ayy delireceğimmmm.bizim ki uyudu asla kalkıp kontrol etmez ben varken.ama uyuyana kadar ilgilenir çocuklarla saolsunYok canım o değil mesele. gerçi hala sabah kalkar kalkmaz ateşini ölçüyo gece her kalktığında kontrol ediyo
dolap yaptırcam da onun ölççülerini hesaplayacaktım güya ama bulamadım bir türlüMetreyi ne yapcan biraccık merak ettim de
ben kendi evimde dikkat ederim ama başkasının evinde şurda toz varmış yere saç düşmüş görmem bakmak aklıma gelmez. dağınıklık zaten her çocuklu eve var. bi gün yan komşuma uğradm.kız direk açıklama yaptı. evin en küçük çocuğuymuş annesi hiç iş yaptırmamış. o yüzden sevmiyomuş temizliği annesi 2 haftada bi gelip dip köşe temizliyomuş. öyle diyince bi baktım etrafıma ama ben hayatım boyunca böyle pis ev görmedim. yerde ekmek kırıntıları saçlar ilk defa böyle pis ev gördüm ve tiksindim resmen.kimisine batmıyo demekki.. erkek öğrenci evi gibiyddi resmenKızlar eşimin arkadaşı ve eşi geldi bu akşam ev olduğu gibiydi bana göre kirliydi yani ben işte laf yapıyorum ay tüm evi kaldıracamda temizlik yapcamda filan aaa evin tertemiz gerek yok dedi temizliğeama cidden kirli yani millet mi çok rahat nedir bana şimdiden sıkıntı geliyo temizliğe başlıcam diye yarın başlıyorum yani inşallah
bizimki de sadece hastayken yapar canım iyileşir bir süre daha devam eder stresi. sonra eski düzen. nerde öyle gece ilgileneyimde eşim bir gece deliksiz uyusun diyecek koca...ayy delireceğimmmm.bizim ki uyudu asla kalkıp kontrol etmez ben varken.ama uyuyana kadar ilgilenir çocuklarla saolsun
Bende var o kocadanbizimki de sadece hastayken yapar canım iyileşir bir süre daha devam eder stresi. sonra eski düzen. nerde öyle gece ilgileneyimde eşim bir gece deliksiz uyusun diyecek koca...
İnş bi rüyadır gelip geçer.hasta falan olmasındaOğlumun bir ağrısı var herhalde inleyip duruyor, uyanıp ağlıyor;( agri kesici verdim bakalım
Demekki seni çok iyi tanıyorAksam aksam zanlim dustu aklima. Hic birseyde sormuyor, meraklardayim :)
bizi bulmaz ki zatenBende var o kocadan
Gecmis olsun canim insallah atlatir kabizligiYine kabızlık hat safhada önümüzdeki hafta bir de çocuk cerrahına götüreceğim mirayı olmadı tekrar gastro 6 ayından çekiyo bu derdi kuzum
bende bahar temizligi yapcam ama nereden baslasam diye dusunuyorum bugun evi supurup sildim ece supurgeden korkuyor onceden korkmuyordu supurgemde cok sesli degil ama korkmaya basladi supurmeye baslayinca gelip bana yapisiyor silme isinde de sildigim yere basmaya korkuyor ayagi kayiyor diye anne anne diye yine bana yapisiyor nasil yapcam bilmiyorumKızlar eşimin arkadaşı ve eşi geldi bu akşam ev olduğu gibiydi bana göre kirliydi yani ben işte laf yapıyorum ay tüm evi kaldıracamda temizlik yapcamda filan aaa evin tertemiz gerek yok dedi temizliğeama cidden kirli yani millet mi çok rahat nedir bana şimdiden sıkıntı geliyo temizliğe başlıcam diye yarın başlıyorum yani inşallah
Bende gittigim yerde dikkat etmiyorum oyle bakmaya da utanirim zaten ama bir evin temizmi pismi oldugunu eve girerken kokusundan anliyorum havasiz kotu kokan evler genelde havalandirilmamis temizlik yapilmamis oluyor ama temiz olan eve girince koku falan olmuyordolap yaptırcam da onun ölççülerini hesaplayacaktım güya ama bulamadım bir türlü
ben kendi evimde dikkat ederim ama başkasının evinde şurda toz varmış yere saç düşmüş görmem bakmak aklıma gelmez. dağınıklık zaten her çocuklu eve var. bi gün yan komşuma uğradm.kız direk açıklama yaptı. evin en küçük çocuğuymuş annesi hiç iş yaptırmamış. o yüzden sevmiyomuş temizliği annesi 2 haftada bi gelip dip köşe temizliyomuş. öyle diyince bi baktım etrafıma ama ben hayatım boyunca böyle pis ev görmedim. yerde ekmek kırıntıları saçlar ilk defa böyle pis ev gördüm ve tiksindim resmen.kimisine batmıyo demekki.. erkek öğrenci evi gibiyddi resmen
Ha ha ha tasinmanin en cok bu yonunu seviyorum kokten temizlik oluyor yorgunluga deyiyorBen nasılsa iki ay sonra yine taşınacağım için büyük temizlik yapmayacağım. Benimki de iyi iş valla yıllık taşınma temizliği yapıyorum
Bi D ben senelik taşındığım için malum, o kökten temizlik bi sonraki taşınmaya kadar idare ediyor beniHa ha ha tasinmanin en cok bu yonunu seviyorum kokten temizlik oluyor yorgunluga deyiyor
Bende simdiye kadar 3 kez tasindim 4. niyetliyiz bakalim nasil olacak ama ben bu defa arayi fazla actim 7 sene oldu tasinali:))Bi D ben senelik taşındığım için malum, o kökten temizlik bi sonraki taşınmaya kadar idare ediyor beniayyy ev değiştirmekten sinirlerim bozuldu geyiğe sarıyorum artık
Canım elif ada da öyleydi hep kabıxd 6 ayından 17. Ayına kadar şimdi maşallah diyeyim iyiyiz. Nedeni ise yeterli beslenmemesiydi.çünkü elif ada ne zamanki kilo almaya başladı kabızlık bitti üstelik kan ilacı kullanmanıza rağmen. Allaha çok şükür şuan maşallah 11 kilo oldu dört ayda 1400 gr aldı. Ne yaptın diye sorarsan sık besledim ağzını boş bırakmadım iştahsızlı maksadım midesini büyütmekt şimdi beş öğün alıyor doktorumuz karbonhidrat ağırlıklı besle özellikle bulgur pilavı yedir hem kilo alır hem boyu uzar dedi. Ekmeğini tam buğday kendim yapıyorum hep,tavuk,balık, kuzu etiyediriyorum. Mira az yiyor mideye yeterli besin girmezse nasıl bağırsakları çalışacak çocuğun. Üzme kendini inşallah yer birgün de sıkıntılarını biter canımYine kabızlık hat safhada önümüzdeki hafta bir de çocuk cerrahına götüreceğim mirayı olmadı tekrar gastro 6 ayından çekiyo bu derdi kuzum
eline sağlık canım ya dün akşam bi azmetmiştim bende ama bugün yine haftasonuna mı bıraksam diye düşünüyorum olmazsa şevkim kırılır gibi şu ara mutfağa ilgi duyuyorum aslında ig de takip ettiğim hesaplarlada ilişkili olabilir tabiYiyorum su an güzel olmus canim kiyir kiyir
teşekkür ederim canım inşallahkuzum ya inşallah mirada kurtulur biran önce kabız belasından
yeni bir diş mi acaba inşallah geçmiştir ağrısıOğlumun bir ağrısı var herhalde inleyip duruyor, uyanıp ağlıyor;( agri kesici verdim bakalım
demek ki seni çok iyi tanıyormuşumAksam aksam zanlim dustu aklima. Hic birseyde sormuyor, meraklardayim :)
sağol canım inşallahGecmis olsun canim insallah atlatir kabizligi
bende bahar temizligi yapcam ama nereden baslasam diye dusunuyorum bugun evi supurup sildim ece supurgeden korkuyor onceden korkmuyordu supurgemde cok sesli degil ama korkmaya basladi supurmeye baslayinca gelip bana yapisiyor silme isinde de sildigim yere basmaya korkuyor ayagi kayiyor diye anne anne diye yine bana yapisiyor nasil yapcam bilmiyorum
detaylı paylaşımın için sağol canım maşallah elif adaya ne güzel bir yol kat etmişsiniz miranın pütürlü yeme sorunu olduğu içinde kabızlığı tetikleniyor sanırım 3-4 gün sonra katı yapıncada korkup hiç yapmak istemiyo ve sürekli başa sarıyorum bulguru çorbalarına kattığımda aynı etki olurmu acaba tam buğday ekmeği de deniyeyim yememesinden daha büyük sorun kabızlıkCanım elif ada da öyleydi hep kabıxd 6 ayından 17. Ayına kadar şimdi maşallah diyeyim iyiyiz. Nedeni ise yeterli beslenmemesiydi.çünkü elif ada ne zamanki kilo almaya başladı kabızlık bitti üstelik kan ilacı kullanmanıza rağmen. Allaha çok şükür şuan maşallah 11 kilo oldu dört ayda 1400 gr aldı. Ne yaptın diye sorarsan sık besledim ağzını boş bırakmadım iştahsızlı maksadım midesini büyütmekt şimdi beş öğün alıyor doktorumuz karbonhidrat ağırlıklı besle özellikle bulgur pilavı yedir hem kilo alır hem boyu uzar dedi. Ekmeğini tam buğday kendim yapıyorum hep,tavuk,balık, kuzu etiyediriyorum. Mira az yiyor mideye yeterli besin girmezse nasıl bağırsakları çalışacak çocuğun. Üzme kendini inşallah yer birgün de sıkıntılarını biter canım
çok üzüldüm yaa hep vicdan diliyorum böyle kalplere tabi kalp yerine taş taşımıyorlarsaGünaydın kızlar..
Bugün güne hiç hoş başlamadım.ayşe nazı okula bırakmak için çıktık evden yolun karşı kaldırımında günlerdir baktığım köpek can çekişiyo.eve geri döndüm eşime söyledim arabanın bagajına koydu veterinere götüreyim diye.ama açık deilmiş.zaten ölmüş biz düşünene kadar.kaç gündür benim kapımdaydı.akifle seviyoduk onu.
Ona hangi vicdansız çarptı resmen beddua ettim içim yandı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?