- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
4 erkek canım kız istiyordu ilk çocuktan beri ama kısmet olmadı 36 yaşındaMaşallah 4 kız ne güzel.kaç yaşında ki
ahaha deseymiş yeriymişoovvv bekleriz
kuzum ya. Kardesim aklima geldi. Onuda zar zor goturduk. Aglardi. Berber bile duzgun kesemezdi durmadigi icin. Soyle bi en fazla bir sene sonra akli daha basinda olur rahat edersiniz insallah
Apriori gibi kromozomuna tukureyim deseydi keske
Evlatlari hayirli olsun insallah onun icin. Allah yokluklarini gostermesin
Ay ben değilim ya hiç üstüme alınmıyorum :)Kurbanım nerelerdesin
Arende ilk kestirdigimizde hiç ağlamamıştı. Çünkü sadece makasla kesmişti berber. Şimdi mak. kullanıyoruz onun sesine çok ağlıyor hatta bi önceki kesimde kusmuş her yeri berbat etmişti. Pazar bidaha kestirmeye götürdük bu sefer emzigini ağzına verdim ben kucağıma aldım. Telefondanda çizgi film falan açtık hiç ağlamadan kestik. Kucağımdan indigi an tekrar ağlıyordu istersen sende kucağına alıp kestir.Akifi berbere götürdük çok ağladı her defasında da ağladı bu zamana kadar.dün eşim evde 5e vurayım dedi.beceremedi 2,3,4,5 karıştı önler hep duruyo.bugün berberde düzelttiricez inş.kabak gibi oldu oğluşumun kafası ayşenazım çok ağladı.
Sen alınma canım zatenAy ben değilim ya hiç üstüme alınmıyorum :)
4 erkek canım artık arkadaşım onların ergenliğinde delirmezse daha da bişi olmaz sanıyorumAy ben değilim ya hiç üstüme alınmıyorum :)
Arende ilk kestirdigimizde hiç ağlamamıştı. Çünkü sadece makasla kesmişti berber. Şimdi mak. kullanıyoruz onun sesine çok ağlıyor hatta bi önceki kesimde kusmuş her yeri berbat etmişti. Pazar bidaha kestirmeye götürdük bu sefer emzigini ağzına verdim ben kucağıma aldım. Telefondanda çizgi film falan açtık hiç ağlamadan kestik. Kucağımdan indigi an tekrar ağlıyordu istersen sende kucağına alıp kestir.
@minnakkartal ne güzel ya 4 kız olacaklar.. Bizde 4 kız kardeşiz. Harika bişey bence. Bi 4 tane daha isteyebilirdim..
Canım zaten kucağımda oluyo beni istiyo ağlarken.makasla kesmeye çalışıyo zavallı berberde.eşiminde elinde tablet ama bakmıyo.aynen ağlaya ağlaya kusuyo.saolasın cnm.bakalım bugün nasıl kandırıcaz.anneanneyi pek sever onunla giderim belkiAy ben değilim ya hiç üstüme alınmıyorum :)
Arende ilk kestirdigimizde hiç ağlamamıştı. Çünkü sadece makasla kesmişti berber. Şimdi mak. kullanıyoruz onun sesine çok ağlıyor hatta bi önceki kesimde kusmuş her yeri berbat etmişti. Pazar bidaha kestirmeye götürdük bu sefer emzigini ağzına verdim ben kucağıma aldım. Telefondanda çizgi film falan açtık hiç ağlamadan kestik. Kucağımdan indigi an tekrar ağlıyordu istersen sende kucağına alıp kestir.
@minnakkartal ne güzel ya 4 kız olacaklar.. Bizde 4 kız kardeşiz. Harika bişey bence. Bi 4 tane daha isteyebilirdim..
seninki emiyor mu bilmiyorum ama geçen sene saçını eşim kesti bende emzirdim o sırada sorunsuz halletmiştik..Canım zaten kucağımda oluyo beni istiyo ağlarken.makasla kesmeye çalışıyo zavallı berberde.eşiminde elinde tablet ama bakmıyo.aynen ağlaya ağlaya kusuyo.saolasın cnm.bakalım bugün nasıl kandırıcaz.anneanneyi pek sever onunla giderim belki
Emziriyom cnm.hatta dün çoğu emzirme modunda kesti eşim:)seninki emiyor mu bilmiyorum ama geçen sene saçını eşim kesti bende emzirdim o sırada sorunsuz halletmiştik..
çok korkunç değildi bence:) Kadın sanki banyo yapıyo r gibi rahattıS sailormoon123 banabu yapılır mı doğum anını korkudan izleyememiş olan birine nasıl izlettin bunu
Şoklardayımsayende doğum anını izledim ilk defa
Senin kabahat çok bugün, gördüğün rüyayı gece okuma gafletinde bulundum, sabaha kadar tuhaf tuhaf rüyalar gördüm
Ya bende kız istiyor diye anlamıştım ama4 erkek canım artık arkadaşım onların ergenliğinde delirmezse daha da bişi olmaz sanıyorum
Bugün pek normal deilimYa bende kız istiyor diye anlamıştım amaBlackkcat kız yazınca ben yanlış okudum herhalde dedim :) ayy 4 erkek bide eşi 5 erkek. Allah yardımcısı olsunn..
aslında aynı muhabbet dönüyo bizde de üstelik dayımın kızının kuaför salonu var.çalışan kızlarda yardım ederse başarabilirizBlackkcat eşime kalsa ben makine alır keserim diyordu hayatta olmaz dedim sen ne anlarsin herkes bildiği işi yapsın ben sevmem oyle egreti egreti dedim goturmuyorum o zaman durmaz cocuk falan dedi ben gorururum bayan kuafore o zamn dedim çok da guzel oldu kadın miyavlaya miyavlaya kesti yazık çocuğu oyalayacağım diye
Sen kadından mal almazsan o da öyle yapar işte sesli güldüm yaa kimlere laf düşüyo şu hayatta heleki böyle konulardaAz önce kapıya çeyiz satan bi kadın geldi.yok istemiyorum git diye içerden seslendim.ısrar edince kapıyı açtım bebeği uyutcam istemiyorum bakmak dedim.o sırada akifte yanıma geldi.kadın dediki sizi tanıyorum kv ondan bişeler almış.geçen yıl da gelmiş.çok kilo almışsın dedi akife bakıp oğlanı aç bırakıp kendin yemişsin dedi....ben şokkk
Az önce kapıya çeyiz satan bi kadın geldi.yok istemiyorum git diye içerden seslendim.ısrar edince kapıyı açtım bebeği uyutcam istemiyorum bakmak dedim.o sırada akifte yanıma geldi.kadın dediki sizi tanıyorum kv ondan bişeler almış.geçen yıl da gelmiş.çok kilo almışsın dedi akife bakıp oğlanı aç bırakıp kendin yemişsin dedi....ben şokkk
bende önce öyle kalakaldım.bişe demeden kapıyı kapayıp kendikendime güldüm.karar verdim diyet yapcam:)Sen kadından mal almazsan o da öyle yapar işte sesli güldüm yaa kimlere laf düşüyo şu hayatta heleki böyle konularda
o kadın öyle biri.hazır cvp herkeze biraz kafasında var.ama hep bana bugün.anneminde işi varmış berber işi yattı.daha başıma neler gelicekinsanlar iyice manyaklasti ya. Curete bak
Oyyyy Kıyamam ben ona :/K Kumsal_Hatun beğenmedi hiç oyüzden cnm.kısa saçı sevmez.sabah gözler şiş şiş gitti okula
Allahım o dudaklar ne akifEki Görüntüle 1812790 Eşimin marifeti.çok moralim bozuldu benimde ama çaktırmadım.adam saatlerce uğraştı beceremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?