2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ben sırf bu sebeplerle ve eşim izin vermdiği için foto paylaşımı çok yapmıyorum.. Ne kendimizin,ne Efe'nin.. Toplasan 5-10 tane bile yoktur heralde.. Yoksa bana kalsa bende çok seviyorum fotoğrafı,böyle anı gibi kendi hesabım içinde paylaşmayı.. Her ay ayrı bi klasör açıp "Efe 10 aylık" - "Efe 20 aylık" vs gibi ay ay resimleri yüklüyoruz.. Harici bellek aldık ona atıyoruz hep.. Her bir ay klasör en az 250 resim video oluyor..

Aslında iyi ve doğru bir karar..haydi bakalım temizliğe,kolay gelsin..kazara bizi de silme engelleme de

Ben de sildim çoğu resmi bir de gizledim Gerçi benim pek fotom yoktu

bizde ayrıca saklıyoruz her çektiği igye atsam patlama yaşar sanırım ama yine de eğleniyorum paylaşım yaparken bazen komik bazen duygusal sadece bu kdr özel olmaktan çıkması hoşuma gitmemeye başladı sanırım biraz popüler olma zırvalığı içimi sarmıştı ama çok şükür dizginlenemeyecek boyuta gelmeden farkettim silkelendim şimdi toparlıyorum

ahaha bende kaza çok zaten hele bu ara formdayım mesela yarın için bi müdürümüzün doğum gününü organize ettim bizim ekipten birini çağırdım diye genel sekreterlikten birini çağırmışım
o yüzden kontrol aşamasında uykusun almış sağlıklı bir zihne sahip olsam iyi olacak

Bu akşam ki derse girmiycem modum çok düşük ruhuma en iyi gelecek şeye kızıma gidiyorum anneme mesaj attım hazırlasın diye hava aldırıcam biraz kedi severiz biraz koşarız biraz yürürüz eve gelincede odasında başbaşa belki birazına eşimde katılarak oyun oynamak istiyorum..

gecmis olsun canim insallah ultrasonda da birsey cikmaz

En guzeli canim:)

Okudum. Hepsini ne diyeceğimi bilemiyorum başım ağrıyodu kafam şişti şu anda nasıl pislikler var insan bile demek gelmiyo içimden
Ne ara bubkadar bozuldu bu dünya biz çocukken herşey o kadar düzgündü gidr parkta oynardık annem arada gelir köşeden bakardı hiç böyle şeyler bilmezdik

Yarin oglumun kepli fotograf cekimi var ona kiyafet hazirliyorum beyaz gomlek giyecek makinaya kisa programa koydum yikansin utu yapcam altina da lacivert siyaha yakin tonlarda pantolon giyecek kuafore gitti saclarini duzelttirecek erkege bu kadar hazirlik kiz olsa ne yapacak ki oglum anne kizlari gorsn kendi aralarinda ben sunu giycem ben bunu giycem sacimi soyle yapcam surekli konusuyorlar diyor:)) garibim bizimkinin giysilerine ben karar verdim:))

Öyküyü sağlık ocağına götürdüm
İyice gözleri sulanmaya başladı hapşırık burun akıntısı katarin şurup yazdı bi de antibiyotik ama şimdi başlama dedi ilerlerse ateş olursa başlarsın dedi antübiyotiğe

Kızlar bi de öyküye güneş gözlüğü almak istiyorum bu chicco falan oluyo onlardanmı almalı yoksa gözlükçüden mi baktım bugün gözlükçüye rayban vardı 200 tl dedi inceydi biraz çerçevesi kırar bunu daha sağlamları gelcek on güne dedi

Canim cocuk alerji doktoruna gotursen daha iyi olur sanki soylediklerin alerjiye benziyor alerji icinde genelde basit alerji suruplari veriyor dr birde burun spreyi cok rahatlatiyor

@minnakkartal eltin hesabi gizliden cikarmis bi bakigim dedim gozum yoruldu
aaaa öyle mi o açmış ben kapatmış gibi olduk iyi mi

gecmiş olsun Can'ım inşallah ilerlemez

Canim cocuk alerji doktoruna gotursen daha iyi olur sanki soylediklerin alerjiye benziyor alerji icinde genelde basit alerji suruplari veriyor dr birde burun spreyi cok rahatlatiyor
Devam ederse götürcem burda yok malesef soğuk algınlığı için yazdı şurup işte o da 6 yaştan küçüklere kullanmayın yazıyo vermicem peditus vercem akşam bakalım geçmezse götürürüm alerji ama bende öyleyim çünkü biliyorum ordan

Chicco falan alma derim gozluk markalarindan al bilindik bende almayi dusunuyom ray ban da pahali normal kaliteli bisey almak lazim fazla ucuga kacmaua gerek yok bence

Ay çok soru sordum bugün ama güneş kremi hangi marka ve nerden almalı geçen sene turuncu kasadan aldım ama skt si eylüldü o yüzden indirimli sanırım ordan almak istemiyorun eczanede sordun 70-80-90 değişiyo dedi

Chicco falan alma derim gozluk markalarindan al bilindik bende almayi dusunuyom ray ban da pahali normal kaliteli bisey almak lazim fazla ucuga kacmaua gerek yok bence
Yani bende öyle düşünüyorum zaten önermedi onu bakalım bekleyelim gelcekmiş yeni modeller

@oslew ben test amaçlı miraya h&m den aldım en fazla taktığı beş dakika kullanacağını sanmıyorum Nasıl alışır bilmiyorum ilk etapta pahalı almadan ne kdr kullanıyo bi dene alıştır sonra iisini al istersen

bencede katarin agir gelir canim kisin dr kucuk ogluma vermisti katarin peditus versen daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…