Esimde gecenlerde mr cektirdi o da cok sıkıldim dedi ama benim kv normalde hic sabit durmaz kipir kipirdir birde konusmadan hic durmaz ona gore hic degil bakalim nasil olacak:))ben bile kipirdamadan zor duruyorum 10 dk 1 saat gibi geliyor
Bnce gideri var :)) guzl olmus cnmEki Görüntüle 1809132 kızlar nasıl olmuş ot festivali var orda satcaz arkadaşla sizce gidermi kitap ayracı
Uğraşıyorum ipleriyle öyküde rahat durmuyo mutfakta yapıyorum gidiyorum geliyorum :)Bnce gideri var :)) guzl olmus cnm
Anestol bebeklere kullaniliyomuki ya hc bilmiyodmİftardan sonra olur tabi canim ama bencede tesbih degilde magnet turu birsey daha iyi olur sanki yine sen bilirsin
Ece makat catlagi olduginda ben cocuk cerrahina goturmustum ama ilk once teshisi kendi cocuk doktorumuz koymustu hicbir dr anlamamisti ece bebekti tabi cok gaz oluyordu yapamayinca gece sabaha kadar agliyordu kakasini yapamiyordu yapacagi zaman makata anestol da surebilirsin canim bize anestol vermisti hem kendi doktorumuz hem cocuk cerrahi orayi kismen uyusturuyor aci hissetmiyor yaparken
kotu bir huy maalesef benimde kucuk oglum ayni benim gibi cok hassas kokulara
Cok guzel canim gider bencedeEki Görüntüle 1809132 kızlar nasıl olmuş ot festivali var orda satcaz arkadaşla sizce gidermi kitap ayracı
doktor makat catlaginda vermisti bize canim bir ay kadar kullandik makat catlagi gecene kadarAnestol bebeklere kullaniliyomuki ya hc bilmiyodm
Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
güzel bir duygu canım Allah yardımcın olsun.. yaşları yakın olunca bi yandan iyi bi yandan zor.. büyünce daha rahat olacak arkadaş gibi büyüyecekler...
yok yahu senin ki çabukluk değil bizim ki uyuşukluk
4. Bebiste geliyor:) saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Hayırlı olsun canım....
Gecmis olsun canim
Gecmis olsun tamamen iyilesir insallah
Bende oyleyim canim dun kahvaltiya gittik kahvaltiya basladik derken ece durmuyor tabi parka gidiyor kuzular var onlarin pesinden gidiyor bizimkiler kahvalti yapiyor ben once eceyle ilgilendim mama sandalyesi istedim garsondan o an dondumku ece kaydiragin tepesine cikmis kaydirakta cok dik arkasinda da bir cocuk hadi kay diyor hemen tutup kaydirdim abileri kahvalti yapti anne biz bakariz sen kahvalti yap dediler sagolsunlar oynattilar eceyi ben kahvalti yaptim simdi tehlikeyi bilmiyorlar bende rahat olamiyorum
canim hayirli olsun bebeisin Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah
kızlar mesajlarınızı şimdi okudum giremedim işlerden dolayı.çok teşekkür ederim:) evet şaşırdım biraz çünkü yarı planlı yarı plansız oldu :) normalde hep korunuyorduk bir kerede nasıl oldu ona şaştımŞaşırmış gibi bu halin var canim :)
Bi ara çok telefonla uğraşınca benim de olmustu bence radyasyondan falan oluyo biraz kısıtlı kullan dene bakalım yine olacak mı olmazsa oyle gidersin doktoraKizlar ne zamandir tlfnla ugrasirken iki elimin son üc parmaginda uyusma oluyordu. Son zamanlarda gece uykudan uyandigimda da parmaklarimi uyusmaktan kasilmis sekilde buluyorum. Burada iki arkadasin daha uyusuyordu parmaklari sanirim @hiraysen ve K keremalp nedir ne degildir bu hangi dr gittiniz ne dedi, kafama takilmaya basladi artik. Bir adam akilli takip edeyim olmadi dra gidecegim
Gece uykudayken de oluyor muydu canimBi ara çok telefonla uğraşınca benim de olmustu bence radyasyondan falan oluyo biraz kısıtlı kullan dene bakalım yine olacak mı olmazsa oyle gidersin doktora
benim oğlan grip olmuş
kizlar cok geçmiş olsun hemencecik gecsin inşallahBenim kide grip oldu dün.. Bugünde öksürük başladısizede geçmiş olsun canım..
canim bence guzel olmuş eline saglikEki Görüntüle 1809132 kızlar nasıl olmuş ot festivali var orda satcaz arkadaşla sizce gidermi kitap ayracı
Ben nasılsa iki ay sonra yine taşınacağım için büyük temizlik yapmayacağım. Benimki de iyi iş valla yıllık taşınma temizliği yapıyorum
Benim bahar temizliğide taşınma sayesinde bittiHa ha ha tasinmanin en cok bu yonunu seviyorum kokten temizlik oluyor yorgunluga deyiyor
Geçmiş olsun Can'ımBenim kide grip oldu dün.. Bugünde öksürük başladısizede geçmiş olsun canım..
Kuzumun da yaşayacağı birşey offf çok mutsuzum şu anAksam ustu anneme gittim yigenim uyuyordu uyandi biz gidince eceyle nasil sarildilar birbirlerini optuler ozlemisler hasta oldu diye bayadir gorusmemistik neyse annem namaz kilmaya gitti bende onlarla puzzle yaptim ece sana supriz yapti sen uyurken seni gormeye geldik dedim ece ben uyurken bana hediyemi yapti dedi evet dedim sonra annesiyle konustuk telefonda kapattim telefonu teyzecim annen iste ama birazdan eve gelecekmis dedim bana ben annemi cok ozluyorum dedi ayy nasil kotu oldum teyzecim annen calisiyor sana oyuncak aliyor guzel giysiler aliyor o da seni ozluyor dedim sarildim optum kuzum ya
Güzel olmuş eline sağlık canım gider benceEki Görüntüle 1809132 kızlar nasıl olmuş ot festivali var orda satcaz arkadaşla sizce gidermi kitap ayracı
Kuzum benim yaa.. bir an once kurtulur insallah. Gun icerisinde bol su icse faydasi olur mu kiMiraya fitil attım ceviz kadar var yok bişi için dakikalarca ıkındı bir ton ter attı fitili atarken yaptığı o minicik kakayla kaldı zorlamadı kendini sarıldı bana sonra acıyo anne acıyo dedi bildiğiniz içim parça pinçik şuan hiç inmedi kucağımdan öylede uyuya kaldı ki hayatta uyumaz bu saatte umarım gecemiz daha da zor olmaz
Canim benim seni uzdum sanırım şimdi bende üzüldüm ama bu zamanda çalışmadan olmuyor benim bir mesleğim olsaydı ya da çalışmak zorunda kalsaydım çalışırdım ki ben daha önce küçük oğlum bebekken kpss ye girmiştim iyi bir puanda almıştım o zamanlar torpilde oluyordu iyi bir torpilde bulmuştum ama oğluma bakacak kimse olmadığı için calisamadim annemden uzakta oturuyordum zaten dedem vardı o zaman yaşlıydı annem ona bakıyordu bebek bakacak durumda değildi bazen keşke bir çare bulsaydim çalışsaydım diyorum belki cocuklarima daha iyi imkanlar sunabilirdim daha gecen gün gireceğim kurumun önünden geçtik esimle eşim eğer girseydin buraya 9 yıllık memur olacaktın dedi üzüldüm açıkçası hem evde olup akşama kadar ev işiyle vaktini geçiren insanlar var çocuğuna vakit ayırmayan önemli olan kaliteli güzel zaman geçirmek ki sen ve buradaki diğer çalışan anneler biliyorum ki cociklarinizla çok kaliteli vakit geciriyorsunuz önemli olanda bu canimGeçmiş olsun Can'ım
Kuzumun da yaşayacağı birşey offf çok mutsuzum şu an
Güzel olmuş eline sağlık canım gider bence
canim benim ya kiyamam Allah şifa versin kuzuma bir an önce atlatsin kabızlığı inşallahMiraya fitil attım ceviz kadar var yok bişi için dakikalarca ıkındı bir ton ter attı fitili atarken yaptığı o minicik kakayla kaldı zorlamadı kendini sarıldı bana sonra acıyo anne acıyo dedi bildiğiniz içim parça pinçik şuan hiç inmedi kucağımdan öylede uyuya kaldı ki hayatta uyumaz bu saatte umarım gecemiz daha da zor olmaz
Bende sabah gökçeyi bırakırken çok kötü hissediyorum kendimi. Dokunsalar ağlıcamGeçmiş olsun Can'ım
Kuzumun da yaşayacağı birşey offf çok mutsuzum şu an
Güzel olmuş eline sağlık canım gider bence
Geçmiş olsun canım. Bu arada 4.hamiş haberini de aldık 5. Olma ihtimalin varmı
Gecmis olsun canim
kizlar cok geçmiş olsun hemencecik gecsin inşallah
Geçmiş olsun Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?