Almasam mı acaba bugün çok kötü oldu bakamadı hiç ondan dedim ama bilemedim şimdiBizde bu akşam gözlükçüye sorduk iyi bişey alalım diye ama gözlükçü 3 yaşından önce önermiyoruz dedi o zaman aklıma geldi betülü göz için bi prof a götürmüştük o da 3-3,5 yaşında gelin bi daha o zamana kadar anca gelişim sağlanır tarzında bişey demişti bizde vazgeçtik tabi almaktan
bak işte iyiki vermedim peditus verdim şimdilik iyi bidaha olursa kendi doktoruna götürürmbende asm ye götürmüştüm ilk katarin verdi bide tam yazıyo üstünde.bi kaç kez vrdim acaip uyku yaptı.bugün çocuk doktoruna sordum katarini ağır bi grip şurubu gerek yok dedi en fazla bir çay kaşığı verilebilirmiş.bizede alerji şurubu verdi işte
Simdi bende baktim dehset verici Allah korusun yavrularimizi insanlar cok bozuldu artik neden bu hale geldik anlayamiyorumBugun forumda taciz haberleri zaten beni sok etmisti nehiri uyuturken adem gunes in radyo arsivini dinliyodum mahremiyet egitimi uzerineydi ve o donem haberlerde siirt pervaride 2 ve 3 yasindaki bebege tecavuz haberini duyunca simdi netten de baktim resmn elim auagim titredi basima bi agri girdi anlatamam google yazdim 2010 siirt pervari tecavuz haberi diye okuyunca kalbim firladi allahim kimseyi evladiyla sinamasin vede boyle bisey yasatmasin
Bi uykum vardi nehiri yatagina koyup uyuyacaktim uykum fslan kactiSimdi bende baktim dehset verici Allah korusun yavrularimizi insanlar cok bozuldu artik neden bu hale geldik anlayamiyorum
Oku arada eğlenceli olur :)Esim askerlik arkadaslariyla whatssapdan yazisiyor dedim ya kizlar aksam benim tel ecedeydi bende birsey bakacaktim esimin telini aldim baktim esime whatssapdan mesaj gelmis hatta esimede sana mesaj gelmis dedim actim soyle bir baktim asker arkadaslari yazismislar esimin adi geciyordu bir bolumde oraya odaklandim esim yazmamis baska sehirden arkadasi bekarken esimin yanina buraya gelmis bara gitmisler vs onu digerlerine anlatmis kizlar falan filan esime ooo kizlar barlar iyiymis yani dedim yok ya abartiyor o bakma sen dedi butun aksam istemeden surat yaptim esime kiskandim sanirim o da neden bakiyorsun ben senin teline bakiyormuyum dedi bak dedim sen de bak ayy ne bileyim haksizim belki benden onceki seyler ama kiskandim istebirde esimin bana hic soylemedigi bir lakabi varmis onu da ogrendim
Devam ederse gidicem doktora iyi oldu söylediğiniz ben iyi bişey alırsam sorun olmaz diye düşünmüştüm genelde yazın görüyorum burda küçük bebeklere bile takıyolar@oslew gozluk icin bende erken diye dusunuyorum ama Öykü de alerji varsa gozlerinde sulanma kasinti kizarma gibi belki göz doktoru onerebilir benim oglumun vardi gozleri bir ara kötü olmustu göz doktoruna goturmustum kesinlikle gunes gozlugu kullanmasi gerek demisti hatta gozluksuz gunese cikmasin demisti gerci Öykü daha kücük bilmiyorum kullanabilirmi durdururmu gözünde
Alisirsa takmaya kullanabilir aslinda ama takarmi ece benim gozlugumu istiyor bazen veriyorum cikartiyor hemen oynamaya basliyor hatta benim gozlugumu kirdi kemik cerceveydi sapini kirdi tamir edilecek gibi degil sapi cerceveyle bir vidayla ekli olanlardan degil bende oglumun gozlugunu kullaniyorum o takmadigi zaman, yeni alcam dedim oglum anne bu senin olsun ben kendime yeni alcam diyor:))Devam ederse gidicem doktora iyi oldu söylediğiniz ben iyi bişey alırsam sorun olmaz diye düşünmüştüm genelde yazın görüyorum burda küçük bebeklere bile takıyolar
Eglenceli aslinda ama o kismi gorunce sinir oldum o arkadasina da sinir oldum ne gereksiz birsey ne gerek var anlatmasinaOku arada eğlenceli olur :)
Takıyoruz biz böyle bazen işte kıskanasın gelmişse demekki :)
Kerem Alp de yaptığı şeyleri kim yaptı diye sorduğumuzda kendi adını söylüyor:)) Çok tatlı yaa, ne kadar da şeffaflarSabahki ruj olayindan sonra carsafi cikarttim bizim yastik kiliflarini cikardim yikamak icin simdi yatak odasina gittik eceyle onu uyutacaktim ecenin yastiginin kilifida ruj olmus onu girmemisim ece yastigi gordu aaa nodu demeye basladi bende ruj olmus kim yapmis bunu dedim ece diyor alem bu kiz:)))
Aminn...Bugun forumda taciz haberleri zaten beni sok etmisti nehiri uyuturken adem gunes in radyo arsivini dinliyodum mahremiyet egitimi uzerineydi ve o donem haberlerde siirt pervaride 2 ve 3 yasindaki bebege tecavuz haberini duyunca simdi netten de baktim resmn elim auagim titredi basima bi agri girdi anlatamam google yazdim 2010 siirt pervari tecavuz haberi diye okuyunca kalbim firladi allahim kimseyi evladiyla sinamasin vede boyle bisey yasatmasin
Benim kızda kim yaptı diye sorunca annem diyor sen yaptın ya diyoruz bu sefer adımı söylüyor yamin yaptı yamin diyor uyanıkKerem Alp de yaptığı şeyleri kim yaptı diye sorduğumuzda kendi adını söylüyor:)) Çok tatlı yaa, ne kadar da şeffaflar
Aminn...
ee asker arkadaşları ne konuşcak :) o zamanı konuşcak hiiiiç takılma :)Eglenceli aslinda ama o kismi gorunce sinir oldum o arkadasina da sinir oldum ne gereksiz birsey ne gerek var anlatmasina
bu ne ya allahim kafayi yemezsem iyidir. Duymamidtim ben bunu. Keske duymasaydim da. Gozumun onunde canlaniyo resmen. İnsallah gebermistir hepsi.Bugun forumda taciz haberleri zaten beni sok etmisti nehiri uyuturken adem gunes in radyo arsivini dinliyodum mahremiyet egitimi uzerineydi ve o donem haberlerde siirt pervaride 2 ve 3 yasindaki bebege tecavuz haberini duyunca simdi netten de baktim resmn elim auagim titredi basima bi agri girdi anlatamam google yazdim 2010 siirt pervari tecavuz haberi diye okuyunca kalbim firladi allahim kimseyi evladiyla sinamasin vede boyle bisey yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?