2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ogle uykusuna yatti yarım saatte bi uyaniyo emiyor. Ben hiç kesmeye baslayamayacam bu gidişle.

A Aysegul1706 sen bi daha ne zaman düşünüyosun beraber başlayalım yine tedaviye olmaz mı totem yapmış oluruz ilk öğrendiğimiz zamanlar geliyo da aklıma bi kaç kişiydik topikte aynı zamanlar test yapan
nsy5555 evet o tüp bebek kısmı geriyo beni keşke dondurulmuşum olsaydı bu kadar zor gelmezdi eşim çok destek aslında bana bende işte onun ve betülün hatrına bi kere daha denicem tüp bebek nasipse eğer tutar o da allahın izniyle

Yayla çorbasının içindeki princi yiyor da bunu yiyebilir mi bilemedim bende. Denemem lazım. Bu arada gökçe başladı mı blendırsız yemeye ?

Yayla çorbasının içindeki princi yiyor da bunu yiyebilir mi bilemedim bende. Denemem lazım. Bu arada gökçe başladı mı blendırsız yemeye ?
Çorbadaki pirince falan öğürüyodu artık yiyo onu şükür. Diğer yemekleri yine çatalla eziyorum iyice. Pilavı falan sulu lapa olunca yiyo. Çiğnemek yok hala. Dişlerini kullanmaya kıyamıyo sanırım

Bilmiyorum ki aslında kurban Bayramındn sonra yaptırmak diyorum sonra vazgeciyorum anlican hazır değilim henüz

Ya kızlar bu meme biraktirma işi iyice kafam karıştı. Yigiti azaltmaya çalışıyorum ama çocuk böyle daha çok üzülüyo.istiyo başka bişeye yonlendiriyorum bi süre sonra Üzgün bi şekilde bidaha istiy.o unutturacagimi biliyomus gibi umutsuz bi şekilde kısık bi ses tonuyla falan meme diyo.bu cocugu böyle üze üze nasıl olacak diyorum.acaba bişey sursemde bi kerede biraksakmi diye düşünmeye başladım. Sanki daha az üzülecek böyle.hiç kiyamiyorum bu hallerine.kafam iyice karıştı.

Canım her çocuk farklı yiğiti en iyi sen bilirsin. Bu şekilde çok duygusal oluyorsa birde biranda bıraktırmaı deneyebilirsin. Yok yine aynı duygusallık ve de hırçınlaşır olursa azaltarak devam et derim.

Canım her çocuk farklı yiğiti en iyi sen bilirsin. Bu şekilde çok duygusal oluyorsa birde biranda bıraktırmaı deneyebilirsin. Yok yine aynı duygusallık ve de hırçınlaşır olursa azaltarak devam et derim.
Bu sekilde çok duygusal oluyo evet canım yaa. Yavaş yavaş biraktirma işide uzun sürüyo doğal olarak ve daha çok üzülecek.birden biraktirma da daha az üzülecek gibi geliyo.yarında verdiği tepkilere bakıp ona göre bi karar vericem.

canim ben azaltarak yapmayi deniyorum ama her turlu uzuluyorlar kesin birden kesip hicte vermeyebilirsin cabuk atlatir dersen yoksa yavas yavasta biraktirabilirsin ama iki turlusude hem bizim hemde bebisler icin cok yipratici bu kesin

Canim ben henuz başlamadım ama bi arkadasim Salça sürerek iki gunde biraktirdi 3. Gun kolay oldu dedi. Ben bir anda biraktirmayi düşünüyorum umarim basaririm yoksa azaltarak deneyecem

İçinizde bebegi uyuyan var mı ? Ya her gece aynı kabus. Saat 10 dan beri sallıyorum. Yok ya uyumuyor. Ark. oğlu arenden 4 ay küçük her gece saat 9 dedim mi uyurmuş. Bizimki niye böyle

Çorbadaki pirince falan öğürüyodu artık yiyo onu şükür. Diğer yemekleri yine çatalla eziyorum iyice. Pilavı falan sulu lapa olunca yiyo. Çiğnemek yok hala. Dişlerini kullanmaya kıyamıyo sanırım
Ay aynı aren. Bide çok çiğniyormuş gibi sürekli dişlerini fırçalıyor :) ne zaman görücem acaba bişeyi ısırarak yedigini. Eylülde tatile gidicez şimdiden düşünüyorum yemesini ne yapıcam diye.

canım bende D deterjan gibi dusunuyorum yiğiti sen daha iyi tanırsın eğer azaltinca daha çok uzulecekse birden kesebilirsin ben oğlumu öyle yapmıştım iki gün zor oldu 3. Gün unuttu memeyi ama ece öyle değil daha önce iki defa denedim birden kesmeyi ve ece çok ağladı şimdi çok azaldı öğlen uykusunda emdi bir daha 8.30 da emzirdim sonra yine istedi meme uyuyunca şimdi değil dedim ki üç dört gündür bunu yapıyorum ilk günlerde uyuyana kadar defalarca geliyordu ama bugün uyuyunca dedikten sonra kucagimdan hemen indi bir daha istemedi sadece elimi tutup odaya gitmek istedi uyumak için babasına bay bay baba dedi yanı ece yavaş yavaş bırakacak sanırım hafta sonuna çok daha azaltıp biraktirmaya niyetim var deneyecegim olmazsa bir bir hafta daha azaltıp bekleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…