Biz çok benziyoruz bu koku konusunda.Hiç tahammülüm yok. Eşim sinir oluyor bu huyuma çemen filan yemek ister yedirmem. Haftalarca çıkmaz o koku evden. Bu huyumu hiç sevmiyorum. çok midem bulanır kötü kokudan. Yumurta kokusu beni benden alır zatenBen yillarca yumurta yemedim kokuyor diye hamileliklerimde mecburen yedim ama karabiberle omlette naneyle kurban bayraminda et kokusundan perisan oluyorum hele ilk ogluma hamileyken kv nin evinde kiraci vardi bahcede kellenin tuylerini yakmis Allahim o ne koku bir donem et yemedim o yuzden
İftardan sonra olur tabi canim ama bencede tesbih degilde magnet turu birsey daha iyi olur sanki yine sen bilirsinBen oğlumun tam doğduğu günde doğumgünü yapmak istiyorum malum 15i ramazan.zaten sahura kadar uyumuyoz.iftardan sonra düşünüyorum fikrim değişmezse tabi.mühim olan bir iki fotoda anısı kalsın oda doğduğu gün olsun.igde öxlemin kurabiye evini inceliyodum kesede yada kutularda kokulu tesbihler vardı.sordum dmden hemen 2-2.5 dedi.kendimde yapabilirim hatta.zaten çok kalabalık olmaz 20 tane yaptırsam mı.yada kendimde yapabilirim eşim askere gitmeden önce tesbihleri kullamadığımız eski bi tülden kareler kesip içine koyup kurdeleyle bağlamıştım.yada hiç uğraşmıyım hazır alayım.ramazana da uygun olur.bi yasin de okuttururum iyi olmaz mı ki???
Ece makat catlagi olduginda ben cocuk cerrahina goturmustum ama ilk once teshisi kendi cocuk doktorumuz koymustu hicbir dr anlamamisti ece bebekti tabi cok gaz oluyordu yapamayinca gece sabaha kadar agliyordu kakasini yapamiyordu yapacagi zaman makata anestol da surebilirsin canim bize anestol vermisti hem kendi doktorumuz hem cocuk cerrahi orayi kismen uyusturuyor aci hissetmiyor yaparkenpüre yedirdim biraz ama az yediği için çok etkili olmuyo sanırım kayısı kaynatacak annem bgn bakalım
miranın da tam olarak sorunu bu bence hem az yemek hemde kaka içini acıyacak korkusuyla ötelemek o yüzden çocuk cerrahı düşünüyorum çatlak varsa tedavisi lazım
inşallah mira da ilerde iştahlı olur
canım az yaptıracaksan hazır mı alsan bir de tesbih mevlütte daha uygun gibi geldi bana ama iftar ve ardından okuma olacaksa olabilir belki
kotu bir huy maalesef benimde kucuk oglum ayni benim gibi cok hassas kokularaBiz çok benziyoruz bu koku konusunda.Hiç tahammülüm yok. Eşim sinir oluyor bu huyuma çemen filan yemek ister yedirmem. Haftalarca çıkmaz o koku evden. Bu huyumu hiç sevmiyorum. çok midem bulanır kötü kokudan. Yumurta kokusu beni benden alır zaten
anestol bende kullanıyorum çok katı olduğunu tahmin ettiğim günler ya da fitil atacaksam mutlaka sürüyorum bakalım bi bende gideyim ne diyeceklerİftardan sonra olur tabi canim ama bencede tesbih degilde magnet turu birsey daha iyi olur sanki yine sen bilirsin
Ece makat catlagi olduginda ben cocuk cerrahina goturmustum ama ilk once teshisi kendi cocuk doktorumuz koymustu hicbir dr anlamamisti ece bebekti tabi cok gaz oluyordu yapamayinca gece sabaha kadar agliyordu kakasini yapamiyordu yapacagi zaman makata anestol da surebilirsin canim bize anestol vermisti hem kendi doktorumuz hem cocuk cerrahi orayi kismen uyusturuyor aci hissetmiyor yaparken
kotu bir huy maalesef benimde kucuk oglum ayni benim gibi cok hassas kokulara
Evet gidin canim insallah kurtulur artik Miracik su kabizliktananestol bende kullanıyorum çok katı olduğunu tahmin ettiğim günler ya da fitil atacaksam mutlaka sürüyorum bakalım bi bende gideyim ne diyecekler
geçmiş olsun canımbenim oğlan grip olmuş
Gecmis olsun canimbenim oğlan grip olmuş
aslında yarı baygın şekilde mr çeken yerler var diye biliyorumVe kv ye pazar gunu aksam 10 a mr vermisler benim kvnin mr da kipirdamadan durmasi icin uyutulmasi gerek:)) esimde durmaz annem ne yapcaz diyor
Geçmiş olsun cnm.belliydi olacağı gecedenbenim oğlan grip olmuş
gecmis olsun canim ya. Hafif atlatir insallahbenim oğlan grip olmuş
benim oğlan grip olmuş
Geçmiş olsun canım. Bu arada 4.hamiş haberini de aldık 5. Olma ihtimalin varmıBenim kide grip oldu dün.. Bugünde öksürük başladısizede geçmiş olsun canım..
oylemi soyleyeyim esimeaslında yarı baygın şekilde mr çeken yerler var diye biliyorum
Gecmis olsun canimBenim kide grip oldu dün.. Bugünde öksürük başladısizede geçmiş olsun canım..
Ve kv ye pazar gunu aksam 10 a mr vermisler benim kvnin mr da kipirdamadan durmasi icin uyutulmasi gerek:)) esimde durmaz annem ne yapcaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?