2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
duygularimlan oynama benim

Gecti sayilir canim. Ense omuzlarinin arka kismi cok yogunlasmisti. Biraz orda var suan sadece. Yuzunde falan hic cikmadi. Yogun olmadi sizin kadar. Cok cok yukselmedigi icin heralde
Tamam canım oynamam
Eşim dediki bu sene bir konya bir eskişehir bir de nevşehire gidelim yakın zamanda
Çok yakın bir zamanda da istanbul olabilir
benim gözler hemen

Akifi berbere götürdük çok ağladı her defasında da ağladı bu zamana kadar.dün eşim evde 5e vurayım dedi.beceremedi 2,3,4,5 karıştı önler hep duruyo.bugün berberde düzelttiricez inş.kabak gibi oldu oğluşumun kafası ayşenazım çok ağladı.

Üzülme kökü sizde yine uzar kabak da olsa tatlış bizim kuzularımız Ayşenaz niye ağladı onu anlayamadım ben

Sabah bi kalktım 2 tane balığımız ölmüş.daha dün keyifliydiler ne oldu birden anlamadım.akifin saçlar gitti.ayşenaz çok ağladı diye bide bende kızdım.haftasonu sınavım var hiç çalışmadım.hava da böyle çok kapalı.hiç iyi hissetmiyorum kendimi

Eki Görüntüle 1812790 Eşimin marifeti.çok moralim bozuldu benimde ama çaktırmadım.adam saatlerce uğraştı beceremedi

Efe'de hiç durmuyordu..
İnanılmaz ağlıyordu,hatta ona ağlamak denmez böğürüyor kitlenip kalıyordu..Sadece ilk tıraşı başarılı geçtiydi,1 yaşında..
En son ben götürdüm başka bir berbere,babası gelmedi..Berberde de direksiyonu olan yüksek taburelerden vardı çocuklar için,etrafı yuvarlak şekilde güvenlikli..Direksiyondan da sesler çıkıyor müzik çalıyor falan..Berberde bide akvaryum vardı,bir de ben telefondan sevdiği bi öizgi film açtım bu şekilde 3'ü bir arada hallettik o gün ilk defa düzgün şekilde..Bu saydığım şeylere daldı ağlamadı,hatta kıpırdamadı bile..Yoksa bizim önceki vukuatları görseydin yamuk yumuktu hep böyle..

ay canım ya hep üst üste gelmiş ama düşürme modunu akifciğin saçı öyle kötü değil ya bir iki düzeltme tamam hem çabuk uzuyo diyo hatırlıyorum.balıklara üzüldüm yaa..hava açmak üzere öğleden sonra mis gibi olur sınavlarından inşallah iyi geçer

Üzülme canım, saçı halledilir bizde haftasonu kestik benziyor sizinkine olsun kuaförde nasıl olsa durmaz diye, çok terliyordu kestik
Balıklar kötü olmuş:S
Bi kahve yap kendine, sevdiğin bir şarkı eşliğinde iç, hadi gir mutfağa keyfin yerine gelsin

Ben sanırlıyım aslında ağlamasını pek takmam sonu iyi olacaksa ama eşim çok kıyımsız dayanamadı oğluna.birçok berber dolaştık.milletin dükkanını yerle bir ettik.dünkü de arabalıydı bide uzaktaydı okadar gittik içeri girmeden bağırdı.maşallah köftemize inş bundan sonrada böyle devam eder.
Moda bu canım futbolcuların saçı hep böyle
Diğer tarafı görsen bide:)hepten karışık.
Çok tatlısın minnakım.evet çok hızlı uzuyo saçları ama doğum günü de yakındı ya.iyi dileklerin için teşekkür ederim
şans bu ki akif pepe izlerken bi kahve yaptım kendime saol cnm.aynen mutfağa gideyim yemek işlerine dalayım

kız çocuk için deliren arkadaşım eşini yalvar yakan dördüncüye ikna eden arkadaşım cinsiyetin yine erkek olduğunu öğrenen arkadaşım sağlıklı olsun mühim olan dedim ama
Maşallah 4 kız ne güzel.kaç yaşında ki

Tamam canım oynamam
Eşim dediki bu sene bir konya bir eskişehir bir de nevşehire gidelim yakın zamanda
Çok yakın bir zamanda da istanbul olabilir
benim gözler hemen
oovvv bekleriz

Eki Görüntüle 1812790 Eşimin marifeti.çok moralim bozuldu benimde ama çaktırmadım.adam saatlerce uğraştı beceremedi
kuzum ya. Kardesim aklima geldi. Onuda zar zor goturduk. Aglardi. Berber bile duzgun kesemezdi durmadigi icin. Soyle bi en fazla bir sene sonra akli daha basinda olur rahat edersiniz insallah

kız çocuk için deliren arkadaşım eşini yalvar yakan dördüncüye ikna eden arkadaşım cinsiyetin yine erkek olduğunu öğrenen arkadaşım sağlıklı olsun mühim olan dedim ama
Apriori gibi kromozomuna tukureyim deseydi keske
Evlatlari hayirli olsun insallah onun icin. Allah yokluklarini gostermesin

Saol cnm.ya aynen berber dahi düzgün kesemiyodu.inş düzelir büyüdükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…