bakalım

geçmiş olsun canım umarım mühim bişi yoktur
Sagol canim insallah
Canim evdede sikiliyorlar ya artik oda cikmak istiyordur biz artik hergün 2 saat parkta oynuyoruz yinede eve aglayarak geliyo orda yatcaz yakinda :))
Evet canim bende ogleden sonra cikartabiliyorum park biraz uzakta kaliyor cocuklar okuldan gelecek simdi cikartamiyorum bende banyo yaptirdim sakinlesti biraz
Sagol canim insallah evet hemde yaramaz bir cocuk gibi
hi iste bende oyleyim havasiz ortama giremiyorum bende cok titiz degilim ama kokulara hassasiyetim oldugu icin evimde de dikkat ediyorum havalandirmaya toz olmamasina

Ben oğlumun tam doğduğu günde doğumgünü yapmak istiyorum malum 15i ramazan.zaten sahura kadar uyumuyoz.iftardan sonra düşünüyorum fikrim değişmezse tabi.mühim olan bir iki fotoda anısı kalsın oda doğduğu gün olsun.igde öxlemin kurabiye evini inceliyodum kesede yada kutularda kokulu tesbihler vardı.sordum dmden hemen 2-2.5 dedi.kendimde yapabilirim hatta.zaten çok kalabalık olmaz 20 tane yaptırsam mı.yada kendimde yapabilirim eşim askere gitmeden önce tesbihleri kullamadığımız eski bi tülden kareler kesip içine koyup kurdeleyle bağlamıştım.yada hiç uğraşmıyım hazır alayım.ramazana da uygun olur.bi yasin de okuttururum iyi olmaz mı ki???

CZV VNÖCCVMHFV

Canim elma armut puredi de cok iyi geliyor kabizliga Elif ece ne zman zorlansa ben dayiyorum
püre yedirdim biraz ama az yediği için çok etkili olmuyo sanırım kayısı kaynatacak annem bgn bakalım

miranın da tam olarak sorunu bu bence hem az yemek hemde kaka içini acıyacak korkusuyla ötelemek o yüzden çocuk cerrahı düşünüyorum çatlak varsa tedavisi lazım
inşallah mira da ilerde iştahlı olur

canım az yaptıracaksan hazır mı alsan bir de tesbih mevlütte daha uygun gibi geldi bana ama iftar ve ardından okuma olacaksa olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…