2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yani iste herkes diretiyor dedigin gibi dokuz ay tasi karninda ama ismini koyma hakkin olmasin ben kimseye karismam herkeste karismasin benim abim ogluna babamin ismini koydu ne biz ne annem hic karismadik babam vefat etti zaten kp karismasi gibi bir durumda olmadi babamin ismide eski ama bugun konulan isimlerden anlamli guzel bir isim kendileri babamin ismini ve yanina bir isim daha ekleyip koymaya karar vermisler bize nasil dediler gayet guzel dedik kizinda yine bizim gelin sare ismini cok begeniyormus yanina bir isim daha eklediler onuda nasil diye sordular bizde guzel dedik ama hic karismadik annesi babasi varken bize dusmezki benim kv de hep benim ismim cok guzel bakanin ismi der bayan bir bakan vardi onun ismi:))
Senin gorumcende madem kendi koysun babasi o kadar bakmis buyutmus demi ama erkegi kizi yok evlat evlattir o koysun

Benim büyük kızımın adida babannesinin adı. Kv eşim kp bunlar ben hamileyken anlasmis meğerse babannesinin adını koymak için. Hiç haberim yok. Hamileyken eşime şu olsun bu olsun falan diyorum oda hiç söylemiyo annemin adını koycam diye. Doğum oldu eve geldim annemin adı olacak dedi eşim. Niye dedim ne zaman karar verdik buna dedim hamileyken karar verdikya dedi bana.ben şok tabi. Ama neyseki kv nin adını seviyorum hatta dizilerde falan bi ara pek bi moda oldu:)) feride:)) tamam dedim.ama şimdiki aklım ve yaşım olsa kabul etmezdim yada yanına bişey koyardim.

İs zaten kocada bitiyo. Aileler ne derse desin o hayir derse tamamdir. Benim ailemde de hic karisilmaz. Eskiden koyarlarmis. Benim adimda babannemin adi mesela. Dedem ben dogunca kendi annesinin adini koymak istemis. Babamda o kadar seviyosan anneni kendi kizina koysaydin demis. babannemin adini koymuslar. Ama sevmiyorum bende adimi. Babannem bi gun benden icin adini seviyo heralde hic sikayet etmiyo dedi baya kalabalik bi ortamdi. Sikayet etsem nolcak koymussunuz bi kere gidip degistirecek halim yok ya dedim Benim esim tek erkek olunca biraz fazla yukleniyolar her konuda . soyle esimle guzelce oturalim isim begenelim diyemedik agiz tadiyla.
sizinkiler akilli davranmislar :)) yeni dogum yapmis gelmissin anlayamamisindir bile ne oldugunu :) guzelmis ama ismi. Benim kv nin adi da cok absurt bisey degil ama kp imin adi gani :) ya dusunemiyorum cocuga gani oglum falan dedigimi esime bunu diyince ama diyo allahin ismi oyle deme. Ona lafim yokta madem Allahin isimlerinden oldugu icin bu kadar isteklisiniz 3 kardessiniz birinizin adinda bile dini emare yok dedim. Cevap yok :)) amac babayi memnun etmek. Beni ikna etmeye ugrasiyo.
Dogmamis cocugun adinin derdine dustum resmen. Ama olacaklari o kadar iyi tahmin ediyorum ki. Onlar bi yandan ben bi yandan esime yuklencem kriz cikcak :)

Sende o zaman benim babamında adı olsun de :)

Yedi yemezmi bir gogsumu emdi onu kapatip digerini emdi gunduzun acigini kapatti:)) ama uyumadi henuz makinaya camasir koyuyor simdi:))ecede gunduz zor uyuyor
Canım bu konuda benim başıma bir olay gelmişti. Üçüncü çocuklarının doğum kaydı için bir çift gelmişti diğer iki çocuk oğland büyüğüne kp ismi küçüğe babası isim koymuş sonuncu kız ve kv ismini koymak istiyordu adam. Eşi mazlum bişeydi sadece kızına kendi isim koymak istiyordu hatta ikinci ismine kv nin ismi olsun diyordu ama adam tek isim olacak diye tutturmuşt bende adama çok sinirlenmiştim. Kadın biraz kararlı olunca adam kadını bırakıp gitti yazdır yazdırabilirsiniz diye bir sürü tehdit savurdu. Çok üzüldüm kadına nasıl ağlıyordu gideyim dedi hayır gitme blöf yapıyor birazdan gelmeyeceğini anlarsa mecbur geri döner gelir senin istediğin ismi yazdırırsın korkusuna dedim ve aynen dediğim gibi adam geri döndü geldi ben araya girdim adama bak bu kadın sana üç dünya güzeli evlat vermiş diğerlerinde sesini çıkarmamış. Anne olmak kolaymı neden eşini üzüyorsun dokuz ay karnında taşımış bırak onun istediği olsun dedim. Adam biraz yumuşadı ya annemler duyarsa falan dedi anne babanın okuma yazması varmı dedim yok dedi tamam o zaman iki isim koyduk dersiniz onlar öyle bilir dedim. Böylece çocuğun ismi sadece ece oldu ve annesi okadar sevinçliydi ki anlatamam çok dua etti bana.
İnşallah ikinci çocuk oğlan olursa bu duruma düşmezsiniz canım

Bize kimse karışmadı isim konusunda eşimle birlikte karar verdik. Bi sürü isim arasında kaybolmuşken ada koymaya karar verdik. Eşimde çok kısa ama ikinci bi isim mi koysak dedi. Bende eşime takıldım. Gökçe ada olsun diye sonuç olarak eşim gökçe ismini çok sevdi ada yı attı gökçe olsun dedi. Benimde hoşuma gitti kabul ettim. O kadar isim aradık listeye gökçeyi hiç koymamıştık :)

yazik ya deger mi acaba onlar egolarini tatmin edecekler diye kadindan bu hakki almaya. İyi konusmussun orda canim.
Oyle bisey olursa bu kadin kadar sessiz durmayacagim kesin ama sutliman olacaginida hic sanmiyorum. İstedigimi yaptiririm mutlaka bu konuda tavizim yok. Esime arada laf sokuyorum. Kesin boyle boyle olacak o yuzden ikinci cocugu bile istemiyorum diye. Yok olmaz falan diyo. Ama bakalim neler yasayacagiz

bizimde hic aklimizda yoktu gokce. Neler neler dusundum. En son sinir oldum kura cekcem dedim. 535384 kez okudugum bi kitap var orda gökçen diye bi karakter vardi cok severim.onunla gülce arasinda kararsiz kaldim. Esim gökcen dedi. En son o olsun dedim. Millete soyluyorum herkes gokce anliyo. Neyse dedim gokce olsun en azindan cocuk zorlanmasin. :))
Bi kizim daha olursa adini gülce koycam ama

Bizede kimse karışmadı zaten karıştırmaxdımda. Ben ada ismini çok seviyordum eşim ilk çocuğun adını koymak senin hakkındır dedi. Bende senin sevdiğin bir isim varmı dedim elifi severim deyince o zaman elif ada olsun dedim böylece onada bir hak vermiş oldum. Ama ikinci çocuk olur ve de oğlan olursa eşime evlenmeden önce sözüm var adı ahmet emin olacak. Ahmet trafik kazasında ölen abisinin adı emin ise abisinin ölümüne dayanamayıp bir hafta sonra vefat eden dayısının adı.

Gülce de çok güzelmiş bende kızım olursa koysam mi

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Elif ada ismide çok güzel ben çok beğeniyorum.

Gulce. Bayıldım çok güzel bi isim. Ama oğlun olursa ganiyi koymamak için elinden geleni yap bencede:)))

Çok üzüldüm.allah rahmet eylesin. Ahmet emin gerçekten çok güzel çok anlamlı da bi isim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…