geçen sene almıştım h&m den hep attı falan takmadı şimdi oyuncaklarının içinde arada evde takıyo falan ben takıyorum ya istiyo bugün dedim sana gözlük alayımmı diye al dedi bilmiyorum bakalım çok pahalı bişey bakmıcam zaten ama takcak gibi@oslew ben test amaçlı miraya h&m den aldım en fazla taktığı beş dakika kullanacağını sanmıyorum Nasıl alışır bilmiyorum ilk etapta pahalı almadan ne kdr kullanıyo bi dene alıştır sonra iisini al istersen
Veriyolar bi ilaç ama ne veriyolar bilmiyolar işte hiç sevmiyorum bu asm deki doktorları ikisi de birbirinden beterbencede katarin agir gelir canim kisin dr kucuk ogluma vermisti katarin peditus versen daha iyi olur
Bu olaydan dolayı mı çıktı acaba, daha önce çıktı da sen mi bununla ilişkilendirdin?
Gecmis olsun canim gecen gun abiside eceninkini cekti cekme kolu cikar dedim bundan sonra daha dikkatli olmalarini soyleyeyim insallah Gokcenin de tekrarlamaz canim
canım çok geçmiş olsun ne kadar dikkat ediyoruz desek de etsek de hep daha fazlası lazım demek ki
ay bu kız tam bir kokoş olacak ama olurken sen biraz uğraşıcan tabi :)
ay kuzum ya. içim bi tuhaf oldu düşününce.geçmiş olsun.
gökçe doğduğunda doktor egzersiz diye yatar pozisyondayken bileklerinden kavrayıp kaldırır gibi yapmamı söylemişti. hala yaparım. kollarından tutup sallarım salıncak gibi. her dışarı çıkışlarımızda uçtu uçtu yaparız babasıyla kollarından kaldırıp. ne çok yapıyo muşum bende korktum şimdidikkat edeyim artık
Canim benim cok geçmiş olsun nasil uzulmussun ama cozumu olan birsey cok şükür bende bazen yapiyorum ve hic aklima gelmez gelmedide hemen cikacagi bir daha koltuk altlatindan tutup kaldiririz ozaman sende uzme kendini cok.sukur gecti canim
geçmiş olsun canım.. dün bu tarz bir olay benimde basıma geldı emzırırken dıger göğsüme geçirirken kıt diye kalçasından ses geldi acıyo filan demedi.. inşallah bişi olmamıştır bizimkine debenimde aklım gidiyor böyle sesler çıkınca.. inşallah tekrarlamaz yer yapmaz sizinki..
Geçmiş olsun canım isteyerek yapmadın ya suçlama kendini bende yapıyordum daha dikkatli olayim
aaaa çok geçmiş olsun acaba dha önceden yaşadığı bişey varmıydı.iyiki erken farkedebilmişdiniz.çok geçmiş olsun cnmc
canım ya endişelerini haklı buluyorum.ama öğrenicez çocuklarımızı nasıl koruyabileceğimizi en çok ta öğreticez ki beyni sağlıklı nesiller olabilsinler.çocuklarımızı suçlamıcaz ama en çokta çuvaldızı çocuklarımıza batırıcaz,en çok onlara güvenecez ama güvenimizi sorgulucaz,hangi yaşta olursa olsun elinden tutup göz teması kurabilecez,yerdeki otu gökteki güneşi tüm canlıları sevdirecez yani önce insan olmayı öğreticez...en çokta vicdanı aşılıcaz yine de herşeye rağmen nasıl ayakta kalınabildiğini göstericez....
Çok geçmiş olsun canım, tekrarlamaz inşallah bir daha. Nerden bilebilirdin ki üzme kendini ben de çok yapıyorum. Bundan sonra hep birlikte dikkatli oluruz
Ya sana çok iş çıkarmış ama çok sevimli çok tatlı bence. Sanatsal çalışmalara imza atmış:))
Hepimiz korkar olduk canım. Herşeye şüphe ile yaklaşmaya başladım artık. Bugün bir kız öğrencim ağlıyordu sordum ne olduğunu öğretmenim ablam kolumu yırttı dün. Biraz önce arkadasimın kolu çarptı çok acıdi dedi. Hemen açıp kontrol ettim koltuk altına yakın acayip derim tırnak izleri vardı. Kötü oldum kaç defa üsteledim ablasının yaptığından emin olmak için detaylı sorular sordum. Gittim ablasının öğretmeni ile konuştum. Kızla konussun, yaptıysa bile bir daha yapmasın. Ablası yapmış ama insanın aklına neler geliyor. Bir de bahsettigim öğrencinin annesi babası ayrı olunca aklıma başka şeylerde geldi. Allah korusun üvey anne olayları filan. Toplum olarak iyice paranoyak olduk. Ama bence daha önce olmalıydık. Daha önce etrafimizi sorgulamaliydik Malesef yasalarda yeterli ceza yer almasa bile biz o pislikleri ortaya çıkaralım insan olarak göz yummayalim. Allah yavrularımızı korusun inşallah.
Sağolun kızlar valla o kadar çabuk çıkıyormuş bende anlamadım ki :/ herzaman yaptığım şeydi halbuki. Öncesinde bişeyi yoktu hatta çok keyifliydi teyzesiyle görüntülü konuşuyor dil çıkarıyordu ben esofmaninı çekmek için bileklerinden tutup çektim ağlamaya başladı iyiki ciddiye alıp doktora gittik.Çok geçmiş olsun, o kadar kolay mı çıkarmış ya iyice korktum şimdi ya
O konuda cezaevi adaletine çok güvenirim. Orda katili de hırsızı da uyuşturucu satıcısı da herkes kendileri de adli suçlu olmasına rağmen çocuk istismarcılarına karşı çok sertler. Genelde kısasa kısas yapıp bi şekilde de kim Vurduya gönderiyorlar. Hepsi bi süre sonra intihar etmiş oluyor :) bi avukat olarak yargıdan göremediğim adaleti cezaevinde görmek bile rahatlatıyor bazen beni.
@floven kesinlikle şikayet edin, bi sür tutuklu yargılansa bu suçtan, cezaevinde başına gelecekler bile yeter o sapığa.
Hamileyken aktifti canım hatırlayamadım demekkiSağol canım..
O kimdir ki?Tanıdık gelmedi hiç nick'i
Ya ben kisin gitmistim hastaydim 3 ay gribi atlatamadim hastaliktan mahvolmusum bana birseyin yok dedi ben 3 aydir hastayim dedim hiiim cok surmus dedi zorla bir ilac yazdi ama akli birseye takilmis sanirim beni anlamiyor bir sordugunu tekrar soruyor ecede de biraz grip vardi onada birseyi yok peditus ver dedi ne kadar vereyim dedim kac aylik diye sordu 20 dedim hiii ne kadar ne kadar dusundu yarim olcek ver dedi ben şok guya muayene olduk hayir yani kalabalik falanda degildi yogunluktan desemVeriyolar bi ilaç ama ne veriyolar bilmiyolar işte hiç sevmiyorum bu asm deki doktorları ikisi de birbirinden beter
Ben alerjiyle ilgili bişey yazsın diye gittim ne yazdı
Geçerken kapıdan kimliğini isteyiver :)Kadin isten geldi iki saat once hala kizini almadibizde esim gelecek gorumceye gitcez acep onudami gotursek
Hala burada bizde ustumuzu giyiniyoruzGeçerken kapıdan kimliğini isteyiver :)
Biz geçen sene sebamed aldık 50 üstü ne kdr şimdi bilmiyorum hepimiz onu kullandık eşimle bende güneş alerjisine sahibiz miradan önce 30 üstü kullanıyorduk memnun kaldık en ufak bi kızarıklık olmadı sadece yanmadan döndük :))Ay çok soru sordum bugün ama güneş kremi hangi marka ve nerden almalı geçen sene turuncu kasadan aldım ama skt si eylüldü o yüzden indirimli sanırım ordan almak istemiyorun eczanede sordun 70-80-90 değişiyo dedi
Allahım aorumsuzlugun da bu kadarı.Kadin isten geldi iki saat once hala kizini almadibizde esim gelecek gorumceye gitcez acep onudami gotursek
Ya evet ne rahat insanlar ya buradan tasinmadan rahat yok bana esim gunduz geldi burada aksam burada gitmek bilmiyor esimde kizdi bu ne ya gonder artik dediAllahım aorumsuzlugun da bu kadarı.
Kızlar bi de öyküye güneş gözlüğü almak istiyorum bu chicco falan oluyo onlardanmı almalı yoksa gözlükçüden mi baktım bugün gözlükçüye rayban vardı 200 tl dedi inceydi biraz çerçevesi kırar bunu daha sağlamları gelcek on güne dedi
aaaa öyle mi o açmış ben kapatmış gibi olduk iyi mi
gecmiş olsun Can'ım inşallah ilerlemez
Gidemedik gorumceye kaynim gitmis oraya esimi aradi gorumcemin oglu ve esi evde yokmus bizde oglunu gormeye gidecektik baska bir gun gitcez artik eceninde ustunu giydirmistim adda gitcez diye heveslenmisti komsunun kizida bizdeydi ogluma hadi sen banyo yapacaksin dedim kiza da canim gec oldu artik annen bekler seni sende eve git dedim ayy ne yapayim kizlar soyledim valla benim oglum 9.30 da yatiyor zaten kizi gunduz yedirdim aksam yemek yemek istemedi israr ettim yemedi istahsiz zaten ac ac durdu bu saate kadar
Kolumda birsey yok canim sadece parmaklarim. Devam ederse gidecegim. Sanada cok gecmis olsun insallah onemli birsey yokturvalla cnm benm parmak uclarmla baslamisti snra elim snra kolum belime kdr vurmustu. Bigece uyanmistm felc oldm sanmistm elimi hareket ettiremiyodm. Snra zorlu centerdaki beyn cerrahi prof. Yunus beye gttm muayene etti mr sonuclarna bakip omurilik tumorune benziyo uc ay bekle snra tekrar cektir mr dedi. O uc ay hayatm karardi resmen.snra baska bi doktra bakirkoyde norolojiye gttm yne mr girdm ms ten suphelendi goz muayenesi kan falan yine kesin konusulmadi. Buarada benm uyusukluk gecmisti. Gecen ay yne parmaklarm uyusTu gecti snra gitmedm doktra. Baska bi doktrda mr bakmadan stresten oluyo demir ilaclari falan verdi. Yani karmakarisk bi durum benmki. İnsallah onemli bisey degildir cnm ama gt bi doktra ihmal etme. Boyun fitigi, duzlesmesi, kalp bnlar kola vuruyo.
Cok gecmis olsun canim, hira'da kuzeniyle oynarken kolundan cekmis kolu çıkmıştı, olabiliyor demek ki daha dikkatli olmak lazim.kızlar sabah gökçenin altını değiştirdim. bezini bağladıktan sonra kolundan tutup kaldırdım eşofmanını çekmek için ama o kalkmak istemedi kendini aşağı çekti sonrada acıyo acıyo die kolunu tutmaya ağlamaya başladıkoluna elletmedi. ellediğim an ağladı, doktora götürdük bileği çıkmış doktor düzelti ama çok üzüldüm benim yüzümden oldu. keşke daha dikkatli olsaydım. sizler daha dikkatli olun kızlar çok canı yandı gökçenin neyseki şimdi iyi ama bi daha kesinlikle kollarından tutup kaldırmam. bi kez çıktıysa sürekli hale gelebilir dedi doktor.
Recepte aynisini yapti bugun annemlerde. Teyzesi rujunu kaldirmamis bir baktim yanaklar kipkirmizi :))Kizlar bu sabah eceyle bizim yatakta uyuyorduk o uyanmis beni de uyandirdi bir baktim ki yanaklari dudaklari kipkirmizi once korktum ne oldu diye sonra bir baktim rujumu ele gecirmis yanaklari parmaklari ustu yastik kilifi carsaf her yer ruj olmus ruj bitmis bir rujdu parmagini sokup oyle surmus:)
Ya boyle birsey bende duymustum. Ayni olaymi acaba? Korkunc birsey bu insanlar insanliktan cikti. Deterjanin yazdiklarini duymustum komsudan ama yok artik demistim yalan haberdir diye dusunmustum. Ayni aileden abi baba dede.. hadi biri çıldırmış digerleri nasil ortak oluyor akil alir gibi degil. Kizimin bensiz gittigi iki yer var biri okul biri uzun yillardir tanidigimiz kapi komsumuz. Boyle haberleri duydukca okula giderkende komsuya giderkende aklim hep ondaCanım bilsem bir dakika durmam ama bilmiyorum. Anneme gitmiştim. Samimi olduğu bir komşusu var onun kızı da gelmiş. O anlattı. Nerde oturduğunu bile bilmiyorum. Yoksa bırakmam peşini. Yine soracağım kadına belki ismini filan söylet. Direkt şikayet edicem. Çocuğun ailesine de söylemek lazım. O kadın da en az kocası kadar pislik bence. Allah belalarını versin.
saol canım inş.27 nisana çok var zaman geçmez şimdigecmis olsun canim insallah ultrasonda da birsey cikmaz
bende asm ye götürmüştüm ilk katarin verdi bide tam yazıyo üstünde.bi kaç kez vrdim acaip uyku yaptı.bugün çocuk doktoruna sordum katarini ağır bi grip şurubu gerek yok dedi en fazla bir çay kaşığı verilebilirmiş.bizede alerji şurubu verdi işteÖyküyü sağlık ocağına götürdüm
İyice gözleri sulanmaya başladı hapşırık burun akıntısı katarin şurup yazdı bi de antibiyotik ama şimdi başlama dedi ilerlerse ateş olursa başlarsın dedi antübiyotiğe
Amin.kanı donuyo insanınBugun forumda taciz haberleri zaten beni sok etmisti nehiri uyuturken adem gunes in radyo arsivini dinliyodum mahremiyet egitimi uzerineydi ve o donem haberlerde siirt pervaride 2 ve 3 yasindaki bebege tecavuz haberini duyunca simdi netten de baktim resmn elim auagim titredi basima bi agri girdi anlatamam google yazdim 2010 siirt pervari tecavuz haberi diye okuyunca kalbim firladi allahim kimseyi evladiyla sinamasin vede boyle bisey yasatmasin
Evet canim 4 e gidiyor fazla rahatlik baska birsey degil insan cocugunu bir sorar gelmis eve gun boyu cocugunu gormemis cocugun neredeyse yatma saati gelmis daha da cagirmiyor ilginc gercekten birde aksam yemegi yemedi kizi oglen yedirdim aksam da israr ettim yemedi ac ac saat 9 a kadar durduBizde bu akşam gözlükçüye sorduk iyi bişey alalım diye ama gözlükçü 3 yaşından önce önermiyoruz dedi o zaman aklıma geldi betülü göz için bi prof a götürmüştük o da 3-3,5 yaşında gelin bi daha o zamana kadar anca gelişim sağlanır tarzında bişey demişti bizde vazgeçtik tabi almaktan
Onun bayadır açık ya hep keşfet kosmına düşüyo resimleri
Hey allahım millet kafayı yemiş küçük olsa kozı salldı başından iş yapıyo dicem ama büyük okula giden çocukmuş
@keremalpim bizde o zaman çocupun bileyler görmüş olabileceğini düşünmüştük çünkü evleri çok küçük bi oda bi salon çocupun ayrı odası yok nasıl özel okula yollamışlar şaşırdım filan demişti arkadaşım
ha ha ha Receptemi rujlandi bugun cok komikler:))Kolumda birsey yok canim sadece parmaklarim. Devam ederse gidecegim. Sanada cok gecmis olsun insallah onemli birsey yoktur
Cok gecmis olsun canim, hira'da kuzeniyle oynarken kolundan cekmis kolu çıkmıştı, olabiliyor demek ki daha dikkatli olmak lazim.
Recepte aynisini yapti bugun annemlerde. Teyzesi rujunu kaldirmamis bir baktim yanaklar kipkirmizi :))
Ya boyle birsey bende duymustum. Ayni olaymi acaba? Korkunc birsey bu insanlar insanliktan cikti. Deterjanin yazdiklarini duymustum komsudan ama yok artik demistim yalan haberdir diye dusunmustum. Ayni aileden abi baba dede.. hadi biri çıldırmış digerleri nasil ortak oluyor akil alir gibi degil. Kizimin bensiz gittigi iki yer var biri okul biri uzun yillardir tanidigimiz kapi komsumuz. Boyle haberleri duydukca okula giderkende komsuya giderkende aklim hep onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?