2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım ben 1 ay filan oldu aynı şikayetler vardı. Uykuda da oluyordu uyuşma kolumda da elimde de. Çok şükür önemli birşey çıkmadı. Çok stres yapmistim kendime. Nöroloji bölümüne gittim. Beyin ve boyundan ilaçlı mr cekildim. Bin şükür. Yorgunluktan oluyor sanirim. yine de doktora gorunmelisin bence. Daha iyi hissedersin.

Canım benim yaa çabuk geçsin inşallah. Onların canı yansa bizimki parcalanir. Şifa bulsun kuzum acilen.

Teşekkür ederim canım cevap icin. Iyice gozlemleyeyim devam ederse gideceğim

Bende sabah gökçeyi bırakırken çok kötü hissediyorum kendimi. Dokunsalar ağlıcam bakıcısının kucağından ba ba (bye bye) anne diyo bide ; ( bak gene kötü oldum.
ayy canim ya uzuldum paylastigim icin yapmayin ne olur siz hem evinize hem isinize yetisen fedakar super annislersiniz calisan tum annelerimizi tebrik ediyorum o yuzden

pufpuff çok geçmiş olsun çabuk atlatsın köfte inş. @minnakkartal kıyamam ya çok iyi anlıyorum sizi de inş bi yol bulacaksınız mirada düzelecek @cann10 cann ım geçmiş olsun.parmaklarını dinlendirmwyi dene bide egzersiz yap tabi doktorada git:)görümcen için çok sevindim bak sonunda anladı neyin ne olduğunu.birisi haddini bildirmiş ona:)

valla cnm benm parmak uclarmla baslamisti snra elim snra kolum belime kdr vurmustu. Bigece uyanmistm felc oldm sanmistm elimi hareket ettiremiyodm. Snra zorlu centerdaki beyn cerrahi prof. Yunus beye gttm muayene etti mr sonuclarna bakip omurilik tumorune benziyo uc ay bekle snra tekrar cektir mr dedi. O uc ay hayatm karardi resmen.snra baska bi doktra bakirkoyde norolojiye gttm yne mr girdm ms ten suphelendi goz muayenesi kan falan yine kesin konusulmadi. Buarada benm uyusukluk gecmisti. Gecen ay yne parmaklarm uyusTu gecti snra gitmedm doktra. Baska bi doktrda mr bakmadan stresten oluyo demir ilaclari falan verdi. Yani karmakarisk bi durum benmki. İnsallah onemli bisey degildir cnm ama gt bi doktra ihmal etme. Boyun fitigi, duzlesmesi, kalp bnlar kola vuruyo.

Kuzum benim yaa.. bir an once kurtulur insallah. Gun icerisinde bol su icse faydasi olur mu ki
inşallah canım su içmeye düşkündür ondan kaynaklı olacağını sanmam ama yine de bi gözlemleyelim bakalım

çok canım üzülme lütfen zaten hep bu çelişki oluyo insanın içinde bazen de en ufak bişi de depreşiyo işte duygular inşallah büyüdüklerinde anlarlar bizi çalışsak da çalışmasak da hayatımızdaki bir çok önemli kararı onlar için aldığımızı farkederler

Bende sabah gökçeyi bırakırken çok kötü hissediyorum kendimi. Dokunsalar ağlıcam bakıcısının kucağından ba ba (bye bye) anne diyo bide ; ( bak gene kötü oldum.
mira genelde uyuyo oluyo eer uyanırsa ben çıkmadan anneme anne gelcek anne gelcek diye söyleniyo annemden onay bekliyo kuzum eskiden anne gitti derdi o daha çok üzüyodu beni en azından artık geleceğimin farkında

teşekkür ederim canım inşallah

inşallah canım çok sağol

insallah canim benim

kızlar sabah gökçenin altını değiştirdim. bezini bağladıktan sonra kolundan tutup kaldırdım eşofmanını çekmek için ama o kalkmak istemedi kendini aşağı çekti sonrada acıyo acıyo die kolunu tutmaya ağlamaya başladı koluna elletmedi. ellediğim an ağladı, doktora götürdük bileği çıkmış doktor düzelti ama çok üzüldüm benim yüzümden oldu. keşke daha dikkatli olsaydım. sizler daha dikkatli olun kızlar çok canı yandı gökçenin neyseki şimdi iyi ama bi daha kesinlikle kollarından tutup kaldırmam. bi kez çıktıysa sürekli hale gelebilir dedi doktor.

Bu olaydan dolayı mı çıktı acaba, daha önce çıktı da sen mi bununla ilişkilendirdin?

Gecmis olsun canim gecen gun abiside eceninkini cekti cekme kolu cikar dedim bundan sonra daha dikkatli olmalarini soyleyeyim insallah Gokcenin de tekrarlamaz canim

canım çok geçmiş olsun ne kadar dikkat ediyoruz desek de etsek de hep daha fazlası lazım demek ki

ay bu kız tam bir kokoş olacak ama olurken sen biraz uğraşıcan tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…