2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben anneme bırakıyorum malum biliyorum benden daha titizleniyo kaç tane çocuk bakmış ama hep kendimi onu tembihlerken buluyorum annemde sağolsun hiç bişi demez taam kızım merak etmelerle telkinler beni çoğu kez özür de diliyorum ama tamamen iç güdüsel hele de bu olaylar varken vallahi kadıncağız da parka gittik mesaj eve döndük mesaj

Öğretmenlerind eçok dikkatli olması lazım tebrik ederm seni bi arkadaşım var özel okulda öğretmen 3. Sınıfları okutuyo küçücükler yani bigün bi erkek öğrenci diğer bi erkek öğrenciye açık açık yazmıcam hoş olmayan bişeyi yapmasını söylemiş cinsel anlamda çocuk yapmamış evde söylemiş velisi okula gelmiş öğretmenle konuşmuş bizim arkadaşda bi iki başka öğretmenle bunu yapan öğrencinin anne babasıyla görüşmek için evlerine gitmişler ve verdikleri tepki hııım tamam dikkat ederiz olmuş bu kadar ve çocuk daha öncede buna benzer bişey yapmış aynı yıl içinde yani ne bileyim bi şekilde okulda bu kadarda bırakmış ben sınıftaki diğer velilerin yerinde olsam çok tepki gösterirdim diye düşünüyorum en azından o sınıftan alırdım çocuğumu okuldan bile aldırdım gibi geliyo

Evet canim ya gorsen halini cok tatliydi o kadar is cikti bana kizamadim hic guldum sadece:))

Kızlar bu konuyla ilgili moralim çok bozuk. Dün eşime de dedim psikolojik tedavi görmem lazım diye. Uyuyamıyorum aklımdan çıkaramıyorum.Herkese pontansiyel sapık gözüyle bakıyorum. Hele komşumuz bir olay anlattı. Bir türlü sakinleşemiyorum.Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Kadın işi olunca bir buçuk yaşındaki bebeğini komşusuna bırakıyormuş. Ama bebeğin ağzı yüzü yara oluyormuş. Bir gün komşu kadın ağlayarak gelmiş. Allah aşkına bebeğini bize bırakma demiş. Meğer kocası olacak pisliği organını bebeğin ağzına verirken görmüş. Uykularım kaçtı. Şikayet edelim abla dedim. Nasıl ispat edicem karısı korkudan şahitlik etmez dedi. Peki başka çocukları bu Ada'mdan Nasıl koruycaz

Ya bakıcı bile olsa aynı kişi ya onu demek istiyorum mesela bak yazyağmuru dediya komşu çocuğu bıraktı filan ne bileyim ne biliyosun o evdekiler iyi mi nasıl insanlar evde başka çocukta var
Betüle de dedesi babaannesi bakıyo yani eminimki benim gibi titizleniyolar

Buna benzer bişey bende duydum hepsinin allah belasını versin

dogru soyluyorsun canim bende hic kimseye birakmadim simdiye kadar teklif edenler oldu mesela isin olursa birak diye ama birakmadim guvenemem kimseye iyi dedigimiz insanlari bile cok iyi tanimiyoruz cocuk istismarcilarinin komsularina falan nasil biriydi diye soriyorlar mesela iyiydi boyle birsey yapacak insan degildi cok sasirdik diyorlar
Evet benimde ergenlik caginda bir oglum var evde, ben olsam herseyi dusunurum bu komsunun kendi isi bugun istemese gitmeyebilirdi ben olsam gitmezdim kimseye birakamazdim sanirim pimpirikli olmak rahat olmaktan cok daha iyi kizi erkegi yok artik cok tehlikeli bir zamanda yasiyoruz

işte ben en çok böyle anne babadan korkuyorum ispat edemesende şikayet et bi korku düşür uğraşsın ürksün başkasına deneyemesin

Aynen öyle canım eski karşı komşumla çok iyiydim ben bi gün tam market için kapıdan çıkarken karşılaştık aa betülü götürme bırak dedi daha küçücüktü betüş ona hayır da diyemedim gittim ama kadında şaşırdı hızıma market hemen karşıdaydı ama siteyi dolaşmak gerekiyodu kapı ilerdeydi başka da hiç bırakmadım zaten babaannesi teyzesi hariç

işte ben en çok böyle anne babadan korkuyorum ispat edemesende şikayet et bi korku düşür uğraşsın ürksün başkasına deneyemesin
Allah korusunda böyle bişey duysam şikayet etmem manyağın birine 50 lira bile versen eşşek sudan gelene kdar döver o adamı yaparımda yani biz üni. Okurken bi arkadaşın eski sevgilisi kapısına dayanmıştı kardeşime söyledim abla bi telefonla bi kamyon çingene toplarım oraya adam olsun öyle söyleyin demişti valla hoşuma gitmişti

o da bir çözümdür belki ama sessiz kalmayı içim kabul etmiyor anne baba sessiz kalırsa işte o çocuklar bir kez değil bin kez yaşasa da susar çünkü muhtemel öyle öğrenecek anneden sessiz kalmayı öğrencek biz susarsak çoçuklarımız konuşamaz

Öyle tabi annesinin sessiz kalması hele ki hiç kabul edilir değil

Bende markete giderken bu kizin annesi balkondan gormustu beni getir dursun bende dedi bende bensiz durmaz aglar dedim birakmamistim bende sadece anneme biraktim baska kimseye birakmadim diger cocuklarimida oyle

Simdi okudum kizlar Konya da 6 yasinda yasin adinda bir cocuk evlerinin onunde oynarken kaybolmus hergun boyle haberler insallah sag salim bulunur yavrucak

Ya bu kiz beni delirtcek oglen uykusunda yapiyor ozellikle meme emiyor uykuya daliyor memeyi birakmiyor bekliyorum cekmeye calisiyorum yok boyle devam ediyor en son ben agzindan cekiyorum uyanip kiyameti kopariyor ayagima da yatmiyor ne aksilik yapiyor gorseniz hic durmadan agliyor ya ben ne yapcam boyle uyutma sureci uzuyor sıkıldim artik bazen kiziyorum emmedende uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…