boyle sebeplerde bende hakkimdan feragat ederim mutlaka. Guzel isimlermiste zaten. Allah rahmet eylesinBizede kimse karışmadı zaten karıştırmaxdımda. Ben ada ismini çok seviyordum eşim ilk çocuğun adını koymak senin hakkındır dedi. Bende senin sevdiğin bir isim varmı dedim elifi severim deyince o zaman elif ada olsun dedim böylece onada bir hak vermiş oldum. Ama ikinci çocuk olur ve de oğlan olursa eşime evlenmeden önce sözüm var adı ahmet emin olacak. Ahmet trafik kazasında ölen abisinin adı emin ise abisinin ölümüne dayanamayıp bir hafta sonra vefat eden dayısının adı.
Koy canim onlarda ayni olsunGülce de çok güzelmiş bende kızım olursa koysam mi
dusundukce afakanlar basiyo bana zatenGulce. Bayıldım çok güzel bi isim. Ama oğlun olursa ganiyi koymamak için elinden geleni yap bencede:)))
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Elif ada ismide çok güzel ben çok beğeniyorum.
Çok üzüldüm.allah rahmet eylesin. Ahmet emin gerçekten çok güzel çok anlamlı da bi isim zaten.
amin kızlar evet isimler güzel ve anlamlı gerçekten ama iyi ve herkes tarafından sevilen takdir edilen kişiler olması benim için önemliydi. Bilmiyorum ad çeker derler ya iyi insanlar olmasalardı yinede böyle bir söz vermezdim doğrusu.boyle sebeplerde bende hakkimdan feragat ederim mutlaka. Guzel isimlermiste zaten. Allah rahmet eylesin
Koy canim onlarda ayni olsun
dusundukce afakanlar basiyo bana zaten
ayy gulce okadar guzel bi isimki burdada bi bebek var 17 aylik adi gulce ve maşallah inanilmaz tatli bende hem adina hem kendine bayildim :))yazik ya deger mi acaba onlar egolarini tatmin edecekler diye kadindan bu hakki almaya. İyi konusmussun orda canim.
Oyle bisey olursa bu kadin kadar sessiz durmayacagim kesin ama sutliman olacaginida hic sanmiyorum. İstedigimi yaptiririm mutlaka bu konuda tavizim yok. Esime arada laf sokuyorum. Kesin boyle boyle olacak o yuzden ikinci cocugu bile istemiyorum diye. Yok olmaz falan diyo. Ama bakalim neler yasayacagiz
bizimde hic aklimizda yoktu gokce. Neler neler dusundum. En son sinir oldum kura cekcem dedim. 535384 kez okudugum bi kitap var orda gökçen diye bi karakter vardi cok severim.onunla gülce arasinda kararsiz kaldim. Esim gökcen dedi. En son o olsun dedim. Millete soyluyorum herkes gokce anliyo. Neyse dedim gokce olsun en azindan cocuk zorlanmasin. :))
Bi kizim daha olursa adini gülce koycam ama
Di mi ya cok guzel o da. Gülce diye bi siir var ya hep ürperirim okurken dinlerken. İlk okudum dedim tamam kizim olursa gülce koycam. Cok sevdigim eski bi arkadasimin adi da gülce. Sempatim var isme. İnsallah Allah nasip eder de bi kizim olur koyarim.ayy gulce okadar guzel bi isimki burdada bi bebek var 17 aylik adi gulce ve maşallah inanilmaz tatli bende hem adina hem kendine bayildim :))
Herkes ayri alem :) seninkiler iyi versiyonmus ama sanslisin :) benimkilerde sanki ben orda yokum gökceyi de kv kendi dogurmus gibi. Esim baba evinden almis getirmis gibi Cocugun her seyine bisey buluyolar. Tum guzel akilli huylarini kv de den deli huylarini kp den zekasini babasindan almis meselaBenim kv de kp de ismi koyunca hic benzemese bi huyu ceker derler aman bize kaderi huyu benzemesin sakin koymayin derler
Di mi ya cok guzel o da. Gülce diye bi siir var ya hep ürperirim okurken dinlerken. İlk okudum dedim tamam kizim olursa gülce koycam. Cok sevdigim eski bi arkadasimin adi da gülce. Sempatim var isme. İnsallah Allah nasip eder de bi kizim olur koyarim.
Ay ben baya baya cocuk istiyomusum resmen onu farkettim dusuncesi bile icin icin mutlu ediyo beni
ayy bu ara bende icin icin ikinci cocugu ister oldum ama birak esime kendime bile zor itiraf ediyorum birlikte oynarlar zor anlarinda hep bir kardesi odugunu bilir yeri gelir bana anlatamadigi bisi olursa ki inşallah olmaz kardesiyle paylasir ne biliim kardes candir. Bu arada kizimin ten rengi elleri benden geri kalan herseyi babadan ama babasina benzemeside beni mutlu ediyor oda sevdigim adam sonuctaHerkes ayri alem :) seninkiler iyi versiyonmus ama sanslisin :) benimkilerde sanki ben orda yokum gökceyi de kv kendi dogurmus gibi. Esim baba evinden almis getirmis gibi Cocugun her seyine bisey buluyolar. Tum guzel akilli huylarini kv de den deli huylarini kp den zekasini babasindan almis meselatip olarakta benzetiyolardi baktilar cocuk tirnagina kadar anasi onun asla lafi edilmiyo evde bende icin icin gulerek izliyorum oyle
bizimde 1.5 yil hic bi sorun olmanasina ragmen bebegimiz olmadi bende ruyamda gordum ve cok inandim ruyam dogrusysa 2 aya hamile kalmam lazim ve kizim olacak dedim ve kaldim tam baska dr a sorun ne diye gittik 1 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim beni her gorende erkek bu dedi karnim icin hatta okadar etkilenmisimki sezeryan dogum videomda dr gozun aydin dogdu diyo ben kizmi diye soruyorum :)) videoyu izleyene kadarda hatirlamamistim sordugumu :))Bugun isim konusu tartisilmis ben de ankatayim bariii.Agustos 2013 te tup bevek yaptirdik olmadi tabi ben o siralarda bi ruya gordum dogum yapmisim ve kucagima beyaz pamuk gibi yuvarlak yuzlu bir kiz cocugu veriyorlardi emxireyim diye adi ne olsun diye sordular ben de ece ismini cok severim elf ece olsun diyiverdim ruyami esime anlattim ve esim cok istiyorsun o yuzden dedi.Neyse ben o ay hamile kalmisim ve cinsiyetiogrendigimizde direk elif ece dedik:) Kizim ayni ruyamdaki bebege benziyor.Sanirim ulvi bi ruyaydi
canim benim gorunmez kaza olmus cok geçmiş olsunUyutmaya goturmustum komidin kenarina vurdu kafayı çizildi kanadı biraz da, dikislik değil şükür, tabi benim yanımda oluyormuş nedense boyle kazalar
Aynen bende esime hic soylemiyorum. Suan fiziksel olarakta zihinsel olarakta hic hazir degilim ama cok istiyorum nasil oluyosa artik :))ayy bu ara bende icin icin ikinci cocugu ister oldum ama birak esime kendime bile zor itiraf ediyorum birlikte oynarlar zor anlarinda hep bir kardesi odugunu bilir yeri gelir bana anlatamadigi bisi olursa ki inşallah olmaz kardesiyle paylasir ne biliim kardes candir. Bu arada kizimin ten rengi elleri benden geri kalan herseyi babadan ama babasina benzemeside beni mutlu ediyor oda sevdigim adam sonucta
Gecmis olsun canim onemli bisey olmamis sukurUyutmaya goturmustum komidin kenarina vurdu kafayı çizildi kanadı biraz da, dikislik değil şükür, tabi benim yanımda oluyormuş nedense boyle kazalar
Ben oğlum olursa özgür mu koysam diyordum eşimde olumlu yaklaşıyordu bu isme. Ama özgür abimin ismi ve abimin huyu pek iyi değildirBenim kv de kp de ismi koyunca hic benzemese bi huyu ceker derler aman bize kaderi huyu benzemesin sakin koymayin derler
bizdede akrabalar.hep kime benziyo calan dediklerinde kv ikisinede benziyo diyo bu konuda hakkini yiyemem belkide bundan bizde hic onemsenmiyorAynen bende esime hic soylemiyorum. Suan fiziksel olarakta zihinsel olarakta hic hazir degilim ama cok istiyorum nasil oluyosa artik :))
En cokta gokce icin istiyorum ayni sekilde.
Aslinda benim icinde hic sorun degil. Neye benzedigi kime benzedigi hic umrumda olmaz. Ama misal akrabalari geliyo. İlla ki konusulur cocugun kime benzedigi. Bana benzetiyolar bi suratlari dusuyo bize benzesin istedik ama napalimlar falan. Sanki hilkat garibesiyiz bizde. Bizim tarafa benzesin o tarafa benzemesin. Ne biliyim insan dusunsede soylememeli bu tur laflar. Bi kendilerini mukemmel gorme hali var. o yuzden seviniyorum iyi ki benzememis diye bi de ona kasilmalarini hic cekemezdim.
Buda iyiymis :)) bende cok istiyorum oglum olsun ve kv esimden once 1 yasindaki oglunu kaybetmis hala konusu gecse cok uzulur bende onun adini koymak istiyorum tabi oglum olursa kimseden boyle bi teklif gelmedi ama ben düşünüyorum acikcasiBen oğlum olursa özgür mu koysam diyordum eşimde olumlu yaklaşıyordu bu isme. Ama özgür abimin ismi ve abimin huyu pek iyi değildiramannn dedim kız halaya oğlan dayıya çekermiş birde ismini koyarsak OooooOoo işimiz var deyip vazgeçmiştik gerçi oğlumuzda olmadı :)
Geçmiş olsun canım :/Uyutmaya goturmustum komidin kenarina vurdu kafayı çizildi kanadı biraz da, dikislik değil şükür, tabi benim yanımda oluyormuş nedense boyle kazalar
Geçmiş olsun CanımUyutmaya goturmustum komidin kenarina vurdu kafayı çizildi kanadı biraz da, dikislik değil şükür, tabi benim yanımda oluyormuş nedense boyle kazalar
kirpi yavrusunu pamugum diye severmis ya. Babasina benzemis halasina benzemis hic umrumda olmaz benimde. Ha bana benzemesi hosuma gitmiyo degil. Ama baskasina benzese de bozulmazdim klon yapmadik sonucta. ilk dogdugunda ayni kp e benziyodu. Surat ifadesi kaslari catik bakisi falan. Hepimizde derdik ayni dedesi diye aklima bisry gelmedi hic.. Sislikler inince degisti biraz. Simdide surekli ilk dogdugunda cok guzeldi gokce daha tatliydi bize benziyodu diyen bi kaynana olunca Allahim iyi ki ekmegine yag surmemissin diyorum acikcasi.bizdede akrabalar.hep kime benziyo calan dediklerinde kv ikisinede benziyo diyo bu konuda hakkini yiyemem belkide bundan bizde hic onemsenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?