İste vicdanli olmak baska birsey gecmis olsun esine de Allah yasatmasin bir daha benim esimde cok merhametlidir hatta is yerindeki biri niye bu kadar uzuluyorsun kopek sonucta demis esimde ona kopek ama onunda cani var amma merhametsizsin demis:)Belki doyuyodur canım.gerçi anneler bilir çocuklarının doyup doymadığını.inş oğluşunda bütün yemekleri ayırmadan yer.belki inada bindiriyodur bi süre sonra değişir.
Eşin elinden geleni yapmış Allah razı olsunbenim eşimde köpeğe çarpıp kaza yapmıştı biz sevgiliyken kendisi ağır yaralıydı bir sürü kırık vardı vücudunda.hastanede köpeği sormuş.beni aradı köpeği araştır dedi.neyseki köpek hiç yara almamış kaçıp gitmiş.
aynen canımsadece kaldırımın kenarına çekmişler.gelen gide bakıyo ay ayazık diyolar ama kimsede icraat yok.köpeği de tanıyo olmam daha çok üzdü beni
Bazi insanlar kokulara daha hassas oluyolar demekki. Ben mesela yumurta nasil kokar bilmem. Burnuma dayayip koklasamda yumurtadan koku almiyorum. Yumurta kokuyo diye yemeyen insanlari anlayamiyorum o yuzden.Ben koku konusunda annaneme cekmisim annemde hep der bana annanesi kilikli hemen buluyorsun kokuyu diye:))
Ben yillarca yumurta yemedim kokuyor diye hamileliklerimde mecburen yedim ama karabiberle omlette naneyle kurban bayraminda et kokusundan perisan oluyorum hele ilk ogluma hamileyken kv nin evinde kiraci vardi bahcede kellenin tuylerini yakmis Allahim o ne koku bir donem et yemedim o yuzdenBazi insanlar kokulara daha hassas oluyolar demekki. Ben mesela yumurta nasil kokar bilmem. Burnuma dayayip koklasamda yumurtadan koku almiyorum. Yumurta kokuyo diye yemeyen insanlari anlayamiyorum o yuzden.
Ayy benimde koku hassasiyetin vardır hemde aşırı derecede. Bazen burnumu kopartıp atasım geliyor iyi kokuyu da kötü kokuyu da alırım. Lisedeyken eve dönerken sokakta annemin yaptığı yemeğin kokusunu alır ne pişirdiğini bilirdim. Hatta sokaktaki yemek kokusunun hangi binadan geldiğini bilirim.ama kötü konularda daha kimsenin burnuna koku gelmeden beni bitirir herkes bana kızar yarım saat sonra kokuyu alırlar ve şaşırırlar. Hatta bir arkadaşım kötü bir espri yapmıştı gel seni av köpeği yapalım diye.Bazi insanlar kokulara daha hassas oluyolar demekki. Ben mesela yumurta nasil kokar bilmem. Burnuma dayayip koklasamda yumurtadan koku almiyorum. Yumurta kokuyo diye yemeyen insanlari anlayamiyorum o yuzden.
Blenderdan geçirip pürüzsüz yedirmeyi deneyebilirsin. Ben de deterjana katılıyorum, azadın da kronik kabız olduğu Zaman'lar aç gezdiği zamanlardı. Şimdi sadece yediklerine bağlı olarak sıklığı ve kıvamı değişiyor ama kabızlık çekmiyor artık. İnşallah düzelir kuzum da
Günaydın
Blackkcat çok üzüldüm
@minnakkartal bağırsakları apriori de dediği gibi ıspanak güzel çalıştırıyor.
Kv de rahatsizmis beli agriyormus bacagina vuruyormus esim dra goturecekti 11 e randevu almislar neden agriyor acaba yasli kadin zaten insallah mr falan istemez dr kvde hayatta durmaz disci koltugunda bile durmuyor kbb ye goturdu esim bir kere dr kulagina bakacakmis durmamis dr kizmis en sonunda bakmamis esim cok kizmisti mr da hic durmaz
gel canim ben yapatim her daim patatesli peynirli ispanakli yapmaktan zevk aliyorumAyy resmen agzim sulandi. El acmasi borege bayilirim. Bi de patatesliyse yrmeye kiyilmaz. Elim agir biraz benim o yuzden cesaret edipte yapamiyorum gokce olunca:/
Canim mayali hamur hazirliyorum benim tepsim 9 parca aliyor 9 a boluyorum tek tek acip icine yag gezdirip peynir patates ne koycaksam koyup sarip tepsiye diziyorum en son ustune yumurta ve keten tohumu koyuyorum susam ya da corek otuda olur keten tohumu cok yararli diye onu koyuyorum ben
ayy canim cok teşekkür ederimO koku zaten uzun sure temizlenmeyen evlerde oluyor canim ben koku konusunda cok hassasim hemen aliyorum kokuyu haftada bir defa supurup silinse bile ev mis gibi oluyor gunlukte havalandirilir zaten ama bazi insanlar biliyorum evlerinin kokusu apartmana yayiliyor bende cok titiz degilimdir daginiklik her daim olur evimde engel olamiyorum cocuklardan dolayi ama haftada bir dip kose yapiyorum gunluk olarakta dokuleni supuruyorum toz aliyorum lavabo temizligi yapiyorum ayrica kapi acilinca borek kokusu gelen evde hamarat bir kadinin evidir
Canim sabah ac karnina zeytinyagi icirebilirsen oda cok etkili olursağolun kızlar bu akşam artık mecbur fitil sonra bir süre bol lifli şeylerle denicem bakalım
geçmiş olsun canım umarım mühim bişi yoktur
Canim evdede sikiliyorlar ya artik oda cikmak istiyordur biz artik hergün 2 saat parkta oynuyoruz yinede eve aglayarak geliyo orda yatcaz yakinda :))Ayy yine huysuzlugu ustunde bu kizin baby tvde park gordu tutturdu bende kaycam diye uzun sure mizlandi durdu ikide bir meme diye de tutturuyor uyutana kadar rahat yok bana
Ben yillarca yumurta yemedim kokuyor diye hamileliklerimde mecburen yedim ama karabiberle omlette naneyle kurban bayraminda et kokusundan perisan oluyorum hele ilk ogluma hamileyken kv nin evinde kiraci vardi bahcede kellenin tuylerini yakmis Allahim o ne koku bir donem et yemedim o yuzden
kotuymus kizlar cidden ben hic almam. Hamileykendr pek hassas degildim. Brnimde tahammul edemedigim tek koku nane kokusu. O mentollu sekerler falan mahfediyo beni biri yanimda yerseAyy benimde koku hassasiyetin vardır hemde aşırı derecede. Bazen burnumu kopartıp atasım geliyor iyi kokuyu da kötü kokuyu da alırım. Lisedeyken eve dönerken sokakta annemin yaptığı yemeğin kokusunu alır ne pişirdiğini bilirdim. Hatta sokaktaki yemek kokusunun hangi binadan geldiğini bilirim.ama kötü konularda daha kimsenin burnuna koku gelmeden beni bitirir herkes bana kızar yarım saat sonra kokuyu alırlar ve şaşırırlar. Hatta bir arkadaşım kötü bir espri yapmıştı gel seni av köpeği yapalım diye.
gecmis olsun canim. Onemli bisey degildir insallah. Cocuk gibiymis :)Kv de rahatsizmis beli agriyormus bacagina vuruyormus esim dra goturecekti 11 e randevu almislar neden agriyor acaba yasli kadin zaten insallah mr falan istemez dr kvde hayatta durmaz disci koltugunda bile durmuyor kbb ye goturdu esim bir kere dr kulagina bakacakmis durmamis dr kizmis en sonunda bakmamis esim cok kizmisti mr da hic durmaz
eline saglik canim. Bi gun yapip buzluga atsam iyi olacak aslinda arada cani cekiyo insaningel canim ben yapatim her daim patatesli peynirli ispanakli yapmaktan zevk aliyorum
Canim mayali hamur hazirliyorum benim tepsim 9 parca aliyor 9 a boluyorum tek tek acip icine yag gezdirip peynir patates ne koycaksam koyup sarip tepsiye diziyorum en son ustune yumurta ve keten tohumu koyuyorum susam ya da corek otuda olur keten tohumu cok yararli diye onu koyuyorum ben
ayy canim cok teşekkür ederim
sağol canım ama ne yazık ki bu deneyemediğim bir yöntem kaç kez denediysem aç olduğu halde kusmayı başardı hatta ondan sonra kaşığa ağzını hiç açmıyoCanim sabah ac karnina zeytinyagi icirebilirsen oda cok etkili olur
Canim elma armut puredi de cok iyi geliyor kabizliga Elif ece ne zman zorlansa ben dayiyorumkendim yapamam sanırım biraz araştırayım doğal yapım satan vardır mutlaka
sağol canım onu da bi deneyim sadece ıspanak yer mi bilmiyorum ama biraz daha faazla zorlıcam artık
Ayşenaz 2 yaşındayken tutuyodu yapmak istemiyodu tabi bişe de yemiyodu oyüzdende yapamıyodu.makat çatlğıda vardı.pedegoga yönlendirdi çocuk cerrahı.yemek konusunda ve kaka konusunda bi çok şey anlatmıştı.aklımda kalan zorla yedirilen yemeğin faydası olmaması.yemek yedikten sonra tüm aile bireyleriyle tualetini yapıyo şeklini alıp egzersize çevirin demişti.yani tualetini yapmayı oyuna çevirmiştik.2 yaş sendromu demişti.gerçekten su bile içmek istemiyodu inatlaşıyodu benimle.line verdiğim yiceği yalasa bile seviniyodum ısrarla herşeyi tattırıyodum.önemli olan her yiceğin tadını bilmesiymiş ileride yemesi için.şuanı sorarsan tam sebze hastası ve iştahı çok açık kızım az ye diyorum düşün artık.atlatırsınız zamanla inşsağol canım ama ne yazık ki bu deneyemediğim bir yöntem kaç kez denediysem aç olduğu halde kusmayı başardı hatta ondan sonra kaşığa ağzını hiç açmıyotüm çorbalarında bir kaseye bir kaşık zeytinyağı katıyorum ama bizde sorun biraz da acıdığı için psikolojikleşti sanırım
Bende iste oyleyim yemek kokusunu falan hemen alirim esime de soylerim o daha sonra alir kokuyuAyy benimde koku hassasiyetin vardır hemde aşırı derecede. Bazen burnumu kopartıp atasım geliyor iyi kokuyu da kötü kokuyu da alırım. Lisedeyken eve dönerken sokakta annemin yaptığı yemeğin kokusunu alır ne pişirdiğini bilirdim. Hatta sokaktaki yemek kokusunun hangi binadan geldiğini bilirim.ama kötü konularda daha kimsenin burnuna koku gelmeden beni bitirir herkes bana kızar yarım saat sonra kokuyu alırlar ve şaşırırlar. Hatta bir arkadaşım kötü bir espri yapmıştı gel seni av köpeği yapalım diye.
Sagol canim insallahsağolun kızlar bu akşam artık mecbur fitil sonra bir süre bol lifli şeylerle denicem bakalım
geçmiş olsun canım umarım mühim bişi yoktur
Evet canim bende ogleden sonra cikartabiliyorum park biraz uzakta kaliyor cocuklar okuldan gelecek simdi cikartamiyorum bende banyo yaptirdim sakinlesti birazCanim evdede sikiliyorlar ya artik oda cikmak istiyordur biz artik hergün 2 saat parkta oynuyoruz yinede eve aglayarak geliyo orda yatcaz yakinda :))
Sagol canim insallah evet hemde yaramaz bir cocuk gibikotuymus kizlar cidden ben hic almam. Hamileykendr pek hassas degildim. Brnimde tahammul edemedigim tek koku nane kokusu. O mentollu sekerler falan mahfediyo beni biri yanimda yerse
gecmis olsun canim. Onemli bisey degildir insallah. Cocuk gibiymis :)
eline saglik canim. Bi gun yapip buzluga atsam iyi olacak aslinda arada cani cekiyo insanin
hi iste bende oyleyim havasiz ortama giremiyorum bende cok titiz degilim ama kokulara hassasiyetim oldugu icin evimde de dikkat ediyorum havalandirmaya toz olmamasinaAyyy koku konusunda k9 köpeklerden halliceyim valla hiç dayanamam en ufak kokuyu en uzaktan alırımbenim de kulaklar azcık sorunlu diye eşim "Allah kulağından alıp burnuna vermiş" der
Çok titiz değilim ama havalanmayan eve ortama giremem
püre yedirdim biraz ama az yediği için çok etkili olmuyo sanırım kayısı kaynatacak annem bgn bakalımCZV VNÖCCVMHFV
Canim elma armut puredi de cok iyi geliyor kabizliga Elif ece ne zman zorlansa ben dayiyorum
miranın da tam olarak sorunu bu bence hem az yemek hemde kaka içini acıyacak korkusuyla ötelemek o yüzden çocuk cerrahı düşünüyorum çatlak varsa tedavisi lazımAyşenaz 2 yaşındayken tutuyodu yapmak istemiyodu tabi bişe de yemiyodu oyüzdende yapamıyodu.makat çatlğıda vardı.pedegoga yönlendirdi çocuk cerrahı.yemek konusunda ve kaka konusunda bi çok şey anlatmıştı.aklımda kalan zorla yedirilen yemeğin faydası olmaması.yemek yedikten sonra tüm aile bireyleriyle tualetini yapıyo şeklini alıp egzersize çevirin demişti.yani tualetini yapmayı oyuna çevirmiştik.2 yaş sendromu demişti.gerçekten su bile içmek istemiyodu inatlaşıyodu benimle.line verdiğim yiceği yalasa bile seviniyodum ısrarla herşeyi tattırıyodum.önemli olan her yiceğin tadını bilmesiymiş ileride yemesi için.şuanı sorarsan tam sebze hastası ve iştahı çok açık kızım az ye diyorum düşün artık.atlatırsınız zamanla inş
canım az yaptıracaksan hazır mı alsan bir de tesbih mevlütte daha uygun gibi geldi bana ama iftar ve ardından okuma olacaksa olabilir belkiBen oğlumun tam doğduğu günde doğumgünü yapmak istiyorum malum 15i ramazan.zaten sahura kadar uyumuyoz.iftardan sonra düşünüyorum fikrim değişmezse tabi.mühim olan bir iki fotoda anısı kalsın oda doğduğu gün olsun.igde öxlemin kurabiye evini inceliyodum kesede yada kutularda kokulu tesbihler vardı.sordum dmden hemen 2-2.5 dedi.kendimde yapabilirim hatta.zaten çok kalabalık olmaz 20 tane yaptırsam mı.yada kendimde yapabilirim eşim askere gitmeden önce tesbihleri kullamadığımız eski bi tülden kareler kesip içine koyup kurdeleyle bağlamıştım.yada hiç uğraşmıyım hazır alayım.ramazana da uygun olur.bi yasin de okuttururum iyi olmaz mı ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?