O zaman o meşhur tahinli kurabiyesi tarifini istiyorum canım. Geçen gün canımı çektirdini bende dün akşam oturup hamur açıp tahinli çörek yaptım güzel oldu ama kurabiye aklımda kaldıay yine içimiz karardı yahu ben kendi adıma sevindirici bişi söyliyim annem rahmetli kayınvalidemin tarif defterini bulmuş çok şükür o kdr mutlu oldum ki çok kıymetliydi kaybettim diye çok üzülmüştüm
tabi canım mutlaka paylaşırım zaten hamuru açıp çöreğini yapıyosan kurabiyen mis gibi olurO zaman o meşhur tahinli kurabiyesi tarifini istiyorum canım. Geçen gün canımı çektirdini bende dün akşam oturup hamur açıp tahinli çörek yaptım güzel oldu ama kurabiye aklımda kaldı
Çok geçmiş olsun, o kadar kolay mı çıkarmış ya iyice korktum şimdi yakızlar sabah gökçenin altını değiştirdim. bezini bağladıktan sonra kolundan tutup kaldırdım eşofmanını çekmek için ama o kalkmak istemedi kendini aşağı çekti sonrada acıyo acıyo die kolunu tutmaya ağlamaya başladıkoluna elletmedi. ellediğim an ağladı, doktora götürdük bileği çıkmış doktor düzelti ama çok üzüldüm benim yüzümden oldu. keşke daha dikkatli olsaydım. sizler daha dikkatli olun kızlar çok canı yandı gökçenin neyseki şimdi iyi ama bi daha kesinlikle kollarından tutup kaldırmam. bi kez çıktıysa sürekli hale gelebilir dedi doktor.
O konuda cezaevi adaletine çok güvenirim. Orda katili de hırsızı da uyuşturucu satıcısı da herkes kendileri de adli suçlu olmasına rağmen çocuk istismarcılarına karşı çok sertler. Genelde kısasa kısas yapıp bi şekilde de kim Vurduya gönderiyorlar. Hepsi bi süre sonra intihar etmiş oluyor :) bi avukat olarak yargıdan göremediğim adaleti cezaevinde görmek bile rahatlatıyor bazen beni.Daha önce anlatcaktım ama unutmuşum. Bi yakınım bi cezaevinde görev yapıyo. Orda bi mahkum dikkatini çekmiş. çok yakışıklı düzgün giyimli konuşması çok düzgün belli ki bilgili 25 yaşında falan bi genç varmış. her gün tüm gazeteleri alıp sürekli kitaplar sipariş ediyomuş. anlam verememiş bir türlü niye burda bu çocuk diye. müdüre sormuş meğer adam küçük yaşta 5 çocuğu taciz den yatıyomuş içeride. inanamamış. mahkemede sorulduğunda onların küçük masum tertemiz vücutları bende şehvet uyandırıyo demiş gülerek. cezaevinde duyulunca mahkumlar tarafından öldürülmüş şekilde bulunmuş pislik. Kimin yaptığı da meçhul. Elbet ordan çıkacaktı. bu kafayla da muhtemelen yine yapacaktı. iyi ki gebermiş
Sinirlerim alt üst oldu. Allah kahretsin pislik köpek acı çeke çeke geberir inşallah. Yok yaa bu dünya yaşanmaz oldu artık. Hiç umudum kalmadı nerdeyse.bunuda duydumda artık pes.Kızlar bu konuyla ilgili moralim çok bozuk. Dün eşime de dedim psikolojik tedavi görmem lazım diye. Uyuyamıyorum aklımdan çıkaramıyorum.Herkese pontansiyel sapık gözüyle bakıyorum. Hele komşumuz bir olay anlattı. Bir türlü sakinleşemiyorum.Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Kadın işi olunca bir buçuk yaşındaki bebeğini komşusuna bırakıyormuş. Ama bebeğin ağzı yüzü yara oluyormuş. Bir gün komşu kadın ağlayarak gelmiş. Allah aşkına bebeğini bize bırakma demiş. Meğer kocası olacak pisliği organını bebeğin ağzına verirken görmüş. Uykularım kaçtı. Şikayet edelim abla dedim. Nasıl ispat edicem karısı korkudan şahitlik etmez dedi. Peki başka çocukları bu Ada'mdan Nasıl koruycaz
Akıl oynatmamak elde değil.Kızlar bu konuyla ilgili moralim çok bozuk. Dün eşime de dedim psikolojik tedavi görmem lazım diye. Uyuyamıyorum aklımdan çıkaramıyorum.Herkese pontansiyel sapık gözüyle bakıyorum. Hele komşumuz bir olay anlattı. Bir türlü sakinleşemiyorum.Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Kadın işi olunca bir buçuk yaşındaki bebeğini komşusuna bırakıyormuş. Ama bebeğin ağzı yüzü yara oluyormuş. Bir gün komşu kadın ağlayarak gelmiş. Allah aşkına bebeğini bize bırakma demiş. Meğer kocası olacak pisliği organını bebeğin ağzına verirken görmüş. Uykularım kaçtı. Şikayet edelim abla dedim. Nasıl ispat edicem karısı korkudan şahitlik etmez dedi. Peki başka çocukları bu Ada'mdan Nasıl koruycaz
İnsanın kendi ailesiyle de sorunları oluyo yeri geliyo isyan ediyo. ama gerçekten iyi ki benim böyle bir ailem var diyorum. Bir gün olsun böyle bir ahlaksızlığın lafı geçmedi evimizde. olabileceğini bile çok çok sonraları duydum... İnşallah bizim çocuklarımızda ilerde bunu diyebilirKızlar artık haber okumak dinlemek istemiyorum. Herşeyden tiksinir oldum ne zamandır psikolojim bozuk. Çocuklarımızı dışarıdaki yabancılardan koruyalım evet ama günlerdir türkiyedeki enses ilişkiler ortaya çıkıyor. Çorumda 7 yaşındaki kıza 5 yıl boyunca abisi babası tecavüz ediyor kız babadan hamile kalıyor kürtajla bebeği alıp dnasına bakıldığında çocuğun dedikleri doğrulanıyor. Aynı şekilde Elazığda 8 yaşındaki kıza aileden bilmem kaç kişi tecavüz ediyor. İçim almıyor bunları anneleri nasıl bir anneyi bir şekilde göz yumuyor bunlara. Lanetler ediyorum beddualar okuyorum bunları yapanlara. Evet bizlerin aile yapılarında böyle bozukluklar yok çok şükür ama olanlar var ve bu bahsettiğim çocuklar yaşadıklarını arkadaşlarına anlatmışlar korkudan onlarda susmuş. Biz çocuklarımızı duyarlı yetiştirelim susturmayalım ki belki onlar sayesinde arkadaşlarına yardımcı olabilir ve gerekenin yapılmasını sağlayabiliriz.
Anlayamadığım bi durum aslında. Onlarda yadırganacak suçlar değiller ama buna karşı tepkililer. Benim gözümde çokta farkı yok. hani sanki adam öldüren hırsızlık eden biri bunuda yapabilirmiş gibi geliyo. ama seviniyorum da bu haberlere. iyiki varÇok geçmiş olsun, o kadar kolay mı çıkarmış ya iyice korktum şimdi ya
O konuda cezaevi adaletine çok güvenirim. Orda katili de hırsızı da uyuşturucu satıcısı da herkes kendileri de adli suçlu olmasına rağmen çocuk istismarcılarına karşı çok sertler. Genelde kısasa kısas yapıp bi şekilde de kim Vurduya gönderiyorlar. Hepsi bi süre sonra intihar etmiş oluyor :) bi avukat olarak yargıdan göremediğim adaleti cezaevinde görmek bile rahatlatıyor bazen beni.
S sailormoon123 kesinlikle şikayet edin, bi sür tutuklu yargılansa bu suçtan, cezaevinde başına gelecekler bile yeter o sapığa.
Çok sağol canım. Eskiden öğretmenler konusunda haklısın çok fazla dayak vardı okullarda. Ben de çok şahit oldum. anne baba öğretmen ilişkisi sağlıklı olursa çocuklar da o kadar güvende olur bence. Dediğin gibi biz susarsak çocuklar hiç konuşamaz. Biz titiz olalım da bu konuda Allahım korktuklarimizdan uzak tutsun inşallah bizleriteşekkür ederim canım ben sana hem kendim hem çoçuklar için ne güzel ki sen üstelemişsin duyarlısın kaç öğretmen böyle acaba bizim zamanımızda öğretmenler bile böylesini yapardı kaç kez öğrenci döven öğretmenleri (kafası tahtaya vurulan öğrenciler) anneme anlatırdım ne de olsa ben değilim diye belki hiç gelip okula hesap sormadı belki yoğundu belki düşünemedi bilmiyorum ama ben hep korktum hatta içimi rahatlatmak için öğretmenin vurduğu yerde gül biter fln diyordu şimdi görüyorum ne kdr yanlış ben sadece kendi çocuğum için değil en ufak böyle bir olay duyayım direk şikayet ederim etmeliyiz çocuklara bağırmayı öğretirken önce biz bağırmalıyız
Sağol canım. Bahsettiğin olaydaki anne babanın bu olay karşısındaki rahatlığı beni ürküttü açıkçası. Muhtemelen çocuk aile içinde öyle şeyleri açık açık görüyor. Allahım korusun insan kahrolur yaa. Bir de tam tersi çok hassas olmasi gerektiği gibi aileler var. Aslında en çok öyle insanlara ihtiyacımız var. Yine bi erkek öğrencim geçen haftalarda el hareketi yapmış bi arkadaşına normalde yapmayacak bir öğrenci şaşırdım üzüldüm de çok. Babası ile konuştum. Adamın resmen gözleri doldu üzüntüden. Çocuğu aldık karşımıza konuştuk. Çocuk utancindan ağladı arkadaşından görmüş yapmış. Öyle babadan böyle evlatlar yetişiyor. Belki birçoğuna göre el hareketi yapmış olmasi basit gelebilir ama bu hareketleri basit görürsek ilerde daha beterlerinin önünü alamayız.Öğretmenlerind eçok dikkatli olması lazım tebrik ederm seni bi arkadaşım var özel okulda öğretmen 3. Sınıfları okutuyo küçücükler yani bigün bi erkek öğrenci diğer bi erkek öğrenciye açık açık yazmıcam hoş olmayan bişeyi yapmasını söylemiş cinsel anlamda çocuk yapmamış evde söylemiş velisi okula gelmiş öğretmenle konuşmuş bizim arkadaşda bi iki başka öğretmenle bunu yapan öğrencinin anne babasıyla görüşmek için evlerine gitmişler ve verdikleri tepki hııım tamam dikkat ederiz olmuş bu kadar ve çocuk daha öncede buna benzer bişey yapmış aynı yıl içinde yani ne bileyim bi şekilde okulda bu kadarda bırakmış ben sınıftaki diğer velilerin yerinde olsam çok tepki gösterirdim diye düşünüyorum en azından o sınıftan alırdım çocuğumu okuldan bile aldırdım gibi geliyo
Ya Allah kahretsin öyle insanları pislik herif. Bir de öyle bir kocayla hala aynı evi paylaşan ve bir kere şahit olamaşina rağmen bir defa daha tekrar edilmesine göz yuman insana ne demeli. Canım sen biliyor musun kim olduğunu filan adamınKızlar bu konuyla ilgili moralim çok bozuk. Dün eşime de dedim psikolojik tedavi görmem lazım diye. Uyuyamıyorum aklımdan çıkaramıyorum.Herkese pontansiyel sapık gözüyle bakıyorum. Hele komşumuz bir olay anlattı. Bir türlü sakinleşemiyorum.Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Kadın işi olunca bir buçuk yaşındaki bebeğini komşusuna bırakıyormuş. Ama bebeğin ağzı yüzü yara oluyormuş. Bir gün komşu kadın ağlayarak gelmiş. Allah aşkına bebeğini bize bırakma demiş. Meğer kocası olacak pisliği organını bebeğin ağzına verirken görmüş. Uykularım kaçtı. Şikayet edelim abla dedim. Nasıl ispat edicem karısı korkudan şahitlik etmez dedi. Peki başka çocukları bu Ada'mdan Nasıl koruycaz
İnşallah bulunur yaaSimdi okudum kizlar Konya da 6 yasinda yasin adinda bir cocuk evlerinin onunde oynarken kaybolmus hergun boyle haberlerinsallah sag salim bulunur yavrucak
Kanı donuyor insanın. Hadi biri insanliktan cikip yapıyor da nasıl diğeri de ona uyuyor. Allahım sen koru!!!Kızlar artık haber okumak dinlemek istemiyorum. Herşeyden tiksinir oldum ne zamandır psikolojim bozuk. Çocuklarımızı dışarıdaki yabancılardan koruyalım evet ama günlerdir türkiyedeki enses ilişkiler ortaya çıkıyor. Çorumda 7 yaşındaki kıza 5 yıl boyunca abisi babası tecavüz ediyor kız babadan hamile kalıyor kürtajla bebeği alıp dnasına bakıldığında çocuğun dedikleri doğrulanıyor. Aynı şekilde Elazığda 8 yaşındaki kıza aileden bilmem kaç kişi tecavüz ediyor. İçim almıyor bunları anneleri nasıl bir anneyi bir şekilde göz yumuyor bunlara. Lanetler ediyorum beddualar okuyorum bunları yapanlara. Evet bizlerin aile yapılarında böyle bozukluklar yok çok şükür ama olanlar var ve bu bahsettiğim çocuklar yaşadıklarını arkadaşlarına anlatmışlar korkudan onlarda susmuş. Biz çocuklarımızı duyarlı yetiştirelim susturmayalım ki belki onlar sayesinde arkadaşlarına yardımcı olabilir ve gerekenin yapılmasını sağlayabiliriz.
Değişik bi yer cezaevleri ya onlara sorsan onlar kader mahkumu, diğerleri adi sapık, barındırmak hatta yaşatmak istemiyorlar. Racon mu dersin çarpık ahlak anlayışımı dersin ama neticede kural bu.Akıl oynatmamak elde değil.Ama kızdım kadına.Ben olsam yine de şikayet ederdim. ispat edemesem bile en azından çevreden duyulurdu. millet çoluğunu çocuğunu emanet etmezdi ya doğruysa diye. Bunu duyupta nasıl durabilmiş inanamıyorum.
İnsanın kendi ailesiyle de sorunları oluyo yeri geliyo isyan ediyo. ama gerçekten iyi ki benim böyle bir ailem var diyorum. Bir gün olsun böyle bir ahlaksızlığın lafı geçmedi evimizde. olabileceğini bile çok çok sonraları duydum... İnşallah bizim çocuklarımızda ilerde bunu diyebilir
Anlayamadığım bi durum aslında. Onlarda yadırganacak suçlar değiller ama buna karşı tepkililer. Benim gözümde çokta farkı yok. hani sanki adam öldüren hırsızlık eden biri bunuda yapabilirmiş gibi geliyo. ama seviniyorum da bu haberlere. iyiki var
Canım bilsem bir dakika durmam ama bilmiyorum. Anneme gitmiştim. Samimi olduğu bir komşusu var onun kızı da gelmiş. O anlattı. Nerde oturduğunu bile bilmiyorum. Yoksa bırakmam peşini. Yine soracağım kadına belki ismini filan söylet. Direkt şikayet edicem. Çocuğun ailesine de söylemek lazım. O kadın da en az kocası kadar pislik bence. Allah belalarını versin.Çok sağol canım. Eskiden öğretmenler konusunda haklısın çok fazla dayak vardı okullarda. Ben de çok şahit oldum. anne baba öğretmen ilişkisi sağlıklı olursa çocuklar da o kadar güvende olur bence. Dediğin gibi biz susarsak çocuklar hiç konuşamaz. Biz titiz olalım da bu konuda Allahım korktuklarimizdan uzak tutsun inşallah bizleri
Sağol canım. Bahsettiğin olaydaki anne babanın bu olay karşısındaki rahatlığı beni ürküttü açıkçası. Muhtemelen çocuk aile içinde öyle şeyleri açık açık görüyor. Allahım korusun insan kahrolur yaa. Bir de tam tersi çok hassas olmasi gerektiği gibi aileler var. Aslında en çok öyle insanlara ihtiyacımız var. Yine bi erkek öğrencim geçen haftalarda el hareketi yapmış bi arkadaşına normalde yapmayacak bir öğrenci şaşırdım üzüldüm de çok. Babası ile konuştum. Adamın resmen gözleri doldu üzüntüden. Çocuğu aldık karşımıza konuştuk. Çocuk utancindan ağladı arkadaşından görmüş yapmış. Öyle babadan böyle evlatlar yetişiyor. Belki birçoğuna göre el hareketi yapmış olmasi basit gelebilir ama bu hareketleri basit görürsek ilerde daha beterlerinin önünü alamayız.
Ya Allah kahretsin öyle insanları pislik herif. Bir de öyle bir kocayla hala aynı evi paylaşan ve bir kere şahit olamaşina rağmen bir defa daha tekrar edilmesine göz yuman insana ne demeli. Canım sen biliyor musun kim olduğunu filan adamın
İnşallah bulunur yaa
Kanı donuyor insanın. Hadi biri insanliktan cikip yapıyor da nasıl diğeri de ona uyuyor. Allahım sen koru!!!
Ben de kendinin ve oğlumun yüzü görünen fotoğraflarını silmiştim. Sadece kitap filan paylaşıyorum. Zaman kötü. Çok iyi yaparsın canımbugün instagram hesabımı gizli yaptım yavaş yavaş takip edenleri kontrol edip engelleyeceğim normal bir hesap olsun az takipçili ama sağlıklı bir hesap olsun
geçenlerde 8-9 yaşlarında bir kız markette mira mira seslendi eşimle ben şaşırdık annesi geldi igden takip ediyoruz kızım çok seviyo fln tesadüf tabi kötü niyet deil ama eşim o zamandan beri biraz bozuk igye hem nazar fln da diye sevmiyodu bende bu olayları düşününce ne hata dedim kendime direk hesabı kapatmak istemiyorum bir sürü anı güzel dualar var takip ettiğim ilgilendiğim kişiler o yüzden ilk etap gizledim sırayla da sayıyı düşürcem kimin ne gözle baktığını bilmek çok zor hele de herşey bu kdr kirliyken
umudumu yitiriyorum..
kendimi biliyorum foto silerim artık koymam ilk etapta çok iddialı olur benim için ama daha korunaklı bi hesaba dönüştürüp bi tık rahat ederimBen de kendinin ve oğlumun yüzü görünen fotoğraflarını silmiştim. Sadece kitap filan paylaşıyorum. Zaman kötü. Çok iyi yaparsın canım
Aslında silmek lazımBen de kendinin ve oğlumun yüzü görünen fotoğraflarını silmiştim. Sadece kitap filan paylaşıyorum. Zaman kötü. Çok iyi yaparsın canım
pufpuff çok geçmiş olsun çabuk atlatsın köfte inş.
Bebişna hamileymiş canım
Şair burada 2. çocuğu düşündüğünü anlatmışEki Görüntüle 1809529
Daha ikinci olmadan büyüdükçe söylemlerim değişecek gibi hissediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?