2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@minnakkartal doğru diyon aslında ama ramazan doğumgünüsü ya ondan dedim di.o gece bi şükür duası yasin okuması istiyorum.bişe dağıtmak istiyorum oyüzden.Allah yazılı magnette olabilir.
Bakalım sadece düşünüyorum bana belli olmaz:)

Biz çok benziyoruz bu koku konusunda.Hiç tahammülüm yok. Eşim sinir oluyor bu huyuma çemen filan yemek ister yedirmem. Haftalarca çıkmaz o koku evden. Bu huyumu hiç sevmiyorum. çok midem bulanır kötü kokudan. Yumurta kokusu beni benden alır zaten

İftardan sonra olur tabi canim ama bencede tesbih degilde magnet turu birsey daha iyi olur sanki yine sen bilirsin
Ece makat catlagi olduginda ben cocuk cerrahina goturmustum ama ilk once teshisi kendi cocuk doktorumuz koymustu hicbir dr anlamamisti ece bebekti tabi cok gaz oluyordu yapamayinca gece sabaha kadar agliyordu kakasini yapamiyordu yapacagi zaman makata anestol da surebilirsin canim bize anestol vermisti hem kendi doktorumuz hem cocuk cerrahi orayi kismen uyusturuyor aci hissetmiyor yaparken
kotu bir huy maalesef benimde kucuk oglum ayni benim gibi cok hassas kokulara

anestol bende kullanıyorum çok katı olduğunu tahmin ettiğim günler ya da fitil atacaksam mutlaka sürüyorum bakalım bi bende gideyim ne diyecekler

Yatak odasini sildim supurdum. Yastiklari falan yikadim. Hadi dedim elim degmisken camini da sileyimde tam olsun. Once ic kismi sildim bi guzel. Dis kismi sildim indim pencereden. Bi baktim bizim sipa eline islak mendili almis. Boyunun yetistigi yerleri birrrguzel silmis camlarimda cok buyuk. Gokcenin beli hizasindan basliyo. kuru peceteyle sileymis iyiymis sinir olfum. Ceza olarak kolundan koca bi isirik aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…