2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ahh o kafamızı vurmadığımız ne tahtalar duvarlar taşlar kalmadı bu ara yapmıyo artık ama şükür görmezden gelcen mecbur hatta vur vur daha sert vur diyodum ben bırakıyodu hiç bi çözümü yok o durumun ne çektim :)

ay işte tam bizdeki durum kendini yere atma yok ama suratı büzüyo büzüyo elinde ne varsa fırlatıyo elini yüzüne vuruyo oturuyosa bacaklarına vuruyo yapma annem etme annem haldeyim
ya benimde hrr seferinde gidip sarilasim geliyo. Ama eger ciddi ve cok sert biseyle vurmamissa kaale almamaya calisiyorum. İlgilenirsem huy haline getirir surekli yapar diye. Ama dun flutle vurunce cok kotu oldum sisti zaten biraz. Bide iki kere yapti. Hadi ilkini yaptin acidi ikinciyi nasil yapiyosun

manyak ettiler bizi cocuklar ya

Aynen bende zaten pek hazir degil gibi tuvalet egitimine. O yuzden ramazandan sonra dusunuyorum. Evde pek halim yok zaten. Digerleri kilim gibi olanlarda. Onlari falanda hep kaldiririm. Planlar var ama bakalim. Oncelik meme de olcak. Cocuk ben acarken oyle bi gulumsuyo ki nasil hayir diyeceksem
Anlattiklariniz da 2 yas sendromu geliyo diyo

Benim oglumda da benzer durumlar var bu ara.
geliyo geliyo derken sanirim girdik icine

Bi onu denemedim heralde bende diyim oylr bakalim ise yarayacak mi :)
Atlatmissiniz siz sukur

@Akaibu

Yine de sansliyiz ki yaz cocuklari. Biraktirma doneminin yaza gelmesi buyuk avantaj olacak. Ben de uzuluyorum yaa birakcak diye:)) bi yandan da iki seneden sonra deliksiz uyumanin hayalini kuruyorum
Gunduzler bi sekilde hallolir zor da olsa ama gece uyandiginda nasil yaparim ondan korkuyorum. Memesiz uykuya dalmayi bilmiyo. Mayisin son haftasina falan gelecek o da planlarima gore.tabi planladigim gbi giderse

Kizlar tuvalet eğitimi deneyen oldu mu biz memeyi bıraktık da bu hafta başlayayım diyorum ne dersiniz bi önerisi olan var mı?
Dün ilk kez denedim. Tuvalete konulan aparattan almıştım. Çok güldü sonrada kalmak istedi. Bende zorlamadım.
Aren de bi ara öyleydi. İstemedigi bişey olunca hemen kafasını yere çarpıyor kendini yerden yere atıyordu. Başta müdahale ediyordum ama baktım daha çok yapmaya başladı bende hiç umursamadım. Ağlayınca odaya gidip orda ağlarmısın hatta istedigin kadar ağlayabilirsin falan dedim. Şimdi çok şükür sinirlenince sadece tükürüyor.

İki yaş sendromuna karşı önlem paketim eşime anneler gününde al bana anlamlı bi hediye olur dedim :)
Çekiştirme, inatlaşma, vurma hele de yemeği ağzında tutup yutmama huyu ki vaktiyle çok kınadığım en nefret ettiğim çocuk davranışıdır benim sıpa yapıyor ya ağzını açıyor yemeği yanağına dayayıp bekliyor yutmuyır, artık yemek kendisi süzüle süzüle giderse gidiyor bopazından

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 50
geçmiş olsun canım

emzirmeyi bıraktırmakla ilgili müthiş kaygılarım var bir yanım deli gibi isterken diğer yanım 15 yaşına kadar emse emzircek halde tuvalet eğitimini bende ağustos gibi düşünüyorum

bunlar ve benzerilerini bizde yaşıyoruz.bide bazen tam tersi içine kapanıyo bol çocuklu ortamda öyle ağzı açık seyrediyo çocukları.ama eve biri gelince çıldırıyo.kesinlikle kendi varlıklarını kanıtlama(2yaş)sendromuna hoş geldiler

2 yas sendromuna inanmayanlardanim hatta derim eskiden sendrommu varmis diye alintilatayadim mesajlari okudum bizde de oluyo oyle seyler bende @AreN5 gibi yapanlardanim hatta derim istedigin kadar agla aglayarak istedigini yapmam tabi bu iktidar mucadelesi ise duygusal ihtiyacta ilgileniyom herseyi birakip ne kadar tepki uyari ikaz kizma bosa cunku biz nehirle inatlasma donemini kisin cok yasadik bagirdim da kizdim hic gercekten cok yiprannmak uzerediydim gecede zaten kizdim diye uyuyamiyodum gercekten psikolojim alt usttu adem gunes in radyo arsivini buluo dnleyene kadar bi frenledim kizimi gercekten anladim @Apriori123 bizde de herseyi birbirine katip karistiyo eger biraz gozune baksam bana bakip siritip daha da yapiyo eger hic orali olmazsam bikac gun yapmigo tamamen annenin tepkisini olcmek icin yapiyolar

Ablamin 2.5 yasiinda oglu var bir ay kadar oluyo biraktila dedi nasil biraktirsin diye sordum cok uzun zamandir kakasini bezine yapmiyodu dedi lazimliga yapiyomus bende gecen bezi bitti almadim dedim goturdum cekmeceyi actim bezin bitmis dedim cise de lazimliga gitti artik dedi insallah bizde de oyle kolay olur

Nehir bez takmadigim zaman cisini de kakasini da tutuyo cis geldigi zaman soyluyoda ben pisik oldugu zaman bez baglamam kilot giydiriyom popo hava alsin diye banyoya da gidiyo ama ne lazimliga oturuyo nede klozete alturka tuvalet olsa yapacak cunku hep comelerek yapiyo bizde de klozet var isimi o zorlastiriyo

Evet canim aynen senin gibi dusunuyorum oglumda o dersi sevmiyor bu ogretmende yasli zaten genc ogretmenler boyle degil bence o kadin emekli olmali artik birinci donem ikinci notlari yukselmisti oglumun esimde cok sinir oldu haftaya da baska birsey istiyormus bu sabahta oglum hazirlaniyordu giysilerini cantasina koymus kirismis kiyafetleri bende oglum neden cantadan cikartmadin nasil giycen simdi dedim bana anne lutfen benim ustume gelme oturup aglayacagim simdi basim cok agriyor dedi o kadar uzuldum ki benim oglum cok pozitif bir cocuktur iki gunde cocuk depresyona girdi resmen
hatirladim ogretmeni gecende. Kuplerden bisiyler istemisti dimi. İnsallah cok yuklenmez cocuga.
Evet canim o ogretmen insllah yuklenmemistir
İnsallah canim siniftaki velileri pek tanimiyorum birkac tanesini taniyorum ama eminim sikayet edenler olmustur esim mudur yardimcisiyla gorustugunde esime haklisiniz kesinlikle oyle demis demekki daha oncede sikayetler oldu
Ece de daha kucukken kafasini yere vuruyordu sonra birakti ama son zmanlarda sinirlendiginde elleriyle kendine vuruyor bencede iki yas sendromu
ecede cok duskun bende en cok gece ne yapcam diye dusunuyorum esim gecen hafta biraktir artik gece boyu kalkiyorsun uzuluyorum ben yeter guzel emdi dedi cumartesi basla bende yardimci olcam dedi ama cesaret edemiyorum bir yandan Ramazana da kalmak istemiyorum insallah hepimiz icin kolay olur

Bana da ayni seyi soyluyo herkes yeter artik diyolat:) vicdanen rahat etmek icin bekledim bu zamana kadar.simdi vermeyince aglasa da dayanabilirim cunku artik yasi doldu diye rahat olcam:) mayis basi hep beraber baslayalim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…