2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İyi düşünmüşün canım. Oglunuz olursa Eminim eşinde mutlu olur fikrini öğrenince.
Benim.oglum olsun diye bi isteğim yok açıkçası :) oğlum olursa birde erkek anneliğini öğrenirim. Kızımız olursa da gökçenin bir kız kardeşi arkadasi olur eğer meraktan catlamazsam cinsiyetini öğrenmeyi düşünmüyorum hatta :) ama çatlarım gibime geliyor

Bize de isim konusunda kimse karışmadı sadece kv vefat ettiği için onun ismini koyup koymıycağımızı sordular bende sürekli bi yanı hüzün olacak isminin diye istemediğimi söyledim sonradan zaten eltim koydu şimdi eşimin teyzesi de koyacak kızına ismi yaşıyor da oldu ailemizde
Mira içinde medcezirden etkilenmiştim açıkcası o zamn daha hamile değildim ama kızımız olursa Nasıl dedim olabilir dedi eşim sonra bi ara ada ve duru isminde de gelip gittik ama yine ilk kararımız miraya döndük iyi ki de öyle olmuş çok seviyorum ismini

Tamda bu sebepten belki benim.kv demde istemez oglunun adini koymami her duydugumda hatirlarim diyebilir.ama ben yinede teklif edicrm olursa adida hakandi zaten bence gayetde guzel bi isim

Kizimin burnu acayip akiyo uyrkende tikaniyor sogan kestim basucuna koydum simdi ayagimda salliyorum ama her yer acayip sogan koktu inşallah ise yarar

Sen yap bi cocuk daha
Ogu
Bizim kiracinin kuaforunun adi mira benim d e hosuma gitmisti bu Isim ama ruyamda elif eceyi gorunce dusunmeye bike gerek gormefik hem elif esimin ismine baya uyumlu ece de jafa yapisina uyumlu.Kosa kisa gitti nufusa yazdirmaya hatta fogdugu gun gidip yazdiracakdi da dogum kagidini taburcu olurken verecez dedilerde ertedi gun gitti:)))

Ayy o memleketin havasından suyundandır yahu bizde de var aynısı

Koy Kız kocamın adı bak bi çeyrek takarız

Senin eşinin ailesinin bazı huyları benim eşimin ailesine benziyor. Şöyle bir farkla benim oğlum babasının A5 e çekilmiş fotokopisi sadece gözleri bana benziyor renkli:) Ben de en güzel yeri bana benziyor diyor ama ben kendimi hiç beğenmem eşime benzediği için mutluyum

Benim oğlan da ayni babasına benziyor gözler hariç, bana benzeyen bi yatafi yok mesala zekiligi dedesine, titizligi kvye benziyor, bana da iste gec yurumesi gec konuşması benziyormuş
yemin ediyorum aynı söylemler. Tek gözleri , geç yürümesi, geç konuşması bana benziyor gerisi eşimin ailesine benziyormuş. Nasıl mutlu oluyor kv bunlarla ama oğlum babaannesini hiç sevmiyor ne hikmetse

isim konusunda çok dertliyim kızlar hala içimde yaradır. Ben Aras ve Tuna ismini çok seviyorum. Eşim hiç yanaşmadı bu isimlere. Her bulduğum isme kulp taktı. Kendi istediği ismi koydurdu resmen baskıyla. İki isim olacak biri senin biri benim istediğim olsun dedim olacaksa Ata Göktuğ olacak dedi. Çok pişmanım diretmediğim için.

Ata Göktug da guzel canim ama istedigin isim olsaydi daha da icine sinerdi saglik olsun adiyla yasasin oglusun

Ya bende isim bulamamistim ece de buldum da esim begenmemisti bulduklarimi ama simdilerde Elçin ismini cok begeniyorum o zaman aklima gelseydi koyardim

Canim gokceye ikinci usim olarak kv ismini verdinuz mi kimlikte yaziyor mu?
Bide 547888 okudugun kitabin adi ne merak ettim

Kizim buyumus teyzeleri bu aksam gorumceme gittik gayet usluydu ece orada bir bebek daha vardi 13 aylik yeni yuruyor tam dengeyi kuramiyor hep pesindeler ahh bizimkide bu kadar olsaydi diyorlar cocuk tv yi elliyor falan bizim gorumce zaten pimpirikli onlarda engel olmaya calisiyor tek sıkınti bebegin eceyi sevmeye calismadiydi bebek yanasiyor falan ece kaciyor birde arada kiziyor bebege soyleniyor cocuk hemen ecenin gozune parmagini sokmaya calisiyor annesi annanesi hic izin vermedi mudahale ettiler hep ama genel olarak ece buyumus bebege su bile icirdi:))

Yakın arkadaşım da Konyalı aynı sizdeki gibi çok sorun yaşadı. Tek kv nin ismi koyulacak diye baskılar bütün arayanlar daha dogmamis bebeğe o isimle sesleniyorlardi. Sinir oluyordu kız. Zorla bi isim ekledi yanına ama kendi koyduğu ismi tek kullandikca olay oldu. Oğlu olursa kp sinin ismi çok fena ama hiç kaçarı yok koymak zorunda:/ Çok kötü yaa ben bu kadar saçma birşey görmedim. Kendi çocuklarına istedikleri isimleri koyamamis insanların hıncını çocuklarından cikarmasindan başka birşey değil. Oysaki onların bize seçme şansı verilmedi siz ne istiyorsanız onu koyun demesi lazımdı. Valla senin karşı koyma hikayeni okudukça oh bee diyorum. Ben de senin gibi düşünüyorum. Oğlun da olsa koyma ismi. Haketmiyorlar bence. İnsan adil olmalı yaa anneyi hiçe saymak nedir???

Uyutmaya goturmustum komidin kenarina vurdu kafayı çizildi kanadı biraz da, dikislik değil şükür, tabi benim yanımda oluyormuş nedense boyle kazalar
Geçmiş olsun canım, malesef dibindeyken bile oluyor bazen

Ohh bee iyiki sana benzemis. Çok da tatlı maşallah kuzum. Kerem alp e 3 aylık hamileyken ultrasonda video çekmişti eşim annesi izlemiş aramisti Ayyy aynı ahmete benziyor diye. Kadın ultrasondan teşhisi koyuyor:)) Kerem alp doğduğunda oturup kalkıp aynı ahmet diyor herkes. Ya arkadaş kaşı gözü bişeyi de bana benziyordur heralde diyordum içimden. Deli oluyordum. Bozuldugumu görünce kübra ya da benziyor diyordu arada zoraki:)) Kerem alp 4 aylıkken kv lere gittik onların taraftan eşim dahil kimseye zerre benzemiyor çocuk sarışın bi kere en başta:))) Aynı dayilarina benziyor kerem alp. Her gelen hiç sizin tarafa benzemiyor aynı annesi dedikçe 4 köşe oldum resmen. O günden sonra bu konuda hiç konusmuyorlar. Ben de inadına huyunu suyunu ağzını burnunu bizim tarafa benzetip duruyorum yanlarında. Çok şükür. Böyle düşünen insanlar hakediyor bunu. İlahi adalet. Yoksa babası tabiki bezeyecek. Kime bezeyecek ya anne ya baba.

Ay ben bile sinir oldum ta burdan. İnşallah ikinci çocuğun da sana veya sizin tarafa benzer. Amiiinnn. Benimki de inşallah bana benzer. Allah hayirlisini versin ama söylediklerini düşününce böyle demekten alamıyorum kendimi:)

Çoğu bebe iki isimli maşallah
Erkek olsaydı eşim dedesinin ismini istiyodu hilmi annesinin babası kv diyodu olmaz soyad aynı değilmiş eşimin dayısının oğlu koysa olurmuş soyadı aynıymış bu da bi cins işte babamın adını koyuyolar demiyoda
Kız olduğunu öğrendik doktordan çıktık eşin öykü olsun dedi öyle de kaldı bende ananemin ismini istiyodum ayşe o da ilerde zorluk olmasın diye iki isim nufusa yazdırmadık ama kulağına okuttum çok isterdim görsün ananemde erken gitti kızım yaşasın adıyla
İkincisi erkek olursa yine aynı şekilde kulağına okuturum dede ismini eşim bi kere dedi ege güzel isim diye de ohoooooo daha çok var :)

Geçen görümcemin oğlan
Kız olcak ya ikincisi iki kızla başedemiyeceğini anlayınca bana ikinciyi yaptırıyo demir koycakmışız adını da soyadımızla söylüyo olur dimi diye :) çocuk yandaş arıyo şimdiden :)
İkisiyle nasıl başetcen bkalım diyorum ben iki tane istemedi bitane istiyorum diyo :)

Çatlak kadın :)
E var ya öylede nufusta başka söylenen başka :)
Eşimin yengesinin başka adı unuttum bile kullanmıyolar remziye diyolar kadına :) remziye koyaymışlar ya o zaman :)

Çatlak kadın :)
E var ya öylede nufusta başka söylenen başka :)
Eşimin yengesinin başka adı unuttum bile kullanmıyolar remziye diyolar kadına :) remziye koyaymışlar ya o zaman :)
Kesin bizimki gibi olmustur:)) bu arada catlak kadin yazmissin ya az once esim yanimdaydi mesaj okurken bir yandanda birsey konusyorduk ben mesaji okuyunca gülümsedim esim ne gülüyon dedi bende hic ya arkadas birsey yazmista ona gülüyorum dedim Allahtan merakli biri degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…