2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
manyak mı ne

Kizlar tuvalet eğitimi deneyen oldu mu biz memeyi bıraktık da bu hafta başlayayım diyorum ne dersiniz bi önerisi olan var mı?
Havalar biraz ısınsın başlıcaz bakalım. Lazımlık aldık gidip oturuyor kaka kaka diyip. Birde bugün klozet için aparat aldım. Bu konuda en büyük yardımcımız bakıcımız olacak. Sonuçta 3 çocuk büyütmüs tecrübesi var.

Aynen canım bende bakıcı ablaya güveniyorum havalar ısınsın iyice yavaştan başlayacağız. Evdeki halıları kaldırıp yıkanabilir kilimler sermeyi düşünüyorum.@apriori sanada yardımcı olmaya çalışırız.

Klozet için adaptörü ne zaman kullanacaksın eşzamanlı mı lazımlığa alıştıktan sonra mı canım

Bizim lağzımlığın yüzüne bakan yok tabure olarak kullanıyo :)
Bende a101den aldım tuvalet için ama pek güzel değilmiş tam oturmuyo
Aklına eserse ister gider tuvalete yapar istemezse yapmaz

Biraz daha ısınsın havalar denicem bende

Allahım o dudaklar ne akif
resim çekilirken öyle yapıyo niyeyse bu aralar.:)

Kizlar tuvalet eğitimi deneyen oldu mu biz memeyi bıraktık da bu hafta başlayayım diyorum ne dersiniz bi önerisi olan var mı?
oğlum bi ara söyledi gaga gaga bizde alıştıralım dedik.sonrada korktu.şimdi büyüğünü yaparken goktu(korktu)diyo bende erteledşm cnm.çişini yapmadan önce pi pi diye bağırıyo ama lazımlığı kullanmıyo

Canim bende eceyi hevesli gorunce lazimlik almistim biliyorsun ama aciyo deyip kalkti hemen bende bir sure erteledim ama sonra tekrar deneyecegim memeyi de yavastan kesmek istiyorum artik ama nasil olacak hic fikrim yok birde saglik ocagindaki hemsire kardesime yigenim icin iki yas asisina gittiginde iki yas cok onemli tuvalet egitimi memeyi birakma dis fircalama aliskanligi bunlar icin onemli bir donem cunku iki yas sonrasi inatlasmalar basliyor cok zorlanirsin demis kardesimde hepsini halletti sorun olmadi bende iki yas civarinda ayni seyleri yapmayi dusunuyorum birde etrafimda tuvalet egitimini iki yas sonrasina birakanlar var hep dikkat ettim sunu soyluyorlar tuvalete goturuyorum istemiyor hayir diyor seklinde duyuyorum bende kucuk oglumu alistiramadim ve 3 yasini geciyordu alistirdigimda ama benim oglum konusmuyordu ilkini ise 1,5 yasinda alistirmistim o yuzden onumuzdeki zamanda bende tuvalet egitimi dusunuyorum bakalim insallah hepimiz icin kolay olur

Diş fıralama ile meme tamam da tuvalet nasıl olacak bakalım çiş kaka diyor oluşu bezi değişirirken kopan kıyametler ben ne zaman tuvalete gitsem arkamdan meraklı koşusu sorması poposunu gösterip çiş mi demesi saklanarak tuvaletini yapması sandalyeye rahatça oturabilmesi bana hazır olduğunu hissettiriyor umarım yanılmıyorumdur bu haftasonu sivi gecirmez alez alistirma kulodu lazimlik adaptor alip başlamayı dusunuyorum bakalım başarabilirmiyiz bi de not alacam kaka yaptigi araliklari falan umarım redetmez

Fatihte hazir gibi canim evet not almak iyi fikir yaptiginda odullendirmek en azindan bir öpücük bir alkis eminim tesvik edici olur ecede ben tuvalete gittigimde gelip lazimligina oturuyor ama bezle:) bezi cikarttigimda aciyor diyor insallah kolayca atlatiriz bu donemide

Kizlar gunduzden beri buyuk oglumun odeviyle ugrasiyoruz teknoloji tasarim dersi daha once de bahsetmistim hicbirseyi begenmeyen bagiran bir kadin konu ise hayati kolaylastiracak bir tasarim oglum babasinin atolyesine gitti kaba taslak orada hazirladilar detay kismi eve kaldi oglumla o kadar ugrastikki olmuyor olmuyor neyse en son benim aklima birsey geldi oyle hallettik sayfalar dolusu sunum proje hazirladi teoga girecek 15 gun kaldi oglum hic ders calisamadi anne yine begenmeyecek ama olsun yaptim ya dedi yalniz cocuga olmamis diye bagirip dusuk not verirse ben okula gidicem notu yukselttirmek icin ne gerekiyorsa yapcam
Yok arkadas matematik Turkce Fen dersi ogretmenleri haril haril test cozdurup teog a hazirlarken teknoloji ogretmeni bu cocuklara teog arifesinde nasil bu kadar yuklenir cocugum olmayinca bugun duvara yumruk atti ilk kez boyle bir davranis yapti cocugun psikolojisini bozdu cok uzuldum ogluma bugun

Evet ya bende a 101 den aldım bi tuaf.

Uyuyo öptüm cnm.her yaşta çok tatlılar....sende oğluşu öp yerime ama
Aynen canim her yasta cok tatlilar bazen buyuk oglum konusurken bir tatli geliyor bana gidip yanagindan opuyorum hemen gulumsuyor boyu benden uzun ama anne olunca hep cocuk gibi geliyor sagol teyzesi bende operim benimki de uyuyor:)

diğer öğretmenler bi uyarsaymış teknoloji öğretmenini.teog öncesi motive olsunlar diye ya basit bişe vermeliydi yada notları yüksek tutmalıydı.öğretmen kendi egosunu tatmin etmek istemiş heralde.Allah yardımcısı olsun canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…