2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canim ben azaltarak yapmayi deniyorum ama her turlu uzuluyorlar kesin birden kesip hicte vermeyebilirsin cabuk atlatir dersen yoksa yavas yavasta biraktirabilirsin ama iki turlusude hem bizim hemde bebisler icin cok yipratici bu kesin
Evet her türlü duygusallık hat safhada olacak iki taraftada. Ama bu duygusalligi çok uzatmasammi diyorum.kafamda deli sorular

Canim ben henuz başlamadım ama bi arkadasim Salça sürerek iki gunde biraktirdi 3. Gun kolay oldu dedi. Ben bir anda biraktirmayi düşünüyorum umarim basaririm yoksa azaltarak deneyecem
Evet aynen daha kısa süre daha mantıklı geliyo gibi şu anda.yiğiti gunduzki hallerini düşününce.

İçinizde bebegi uyuyan var mı ? Ya her gece aynı kabus. Saat 10 dan beri sallıyorum. Yok ya uyumuyor. Ark. oğlu arenden 4 ay küçük her gece saat 9 dedim mi uyurmuş. Bizimki niye böyle
Gündüz ne kadar uyudu canım gecmi uyandı ondan da olabilir yani Ece gündüz gec uyanınca öğle uykusundan gece geç yatıyor

Yiğitin yarınki durumuna bakıp bugunki gibi olursa birden kesmeyi deniycem bide.kizimda da böyle olmuştu azaltamadik en sonunda birden kestim.ve kolay oldu oylesi gerçekten de.bakalım yarın ne gosterecrk hayırlısı.

İnşallah çok zorlanmayiz canım ben geceden çok korkuyorum bir kere uyanıyor ama meme emmeden uyumuyor nasıl yapcam sakinlestircem bilmiyorum ben oglumda limon surmustum istedikce eksi gelince emmedi bıraktı geçen gün birisi de sirke surdugunu söyledi 26 aylıkken sirkeyle biraktirmis çok zor oldu uzun sure unutmadı memeyi dedi önceden büyüyünce daha kolay bırakırlar diye dusunuyordum ama şimdi tam tersini dusunuyorum daha fazla alisiyorlar büyüdükçe daha da zor oluyor unutmalari 26 aylık çocuk bile ne kadar zorlamış

İçinizde bebegi uyuyan var mı ? Ya her gece aynı kabus. Saat 10 dan beri sallıyorum. Yok ya uyumuyor. Ark. oğlu arenden 4 ay küçük her gece saat 9 dedim mi uyurmuş. Bizimki niye böyle
öykü de 10 gibi uyur sabah 7.30-8 gibi kalkar ve hergün parka yürüyüşe falan çıkıyoruz yoruluyo iyice gecede kalkar yanıma gelir devam uyumaya :) öğlende 12-1 gibi uyuyor 1-1.5 saat öğle uykusu değişebiliyor

aynen bizde sürekli diş fırçalama halindeyiz:)) dişlerini bi tek muz yerken çubuk kraker yerken kullanıyo :) bi de beni ısırırken :)

Gündüz ne kadar uyudu canım gecmi uyandı ondan da olabilir yani Ece gündüz gec uyanınca öğle uykusundan gece geç yatıyor
2 gibi uyudu 4 de kalktı. Sanırım ondan uyumak istemedi.
Allah kolaylik versin. Sallamam insanı çok yoruyor gerçekten. Bi dönem. Gökçede sallânarak uyuyordu ama kendi kendine unuttu.
Aslında aren sallanmak istemiyor ağlıyor hatta ama diğer türlüde hiç uyumuyor. Ben zorla sallıyorum.
Bende areni 10 gibi uykuya hazırlıyorum ama tam uykuya dalması zaman alıyor işte.

Olabilir canım bende genelde 1.30 da uyutmaya çalışıyorum 3-3.30 gibi uyanıyor ama bazı günler öğle uykusuna geç kalıyoruz 2-2.30 gibi yatıyor en geç 5 gibi kalkıyor böyle zamanlarda 11 i buluyor uyuması oglen uykusunu erken uyudugunda 10 gibi yatıyor

Ayy öykünün öğle uykusu 45 dk - 1.30 saat arası en fazla hatta bulmaz bile ortalığı topluyorum oturuyorum uyanıyo :)

Ayy öykünün öğle uykusu 45 dk - 1.30 saat arası en fazla hatta bulmaz bile ortalığı topluyorum oturuyorum uyanıyo :)
Aynen. Yarim saat sonra kalktigi bile oluyo. Kendime kahvalti hazirlayip uyutup yiyim diyorum. Ben yerimden kalkmadan geri kalkiyo.

Aynen. Yarim saat sonra kalktigi bile oluyo. Kendime kahvalti hazirlayip uyutup yiyim diyorum. Ben yerimden kalkmadan geri kalkiyo.
iyi oluyor Ecenin uzun uyuması islerimi hallediyorum kafami dinliyorum biraz bir saatlik öğle uykusu yetmiyor Eceye uykusunu olmazsa çok huysuz oluyor dün onu 1.30 da uyuttum abilerine bıraktık pazara markete gittik eve 3.30 da geldik yeni uyanmış hiç aglamamis abileriyle oturuyordu onunla gitsek uyumayacakti

Yiğitde sabah çok erken kalkiyo beş otuz altı arası.bu saattede kalktığı için saat sekiz dokuz gibi bi yarım saat uyuyo.sonra bide öğlen iki gibi yatıp en fazla bi buçuk saat uyur.aksamda en gec onda uyur.onu geçerse dayanamiyo uykusuzluga.

Evet gece nasıl olacak diye bende düşünüp duruyorum.ya çok ağlayacak yada umudu kalmadığı için hiç uyanmayacak.uysnirsa süt falan icermi hiç bilmiyorum.zaman gösterecek bakalım. Ama bu doğru büyüdükçe ayırmak zor oluyo gerçekten de.
Bide yarın teog var.beynim uyuştu valla ayırma işi yanında sınav sitresi.senin oğlun nasıl canım streslimi.benim kızım sanki biraz daha sakin gibi.

Sallamayıp yatağa bıraksan sende yanına uzansan gökçe öyle öyle alıştı. 1 saati buluyordu uyumasi hatta geçtiği de oluyordu. Bazen ben uyuya kalıyordum ondan önce :) ama şimdi beşiğe bırakıp çıkıyorum odadan o uyuyor.

Kızlar çok güzel bişey oldu sabah sabah.zeynebin okulunda her sene Kermes oluyo kermestete önceden çekiliş bileti satıyorlar öğrencilere. kerneste çekiliyor. Biz iki tane aldık.ama hiç bişey çıkmadı Bu seneye kadar. Zeynep in diğer bisikleti küçük yeni bi bisiklet istiyodu bizden sürekli. Bileti alırken inşallah bisiklet çıkar zeynep buna dedim oda keşke çıksa anne ama bize bişey çıkmıyo hiç dedi.eşim zeynebi götürdü okula beş dk sonra zil çaldı elinde koca bi bisikletle kapıda.çok sevindik. Gün güzel başladı güzel devam eder inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…