Ne de güzel olurdubende 15 gunde bır sakarya geyveye gelıyorum belkı bıgun sana da ugrarım...
aslında açıklama da yaptım ama anlayana.akifi ve ayşeyi çok benimsiyolar.iyi bişe aslında ama artık ben rahatsız oluyorum.hiç bi düzenim kalmadı.2 çocuklu anneyim artık 10 yıllık evliyim.evimin kuralları olsun istiyorumKeşke şimdi yemek yicek filan deseydin kimi insan hemen herşeyden nem kapmaya meraklı
Bende az once nehire biraz kizdim onu uyutunca kendimde uyumusum aynen onlar uyuyunca vicdani daha cok yapiyozBetülün mutfağa olan ilgili hali devam ederse becerekli olacak inşallah
Kek yaptık beraber nerdeyse bana elletmicek bende kızdım bi kere dökceksin diye iki dk sonra yine aynı şeyi yaptı kızayım mı sana dedim öyle bi baktı ki böyle ağlamaklı bi ifadeyle üzüldüm ya yavrum bazen çok kızıyorum ona bazen de vicdan yapıyorum tabi genelde uyuduğunda vicdan yapıyorum
zeynep vardı kahramanmaraş onu mu diyorsun.. kızının adı Azra..Hicrani biliyom seni bilemedim ya peki birisi vardi nick zeynep miydu neydi hatirlamiyom hatta oda 4 temmuzda yapacakti dogum icin geri sayma sayfasi vardi oraya da yazismistik bi daha girmedi galiba ben 4 temmuzda dogum yaoacaktim bi hafta erken dogurdum @evlimutluu da bendrn bi hafta once dogum yapmisti
kendini avutmuş garibim.. inşallah isim konusunda tartışmazsınız da 2. bebişiniz gelir arayı fazla açmadan... Allah bahtlarını güzel eylesin inşallah...ay bu arkasi oglan lafindan banada gina geldi. Sacini bagladigimdan beri demiyolar amaboncesinde gokceyide erkek saniyolardi. Kiz deyibce sobradan donmus demekki diyolarkv surekli oyle severdi oğlandi da sonradan kiz oldu yavruuumm falan diye. Sinir oluyodum. Keske oglan olsaydi laflari. Gobegine bakiyolar deligi boyleyse arkasi oglan olurmus. Gokce ayak turnaklarindab gobek deligine kadar benim kopyam. Oyle olsaydi benim arkama 2 kiz dogmazdi. Ay bi de benim universite mezunu gorumcem de annem bilir bunlari demiyo mu kasila kasila. Allahim sana geliyorum diyodum icimden. İnsallah bi tane daha kizim olur (tabi ikinciye cesaret edebilirsem) hem kendim istiyorum. Hem de onlarin eline sirf erkek diye simartilacak bi cocuk vermek istemiyorum. Tabi oncelikle saglikli olmasi tek dilegim. Allah hayirlisini versin. Ama erkek bi cocugum olursa basta isim konusundan baslamak uzere biz epey bi kavga ederiz kesin
Ben coook nadir kızıyorum az once niloya diye aglayip duruyordu biraz sesimi yukseltip aaaahh yeter dedim. Bana oyle bi bakti ki bin pişman oldum öptüm sarildim.Bende az once nehire biraz kizdim onu uyutunca kendimde uyumusum aynen onlar uyuyunca vicdani daha cok yapiyoz
Gecmis olsun canim insallah cabuk atlatir BeyzaBizede geldi hastalik gece hic uyuyamadik simdide hapsuruk ve burun akintisi var ihlamur yaptim inşallah icer
haklisin canim seni anliyorum ben buyuk oglum dohdugunda kv ile birlikte oturuyordum oglum 1 yasina gelene kadar oradaydim kv cay veriyordu vakitli vakitsiz meyve veriyordu kaynim cikolata veriyordu zaten istahsiz yemeyen bir bebekti soyluyordum ama hic kimse beni dinlemiyordu ya da uyutuyordum kaynim geliyordu kapiyi aciyordu bagira bagira amca nerede diyordu uyuyor dememe ragmen amca amca diye sesleniyordu iste bunlar beni cok bunaltiyordu bazi seyleri anneye birakmak gerek onun koydugu kurallar cercevesinde hareket etmeleri lazim ne zaman evimi ayirdim dunya varmis dedim istedigim gibi yedirdim icirdim uyuttum ve oglum biraz kilo almaya baslamistiNe de güzel olurdu
aslında açıklama da yaptım ama anlayana.akifi ve ayşeyi çok benimsiyolar.iyi bişe aslında ama artık ben rahatsız oluyorum.hiç bi düzenim kalmadı.2 çocuklu anneyim artık 10 yıllık evliyim.evimin kuralları olsun istiyorum
Yok kesin tartisiriz :)kendini avutmuş garibim.. inşallah isim konusunda tartışmazsınız da 2. bebişiniz gelir arayı fazla açmadan... Allah bahtlarını güzel eylesin inşallah...
Sagol canim. İnsallah bisey olmaz bebislerimize. Dikkat ediyodur o da emibim. Benim gafletim iste birakmsmaliydim@Akaibu geçmiş olsun ucuz atlatmisiniz. Bugunlerde esim hep götürüyor parka. Simdi korktum iyice tembihleyeyim ya da bende parka gideyim
Aboo nasıl gelin pabuç kadar dili var demişlerdirYok kesin tartisiriz :)
Burda anne baba adi koymak kaniksanmis artik. Esimin bi akrabasi ilk erkek cocuguna isim koyarken babasinin adinin yanina ikinci isim ekledi diye adami evlatliktan reddediyolardi. Mahkemeye basvurup sildirdi.
Esimin dayisinin iki oglu var. İkisi de ilk cocuklarina babalarinin adini verdiler. Hadi biri veriyo digeri niye veriyo.
Gokce hamileyken erkek diye kp in adiyla seviyolardi erkek diye. Yaninada baska ad koymayacak misiz. Tek isim olursa tum egitim masraflarini kp karsilayacakmis. Bide cocuguma koymayi asla dusunmeyecegim bi ismi var.
Neyse kiz olduğunu ogrendik bu sefer kv nin adiyla anilmaya basladi. Esimde gelenek falan dedi ama izin vermedim. Madem ortak isim koymaya niyetin yok ben istedigim ismi koyarim yanina da sen ekle ananin ismini mi ekliyosun neyi ekliyosan dedim.Yoksa da kapi orda.
Bu seferde bu boyle olsun nasilsa erkek olunca kp in adi konulacak kari koca ad vermis gibi garip olacak laflari donmeye baslandi. Esime dedigim lafin aynini onlara da soyledim . kapi orda kismi haric tabi ki. Ortam buz. Ondan beri lafi acilmiyo ama bi erkek cocugum olacak olsu. Kaos olacagi kesin.
Ay ben cok dertliyim bu konuda
Canim pek kizmiyom bugun acayip bi basim agriyodu bosluguma geldi o yuzden tabi bende bin pisman oldum ufacik bi ses yukseltmeydi benimkiBen coook nadir kızıyorum az once niloya diye aglayip duruyordu biraz sesimi yukseltip aaaahh yeter dedim. Bana oyle bi bakti ki bin pişman oldum öptüm sarildim.
Arkadaşlar lütfen kizmayalim cocuklarimiza çok küçükler ve masumlar. Ben çok üzülüyorum.
ahh canım Allah kalbine göre versin inşallah... benim ilk eşim kızıma ilk adını onun ve benim isimlerimden oluşan büşra asını koyduk ikinci isme ise benim kızlık soyadımı verdi(isimle hiç alakası yok) biz 5 kızkardeşiz erkek olmadığından soyadımız Büşra da yaşasın diye :) ikinci eşim annemin söylediği ismi koydu şükür bu yönden şanslıyım..Yok kesin tartisiriz :)
Burda anne baba adi koymak kaniksanmis artik. Esimin bi akrabasi ilk erkek cocuguna isim koyarken babasinin adinin yanina ikinci isim ekledi diye adami evlatliktan reddediyolardi. Mahkemeye basvurup sildirdi.
Esimin dayisinin iki oglu var. İkisi de ilk cocuklarina babalarinin adini verdiler. Hadi biri veriyo digeri niye veriyo.
Gokce hamileyken erkek diye kp in adiyla seviyolardi erkek diye. Yaninada baska ad koymayacak misiz. Tek isim olursa tum egitim masraflarini kp karsilayacakmis. Bide cocuguma koymayi asla dusunmeyecegim bi ismi var.
Neyse kiz olduğunu ogrendik bu sefer kv nin adiyla anilmaya basladi. Esimde gelenek falan dedi ama izin vermedim. Madem ortak isim koymaya niyetin yok ben istedigim ismi koyarim yanina da sen ekle ananin ismini mi ekliyosun neyi ekliyosan dedim.Yoksa da kapi orda.
Bu seferde bu boyle olsun nasilsa erkek olunca kp in adi konulacak kari koca ad vermis gibi garip olacak laflari donmeye baslandi. Esime dedigim lafin aynini onlara da soyledim . kapi orda kismi haric tabi ki. Ortam buz. Ondan beri lafi acilmiyo ama bi erkek cocugum olacak olsu. Kaos olacagi kesin.
Benim kv ilk oglumda tutturdu babamin ismi olsun diye cok eski bir isim su anda piyasada yok oyle isim bir iki soyledi sonra esimde bende cevap vermeyince bir daha demedi o kadar kizi var torunlari var kimse koymamis neden benYok kesin tartisiriz :)
sen benim nelere sustugumu bi bilsen. Burda bardak tasti artik. Esimle o kadar cok kavga ettik ki bu konuda. Sakasina tahammulum yok. Uzatsalardi daha da beter konusurdumAboo nasıl gelin pabuç kadar dili var demişlerdir
ne guzel iste. Esler birlikte karar versinler istiyorum bende. Esim ailesi istiyo diye degilde kendi bi ismi cok isteseydi tamam derdim bende. Ama sirf onlari kirmamak icin beni kirmaya kalkinca dayanamadim. İnsallah hersey daha kolay olur bundan sonraahh canım Allah kalbine göre versin inşallah... benim ilk eşim kızıma ilk adını onun ve benim isimlerimden oluşan büşra asını koyduk ikinci isme ise benim kızlık soyadımı verdi(isimle hiç alakası yok) biz 5 kızkardeşiz erkek olmadığından soyadımız Büşra da yaşasın diye :) ikinci eşim annemin söylediği ismi koydu şükür bu yönden şanslıyım..
madem o kadar seviyomus babasinin adini kendi ogluna koysaymis. Ay sanki evliyalar padidahlar isimleri yuruyecek. Bi de gorumcem babam gokhani bu yasa kadar buyuttu okuttu hakki degil mi dedi. Ben toprakta bitmedim heralde beni de anam babam okuttu buyuttu dedim sustu.Benim kv ilk oglumda tutturdu babamin ismi olsun diye cok eski bir isim su anda piyasada yok oyle isim bir iki soyledi sonra esimde bende cevap vermeyince bir daha demedi o kadar kizi var torunlari var kimse koymamis neden ben
Sonra eltim kiz olursa kv nin ismini koyarsin dedi bende senin iki kizin var yenge sen neden koymadin koysaydin ya dedim biz kp in ismini kouduk sizde kv ninkini koyin dedi bende koymam dedim yine eceye hamileyken eltim ve birkac kisi daha adiyla geliyor deyip kv nin ismini koymami soylediler bende koymayacagim dedim hic uzatmadim Allahtan esimde benim gibi dusunuyor zaten kv nin ismide cok eski bir isim
İs bankasi yayinlarinin mi?Kızlar Azad'a çok hoş bir kitap aldım. Hareketli kitap bayıldı :) diğer oyuncakları pek istemiyor puzzle ya da kitap alınca ilgi gösteriyor bir tek
Evet o diğerlerini de alıcam heralde pek sevdiİs bankasi yayinlarinin mi?
Gokceye gosterdim ama hic ilgisini cekmedi sipanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?