- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
canım tebrik ederimKizlar tekne kazintisi kardesimKK70:) TED kolejini yuzdeyuz burslu kazanmış cok mutluydu, kiz kardesimde gundogdu kolejini kazanmisti ama cahilligimizden gondermemistik. Simdi bi arastiralim bakalim yine cok bilgimiz yok
bizi doktoru 2 yaşında aşıya çağırdı sadece Canım zaten sağlık ocağına götürmüyorumKizlar sizide sağlık ocagindan nisan ayı içinde boy kilo kontrolüne csgirdilarmi.
Valla ben her sorulduğunda 1 haziran diyorum benim kurbanım o tarih de alacak aklıma kazındı bi kereKızlar bu aralar çok giremiyorum hediyeleri en son hangi tarih de göndericektik ?
@cann10 tebrik ediyorum. Çok güzel bi yeri kazanmış.
Kasma canım ya tarih çok önemli değil benim için ha bi gün önce ha bi gün sonra ben hazırım yanicanım tebrik ederim
bizi doktoru 2 yaşında aşıya çağırdı sadece Canım zaten sağlık ocağına götürmüyorum
Valla ben her sorulduğunda 1 haziran diyorum benim kurbanım o tarih de alacak aklıma kazındı bi kere
Oh içim rahatladı şimdiKasma canım ya tarih çok önemli değil benim için ha bi gün önce ha bi gün sonra ben hazırım yani
Bizi çağırmadılar. 2 yaşında ben götürücem.Kizlar sizide sağlık ocagindan nisan ayı içinde boy kilo kontrolüne csgirdilarmi.
Sağol cnm o zaman ben 31 mayıs da hediyemi hazır edeyim :)canım tebrik ederim
bizi doktoru 2 yaşında aşıya çağırdı sadece Canım zaten sağlık ocağına götürmüyorum
Valla ben her sorulduğunda 1 haziran diyorum benim kurbanım o tarih de alacak aklıma kazındı bi kere
Sağol canimKusura bakma cnm msj biraz geç oldu. Bellona benimkisi.
Çok saol cnm.lansinoh kalmıştı biraz.karbonatlı suyuda denicem.ayva çekirdeklerini duydum fakat denemedim.biraz daha iyiyim şimdi Allaha şükürBlackkcat Benim oğlan da ucunu ısırdığı zaman oluyor yara gibi, ama çabuk geçiyor, doğumdan sonra olan gibi hiç olmadı, karbonatlı su ve lansinoh kullanmıştım ben
Pompa ile saydığım dönemlerde çok az oldu yoğun olmadı, o zamanlarda krem sürüyordum sağdıktan sonra, en son @minnakkartal olmuştu yazmıştı buraya diye hatırlıyorum. Ayva çekirdeğini ıslatıp beklettiğinde jölemsi olan suyu da iyi geliyordu.
burdayimmmKurbanım nerelerdesin
Canımburdayimmm
Firtlatmis bildigin cocugu ya. Cizgifilmlerde ki gibi@floven banabu yapılır mı doğum anını korkudan izleyememiş olan birine nasıl izlettin bunu
Şoklardayımsayende doğum anını izledim ilk defa
Senin kabahat çok bugün, gördüğün rüyayı gece okuma gafletinde bulundum, sabaha kadar tuhaf tuhaf rüyalar gördüm
Aynen doğurmamış fırlatmışFirtlatmis bildigin cocugu ya. Cizgifilmlerde ki gibiinsanin dogurasi geliyo izleyince
burdayımKurbanım nerelerdesin
Canımburdayım
o kadında ki rahatlıkFirtlatmis bildigin cocugu ya. Cizgifilmlerde ki gibiinsanin dogurasi geliyo izleyince
sanirsin cis yapiyoo kadında ki rahatlık
Kıskandın mı canım
ya ölüyorum gülmekten
sanirsin cis yapiyo
duygularimlan oynama benimKıskandın mı canım
Kızının döküntüsü geçti mi, çilek resmi paylaşınca aklıma geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?