2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Almasam mı acaba bugün çok kötü oldu bakamadı hiç ondan dedim ama bilemedim şimdi
bak işte iyiki vermedim peditus verdim şimdilik iyi bidaha olursa kendi doktoruna götürürm

Simdi bende baktim dehset verici Allah korusun yavrularimizi insanlar cok bozuldu artik neden bu hale geldik anlayamiyorum

@oslew gozluk icin bende erken diye dusunuyorum ama Öykü de alerji varsa gozlerinde sulanma kasinti kizarma gibi belki göz doktoru onerebilir benim oglumun vardi gozleri bir ara kötü olmustu göz doktoruna goturmustum kesinlikle gunes gozlugu kullanmasi gerek demisti hatta gozluksuz gunese cikmasin demisti gerci Öykü daha kücük bilmiyorum kullanabilirmi durdururmu gözünde

Esim askerlik arkadaslariyla whatssapdan yazisiyor dedim ya kizlar aksam benim tel ecedeydi bende birsey bakacaktim esimin telini aldim baktim esime whatssapdan mesaj gelmis hatta esimede sana mesaj gelmis dedim actim soyle bir baktim asker arkadaslari yazismislar esimin adi geciyordu bir bolumde oraya odaklandim esim yazmamis baska sehirden arkadasi bekarken esimin yanina buraya gelmis bara gitmisler vs onu digerlerine anlatmis kizlar falan filan esime ooo kizlar barlar iyiymis yani dedim yok ya abartiyor o bakma sen dedi butun aksam istemeden surat yaptim esime kiskandim sanirim o da neden bakiyorsun ben senin teline bakiyormuyum dedi bak dedim sen de bak ayy ne bileyim haksizim belki benden onceki seyler ama kiskandim iste birde esimin bana hic soylemedigi bir lakabi varmis onu da ogrendim

Oku arada eğlenceli olur :)
Takıyoruz biz böyle bazen işte kıskanasın gelmişse demekki :)

Devam ederse gidicem doktora iyi oldu söylediğiniz ben iyi bişey alırsam sorun olmaz diye düşünmüştüm genelde yazın görüyorum burda küçük bebeklere bile takıyolar

Devam ederse gidicem doktora iyi oldu söylediğiniz ben iyi bişey alırsam sorun olmaz diye düşünmüştüm genelde yazın görüyorum burda küçük bebeklere bile takıyolar
Alisirsa takmaya kullanabilir aslinda ama takarmi ece benim gozlugumu istiyor bazen veriyorum cikartiyor hemen oynamaya basliyor hatta benim gozlugumu kirdi kemik cerceveydi sapini kirdi tamir edilecek gibi degil sapi cerceveyle bir vidayla ekli olanlardan degil bende oglumun gozlugunu kullaniyorum o takmadigi zaman, yeni alcam dedim oglum anne bu senin olsun ben kendime yeni alcam diyor:))

Kerem Alp de yaptığı şeyleri kim yaptı diye sorduğumuzda kendi adını söylüyor:)) Çok tatlı yaa, ne kadar da şeffaflar

Aminn...

Kerem Alp de yaptığı şeyleri kim yaptı diye sorduğumuzda kendi adını söylüyor:)) Çok tatlı yaa, ne kadar da şeffaflar

Aminn...
Benim kızda kim yaptı diye sorunca annem diyor sen yaptın ya diyoruz bu sefer adımı söylüyor yamin yaptı yamin diyor uyanık

bu ne ya allahim kafayi yemezsem iyidir. Duymamidtim ben bunu. Keske duymasaydim da. Gozumun onunde canlaniyo resmen. İnsallah gebermistir hepsi.

Senin deyinc cok algilayamadigi icin gokceye hep. Anne gokcenin yemegini yediriyo falan gibi konustum.
Simdi kendinden hep gokce diye bahsediyo. Gokcenin burnu gokcenin bacagi falan. Anne gokcenin ayakkabisini giydiriyo diyo.
Acaba kotu mu ettim ki. Hep sinir olmusumdur boyle kendinden 3, tekil sahis gibi bahsedenlere. Alisip boyle devam eder mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…