Aynen oyle canim tamamen ego baska birsey degil ya bir kiza kizmis laf soylemis falan ondan sonra seni bir turlu aglatamadim demis cokta bagiriyormus kiziyormus oglum bu odev hakkinda soru sormus cevap vermemis kadin ondan sonra da odevi begenmez yarin bakalim ne diyecek kac verecek bekliyecegim ona gore gitcem okula itiraz etcem tamam deyip kabullenmeyecegim daha oncede yapmisti aynisini notunu kirdi oglumun begenmedi esim gitti mudur yardimcisiyla gorustu mudur yardimcisi haklisiniz notlar en son benim elimden geciyor yukseltcem dedi simdi dusunuyorumda kolejde okuyan cocuklarla bizim cocuklarimiz ayni kulvardami yarisiyor acaba adalet bunun neresindediğer öğretmenler bi uyarsaymış teknoloji öğretmenini.teog öncesi motive olsunlar diye ya basit bişe vermeliydi yada notları yüksek tutmalıydı.öğretmen kendi egosunu tatmin etmek istemiş heralde.Allah yardımcısı olsun canım ya.
Kizlar gunduzden beri buyuk oglumun odeviyle ugrasiyoruz teknoloji tasarim dersi daha once de bahsetmistim hicbirseyi begenmeyen bagiran bir kadin konu ise hayati kolaylastiracak bir tasarim oglum babasinin atolyesine gitti kaba taslak orada hazirladilar detay kismi eve kaldi oglumla o kadar ugrastikki olmuyor olmuyor neyse en son benim aklima birsey geldi oyle hallettik sayfalar dolusu sunum proje hazirladi teoga girecek 15 gun kaldi oglum hic ders calisamadi anne yine begenmeyecek ama olsun yaptim ya dedi yalniz cocuga olmamis diye bagirip dusuk not verirse ben okula gidicem notu yukselttirmek icin ne gerekiyorsa yapcam
Yok arkadas matematik Turkce Fen dersi ogretmenleri haril haril test cozdurup teog a hazirlarken teknoloji ogretmeni bu cocuklara teog arifesinde nasil bu kadar yuklenir cocugum olmayinca bugun duvara yumruk atti ilk kez boyle bir davranis yapti cocugun psikolojisini bozdu cok uzuldum ogluma bugun
Aynen oyle canim tamamen ego baska birsey degil ya bir kiza kizmis laf soylemis falan ondan sonra seni bir turlu aglatamadim demis cokta bagiriyormus kiziyormus oglum bu odev hakkinda soru sormus cevap vermemis kadin ondan sonra da odevi begenmez yarin bakalim ne diyecek kac verecek bekliyecegim ona gore gitcem okula itiraz etcem tamam deyip kabullenmeyecegim daha oncede yapmisti aynisini notunu kirdi oglumun begenmedi esim gitti mudur yardimcisiyla gorustu mudur yardimcisi haklisiniz notlar en son benim elimden geciyor yukseltcem dedi simdi dusunuyorumda kolejde okuyan cocuklarla bizim cocuklarimiz ayni kulvardami yarisiyor acaba adalet bunun neresinde
Aynen pufpuffcum bende öyle oldum akşamdan beri dua ediyorum inşallah beğenir diyeAaay yavrum kıyamam ya..
Bide "beğenmeyecek ama yaptım ya" demiş bide.. Ay içim tuhaf oldu kız,analık damarım kabardı
Önce öğretmenle konuş canım iyice zıtlaşmasın. Çünkü zıtlaşırsa müdür yardımcısı not filan yükselteniz böyle bir yetkisi yok. Not benim için hiç önemli önemli olmadı. Öğrencinin çabası, davranışları, elindenden geleni yapması önemli. Ama Veli bana değil de müdür yardımcısına giderse asla yükseltmem ve yükselttirmem. Çünkü böyle bir şey yaşamıştım. Bir öğrencim bir dönem boyunca ne defter kitap getirdi, ne derse katıldı ne sınavlardan yüksek puan aldı, proje performans ödevi getirmedi. Sürekli ailesini aradım, okula çağırdım konuştum. Hiç ilerleme kaydedemedim. Dönem sonunda getirmediği proje ödevine sıfır vermek yerine 45 verdim gidip müdüre şikayet etmiş babası ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. çocuğunuzun notlarıyla bu kadar ilgiliyseniz bir yıl boyunca nerdeydiniz sizin çocuğunuzun notu sıfır . Şimdi gidip notu sıfır yapacağım gidip istediğiniz yere şikayet edin dedim. Bu sefer özür dilemeye başladı ki zaten birlik öğrencinin ortalamasını üç yapayım diye ders içi performansa 100 vermişim. Çocuğu sevdiğimden notu değiştirmedim ama bir daha da o veliyle muhattap olmadım. Hala arar açmam telefonlarınıAynen pufpuffcum bende öyle oldum akşamdan beri dua ediyorum inşallah beğenir diye
Önce öğretmenle konuş canım iyice zıtlaşmasın. Çünkü zıtlaşırsa müdür yardımcısı not filan yükselteniz böyle bir yetkisi yok. Not benim için hiç önemli önemli olmadı. Öğrencinin çabası, davranışları, elindenden geleni yapması önemli. Ama Veli bana değil de müdür yardımcısına giderse asla yükseltmem ve yükselttirmem. Çünkü böyle bir şey yaşamıştım. Bir öğrencim bir dönem boyunca ne defter kitap getirdi, ne derse katıldı ne sınavlardan yüksek puan aldı, proje performans ödevi getirmedi. Sürekli ailesini aradım, okula çağırdım konuştum. Hiç ilerleme kaydedemedim. Dönem sonunda getirmediği proje ödevine sıfır vermek yerine 45 verdim gidip müdüre şikayet etmiş babası ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. çocuğunuzun notlarıyla bu kadar ilgiliyseniz bir yıl boyunca nerdeydiniz sizin çocuğunuzun notu sıfır . Şimdi gidip notu sıfır yapacağım gidip istediğiniz yere şikayet edin dedim. Bu sefer özür dilemeye başladı ki zaten birlik öğrencinin ortalamasını üç yapayım diye ders içi performansa 100 vermişim. Çocuğu sevdiğimden notu değiştirmedim ama bir daha da o veliyle muhattap olmadım. Hala arar açmam telefonlarını
Öyle mi canim esimde sene başında toplantıda mudur yardımcısı bir sorun olursa bana gelin demiş ve 8. Sınıflar için öğretmen arkadaşlarımla konuştum kanaatlarini yüksek tutacaklar demiş bunu söyleyince esimde mudur yardımcısıyla gorusmus ben öyle çok not kirarsa öğretmenle goruseyimSizin durumunuz çok farklı gerçi. Sınava girecek öğrencim olsa zorlamam hatta ödevi sınıfta yaptırırdım ki evde ders çalışsın . umarım yüksek bir puan alır almazsa da öğretmenden başlayarak Hakkı'nı ara @yaz yagmuru
bazı öğretmenler notla egolarını tatmin ediyor malesef. Çocukların omzuna öyle bir yük yüklüyor ki bu sistem eğlenerek öğrenmek yerine öğrenmekten soğutuyoruz baştan sona yanlış. Müdür yardımcısı öyle dediyse ve notunu da yükselttiyse ilk dönem ve anlattığın öğretmen modeli pek çocukları düşünen biri gibi durmuyor yine müdür yardımcısıyla konuşabilirsiniz. Benim vardı ortaokulda bir öğretmenim hepimiz nefret ederdik sürekli hakaret ederdi. çirkin ördek yavruları, köprüaltı çocukları falan derdi. böyle insanlar öğretmen olmamalı bence.Öyle mi canim esimde sene başında toplantıda mudur yardımcısı bir sorun olursa bana gelin demiş ve 8. Sınıflar için öğretmen arkadaşlarımla konuştum kanaatlarini yüksek tutacaklar demiş bunu söyleyince esimde mudur yardımcısıyla gorusmus ben öyle çok not kirarsa öğretmenle goruseyim
Birde oğlum oldukça başarılı bir öğrenci ve öğretmenleri çok sever bugüne kadar hiçbir gorusmemizde şikayet almadik hatta geçen gün sınavdan 96 almış öğretmen yanlış hesaplamış oğlum öğretmenine söylemiş ogretmeni de durust olduğun için dusurmuyorum demiş 92 almış normalde 96 kabul etmiş ders içine de 100 vermiş İngilizce dersi
Birde ben öyle gıcık verilerden degilimdir hani her fırsatta herşeyi şikayet eden tarzda değilim bugüne kadarda hiçbir öğretmenle polemiğe girmedim genelde ortak hareket ettik ama işte sınav zamanı çok stresli oğlum başını kasiyacak vakti yok dershane etüt derken çok yorgun dusuyor ki bütün sınava girecekler için öyledir tam bu zamanda bu kadar ustlerine gidilmesini doğru bulmuyorum biraz daha anlayışlı olsalar iyi olur
Keşke bütün öğretmenler senin gibi anlayışlı olabilse anlayışlı ogretmenlerimizde var sagolsunlar ama böyle olmayanlarda var
GünaydınHerkese Günaydın :)
hatirladim ogretmeni gecende. Kuplerden bisiyler istemisti dimi. İnsallah cok yuklenmez cocuga.Kizlar gunduzden beri buyuk oglumun odeviyle ugrasiyoruz teknoloji tasarim dersi daha once de bahsetmistim hicbirseyi begenmeyen bagiran bir kadin konu ise hayati kolaylastiracak bir tasarim oglum babasinin atolyesine gitti kaba taslak orada hazirladilar detay kismi eve kaldi oglumla o kadar ugrastikki olmuyor olmuyor neyse en son benim aklima birsey geldi oyle hallettik sayfalar dolusu sunum proje hazirladi teoga girecek 15 gun kaldi oglum hic ders calisamadi anne yine begenmeyecek ama olsun yaptim ya dedi yalniz cocuga olmamis diye bagirip dusuk not verirse ben okula gidicem notu yukselttirmek icin ne gerekiyorsa yapcam
Yok arkadas matematik Turkce Fen dersi ogretmenleri haril haril test cozdurup teog a hazirlarken teknoloji ogretmeni bu cocuklara teog arifesinde nasil bu kadar yuklenir cocugum olmayinca bugun duvara yumruk atti ilk kez boyle bir davranis yapti cocugun psikolojisini bozdu cok uzuldum ogluma bugun
Amin.hepimizin:)Gününüz aydın olsunn:)
Hep aynı dert canım.başta söylüyolar debeyince başarısızlıkls sonuçlanıyo.bende oğlum korktuğu için erteleyenlerdenimBen mayis ayina girince kesin olarak emzirmeyi biraktirmaya baslicam.
Tuvalet konusunda da ne yapacagimi hic bilmiyorumdaha once kakasini soyluyo diye drnemistim. Aglamisti. sanirim korktu o zamandan beri hic lafini etmiyo. Lazimlikta aldim. Bebeklerini oturttuyo cis yapiyo kaka yapiyo diyo ama kendisine bi kac kez teklif ettim bagirdi hep hayir diye.
Bezini degistirelim dedigimde de aglamaya basliyo. Bitene kadar aglamiyo susuyo ama istemiyo acayim sileyim.
Ne yapsam hic bilemedim.
kıyamam ya aslında tüm velilerin birlikte öğretmenle konuşup proje ödevinin zorlayıcı olmaması konusunda görüş belirtmesi en isi olurdu hadi normal zaman olsa neyse ama sınav öncesi olacak iş değil. umarım hakkını verir de uğraşlarının boşa gitmesi yüzünden üzülmez bir de kuzumKizlar gunduzden beri buyuk oglumun odeviyle ugrasiyoruz teknoloji tasarim dersi daha once de bahsetmistim hicbirseyi begenmeyen bagiran bir kadin konu ise hayati kolaylastiracak bir tasarim oglum babasinin atolyesine gitti kaba taslak orada hazirladilar detay kismi eve kaldi oglumla o kadar ugrastikki olmuyor olmuyor neyse en son benim aklima birsey geldi oyle hallettik sayfalar dolusu sunum proje hazirladi teoga girecek 15 gun kaldi oglum hic ders calisamadi anne yine begenmeyecek ama olsun yaptim ya dedi yalniz cocuga olmamis diye bagirip dusuk not verirse ben okula gidicem notu yukselttirmek icin ne gerekiyorsa yapcam
Ben mayis ayina girince kesin olarak emzirmeyi biraktirmaya baslicam.
Tuvalet konusunda da ne yapacagimi hic bilmiyorumdaha once kakasini soyluyo diye drnemistim. Aglamisti. sanirim korktu o zamandan beri hic lafini etmiyo. Lazimlikta aldim. Bebeklerini oturttuyo cis yapiyo kaka yapiyo diyo ama kendisine bi kac kez teklif ettim bagirdi hep hayir diye.
Bezini degistirelim dedigimde de aglamaya basliyo. Bitene kadar aglamiyo susuyo ama istemiyo acayim sileyim.
Ne yapsam hic bilemedim.
Suan bulundugumuz duruma inanamiyorum ben. Aksamlari emzirirdim. Bitince kendi cekilir emzigini agzina alir uyurdu. Simdi gogsumun ucunu birakmiyo. Parmagimi emmedigi an dislerinin arasina koyup gogsumu cekip emzigi veriyorum agzinakıyamam ya aslında tüm velilerin birlikte öğretmenle konuşup proje ödevinin zorlayıcı olmaması konusunda görüş belirtmesi en isi olurdu hadi normal zaman olsa neyse ama sınav öncesi olacak iş değil. umarım hakkını verir de uğraşlarının boşa gitmesi yüzünden üzülmez bir de kuzum
emzirmeyi nasıl bıraktırcam bilmiyorum..uykusu nasıl düzene girer bilmiyorum..ne zaman pütürlü yiyecek bilmiyorum..tuvalet eğitimi desen zaten kabız her seferinde korkuyo acıyo diye yapmak istemiyo..derin düşünceler aldı beni yine..
şu ara hoşuma giden tek şey istemediği şey net olarak hayırla ifade etmesi daha ii anlar olduk birbirimizi
ay işte tam bizdeki durum kendini yere atma yok ama suratı büzüyo büzüyo elinde ne varsa fırlatıyo elini yüzüne vuruyo oturuyosa bacaklarına vuruyo yapma annem etme annem haldeyimBu ara da bi huy cikti bi seye hayir deyim kendini yere atiyo. Kafasini yere vuruyo sonrada acidi diye agliyo. Yere atmadi diyelim. Elinde bisey varsa onu kendine vuruyo. Dun flutu vurdu tak diye kafasina icim gitti.
Biseyle oynuyo mesela sikildi mi direk firlatip atiyo. Krndi ayagina falan atiyo.
Umursamasam kendine zarar veriyo. Yapma annem diye yanina gitsem duygu somurusune vurup yapmiyorum diye iyice sinirleniyo.
Napcam nasil yaklassam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?