bugün instagram hesabımı gizli yaptım yavaş yavaş takip edenleri kontrol edip engelleyeceğim normal bir hesap olsun az takipçili ama sağlıklı bir hesap olsun
geçenlerde 8-9 yaşlarında bir kız markette mira mira seslendi eşimle ben şaşırdık annesi geldi igden takip ediyoruz kızım çok seviyo fln tesadüf tabi kötü niyet deil ama eşim o zamandan beri biraz bozuk igye hem nazar fln da diye sevmiyodu bende bu olayları düşününce ne hata dedim kendime direk hesabı kapatmak istemiyorum bir sürü anı güzel dualar var takip ettiğim ilgilendiğim kişiler o yüzden ilk etap gizledim sırayla da sayıyı düşürcem kimin ne gözle baktığını bilmek çok zor hele de herşey bu kdr kirliyken
umudumu yitiriyorum..
büyük konuşmuyo sadece desekŞair burada 2. çocuğu düşündüğünü anlatmış
bizde ayrıca saklıyoruz her çektiği igye atsam patlama yaşar sanırımBen sırf bu sebeplerle ve eşim izin vermdiği için foto paylaşımı çok yapmıyorum.. Ne kendimizin,ne Efe'nin.. Toplasan 5-10 tane bile yoktur heralde.. Yoksa bana kalsa bende çok seviyorum fotoğrafı,böyle anı gibi kendi hesabım içinde paylaşmayı.. Her ay ayrı bi klasör açıp "Efe 10 aylık" - "Efe 20 aylık" vs gibi ay ay resimleri yüklüyoruz.. Harici bellek aldık ona atıyoruz hep.. Her bir ay klasör en az 250 resim video oluyor..
Aslında iyi ve doğru bir karar..haydi bakalım temizliğe,kolay gelsin..kazara bizi de silme engelleme de
gecmis olsun canim insallah ultrasonda da birsey cikmazBizim de bugün kontrol vardı malum akifte düzelememişti.kulağı iltihaplanmış çok şaşırdım ateşi çıkmadı 3 gün önce çıkmıştı daha da çıkmadı.antibiyotik verdi alores verdi,prospan ve imuneks diye bağışıklık kuvvetlendirici şurup verdi.
Boğazında da bi şişlik vardı sağ tarafta yağ bezesine benziyo dedi 27 nisana ultrasona sıra verdi.
Şuan akif hasta gibi deil arada öksürük hapşırık oda alerjikmiş.keyfi yerinde iştahta iyi sayılır
En guzeli canim:)Bu akşam ki derse girmiycem modum çok düşük ruhuma en iyi gelecek şeye kızıma gidiyorum anneme mesaj attım hazırlasın diye hava aldırıcam biraz kedi severiz biraz koşarız biraz yürürüz eve gelincede odasında başbaşa belki birazına eşimde katılarak oyun oynamak istiyorum..
Canim cocuk alerji doktoruna gotursen daha iyi olur sanki soylediklerin alerjiye benziyor alerji icinde genelde basit alerji suruplari veriyor dr birde burun spreyi cok rahatlatiyorÖyküyü sağlık ocağına götürdüm
İyice gözleri sulanmaya başladı hapşırık burun akıntısı katarin şurup yazdı bi de antibiyotik ama şimdi başlama dedi ilerlerse ateş olursa başlarsın dedi antübiyotiğe
aaaa öyle mi o açmış ben kapatmış gibi olduk iyi mi@minnakkartal eltin hesabi gizliden cikarmis bi bakigim dedim gozum yoruldu
gecmiş olsun Can'ım inşallah ilerlemezÖyküyü sağlık ocağına götürdüm
İyice gözleri sulanmaya başladı hapşırık burun akıntısı katarin şurup yazdı bi de antibiyotik ama şimdi başlama dedi ilerlerse ateş olursa başlarsın dedi antübiyotiğe
Devam ederse götürcem burda yok malesef soğuk algınlığı için yazdı şurup işte o da 6 yaştan küçüklere kullanmayın yazıyo vermicem peditus vercem akşam bakalım geçmezse götürürüm alerji ama bende öyleyim çünkü biliyorum ordanCanim cocuk alerji doktoruna gotursen daha iyi olur sanki soylediklerin alerjiye benziyor alerji icinde genelde basit alerji suruplari veriyor dr birde burun spreyi cok rahatlatiyor
Chicco falan alma derim gozluk markalarindan al bilindik bende almayi dusunuyom ray ban da pahali normal kaliteli bisey almak lazim fazla ucuga kacmaua gerek yok benceKızlar bi de öyküye güneş gözlüğü almak istiyorum bu chicco falan oluyo onlardanmı almalı yoksa gözlükçüden mi baktım bugün gözlükçüye rayban vardı 200 tl dedi inceydi biraz çerçevesi kırar bunu daha sağlamları gelcek on güne dedi
Yani bende öyle düşünüyorum zaten önermedi onu bakalım bekleyelim gelcekmiş yeni modellerChicco falan alma derim gozluk markalarindan al bilindik bende almayi dusunuyom ray ban da pahali normal kaliteli bisey almak lazim fazla ucuga kacmaua gerek yok bence
bencede katarin agir gelir canim kisin dr kucuk ogluma vermisti katarin peditus versen daha iyi olurDevam ederse götürcem burda yok malesef soğuk algınlığı için yazdı şurup işte o da 6 yaştan küçüklere kullanmayın yazıyo vermicem peditus vercem akşam bakalım geçmezse götürürüm alerji ama bende öyleyim çünkü biliyorum ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?