2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar tekne kazintisi kardesim KK70:) TED kolejini yuzdeyuz burslu kazanmış cok mutluydu, kiz kardesimde gundogdu kolejini kazanmisti ama cahilligimizden gondermemistik. Simdi bi arastiralim bakalim yine cok bilgimiz yok
canım tebrik ederim

Kizlar sizide sağlık ocagindan nisan ayı içinde boy kilo kontrolüne csgirdilarmi.
bizi doktoru 2 yaşında aşıya çağırdı sadece Canım zaten sağlık ocağına götürmüyorum

Kızlar bu aralar çok giremiyorum hediyeleri en son hangi tarih de göndericektik ?
@cann10 tebrik ediyorum. Çok güzel bi yeri kazanmış.
Valla ben her sorulduğunda 1 haziran diyorum benim kurbanım o tarih de alacak aklıma kazındı bi kere

Kasma canım ya tarih çok önemli değil benim için ha bi gün önce ha bi gün sonra ben hazırım yani

Kizlar sizide sağlık ocagindan nisan ayı içinde boy kilo kontrolüne csgirdilarmi.
Bizi çağırmadılar. 2 yaşında ben götürücem.
Sağol cnm o zaman ben 31 mayıs da hediyemi hazır edeyim :)

Çok saol cnm.lansinoh kalmıştı biraz.karbonatlı suyuda denicem.ayva çekirdeklerini duydum fakat denemedim.biraz daha iyiyim şimdi Allaha şükür

Firtlatmis bildigin cocugu ya. Cizgifilmlerde ki gibi insanin dogurasi geliyo izleyince

Kıskandın mı canım

Kızının döküntüsü geçti mi, çilek resmi paylaşınca aklıma geldi?
duygularimlan oynama benim

Gecti sayilir canim. Ense omuzlarinin arka kismi cok yogunlasmisti. Biraz orda var suan sadece. Yuzunde falan hic cikmadi. Yogun olmadi sizin kadar. Cok cok yukselmedigi icin heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…