2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Maşallah 4 kız ne güzel.kaç yaşında ki
4 erkek canım kız istiyordu ilk çocuktan beri ama kısmet olmadı 36 yaşında

ahaha deseymiş yeriymiş
amin canım vardır her işte bir hayır

Kurbanım nerelerdesin
Ay ben değilim ya hiç üstüme alınmıyorum :)
Arende ilk kestirdigimizde hiç ağlamamıştı. Çünkü sadece makasla kesmişti berber. Şimdi mak. kullanıyoruz onun sesine çok ağlıyor hatta bi önceki kesimde kusmuş her yeri berbat etmişti. Pazar bidaha kestirmeye götürdük bu sefer emzigini ağzına verdim ben kucağıma aldım. Telefondanda çizgi film falan açtık hiç ağlamadan kestik. Kucağımdan indigi an tekrar ağlıyordu istersen sende kucağına alıp kestir.
@minnakkartal ne güzel ya 4 kız olacaklar.. Bizde 4 kız kardeşiz. Harika bişey bence. Bi 4 tane daha isteyebilirdim..

4 erkek canım artık arkadaşım onların ergenliğinde delirmezse daha da bişi olmaz sanıyorum

Canım zaten kucağımda oluyo beni istiyo ağlarken.makasla kesmeye çalışıyo zavallı berberde.eşiminde elinde tablet ama bakmıyo.aynen ağlaya ağlaya kusuyo.saolasın cnm.bakalım bugün nasıl kandırıcaz.anneanneyi pek sever onunla giderim belki

seninki emiyor mu bilmiyorum ama geçen sene saçını eşim kesti bende emzirdim o sırada sorunsuz halletmiştik..

çok korkunç değildi bence:) Kadın sanki banyo yapıyo r gibi rahattı

4 erkek canım artık arkadaşım onların ergenliğinde delirmezse daha da bişi olmaz sanıyorum
Ya bende kız istiyor diye anlamıştım ama Blackkcat kız yazınca ben yanlış okudum herhalde dedim :) ayy 4 erkek bide eşi 5 erkek. Allah yardımcısı olsunn..

Blackkcat eşime kalsa ben makine alır keserim diyordu hayatta olmaz dedim sen ne anlarsin herkes bildiği işi yapsın ben sevmem oyle egreti egreti dedim goturmuyorum o zaman durmaz cocuk falan dedi ben gorururum bayan kuafore o zamn dedim çok da guzel oldu kadın miyavlaya miyavlaya kesti yazık çocuğu oyalayacağım diye

Ya bende kız istiyor diye anlamıştım ama Blackkcat kız yazınca ben yanlış okudum herhalde dedim :) ayy 4 erkek bide eşi 5 erkek. Allah yardımcısı olsunn..
Bugün pek normal deilim
aslında aynı muhabbet dönüyo bizde de üstelik dayımın kızının kuaför salonu var.çalışan kızlarda yardım ederse başarabiliriz

Az önce kapıya çeyiz satan bi kadın geldi.yok istemiyorum git diye içerden seslendim.ısrar edince kapıyı açtım bebeği uyutcam istemiyorum bakmak dedim.o sırada akifte yanıma geldi.kadın dediki sizi tanıyorum kv ondan bişeler almış.geçen yıl da gelmiş.çok kilo almışsın dedi akife bakıp oğlanı aç bırakıp kendin yemişsin dedi....ben şokkk

Sen kadından mal almazsan o da öyle yapar işte sesli güldüm yaa kimlere laf düşüyo şu hayatta heleki böyle konularda

insanlar iyice manyaklasti ya. Curete bak

Sen kadından mal almazsan o da öyle yapar işte sesli güldüm yaa kimlere laf düşüyo şu hayatta heleki böyle konularda
bende önce öyle kalakaldım.bişe demeden kapıyı kapayıp kendikendime güldüm.karar verdim diyet yapcam:)

insanlar iyice manyaklasti ya. Curete bak
o kadın öyle biri.hazır cvp herkeze biraz kafasında var.ama hep bana bugün.anneminde işi varmış berber işi yattı.daha başıma neler gelicek

Kizlar tuvalet eğitimi deneyen oldu mu biz memeyi bıraktık da bu hafta başlayayım diyorum ne dersiniz bi önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…